Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F E R I
Hát most már nem is, sajnos elgyurcsányozták az egészet, pedig nekem nagyon bejön a játék maga, nagyon sajnálom, következõben részben reménykedem még...

Csirkemell nélkül nincs élet!

FSpofon
cheatert nem lehet jelenteni, automatikus az anti cheatjük, nincs kézi belepiszkálás. bármit is hiszel jelentésnek, fölöslegesen pazarlod rá az idõt.

Arab money

ozimak
No igen ezeket már én is figyelem,de még csak most frissítettem az adatbázisomat nemrég 😊 Olvastam valahol ilyesmirõl,azóta ezekre is figyelni próbálok,hát azt azért meg kell,hogy mondjam lehet,hogy volt ilyen "finomcheater" mert van néha túlgyanús dolog! Ilyenkor ha észreveszem megpróbálom megjegyezni a killcam-ba a nevét szólok bátyámnak is és figyeljük ,hogy nyomja. Nem minthogyha sajnos bármit is tudnék tenni ellene,max ugyanúgy kilépek <#nemtudom> De azért ez amit mondasz kicsit elszomorító :8 mostmár lassan ki sem lehet szúrni ha valaki cheatle,és ez már gáz mert végignyomod a partit,vért izzadsz aztán csak a szar füstöl...<#szomoru2>
F E R I
amennyi csítert jelentettem már és nem csak én vagyok ezzel, de mindig csak több van, ajánlom figyelmedbe a ground war-t, domination-t, meg a FFA-t és nem éjszaka, hanem mondjuk napközben este 10-ig, hétvége meg teljesen más kategória, az egyenesen invázió...

Ezt nem tudom mire irtad. Miért ne néznék meg?

#19266ik hozzaszolasodbol.

F E R I
"ha meg vkit csiternek nezel, akkor report... ennyi" -> és kb. ennyit ér az egész, mert úgysem lesz belõle semmi se...

attiGT
És ezeket a valótlan állításokat mire alapozod? Az én havi 1 kommentembõl marhára ismerhetsz.

Neked inkabb nem is mondok semmit. Állítom, vki téged is lelõ, már csiter... Amúgy meg, sztem akit te csiternek nezel annak 80%-a nem az, és csak az irigyseg beszel beloled, hogy õ jobban jatszik mint te. Csak ezzel nem azt éred el, hogy te jobb leszel... inkább szedd ossze magad, es jatsz, és akkor talan te is fogsz jol jatszani. Ne massal foglalkozz... ha meg vkit csiternek nezel, akkor report... ennyi

Frank99
lesz ez majd máshogy is...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

attiGT
jobb nekem míg nem vagyok olyan mint te ;-)

Pedig nem ír pinget.
Lehet egyre többen használják azt a "host hack"-et.Múltkor én is voltam olyanon.Nem is lenne hülyeség ha normális embernél van...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

armageddon666
hmm fura... ránézek majd

@

elitehun
A spectatorban aki van az mindig 1-es szintû!!!
Armageddon: 3 meccsre léptem be egymás után és mindegyiknél volt<#fejvakaras>
80-as ping az már fullos az IW szerint,a 140 meg majdnem jó...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

armageddon666
4 megás bitképet beszúrni azért... arc kell hozzá... oké, hogy már a szélessáv idejében élünk...

@

Frank99
hah!

alul a 70-es pontos nevû erõsen cheat-szagú....
meg a spectators 1-es is az....

armageddon666
hekkelt szerón voltál.

@

elitehun
Nagyon úgy néz ki hogy most már számmal is kiírja a pinget!!
Frank99
wow!
gondoltam hogy így van, mutatja a korodat a viselkedésed...

attiGT
wow, egyre korrektebben parancsolgatsz, igy mar nem is tunsz ellenszenvesnek.
a leendo gyerekeimrol meg a felesegemrol pedig megkerlek gyorsan mondj le, mert hallani sem akarok meg roluk! 😄

armageddon666
Ez azt jelenti, hogy az esetek 80%ban van kb. 6 ember a játékban aki nyer...

@

F E R I
na most egy olyan hackelt favelán voltam, ahol éjjellátós volt az egész, egész jó lett volna, ha szintén nincs két ember god üzemmódban...

Frank99
egyre finomabbak a cheatek, megemelt életerõ, sérülés, több lõszer, ezekkel nem olyan egyértelmû a csalás mint pl. wallhacknél, de amikor valakire 20 m-rõl rálövök 2 gránátot -az Afgán tetõn fekszik a sniperes- és visszafordul és lelõ, az azért érdekes...

Frank99
bizony jócskán van cheater, fõleg napközben, este/éjjel ritkábban...

ettõl még nem kell állandóan bazmegolni, nem szólok még1x, a múltkor is kaptál érte, nem hiszem el, hogy anyázás nélkül nem lehet kommunikálni...
sajnálom a leendõ gyermekedet és feleségedet...

tényleg unom, hogy minden 2. kötõszód az, ami....
<#ejnye1>

ozimak
Én sem találkozok sûrûn cheaterrel <#rolleyes> Ha igen akkor is max tényleg látható WH-ssal,és akkor is azonnal kilépek! De amúgy mostmár lassan 2 hónapja megvan a game,talán ha 1-2 aimbotossal és úgy max. 5 Wh-ssal találkoztam,pedig minden héten legalább 4-5x játszok esténként. Sokan tényleg szerintem "benézik" az elõforduló "képkésés" effektet vagy csak simán nehezen viselik a vereséget vagy egy pro brigádot <#whatever>
Fabio Capello
én azért játszom mert szeretek játszani, leszarom a statomat köbö, a kitûzött cél a fontos (zászlófoglalás, tdm-et nyerni, stb)

depersze általános tapasztalat, ha kijön egy jobb nap, és van egy jó kill-death arányom, akkor rögtön jön a mekkoraegyköcsögcsíter vagyok címû örökzöld sláger...

Nem mindenki csapatjátékos, legtöbb ember a killre megy, nem is érdekli, hogy nyertek vagy veszítetek, törõdj bele, én már megtettem rég, win-loss arányom meg egyre romlik ez miatt xd
El se tudom képzelni, hogy sokaknak csalás nélkül hogy a fenébe van pluszos win-loss arányuk, esetek 80 %-ban mindig olyan teamet kapok, akiknek köze nincs a dolgokhoz.
armageddon666
Valamelyik Lobbyban...
csak mert ma nagyon szidtak hogy whzok.. azt nemtom miért... CSben tudni szoktam mikor várható, hogy "köcsög WHs", de itt derült égbõl villámcsapás... mondjuk örülök mikor így dicsérnek ^^

@

Antal99
UNDORÍTÓ többek között egy olyan DOMINATION

amikor mindenki szarik az elfoglalandó pontokra

én barom meg megyek persze az ellen védelem nélkül
szitává lõ ezerszer

nézem a sok barom csapattársam meg gubbaszt az épületekben

Hogy a jó isten hordja targoncával a rákot a mellükre

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

F E R I
Tudod, amikor elkezdõdik egy játék és csak azt hallom, hogy szünetmentesen lõ vki (legtöbbször Rpd, vagy a többi light machine gun)és csak növekszik a stat-ja, valamint a Barrett 10-es tárját ellövi egy másodperc alatt és hirtelen 5-0 statja lesz, azt ne akard nekem bemesélni, hogy überprogamer, továbbá, amikor mondjuk fél percig vagy egy helyen és hirtelen lelõnek a fal mögött, azt se meséld be, hogy látta, meg a killcam-bõl is el lehet dönteni döntõ többségében, hogy melyik pl. aimboter, Wh már neccesebb, mert néha én is meglátok a monitor sarkában egy két ellen-t.

9 prestige-t végignyomtam becsületesen, van rutinom, hogy ha fellépek és vki gyanúsan jó azt 99.9%-ban csalónak nézzem. Azért 99.9%, mert kb. 0.1 % az, aki tényleg úgy nyomja, olyan reflexekkel, hogy még a légy fingását is eléri a nyelvével...

Szívbõl örülök,és egyben irigyellek is azért, hogy te sosem találkozol csalókkal

attiGT
Mégis hol?

armageddon666
ugye nem veled futottunk ma össze? 😄

@

pedig sok van hidd el..

nem szoktam egybõl lecsíterezni senkit, de cod1 demo óta tolom, azért 70% hogy megmondom h ki csal...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fabio Capello
Aki lelövi õt akár egyszer, az a csíter :]

attiGT
Nem, te vagy a vak.

Nem értem miért írja ezt mindenki... Én érdekes bármikor játszok, (elég sokat), és szinte sose látok cheater-t. Abba nem gondolsz Te is bele, hogy nem cheater csak tud játszani? Vagy aki összehoz egy 20-0 as statot az már egybõl cheater?

Sztem ez a szánalom, amit Te is csinálsz, és nem akartam bunkó lenni, csak ez a véleményem.

attiGT
szánalmas bazdmeg ez a játék, annyi csöves cheater van hogy hihetetlen, nem lehet talalni egy cheater mentes jatekot... ezt nevezik nagybetus SZANALOMnak

gigabyte gn-br01g ilyen típusú
kBagyula
Pontosan milyen Gigabyte router? Általában a http://192.168.1.254 címen tudsz a menüjébe belépni. Vagy olvasd el ezt.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Eladó a következõ steam account:
http://steamcommunity.com/id/lukontosz

Tartalom:
Cod6
TF2
Css
Cs1.6
Portal

Ár: Megegyezés szerint.
Ok: Nincs idõm játszani

FSpofon

Arab money

elitehun
Visszatérve a tegnapi videós hülyére most nézem egy másik videóját és azt mondja azért használ stingert mert ha az ellenséges csapatnak összejön egy nuke akkor lelövi vele mielõtt véget ér a játék XD
Hello épp ez az nem találom hol lehet beállítani a rutert Gigabyte ruterem van.
elitehun
OK már nekem is visszaált
elitehun
nekem most nem nagyon akar visszaállni :S
armageddon666
ilyen nekem is volt... de csak egy pillanatra aztán visszaállt.

@

elitehun
Nem tom most mi a geci van de újból SIMA 70-es lettem. most megpróbálom visszaállítani hátha jó lesz