Star Wars: The Clone Wars (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy újabb kamerás részlet 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

rbajanlat
köszi

palpi megkuzd az extanitvanyaval.

bar ez a ket kard a kezeben nem igazan tetszik.

Hmm. Ez.ez..ez fantasztikus lesz, tele izgalommal és csatával, és gyönyörû szép, szerintem megint javítottak kicsit a grafikán. Bár ahogy elnéztem, szerintem pár dolgot biztos kifognak vágni a kiskorúak miatt.

Köszi!

Felkerült normál változatban is: klikk ide <#eljen>

De, mégis. Itt egy másik csata. <#taps>

Nem, még nem láttam 😞

nincs valahol egy olyan trailer ami nem kamerás?

Vadiúj elõzetes itt, melybõl kiderül, hogy az ötödik évad csak szeptember 29-én kezdõdik <#violent> szombaton

De egy-egy jelenet hangulatának nagyon jót tesz 😊

Azért a Birodalom indulót meg hasonlókat igazán kivehetnék, hisz ilyenkor még nem is létezik.

xblades
Erre mondják: majd kiderül 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

rbajanlat
Végre sidious akcióban(ha õ az az alején).

De jó lenne egy sidious anakin fight.

És ha jól nézem, akkor ezen akció helyszíne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mandalore

A fejvadász lány neve pedig
Bo-Katan
,
aki tulajdonképpen
a Halálõrségben Pre Vizsla talán mondhatni 'jobbkeze'

Õt már láttuk a negyedik évadban, amikor
a Friend in Needben egy 'milyen gebe' felkiáltással rápaskolt Ahsoka fenekére <#vigyor>

Na most a kérdés adott: mit csinál õ ott
Mandolore-on Obi-wannal egy oldalon?

xblades
Hm Palpatin akcióban, érdekes, plusz egy fejvadász lány.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Van új elõzetes <#taps>

xblades
És azon az oldalon nincs véletlenül fent a javított szinkronos rész?

Az ismétlésekben a korábbi két hibás epizódot már jól adták le. 😊

xblades
Na ja igen szóval a 10.részrõl azt halottam nincs hozzá szinkron, azóta van változás?
Tud valaki valamirõl?
Remélem nem hagyják csak úgy ki.

xblades
10. rész

xblades
Nem vagyok ncore tag, nem volt rá szükség mig meg nem szûnt a majomparádé azóta meg fizetõs a belépés (nem is kevés pénzért)és az 1st-on meg nem találom az utolsó kettõt.

Csak fájl megosztóra tudnád feltölteni, míg volt megaupload én azt használtam ilyesmire, mást én sem ismerek.

JethroHUN
nCore-on fent van. Más magyar oldalon nem tudom. Nekem még a gépen van. 400mb a 2õ együtt. Átküldhetem, de hogy?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

xblades
Hello

Azt meg tudná valaki mondani honnan tudnám letölteni a 4 évadot szinkronosan? Leginkább az utolsó két rész(21,22) érdekelne.

Kíváncsi vagyok ezek után, hogyan fog végleg meghalni. Hogyan lehet 100%-osan elhitetni velünk, hogy ezúttal tényleg vége?

Ha most lefejezik, kibelezik, elégetik, a maradványokat kiszórják az ûrbe, aztán még át is mennek rajta egy-két cirkálóval. Még akkor is lesz, aki az újabb feltámadást várja...

Remélem ezt nem lépik meg más szereplõkkel.

Oldalam: http://darthraven-hircsatorna.blog.hu/

háát 3. évad vége arról szól mitörtént vele, vagyis csak utalások, félig robot teste van(lába). Persze, hogy hülyeség, de amire Lucas azt mondja O.K. az úgytörtént..

Benéztem ide és mit látok...? A klónháború alatt feltámadó Darth Maul? Hát ne basszatok már ki velem, Obi-Wan ketté vágta és a mélybe taszította... Hogy élhetne? De most komolyan...? Ez remélem csak valami rossz vicc. A félbevágott és 100 métereket zuhanó lények nem szoktak nagyon élni.... :/

😊

Hát, hogy eredetileg honnan van, nem tudom, én a hálózsákon találtam 😊

Ez nem 9gag-rõl van? Amúgy <#eplus2>

Ha már mozifilmek, hátha valaki nem ismeri ezt a képet. <#eplus2>

Az kifejezetten tetszett, hogy belerakták ezt a részt, eszembe juttatja a filmek nagy pillanatait. Nem várom el tõlük, hogy mindent teljesen reálisan csináljanak, elvégre ez egy animációs sorozat. Viszont megesett már, hogy némely eseményt bakiként könyveltem el és aztán kiderült, hogy mégsem volt az. Ezért gondoltam meggyõzõdöm róla, hogy valóban az volt-e.

sztem csak azért raknak be ilyen dolgokat, hogy lehessen látni, mennyire hasonlít az eredeti dolgokhoz, nagyon sok jelenetet eljátszottak a sorozatba, amik már a filmbe is voltak, csak épp más karakterekkel, más lényekkel, ez a lefagyasztós dolog is olyan, hogy sokan emlékeznek rá és most a sorozatban is újra látni lehetett ezt az eseményt + ne felejtsük el hogy ez egy animációs sorozat, sok benne a túlzás, de ezzel nemtörödnek, mert nem az a mondani valója

Ebben lehet valami, Han jóval több ideig volt lefagyasztva. Viszont akkor nem utaltak volna rá valamilyen formában?

Mert ugye azt még valaki említette, hogy nem akarja fali díszként végezni, ha akkor volt rá magyarázatuk akkor még bele is illet volna a párbeszédbe. A klónok azok szinte teljesen azonosak az emberekkel, ennyivel nem bírhatják jobban. Viszont jelenleg azt tartom a legvalószínûbbnek, hogy mindössze eltekintettek ettõl az aprócska részlettõl (elvégre gyerekeknek készült), és ahogy gunji írta nem lett volna idejük felépülni.

Több ötletem van rá:
- Egyetértek Veled, a wookipedia egy évet ír az EP5 és EP6 között eltelt idõre, így Han tovább volt lefagyasztva. Ennyi idõ alatt elõjöhet ilyen mellékhatás (az EP6 infinity-s képregényben mintha ezt említenék is).
- A TCW-ben Jedik és klónok voltak lefagyasztva, azok jobban bírják az ilyet.
- Egyszerûen kihagyták a TCW készítõi, mert a szabadítási akció közben nincs idõ arra, hogy pár órát vakon kóvályogjanak 😊

gibson9
Talán azon is sok múlik, hogy mennyi ideig vannak lefagyasztva. Minél tovább, annál nagyobb a "károsodás". De ez csak egy tipp..

Feltûnt valami:

A Fellegvár címû epizódban (3x18) karbonfagyasztással álcázzák az életjeleiket, aztán a kiolvasztási folyamat után semmi bajuk sem volt. Pedig a 6. részben Solo jó néhány órára elvesztette a látását. Ez afféle baki vagy van rá valamiféle magyarázat?

Nem is olyan rossz, lesz itt akció rendesen, szerencsére nem tartalmaz súlyosabb spoilert. Messze még az õsz...

Új kamerás trailer az 5. évadhoz: klikk ide. <#taps>

Minõség szempontjából az angol a jobb, a magyart ugye természetébõl adódóan jobb hallgatni, viszont vannak karakterek (pl.: Yoda) amelyeknél szinte élvezhetetlen s erre jönnek a minõségbeli problémák (pl.: megmagyarázhatatlan utózúgás néhány epizódban), valamint némely esetben elég zavaró tud lenni ha nem ugyanaz a személy adja szinkronhangot. De azért csak magyar...

Lehet könnyben tudnék választani ha nem pár naponta egy részt néznék, de úgy akarom idõzíteni, hogy az 5. évad elsõ részére érjek a végére. Egyelõre váltogatom 😊

Én még nem láttam mind a négy részt teljes egészében magyarul, holnap este tervezem megnézni. Mindkettõnek van elõnye és hátránya, de talán az angol annyiban jobb, hogy nem egy 10 centis bádogdobozból szól a monó hang és nem variálgatták a hangokat menet közben.
Ugyanakkor pl. eredetiben nem tûnt fel elsõre Yoda mondanivalója a Box c. epizódból: "Skywalker, nagy erejû Jedi vagy, az igaz, de kiszámíthatatlan és veszélyes tudsz lenni mind ellenségre, mind barátra", s el is gondolkodtam, hogy ez mennyire fontos, lesz-e ennek a késõbbi részekben valami folytatása.
Úgyhogy szvsz nehéz dönteni 😊

Az Umbara tetralógiája az egyik kedvencem. Most, hogy kezdem újranézni az egyes epizódokat nehezemre esik dönteni a magyar és angol szinkronok mellett (a szükséges nyelvtudás bõven meg van hozzá). Szerintetek melyik a jobb?

Lement reggel az Umbara történet befejezése magyarul 😊 Egészen kiváló rész volt, még így magyarul is. Krell ma Papp János volt, a hangja mintha kapott volna egy kis hangmodulációt, mint az eredeti angolban.

tessék, újra visszatér Maul😛 most már el lehet mondani:
Clone Wars Season 5 Teaser!

Nem volt, az évadzárón kívül egyedül a Baljós Árnyakban szerepelt, ott volt a harc Obi-Wannal aki kettévágta, majd zuhant egy jó nagyot. Nagyon úgy tûnt, hogy meghalt. A sorozatban csak a 4. évad végén szerepelt ahol mégis csak kiderült, hogy túlélte a szinte túlélhetetlent. Sõt remek egészségi állapotnak örvend (na jó családot már nem fog alapítani, de ahhoz képest egész jól van).

Szóval a "visszahozták" kifejezésen nem azt értjük, hogy a sorozatba hozták vissza egy régebbi epizódból, hanem azt, hogy magába a star warsba hozták vissza halottaiból.

JethroHUN
De az nem volt egyik animációs clone warsban se. A valódi fimben volt benne.

Nem tudom, hogy erre gondolsz-e: a Baljós Árnyakban harcoltak egymással a Naboon (amikor Qui-Gon meghal).

JethroHUN
Elejétõl néztem a sorozatot, de én nem emlékszem olyan részre ahol benne volt Darth Maul, vagyis a harc Obi Wannal. Azért kérdem mert ugye most, meg vissza tért.
Jöhet az 5. évad. Bár az évadzáró elég átlagosra sikerült szerintem.

Ha van még ötletük jöhet a 6. évad, különösen, hogy azt már jövõre elkezdenék adni, s egy új sorihoz idõ kell, max 2014-2015-re láthatnánk az elsõ epizódot. De nekem az elõzõ évadot elnézve az a sejtésem támad, hogy már kezdenek kifogyni belõlük s a spoilerben említett dolog is kissé erõltetettnek hat számomra. Persze én nem vagyok tévedhetetlen, majd meglátjuk mi sül ki belõle.

A 3 év az 3 év, bármely SW fant megkérdezel annyit fog mondani, ebbe kétlem, hogy Lucas belenyúlna. De ez elméletileg nem lehet akkora akadály, nyugodtan visszaugorhatnak 1-1 rész erejéig valamely kezdeti eseményhez. Vagy éppen berakhatnak pár a Mortis trilógiához hasonló vagy épp a jövõbe tekintõ epizódot.
pl.: Én megnézném, hogy rázódott össze Chewbacca és Han Solo, vagy amikor Solo elnyerte az Ezeréves Sólymot Calrissiantól (már csak az arckifejezése miatt is megérné).
De ezt sem vihetik túlzásba s ez még belefér az 5. évadba is, a Nelvaani csatával együtt. Elõbb-utóbb a sajnos végére érnek.

Nem is volt olyan nehéz súlyosabb spoiler nélkül😊
Remélem ezúttal tévedek az ötlethiánnyal kapcsolatban, de majd meglátjuk õsszel.

Hogy miért írjuk spoilerbe? 😊 Gondolom, mert
Darth Maullal
kezdtük, aki még nem szerepelt magyarul, meg a Rako Hardeenes sztorit is belevettem. S talán úgy egyszerûbb volt leírni a mondandóm, mintha minden másodikot félmondatot kitageltem volna 😊

Hogy lesz-e 6. évad? Szerintem lesz. Nekem kicsit csalódás lenne, ha gyorsan lezárnák még a nelvaani történet elõtt. Mivel a készítõk azt nyilatkozták, hogy addig folytatják a sorozatot, amíg vannak nézõk, s a nézettség elég jó. Valamint utaltak rá, hogy olyan eseményeket is láthatunk, amelyek már szerepeltek más formában (2D sorozat, filmek), persze csak más szemszögbõl.
Külföldi fórumokon elõfordult már olyan, aki 8-10 évadot vár. Hogy mindez beleférne-e a Klónháborúk három évébe? Elvileg nincs SW-canonban leírva, hogy meddig tartott, Lucas akár megtoldhatja pár évvel.
Ha viszont a készítõk nem tudnak mirõl történetet írni, akkor tényleg jobb lesz lezárni, s jöjjön egy új sorozat. De van elég képregény, fan-story, ötlet bõven 😊