63
-
#63 Egyetértek ne legyen tele transformerses robotokkal.., de a szereplők váltása se tetszik nekem :S
Valahogy a 3-at kellett volna folytatni ugyanazokkal a szereplőkkel stb.
Schwarc-ot is vissza lehetne "hozni" valahogy pl memóriaátültetéssel vagy mivel :D
(asszem a 3ban is ilyesmi volt), és folytatódna a régi történet... :)
Így ez csak a minél nagyobb szenzációra megy:S
Nagyon fog hiányozni a Régi jó Terminátor! :/(tudjátok kire gondolok!:) ) -
Zoliz #62 Jujujujj az utolsó képkockák rettentően rossz előjelet festenek. Ha ebből a filmből egy mini transformerst csinálnak, akkor esélye sem lesz visszahozni az első két Terminator feelingjét. Nem tetszik ez az előzetes. Nem tűnik valami nagy számnak belőle a film. -
NiGhTM4R3 #61 Szerintem az 1. és 2. rész eszméletlen hangulatos volt.
A modern technika mit sem ér, lásd: 3. rész. Nekem hiányzik Schwarzi alakítása, a legjobb Terminator volt, és lesz is ;) -
sandor8206 #60 gondolom a kalóz magyarokban -
winnie #59 "Szövet és bőr és viselkedésvizsgálat! A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!"
mely regényekben? -
tökmindegy #58 "A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!"
Hol van ez leírva?
Nem állítottam, hogy Transformer, hanem kérdeztem (röhögve magamban). És mivel a Transformers már rég lement mozikban, ez meg csak jövőre lesz, az emberek nagyrésze párhuzamot fog vonni a kettő között, mivel azt látták előbb.
Könnyű felfedezni a Mad Max 2 beütést is. Persze, lepusztult világ itt is, ott is. Valakinek mindig befog ugrani egy régebbi klasszikus.
Ezek a motorszerű szarok is... Midenhol a digitális fos... blablabla...
Lehetne tovább ragozni, majd jövőre kiderül.
Ez a Trailer pedig bullshit. Szubjektív vélemény természetesen. -
tökmindegy #57 "Azért az nekem nagyon érdekes, hogy egyesek honnan tudják megállapítani, hogy a filmben nem lesz meg az igazi hangulat, egy két perces trailer alapján, amibe leginkább az akciójeleneteket vágták össze."
Csak valószínűnek tartom. Hidd el nem nehéz. A mai "filmeket" figyelembe véve, egyenesen gyerekjáték.
-
mihály #56 Na jó ha valakik még nem tudnák, hogy ki ez a marcus akkor elmondom.
Őt még 2003-ban kivégezték (nyilván valóan bűn tetteiért) és kisérleteztek rajta.Csontjai helyet csak fém van stb.... és feltételezőleg ő az első terminator persze csak félig mert neki még van szive.Tulajdonképp ennyi.
És nem tudja mi történt a vilégban mert utolsó emléke az, hogy várja végitéletét. -
spike0007 #55 A másik hogy Bale-nek rossz filmjét Én még nem láttam! -
spike0007 #54 Hogy tisztán lássunk!
1.A nagy robot a harvester avagy a begyűjtő embereket gyűjt be és viszi őket a skynet haláltáborába! Szövet és bőr és viselkedésvizsgálat! A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!
2. Arnienak valószínű lesz egy cameo jelenete! Majd kiderül..A forgatáson ott járt ez rengeteg oldalon fenn volt ez a hír és nyilatkozták is.
3. Akivel Connor beszélget az Marcus, nem a jövőböl jött ergo csak egy lehetőség van hogy honnan jött.. és miatta keveredik meg a jövő de rendesen. Ezért kérdezi az elején a dátumot. Pontosan ki Ő nem tudni a film választ ad rá, de annyi biztos hogy robotváza van belülről. Ha figyelmesen nézitek az előzetes elején Marcus Kyle Reesel beszélget, a vége felé meg John Connort cipeli a néger palival közösen. Szóval nem Ő a T-101 csak valszeg azt hiszik róla, vagy van még egy nagy csavar a történetben, majd kiderül. Mivel Jonathan Nolan írta a forgatókönyvet( Dark Knight) így biztosan számíthatunk csavarokra. Aki szerint nem hangulatos az előzetes az elmehet a .....ba.
Az mikor a HK-k repülnek és leszállnak a helikopterek és szürkés az ég olyn apokaliptikus hangulatot áraszt hogy na, meg az egész előzetes.Látni fogjuk a gyárat belülről és egy csomó terminátorunk lesz a régiek mellett lesz olyan is amik eddig csak a regényekben szerepeltek.
Jó film lesz ez és sztem felérhet a T2 szintjére!:)
In this future, I don't know if we can win this war!
-
#53 Azért az nekem nagyon érdekes, hogy egyesek honnan tudják megállapítani, hogy a filmben nem lesz meg az igazi hangulat, egy két perces trailer alapján, amibe leginkább az akciójeleneteket vágták össze. Nyilván hiányoznak belőle a lassabb, parás jelenetek és párbeszédek, amik igazából megadják egy film hangulatát. A másik pedig az, hogy akárhogy is nézzük, az új filmnek természetes, hogy más hangulata van, hisz az első és második film hangulatát végül is a világvégétől /apokalipszistől való nyomasztó félelem adja meg. Persze hogy hiányzik ez ebből a filmből, hisz ezen már túl van a történet. Ebben a filmben egy új, még rémisztőbb hangulat fog kialakulni, ez pedig nem más, mint a háború elvesztésének nagyon valószínű lehetősége. A készítők reményeim szerint ebből az aspektusból közelítik meg a filmet: a háború nem úgy alakul ahogy John várja, és a dolgok nem úgy történnek ahogy szeretné. Ha ezt a feelinget jól át tudják adni, akkor ennek a filmnek is lehet olyan hangulata, mint elődeinek. Ezt azért mindenki vegye figyelembe, mielőtt összehasonlítanátok két merőben eltérő filmet. Ahelyett, hogy máris a hibákat keressük a filmben, próbáljuk pozitívan fogadni, és örüljünk, hogy az emberiség vs. gépek háborúja, ami annyira foglalkoztatta évek óta a fantáziánkat, és eddig csak jeleneteket láttunk belőle, most végre kapunk egy teljes filmet róla. Remélem sikerült érthetően fogalmaznom. Aki nem ért egyet, nem bántom, csak legyünk kicsit objektívek. -
pauly #52 Én nem mondanám hogy a 2. rész a közelébe nem ér az első résznek,de igaz hogy már nem volt meg benne az a sötét hangulat,nem olyan félelmetes sajnos,de számomra mindkettő ugyanolyan jó,nem tudnék választani hogy meilyk a jobb :)
Az biztos hogy már a trailerből látszik,hogy nincs meg benne tényleg az a hangulat,ami az első kettőben... -
tökmindegy #51 Arnie a T1-ben:
-
tökmindegy #50 Uramisten! Ez egy rakás....
Mi az a nagy dög a végén? (Transformers? ) Áhhh....
Cameron élete legnagyobb hibáját követte el, amikor kiadta a Terminatort a kezei közül.
1988-ban láttam az első részt, azóta is viszi a pálmát. Arnie "gonosz" Terminatorként sokkal jobb, mint "jófiúként". Brad Fiedel szinti zenéje itt a legjobb, a "legelmebetegebb". Nagyon odavág.
A T2 szintén jó, de az első rész "misztikus, sötét" hangulatát nem adja vissza. Brad Fiedel zenéje itt is erősíti a filmet, de közelébe nem ér az első résznek.
A T3: Gagyi, igénytelen hulladék. (A második résszel korrektül befejezték a történetet.) Se Cameron, se Fiedel. A Terminator téma csak a stáblistában hallható. Ocska szabász munka az egész, köcsög Vajna. Pffff
T4: Hááááááát... így elsőre egy digitális bullshit... Meglátjuk. Szkeptikus vagyok.
-------------------------
Nosztalgiázzunk:
The Terminator - Main Title
The Terminator theme
The Terminator - End Title
The Tryanglz - Photoplay
The Tryanglz - Burnin' in the Third Degree
-
pauly #49 -
#48 Megmondom én mi hiányzik ebből az új előzetesből. A nagy betűs hangulat, ami az első két Terminator filmet végig kísérte. Elég, csak megnézni az első két részt meglátszik, hogy ki rendezte, a T1-T2 kulcsjelentei legtöbbször éjszaka játszódnak és mindkét részben a hideg, "gépies (kék, fekete)" színek dominálnak, és a filmek végén váratlan fordulat és meglepetés látható. Ezzel szemben a T3 a T2 olcsó másolata, harmat gyenge megvalósításban. És Kyle, mit is mondott az első részben Sarahnak "Én, csak egy lehetséges jövöből jöttem". Az új Terminator filmekből egyetlen ember hiányzik James Cameron, akinek a Terminator 2 volt élete legjobb és legprecízebb filmje. A pénzéhes gyökér Vajnáéktól semmit nem vártam a T3-nál, most sem várok csodákat aztán lehet, hogy kellemeset fogok csalódni. De talán az lett volna a legjobb, ha anno Mario Kassarék hallgattak volna Cameronra és békén hagyták volna a Terminator jogokat. -
#47 Amúgy érdekes hogy megnézted a filmet de ilyen apróságok nem esnek le, nesze neked terminátor film -
#46 Azért az érdekes, ha megnéznétek a T-1 et akkor tudhatnátok hogy reese 2029 ből utazik vissza a jövőbe, a film pedig 2018 ban játszódik ami azért egy kicsit odébb van. Egyébként ha olvastátok volna a múltban megjelent cikkeket tudhatnátok hogy az egész filmet reese elmondása alapján építették fel, tehát a gépeknek idő kell hogy felfejlődjenek, megpróbálják álcázni magukat hogy könnyebben lecsapahassanak az emberekre, előszőr gumi álarcot csinálnak maguknak, majd csak 2029 re jutnak el odáig hogy valódi húst rakjanak a gépekre és elkezdjenek úgy kinézni mint az emberek. Ugyanígy az időutazás sincs még 2018 ban így elég fura lenne ha bárkit is vissza küldözgetnének az időben. -
Iamzozo #45 Várom, jónak tűnik. Olyan madmaxesnek hat! :) Nem tudom, hogy Balenek forgatások után hogy van a torka, de itt is jön vissza a batman beszéd :) -
LOTR|Atocha #44 "Ez nektek Terminator film? Ilyen száguldó motoros robotokkal, mert Transformers szerű cuccokkal? Ráadásul hol a lerobbant Los Angeles, a repülő HK sereg? Emlékezzünk csak vissza a T1-T2 jövőben játszódó részeire."
Ne felejtsd el, hogy a multba való belenyulás miatt megváltozott a jövő! Amit láttunk az előzetesbenszerintem bőven fedi a valóságot! -
tarBubbles #43 az a T2 teaser trailer:D -
#42 Köszönöm a válaszokat! -
#41 Ez nagyon zsír lesz!!!! -
pasy01 #40 ÉN láttam egy bemutatót, ahol több terminátort is bemutattak, és az egyik futószalagon legyátrott terminátor Arnold volt :) Ugyhogy benne lesz, ha nem is ebben a részben de valahol tuti! -
bmw #39 En most is azt mondom, mar nem kellene... -
#38 Ebben tévedsz, ugyanis ha ennek a filmnek a végén küldenék vissza reese-t, akkor ez lenne az a jövő, amiről kyle beszélt sarah-nak. És ha megfigyeled itt reese még nagyon fiatal, nincs abban a korban, mint a T1 idejébe visszaküldött reese. -
sandor8206 #37 "...Mindegy úgyis a történet fog a legtöbbet számítani meg a rendezés, ha ezek rendben lesznek, akkor jó lesz a film. .." teljesen egyetértek ennek kell lennie a lényegnek+valamikor azért remélem lesz majd olyan rész is amiben az előzőek által pár másodpercre felvillanó jelenetek fognak szerepelni! De ha nem és csak 1000szer látott akciójelenetekkel töltik meg a filmet+transformerekkel,4.rész mocitermik, 5. részben, egy kerekű bicikli termik, 6.részben frizbi termik, szóval remélem nem ez lesz és valami jót is kihoznak belőle és nemcsak bőrlehúzás. -
berserk87 #36 sandor8206: Amiket írtál, azok már tényleg nagyon nagy baromságok lennének. Én is remélem, hogy nem ilyen lesz.
"érzéseket akar+megismerni az embereket" Ez lenne a legdurvább.
Szerintem egy egyszerű akciófilm lesz, pár utalással a korábbi részekre. Én legalábbis ezt szeretném, akkor biztosan nem szúrják el. Ha meg beletesznek valami csavart a történetbe, akkor meg valami ésszerűt tegyenek.
Egy kicsit aggódok a filmért, mert nagyon elrontották a sorozatot, de elvileg semmi köze nem lesz a filmhez.
Nekem a gépek nem tetszettek, amik az előzetesben voltak, nagyon Transformersesek, ami abban a filmben tetszett, mivel az rajzfilm alapján készűlt, de itt valami élethűbbet vártam volna, mint ahogy az a korábbi részekben is volt. Mindegy úgyis a történet fog a legtöbbet számítani meg a rendezés, ha ezek rendben lesznek, akkor jó lesz a film. -
#35 "Schwarzenegger biztosan benne lesz a Terminator 4-ben: már járt kinn a forgatáson egy rövid felvétel erejéig, a többit meg számítógépes trükkel oldja meg a stáb. "Valami történik majd a T800-assal a filmben, ehhez pedig egybe kell dolgoznunk a hús-vér szereplőt a CGI-karakterrel - titokzatoskodott a T4 rendezője, McG. - Ezt az Industrial Light & Magic csinálja meg, de a jelenlegi munkájukkal még nem vagyok elégedett. Kezdek félni, hogy kifutunk az időből." A Terminator: Salvation 2009. május 22-én kerül a mozikba. (via cinemablend)" -
#34 Bar nem vagyok egy nagy terminator fan, egyet se lattam meg, de ha jol tudom, akkor Schwarzi tuti benne lesz. Valahol olvastam egy par hete, mint hir. Nem sok, de mar a felvetel is megvolt vele, tehat tuti. -
sandor8206 #33 valami tuti lesz, mert nem hinném el, hogy csak simán levezénylik.
én még skynetre leszek kíváncsi, mert elvileg MI, tehát van és lesz személyisége, na majd ha őt is bedobják arra kíváncsi leszek, remélem ott meg nem azt sütik el (az is sablonos lenne:-D), hogy ember akar lenni, meg érzéseket akar+megismerni az embereket+vagy továbbfejleszteni és marcus ilyen és visszajött a jövőből és húúúúúúú elszállt az agyam, elég XD vagy maga marcus skynet, na tényleg elég XD -
sandor8206 #32 ha bejön, el se hiszem, hogy milyen jó vagyok! XD -
Andrews2007 #31 Valami nagy csavar is lesz a filmben a rendező, Bale is mondta már. -
Andrews2007 #30 Az a nagy bazi transformer szerű robot (ami ha jól tudom a tranformers film előtt jóval, a terminator regényekben is feltűnt) a harvester az emberbegyűtő láthattátok a trailer elején is amikor a házba belekapott kicsike. :D Abból jönnek ki a terminátor motorok begyűjteni a még elmenekülni próbálkozó emberkéket. Volt már egy story vázoló interjús videó is egyébként, ott mondták el hogy mind az új 10 féle terminek van funkciója, lesz víz alatti és repcsi is. Mivel minden szinten és téren pusztítást akarnak az emberekben. -
CaptainRumi #29 aha kössz xD máskor írd ki, hogy LEHET HOGY SPOILER xD -
sandor8206 #28 hát ja a mocistermik, eléggé khm..nem is tudom, nem jönnek be. de persze ez is szubjektív! mondjuk ha elsütik, hogy marcus connor fia és ő is visszajött a jövőből valamiért , nagyot csalódok, mert eléggé sablonos lenne, mást nem nagyon tudok elképzelni, csak azt hogy ő is időutazó, mert nagyon nyomják az ő karakterét is. persze tipp csak, sorry :-D -
CaptainRumi #27 Ja és Csak77, hogy megint kijavítsalak...nem tudom, hogy honnan veszed, hogy Bale le van fogyva...
"tök olyan a feje mint a Gépész filmben volt"
megsúgom neked, hogy a feje minden filmjében ugyanolyan, kivéve amikor még fiatalabb volt.
-
CaptainRumi #26 mármint Kyle Reese-t is ebben küldik majd vissza -
CaptainRumi #25 a végén láthatod bazi nagy betűkkel :
THE FUTURE BEGINS
azaz még messze van az a jövő amit te vársz...
szerintem ennek a filmnek a végén fogják visszaküldeni Schwarzit hogy megölje Sarah Connor-t, na meg Kyle Reese-t, John faterját... -
#24 Még nem tartunk annyira előre a jövőben,majd az 5. részben