Megjött a Terminátor: Megváltás elõzetese

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarzit nem lehet kihagyni. Remélhetõleg nem olyan ez a bemutató, mint a Max Payne esetében.
Seth
Valszeg majd a készülõ T800-as prototípusként tûnik fel, sejtésem szerint a film végefelé,de mozgásban nem hiszem hogy láthatjuk

PSN ID.: Beegabor

"A trailer nagyon ütõs, kérdés, hogy elrobbant e benne az összes puskapor...."

Sokan ugyanezt mondták a Transformers elõzetesénél is... a többit mindenki tudja.

Megint jól befogyott ez a Bale gyerek, tök olyan a feje mint a Gépész filmben volt...

lehet hogy tartogatják, vagy csak kis szerepe van

Chocho
Kérdés: Arnire sehol sem tûnik fel benne, igaz? Csak mert mintha olvastam volna valamit arról, hogy bedigitalizálják az arcát...?

Gaming is believing.

Hát ez eddig nagyon faszán néz ki, de én is csatlakozom narumon-hoz. Remélem nem ez lesz benne az összes akció.
narumon
A trailer nagyon ütõs, kérdés, hogy elrobbant e benne az összes puskapor....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Óvatos optimista vagyok, a tréler alapján hatalmas is lehet, de McG még igazán soha nem kápráztatott el, meg hát, ugye hogy ugye ... a tréler jó, de attól a film még lehet ótvar ...
Mert hamarkodva szövegeltem, ehun egy link, ahonnnan leszedhetõ HD-ban a trailer. 720p-1080p

:)Treminator 4 HD

Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezsõ milliárdokat az AMD-be. :)

ööö sry. Megkövetlek titeket, én voltam láma! Ott van két másik link. Bocsi!

Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezsõ milliárdokat az AMD-be. :)

Tõk jó, hogy a videó már nem elérhetõ! Ez már nem elõször történik meg, hogy az SG hírben a bemutatni szándékozott videó nincs, mert vagy rossz a link, vagy a youtube törölte! Ezekre figyelhetne kissé az SG! Irgum-Burgum vazze!
Van egy csomó youtube downloader progi, szedjétek le és rakjátok fel magatokhoz! Ne legyetek már ennyire lámák!

← ElőzőOldal 2 / 2