Megjött a Terminátor: Megváltás elõzetese
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek ne legyen tele transformerses robotokkal.., de a szereplõk váltása se tetszik nekem :S
Valahogy a 3-at kellett volna folytatni ugyanazokkal a szereplõkkel stb.
Schwarc-ot is vissza lehetne "hozni" valahogy pl memóriaátültetéssel vagy mivel :D
(asszem a 3ban is ilyesmi volt), és folytatódna a régi történet... :)
Így ez csak a minél nagyobb szenzációra megy:S
Nagyon fog hiányozni a Régi jó Terminátor! :/(tudjátok kire gondolok!:) )
Valahogy a 3-at kellett volna folytatni ugyanazokkal a szereplõkkel stb.
Schwarc-ot is vissza lehetne "hozni" valahogy pl memóriaátültetéssel vagy mivel :D
(asszem a 3ban is ilyesmi volt), és folytatódna a régi történet... :)
Így ez csak a minél nagyobb szenzációra megy:S
Nagyon fog hiányozni a Régi jó Terminátor! :/(tudjátok kire gondolok!:) )
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Jujujujj az utolsó képkockák rettentõen rossz elõjelet festenek. Ha ebbõl a filmbõl egy mini transformerst csinálnak, akkor esélye sem lesz visszahozni az elsõ két Terminator feelingjét. Nem tetszik ez az elõzetes. Nem tûnik valami nagy számnak belõle a film.
Szerintem az 1. és 2. rész eszméletlen hangulatos volt.
A modern technika mit sem ér, lásd: 3. rész. Nekem hiányzik Schwarzi alakítása, a legjobb Terminator volt, és lesz is ;)
A modern technika mit sem ér, lásd: 3. rész. Nekem hiányzik Schwarzi alakítása, a legjobb Terminator volt, és lesz is ;)
gondolom a kalóz magyarokban <#hehe>#hehe>
"Szövet és bõr és viselkedésvizsgálat! A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!"
mely regényekben?
mely regényekben?
"A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!"
Hol van ez leírva?
Nem állítottam, hogy Transformer, hanem kérdeztem (röhögve magamban). És mivel a Transformers már rég lement mozikban, ez meg csak jövõre lesz, az emberek nagyrésze párhuzamot fog vonni a kettõ között, mivel azt látták elõbb.
Könnyû felfedezni a Mad Max 2 beütést is. Persze, lepusztult világ itt is, ott is. Valakinek mindig befog ugrani egy régebbi klasszikus.
Ezek a motorszerû szarok is... Midenhol a digitális fos... blablabla...
Lehetne tovább ragozni, majd jövõre kiderül.
Ez a Trailer pedig bullshit. Szubjektív vélemény természetesen.
Hol van ez leírva?
Nem állítottam, hogy Transformer, hanem kérdeztem (röhögve magamban). És mivel a Transformers már rég lement mozikban, ez meg csak jövõre lesz, az emberek nagyrésze párhuzamot fog vonni a kettõ között, mivel azt látták elõbb.
Könnyû felfedezni a Mad Max 2 beütést is. Persze, lepusztult világ itt is, ott is. Valakinek mindig befog ugrani egy régebbi klasszikus.
Ezek a motorszerû szarok is... Midenhol a digitális fos... blablabla...
Lehetne tovább ragozni, majd jövõre kiderül.
Ez a Trailer pedig bullshit. Szubjektív vélemény természetesen.
"Azért az nekem nagyon érdekes, hogy egyesek honnan tudják megállapítani, hogy a filmben nem lesz meg az igazi hangulat, egy két perces trailer alapján, amibe leginkább az akciójeleneteket vágták össze."
Csak valószínûnek tartom. Hidd el nem nehéz. A mai "filmeket" figyelembe véve, egyenesen gyerekjáték.
Csak valószínûnek tartom. Hidd el nem nehéz. A mai "filmeket" figyelembe véve, egyenesen gyerekjáték.
Na jó ha valakik még nem tudnák, hogy ki ez a marcus akkor elmondom.
Õt még 2003-ban kivégezték (nyilván valóan bûn tetteiért) és kisérleteztek rajta.Csontjai helyet csak fém van stb.... és feltételezõleg õ az elsõ terminator persze csak félig mert neki még van szive.Tulajdonképp ennyi.
És nem tudja mi történt a vilégban mert utolsó emléke az, hogy várja végitéletét.
Õt még 2003-ban kivégezték (nyilván valóan bûn tetteiért) és kisérleteztek rajta.Csontjai helyet csak fém van stb.... és feltételezõleg õ az elsõ terminator persze csak félig mert neki még van szive.Tulajdonképp ennyi.
És nem tudja mi történt a vilégban mert utolsó emléke az, hogy várja végitéletét.
A másik hogy Bale-nek rossz filmjét Én még nem láttam!
Hogy tisztán lássunk!
1.A nagy robot a harvester avagy a begyûjtõ embereket gyûjt be és viszi õket a skynet haláltáborába! Szövet és bõr és viselkedésvizsgálat! A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!
2. Arnienak valószínû lesz egy cameo jelenete! Majd kiderül..A forgatáson ott járt ez rengeteg oldalon fenn volt ez a hír és nyilatkozták is.
3. Akivel Connor beszélget az Marcus, nem a jövõböl jött ergo csak egy lehetõség van hogy honnan jött.. és miatta keveredik meg a jövõ de rendesen. Ezért kérdezi az elején a dátumot. Pontosan ki Õ nem tudni a film választ ad rá, de annyi biztos hogy robotváza van belülrõl. Ha figyelmesen nézitek az elõzetes elején Marcus Kyle Reesel beszélget, a vége felé meg John Connort cipeli a néger palival közösen. Szóval nem Õ a T-101 csak valszeg azt hiszik róla, vagy van még egy nagy csavar a történetben, majd kiderül. Mivel Jonathan Nolan írta a forgatókönyvet( Dark Knight) így biztosan számíthatunk csavarokra. Aki szerint nem hangulatos az elõzetes az elmehet a .....ba.
Az mikor a HK-k repülnek és leszállnak a helikopterek és szürkés az ég olyn apokaliptikus hangulatot áraszt hogy na, meg az egész elõzetes.Látni fogjuk a gyárat belülrõl és egy csomó terminátorunk lesz a régiek mellett lesz olyan is amik eddig csak a regényekben szerepeltek.
Jó film lesz ez és sztem felérhet a T2 szintjére!:)
In this future, I don't know if we can win this war!
1.A nagy robot a harvester avagy a begyûjtõ embereket gyûjt be és viszi õket a skynet haláltáborába! Szövet és bõr és viselkedésvizsgálat! A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!
2. Arnienak valószínû lesz egy cameo jelenete! Majd kiderül..A forgatáson ott járt ez rengeteg oldalon fenn volt ez a hír és nyilatkozták is.
3. Akivel Connor beszélget az Marcus, nem a jövõböl jött ergo csak egy lehetõség van hogy honnan jött.. és miatta keveredik meg a jövõ de rendesen. Ezért kérdezi az elején a dátumot. Pontosan ki Õ nem tudni a film választ ad rá, de annyi biztos hogy robotváza van belülrõl. Ha figyelmesen nézitek az elõzetes elején Marcus Kyle Reesel beszélget, a vége felé meg John Connort cipeli a néger palival közösen. Szóval nem Õ a T-101 csak valszeg azt hiszik róla, vagy van még egy nagy csavar a történetben, majd kiderül. Mivel Jonathan Nolan írta a forgatókönyvet( Dark Knight) így biztosan számíthatunk csavarokra. Aki szerint nem hangulatos az elõzetes az elmehet a .....ba.
Az mikor a HK-k repülnek és leszállnak a helikopterek és szürkés az ég olyn apokaliptikus hangulatot áraszt hogy na, meg az egész elõzetes.Látni fogjuk a gyárat belülrõl és egy csomó terminátorunk lesz a régiek mellett lesz olyan is amik eddig csak a regényekben szerepeltek.
Jó film lesz ez és sztem felérhet a T2 szintjére!:)
In this future, I don't know if we can win this war!
Azért az nekem nagyon érdekes, hogy egyesek honnan tudják megállapítani, hogy a filmben nem lesz meg az igazi hangulat, egy két perces trailer alapján, amibe leginkább az akciójeleneteket vágták össze. Nyilván hiányoznak belõle a lassabb, parás jelenetek és párbeszédek, amik igazából megadják egy film hangulatát. A másik pedig az, hogy akárhogy is nézzük, az új filmnek természetes, hogy más hangulata van, hisz az elsõ és második film hangulatát végül is a világvégétõl /apokalipszistõl való nyomasztó félelem adja meg. Persze hogy hiányzik ez ebbõl a filmbõl, hisz ezen már túl van a történet. Ebben a filmben egy új, még rémisztõbb hangulat fog kialakulni, ez pedig nem más, mint a háború elvesztésének nagyon valószínû lehetõsége. A készítõk reményeim szerint ebbõl az aspektusból közelítik meg a filmet: a háború nem úgy alakul ahogy John várja, és a dolgok nem úgy történnek ahogy szeretné. Ha ezt a feelinget jól át tudják adni, akkor ennek a filmnek is lehet olyan hangulata, mint elõdeinek. Ezt azért mindenki vegye figyelembe, mielõtt összehasonlítanátok két merõben eltérõ filmet. Ahelyett, hogy máris a hibákat keressük a filmben, próbáljuk pozitívan fogadni, és örüljünk, hogy az emberiség vs. gépek háborúja, ami annyira foglalkoztatta évek óta a fantáziánkat, és eddig csak jeleneteket láttunk belõle, most végre kapunk egy teljes filmet róla. Remélem sikerült érthetõen fogalmaznom. Aki nem ért egyet, nem bántom, csak legyünk kicsit objektívek. <#eljen>#eljen>
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Én nem mondanám hogy a 2. rész a közelébe nem ér az elsõ résznek,de igaz hogy már nem volt meg benne az a sötét hangulat,nem olyan félelmetes sajnos,de számomra mindkettõ ugyanolyan jó,nem tudnék választani hogy meilyk a jobb :)
Az biztos hogy már a trailerbõl látszik,hogy nincs meg benne tényleg az a hangulat,ami az elsõ kettõben...
Az biztos hogy már a trailerbõl látszik,hogy nincs meg benne tényleg az a hangulat,ami az elsõ kettõben...
Arnie a T1-ben:

Uramisten! Ez egy rakás....
Mi az a nagy dög a végén? (Transformers? ) Áhhh....
Cameron élete legnagyobb hibáját követte el, amikor kiadta a Terminatort a kezei közül.
1988-ban láttam az elsõ részt, azóta is viszi a pálmát. Arnie "gonosz" Terminatorként sokkal jobb, mint "jófiúként". Brad Fiedel szinti zenéje itt a legjobb, a "legelmebetegebb". Nagyon odavág.
A T2 szintén jó, de az elsõ rész "misztikus, sötét" hangulatát nem adja vissza. Brad Fiedel zenéje itt is erõsíti a filmet, de közelébe nem ér az elsõ résznek.
A T3: Gagyi, igénytelen hulladék. (A második résszel korrektül befejezték a történetet.) Se Cameron, se Fiedel. A Terminator téma csak a stáblistában hallható. Ocska szabász munka az egész, köcsög Vajna. Pffff
T4: Hááááááát... így elsõre egy digitális bullshit... Meglátjuk. Szkeptikus vagyok.
-------------------------
Nosztalgiázzunk:
The Terminator - Main Title
The Terminator theme
The Terminator - End Title
The Tryanglz - Photoplay
The Tryanglz - Burnin' in the Third Degree
Mi az a nagy dög a végén? (Transformers? ) Áhhh....
Cameron élete legnagyobb hibáját követte el, amikor kiadta a Terminatort a kezei közül.
1988-ban láttam az elsõ részt, azóta is viszi a pálmát. Arnie "gonosz" Terminatorként sokkal jobb, mint "jófiúként". Brad Fiedel szinti zenéje itt a legjobb, a "legelmebetegebb". Nagyon odavág.
A T2 szintén jó, de az elsõ rész "misztikus, sötét" hangulatát nem adja vissza. Brad Fiedel zenéje itt is erõsíti a filmet, de közelébe nem ér az elsõ résznek.
A T3: Gagyi, igénytelen hulladék. (A második résszel korrektül befejezték a történetet.) Se Cameron, se Fiedel. A Terminator téma csak a stáblistában hallható. Ocska szabász munka az egész, köcsög Vajna. Pffff
T4: Hááááááát... így elsõre egy digitális bullshit... Meglátjuk. Szkeptikus vagyok.
-------------------------
Nosztalgiázzunk:
The Terminator - Main Title
The Terminator theme
The Terminator - End Title
The Tryanglz - Photoplay
The Tryanglz - Burnin' in the Third Degree
<#eljen>#eljen>
Megmondom én mi hiányzik ebbõl az új elõzetesbõl. A nagy betûs hangulat, ami az elsõ két Terminator filmet végig kísérte. Elég, csak megnézni az elsõ két részt meglátszik, hogy ki rendezte, a T1-T2 kulcsjelentei legtöbbször éjszaka játszódnak és mindkét részben a hideg, "gépies (kék, fekete)" színek dominálnak, és a filmek végén váratlan fordulat és meglepetés látható. Ezzel szemben a T3 a T2 olcsó másolata, harmat gyenge megvalósításban. És Kyle, mit is mondott az elsõ részben Sarahnak "Én, csak egy lehetséges jövöbõl jöttem". Az új Terminator filmekbõl egyetlen ember hiányzik James Cameron, akinek a Terminator 2 volt élete legjobb és legprecízebb filmje. A pénzéhes gyökér Vajnáéktól semmit nem vártam a T3-nál, most sem várok csodákat aztán lehet, hogy kellemeset fogok csalódni. De talán az lett volna a legjobb, ha anno Mario Kassarék hallgattak volna Cameronra és békén hagyták volna a Terminator jogokat.
Amúgy érdekes hogy megnézted a filmet de ilyen apróságok nem esnek le, nesze neked terminátor film <#szomoru1>#szomoru1>
Windows 7
Azért az érdekes, ha megnéznétek a T-1 et akkor tudhatnátok hogy reese 2029 bõl utazik vissza a jövõbe, a film pedig 2018 ban játszódik ami azért egy kicsit odébb van. Egyébként ha olvastátok volna a múltban megjelent cikkeket tudhatnátok hogy az egész filmet reese elmondása alapján építették fel, tehát a gépeknek idõ kell hogy felfejlõdjenek, megpróbálják álcázni magukat hogy könnyebben lecsapahassanak az emberekre, elõszõr gumi álarcot csinálnak maguknak, majd csak 2029 re jutnak el odáig hogy valódi húst rakjanak a gépekre és elkezdjenek úgy kinézni mint az emberek. Ugyanígy az idõutazás sincs még 2018 ban így elég fura lenne ha bárkit is vissza küldözgetnének az idõben.
Windows 7
Várom, jónak tûnik. Olyan madmaxesnek hat! :) Nem tudom, hogy Balenek forgatások után hogy van a torka, de itt is jön vissza a batman beszéd :)
"Ez nektek Terminator film? Ilyen száguldó motoros robotokkal, mert Transformers szerû cuccokkal? Ráadásul hol a lerobbant Los Angeles, a repülõ HK sereg? Emlékezzünk csak vissza a T1-T2 jövõben játszódó részeire."
Ne felejtsd el, hogy a multba való belenyulás miatt megváltozott a jövõ! Amit láttunk az elõzetesbenszerintem bõven fedi a valóságot!
Ne felejtsd el, hogy a multba való belenyulás miatt megváltozott a jövõ! Amit láttunk az elõzetesbenszerintem bõven fedi a valóságot!
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezsõ milliárdokat az AMD-be. :)
az a T2 teaser trailer:D
ÉN láttam egy bemutatót, ahol több terminátort is bemutattak, és az egyik futószalagon legyátrott terminátor Arnold volt :) Ugyhogy benne lesz, ha nem is ebben a részben de valahol tuti!
En most is azt mondom, mar nem kellene...
Ebben tévedsz, ugyanis ha ennek a filmnek a végén küldenék vissza reese-t, akkor ez lenne az a jövõ, amirõl kyle beszélt sarah-nak. És ha megfigyeled itt reese még nagyon fiatal, nincs abban a korban, mint a T1 idejébe visszaküldött reese.
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
"...Mindegy úgyis a történet fog a legtöbbet számítani meg a rendezés, ha ezek rendben lesznek, akkor jó lesz a film. .." teljesen egyetértek ennek kell lennie a lényegnek+valamikor azért remélem lesz majd olyan rész is amiben az elõzõek által pár másodpercre felvillanó jelenetek fognak szerepelni! De ha nem és csak 1000szer látott akciójelenetekkel töltik meg a filmet+transformerekkel,4.rész mocitermik, 5. részben, egy kerekû bicikli termik, 6.részben frizbi termik, szóval remélem nem ez lesz és valami jót is kihoznak belõle és nemcsak bõrlehúzás.
sandor8206: Amiket írtál, azok már tényleg nagyon nagy baromságok lennének. Én is remélem, hogy nem ilyen lesz.
"érzéseket akar+megismerni az embereket" Ez lenne a legdurvább.
Szerintem egy egyszerû akciófilm lesz, pár utalással a korábbi részekre. Én legalábbis ezt szeretném, akkor biztosan nem szúrják el. Ha meg beletesznek valami csavart a történetbe, akkor meg valami ésszerût tegyenek.
Egy kicsit aggódok a filmért, mert nagyon elrontották a sorozatot, de elvileg semmi köze nem lesz a filmhez.
Nekem a gépek nem tetszettek, amik az elõzetesben voltak, nagyon Transformersesek, ami abban a filmben tetszett, mivel az rajzfilm alapján készûlt, de itt valami élethûbbet vártam volna, mint ahogy az a korábbi részekben is volt. Mindegy úgyis a történet fog a legtöbbet számítani meg a rendezés, ha ezek rendben lesznek, akkor jó lesz a film.
"érzéseket akar+megismerni az embereket" Ez lenne a legdurvább.
Szerintem egy egyszerû akciófilm lesz, pár utalással a korábbi részekre. Én legalábbis ezt szeretném, akkor biztosan nem szúrják el. Ha meg beletesznek valami csavart a történetbe, akkor meg valami ésszerût tegyenek.
Egy kicsit aggódok a filmért, mert nagyon elrontották a sorozatot, de elvileg semmi köze nem lesz a filmhez.
Nekem a gépek nem tetszettek, amik az elõzetesben voltak, nagyon Transformersesek, ami abban a filmben tetszett, mivel az rajzfilm alapján készûlt, de itt valami élethûbbet vártam volna, mint ahogy az a korábbi részekben is volt. Mindegy úgyis a történet fog a legtöbbet számítani meg a rendezés, ha ezek rendben lesznek, akkor jó lesz a film.
"Schwarzenegger biztosan benne lesz a Terminator 4-ben: már járt kinn a forgatáson egy rövid felvétel erejéig, a többit meg számítógépes trükkel oldja meg a stáb. "Valami történik majd a T800-assal a filmben, ehhez pedig egybe kell dolgoznunk a hús-vér szereplõt a CGI-karakterrel - titokzatoskodott a T4 rendezõje, McG. - Ezt az Industrial Light & Magic csinálja meg, de a jelenlegi munkájukkal még nem vagyok elégedett. Kezdek félni, hogy kifutunk az idõbõl." A Terminator: Salvation 2009. május 22-én kerül a mozikba. (via cinemablend)"
Bar nem vagyok egy nagy terminator fan, egyet se lattam meg, de ha jol tudom, akkor Schwarzi tuti benne lesz. Valahol olvastam egy par hete, mint hir. Nem sok, de mar a felvetel is megvolt vele, tehat tuti.
valami tuti lesz, mert nem hinném el, hogy csak simán levezénylik.
én még skynetre leszek kíváncsi, mert elvileg MI, tehát van és lesz személyisége, na majd ha õt is bedobják arra kíváncsi leszek, remélem ott meg nem azt sütik el (az is sablonos lenne:-D), hogy ember akar lenni, meg érzéseket akar+megismerni az embereket+vagy továbbfejleszteni és marcus ilyen és visszajött a jövõbõl és húúúúúúú elszállt az agyam, elég XD vagy maga marcus skynet, na tényleg elég XD
én még skynetre leszek kíváncsi, mert elvileg MI, tehát van és lesz személyisége, na majd ha õt is bedobják arra kíváncsi leszek, remélem ott meg nem azt sütik el (az is sablonos lenne:-D), hogy ember akar lenni, meg érzéseket akar+megismerni az embereket+vagy továbbfejleszteni és marcus ilyen és visszajött a jövõbõl és húúúúúúú elszállt az agyam, elég XD vagy maga marcus skynet, na tényleg elég XD
ha bejön, el se hiszem, hogy milyen jó vagyok! XD
Valami nagy csavar is lesz a filmben a rendezõ, Bale is mondta már.
Az a nagy bazi transformer szerû robot (ami ha jól tudom a tranformers film elõtt jóval, a terminator regényekben is feltûnt) a harvester az emberbegyûtõ láthattátok a trailer elején is amikor a házba belekapott kicsike. :D Abból jönnek ki a terminátor motorok begyûjteni a még elmenekülni próbálkozó emberkéket. Volt már egy story vázoló interjús videó is egyébként, ott mondták el hogy mind az új 10 féle terminek van funkciója, lesz víz alatti és repcsi is. Mivel minden szinten és téren pusztítást akarnak az emberekben.
aha kössz xD máskor írd ki, hogy LEHET HOGY SPOILER xD
hát ja a mocistermik, eléggé khm..nem is tudom, nem jönnek be. de persze ez is szubjektív! mondjuk ha elsütik, hogy marcus connor fia és õ is visszajött a jövõbõl valamiért , nagyot csalódok, mert eléggé sablonos lenne, mást nem nagyon tudok elképzelni, csak azt hogy õ is idõutazó, mert nagyon nyomják az õ karakterét is. persze tipp csak, sorry :-D
Ja és Csak77, hogy megint kijavítsalak...nem tudom, hogy honnan veszed, hogy Bale le van fogyva...
"tök olyan a feje mint a Gépész filmben volt"
megsúgom neked, hogy a feje minden filmjében ugyanolyan, kivéve amikor még fiatalabb volt.
"tök olyan a feje mint a Gépész filmben volt"
megsúgom neked, hogy a feje minden filmjében ugyanolyan, kivéve amikor még fiatalabb volt.
mármint Kyle Reese-t is ebben küldik majd vissza
a végén láthatod bazi nagy betûkkel :
THE FUTURE BEGINS
azaz még messze van az a jövõ amit te vársz...
szerintem ennek a filmnek a végén fogják visszaküldeni Schwarzit hogy megölje Sarah Connor-t, na meg Kyle Reese-t, John faterját...
THE FUTURE BEGINS
azaz még messze van az a jövõ amit te vársz...
szerintem ennek a filmnek a végén fogják visszaküldeni Schwarzit hogy megölje Sarah Connor-t, na meg Kyle Reese-t, John faterját...
Ez nektek Terminator film? Ilyen száguldó motoros robotokkal, mert Transformers szerû cuccokkal? Ráadásul hol a lerobbant Los Angeles, a repülõ HK sereg? Emlékezzünk csak vissza a T1-T2 jövõben játszódó részeire. Ez nem Terminator film lesz, csak a névvel fogják eladni. Ettõl még persze lehet jó, de évek óta nem tudnak az amcsik 1 jó franchisehoz folytatást készíteni. Megnézem, de nem várom tõle, hogy a világot váltsa meg, mint anno a T2.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
hát hogy lesz e benne Swarzi?
Jó kérdés, ugyanis a trailerben ha megnézitek akkor Connor beszél egy terminátorhoz, és azt mondja neki hogy megpróbáltad megölni az anyám, megölted az apám, DE ENGEM NEM FOGSZ MEGÖLNI!
namármost ennek Swarzinak kellene lennie elvileg....
de ahogy néztem nem õ volt, persze sokat nem lehet látni.
Jó kérdés, ugyanis a trailerben ha megnézitek akkor Connor beszél egy terminátorhoz, és azt mondja neki hogy megpróbáltad megölni az anyám, megölted az apám, DE ENGEM NEM FOGSZ MEGÖLNI!
namármost ennek Swarzinak kellene lennie elvileg....
de ahogy néztem nem õ volt, persze sokat nem lehet látni.
"Óvatos optimista vagyok, a tréler alapján hatalmas is lehet, de McG még igazán soha nem kápráztatott el"
Szerintem a We Are Marshall jó volt. Igaz az nem akció hanem dráma.
Szerintem a We Are Marshall jó volt. Igaz az nem akció hanem dráma.
elvileg a t800 roland kickinger lesz, a teste tuti aztán hogy az arca ki lesz:-D
<#idiota>#idiota>
És itt ki lessz a "jó" Termi Nándor?Vagy nem is lesz?
szerintem még visszajöhet svarci.Rambo is kb annyi éves mint õ egy kicsit felpumpálták (vagy tán gyúrt is egy kicsit) és kész a rambo4 <#buck>#buck>
Azért Arninak gyunria kéne kicsit, hogy visszanyerje régi formáját :)
Arni régen és most
Arni régen és most
áááá öcsém, baszott jó lesz ez a film!!! nekem amúgy is ez a kedvenc filmem szinte ezen nõttem fel!!! de amikor nézitek a trailert a vége felé jól nézzétek csak meg amikor egy élõszövetes terminator felveszi a nagypapát és csak a lábát látni!!!! lehet, hogy arnold lesz csak nem lövik még le a polyént!! bizok benne!!!
Mikor lesz már május? Ez ûberbrutál jónak igérkezik.
Oldal 1 / 2Következő →