1139
4432746426_3d76f06019_o.jpg
  • WinStar
    Maul nem ölné meg őt,tudja hogy jobb ha ketten vannak :D
  • Kheled
    Mintha kicsit agresszívabb lenne, folyton harcolni akar. Korábban is az volt, de mintha most mégjobban, olyan mintha bizonyítani akarna Maul-nak, mert ha nemteszi akkor megölné őt. Valami ilyesmi:)
  • WinStar
    hááát,én nem látok fejlődést Savage-snál....te milyen fejlődést látsz nála? :D
  • Kheled
    Tényleg jó a hangja, meg Cad Bane-ét bírtam. Savage-ot nagyon feleslegesnek találom. Eleinte még menő volt a felbukkanása, de amióta Maul visszatért, csak háttértáncos:) persze látszik, hogy sokat tanult Maultól már
  • WinStar
    arra én is,de erre a darth moulosra is.Iszonyatosan tetszik Maul eredeti szinkron hangja...brutál élethűséggel adja elő :)
  • Kheled
    Annak tűnt,de végülis nagyon sok minden történt benne. A következő rész ennek a folytatása lesz,vagy valami új? Már kiváncsi lennék az Ahsoka-s részekre.
  • WinStar
    ajtófüggő,jah végülis ha úgy nézzük le volt fagyva minden odabent.
    Sztem az űrbe röpködés hosszabítása hülyeség :D Viszont ez a rész túl rövid volt,vagy csak számomra?
  • Kheled
    Lehet, hogy ajtófüggő, ami végülis igaz is, de szerintem csak felgyorsították azt a jelenetet, így is úgykell belezsúfolni abba a 20 percbe. Meg amikor mentek az űrhajók eltöprengtem, hogy ez baromi jól nézki, de nagyon sok idő elmegy vele míg leszállnak stb. Jó lenne ha 40perces részek lennének:)
  • WinStar
    jah az az ajtó vágós érdekes momentum volt :D
    A Jedik meg a Sithek lassabban csinálják...akkor hogy is van ez? :D Csak a film kedvéért lassúak? :)
  • Kheled
    Nagyon jó:) 3 rész óta vártam egy ehez hasonlóra:). Tetszett, hogy sok bolygót mutatott, volt akció bőven, zene is jó volt, kicsit fura ez a nagy behódolás Maulnak, viszonylag elég könnyen ellenáltak, de ugye tudjuk a Death Watch valami mást tervez. Meg azon nevetem, amikor körbevágták az ajtót a vibrokarddal, eszembe jutott hogy ez fénykardal milyen sok ideig tart:)
  • WinStar
    na milyen volt? :D
  • Kheled
    Ah igen, este megnézem én is az új részt, végre nem droidos:D
  • WinStar
    majd meglátjuk,most mindenesetre szerintem maul fog meghalni a sith nagyúr elleni csatában :D
  • Kheled
    Hmm megnéztem az epizód részeket wikin és feltűnt pár érdekes cím:
    18 "The Jedi Who Knew Too Much"
    19 "To Catch a Jedi"
    20 "The Wrong Jedi"

Gondolom Ahsokáról lesz szó, ezekszerint rájön valamire és ezért kell kiiktatni mielőtt elmondaná a tanácsnak, hogy gondolom Palpatin nem is akárki
  • WinStar
    a következő részben már darth maul és testvére lesz :)
    Végre valami izgalom!
  • WinStar
    hát nem tudom,de nem rossz attól függetlenül :)
  • Kheled
    Viszont ebben az évadban többször szerepeltek eddig droidok mint az előzőbe. Mondjuk roham droidoknál is ez a helyzet. mindig az adott bolygón meglepődnek hogy úristen droidok, hogy kerültek ide vagy épp konzervek:P de hát most mi más lehetne még:)
  • WinStar
    vagy nem,kitudja :D xD Én is azt hittem most hogy jajj de jó,nem robotos rész lesz,erre meg....
  • Kheled
    Ah, inkább akkor megvárom a következő hetit:) Előzetesek alapján benne lesz újra a Death Watch és Maul.
  • WinStar
    nem volt rossz,R2 mentette meg a csapatot,de legalább a droidos résznek vége :D
  • Kheled
    Majd írjatok véleményt a részről:)
  • Monoton
    Azért kell droidos rész, mert a Catroon Networkon van műsoron. Nekem amúgy semmi bajom nincs vele, legalább van egy kis változatosság. :D
  • Kheled
    Grrr.megint droidos rész lesz..Miért csinálják? Nemtudom ki szereti egyáltalán, vagy legalább akkor csipogjanak másképp:P
  • WinStar
    ííí a filmet azt hagyjuk,szerencsére a sorozatot legalább nem ők készítik,és nem is fogják :)
  • Kheled
    Mondjuk valóban hihetetlen az igaz. Mondjuk, kérdés milyen sztorik születnek meg Disney által.
  • WinStar
    :)
    Sokan mondják hogy a PC-s Star Wars játékok már eltérnek a filmtől és már kesze kusza az egész.Persze,aki nem követi annak kesze kusza :D
    De egyébként érdekes hogy így külön külön adják ki a morzsákat a sztoriból...
    Amikor elolvastam a könyveket,akkor eléggé csodálkoztam hogy Qvaigon mestere Dooku volt....még mindig nem bírom elhinni :D
  • Kheled
    Igen, azt tudom. csak amikor belső nézetes kamera volt a sisakjából, arra gondoltam hogy ugyanúgy nézett ki. A kommandósoknak más sisakjuk van és tetszett, hogy gondoltak erre és meg is mutatták. Mondjuk hülye vagyok,mert valóban visszatér, hisz még akkor is életbe van mikor kiadják a 66-os parancsot.
  • WinStar
    mert Gregor a republic commandóból van :)
    És nem halt meg sztem,vissza fog térni,erre mérget veszek :)
  • Kheled
    Megnéztem én is. Háát most akkor meg is halt? Ha igen, akkor igazán mutathattak volna több részt is róluk:S. Sajnálatos..
    Viszont ami tetszett, hogy volt egy jelenet mikor totál úgyéreztem magam, mikor a Republic Commando játékkal játszottam volna, ugyanugy nézett ki.
  • Kheled
    Én azokat már meg se nézem, rühhelem a droidos részeket, nemtudom minek van, talán nincs jobb ötletük így betesznek pár ilyen részt, afféle bonus.
  • WinStar
    fúú ez jó volt ez a 12.-ik rész,ez most tetszett,jobban mint az elöző 2 :)
  • Monoton
    5. évadban lesz benne, más előzetesekben is voltak már részletek.
  • WinStar
    nem volt,éás valóban érdekes hogy ahsoka-t üldözi a köztársaság,biztos egy kicsit előre tekintett már a 6.-ik évadba...az 5.-ikbe nem lesz benne ez.Legalábbis az 5. évad előzeteséből ítélve nekem ez jön le.
  • Kheled
    Kimaradt a videó:
  • Kheled
    Oha egy kissé spoileres dolog Ahsokával, nemtudom láttátok e már ezt a videót. A most érkező rész lesz a 100. epizód, ezért kiadtak egy 5 perces összeállítást az eddigiekből. A legvégén van egy kis szösszenet, ahol a Köztársaság üldözi Ahsokát. Ez a jelenet már volt korábban valamelyik rész? Mindenesetre érdekes.
  • Kheled
    Nincsmit:) Van itt egy kis preview video, ugye tudjuk, hogy a Delta osztagról fog szólni, viszont úgy veszem észre, mintha kicsit elavult lenne a grafikája:S sokszor olyan mintha csak egy számítógépes játék lenne, igaz eddig is hasonló kinézete volt,de most mégjobban:)
  • WinStar
    yeah! Végre! :)
    Köszi az infót,boldogabbá tetted a mai napom :)
  • Kheled
    Új rész most Január 5-én lesz elérhető!
  • WinStar
    csak januárban? :(
    óóó az még messze van,annyit én nem bírok kivárni,imádom a sorozatot :)
  • Kheled
    Nem, sajnos én is kerestem, de Januárba lesz a következő rész, ami a Delta osztagról fog szólni!