63
-
Neton #23 Ez nektek Terminator film? Ilyen száguldó motoros robotokkal, mert Transformers szerű cuccokkal? Ráadásul hol a lerobbant Los Angeles, a repülő HK sereg? Emlékezzünk csak vissza a T1-T2 jövőben játszódó részeire. Ez nem Terminator film lesz, csak a névvel fogják eladni. Ettől még persze lehet jó, de évek óta nem tudnak az amcsik 1 jó franchisehoz folytatást készíteni. Megnézem, de nem várom tőle, hogy a világot váltsa meg, mint anno a T2. -
xen #22 hát hogy lesz e benne Swarzi?
Jó kérdés, ugyanis a trailerben ha megnézitek akkor Connor beszél egy terminátorhoz, és azt mondja neki hogy megpróbáltad megölni az anyám, megölted az apám, DE ENGEM NEM FOGSZ MEGÖLNI!
namármost ennek Swarzinak kellene lennie elvileg....
de ahogy néztem nem ő volt, persze sokat nem lehet látni. -
BobMR #21 "Óvatos optimista vagyok, a tréler alapján hatalmas is lehet, de McG még igazán soha nem kápráztatott el"
Szerintem a We Are Marshall jó volt. Igaz az nem akció hanem dráma. -
sandor8206 #20 elvileg a t800 roland kickinger lesz, a teste tuti aztán hogy az arca ki lesz:-D -
pauly #19 -
bender93 #18 És itt ki lessz a "jó" Termi Nándor?Vagy nem is lesz? -
bender93 #17 szerintem még visszajöhet svarci.Rambo is kb annyi éves mint ő egy kicsit felpumpálták (vagy tán gyúrt is egy kicsit) és kész a rambo4 -
Vucli #15 Azért Arninak gyunria kéne kicsit, hogy visszanyerje régi formáját :)
Arni régen és most -
mihály #14 áááá öcsém, baszott jó lesz ez a film!!! nekem amúgy is ez a kedvenc filmem szinte ezen nőttem fel!!! de amikor nézitek a trailert a vége felé jól nézzétek csak meg amikor egy élőszövetes terminator felveszi a nagypapát és csak a lábát látni!!!! lehet, hogy arnold lesz csak nem lövik még le a polyént!! bizok benne!!! -
sugarman #13 Mikor lesz már május? Ez űberbrutál jónak igérkezik. -
Aldo Moro #12 Schwarzit nem lehet kihagyni. Remélhetőleg nem olyan ez a bemutató, mint a Max Payne esetében. -
#11 Valszeg majd a készülő T800-as prototípusként tűnik fel, sejtésem szerint a film végefelé,de mozgásban nem hiszem hogy láthatjuk -
Csak77 #10 "A trailer nagyon ütős, kérdés, hogy elrobbant e benne az összes puskapor...."
Sokan ugyanezt mondták a Transformers előzetesénél is... a többit mindenki tudja. -
Csak77 #9 Megint jól befogyott ez a Bale gyerek, tök olyan a feje mint a Gépész filmben volt... -
Loverman #8 lehet hogy tartogatják, vagy csak kis szerepe van -
#7 Kérdés: Arnire sehol sem tűnik fel benne, igaz? Csak mert mintha olvastam volna valamit arról, hogy bedigitalizálják az arcát...? -
scagnetti #6 Hát ez eddig nagyon faszán néz ki, de én is csatlakozom narumon-hoz. Remélem nem ez lesz benne az összes akció. -
#5 A trailer nagyon ütős, kérdés, hogy elrobbant e benne az összes puskapor.... -
tyuklepes #4 Óvatos optimista vagyok, a tréler alapján hatalmas is lehet, de McG még igazán soha nem kápráztatott el, meg hát, ugye hogy ugye ... a tréler jó, de attól a film még lehet ótvar ... -
LOTR|Atocha #3 Mert hamarkodva szövegeltem, ehun egy link, ahonnnan leszedhető HD-ban a trailer. 720p-1080p
:)Treminator 4 HD -
LOTR|Atocha #2 ööö sry. Megkövetlek titeket, én voltam láma! Ott van két másik link. Bocsi! -
LOTR|Atocha #1 Tők jó, hogy a videó már nem elérhető! Ez már nem először történik meg, hogy az SG hírben a bemutatni szándékozott videó nincs, mert vagy rossz a link, vagy a youtube törölte! Ezekre figyelhetne kissé az SG! Irgum-Burgum vazze!
Van egy csomó youtube downloader progi, szedjétek le és rakjátok fel magatokhoz! Ne legyetek már ennyire lámák!