Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csirkemell nélkül nincs élet!
Arab money
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Lehet egyre többen használják azt a "host hack"-et.Múltkor én is voltam olyanon.Nem is lenne hülyeség ha normális embernél van...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Armageddon: 3 meccsre léptem be egymás után és mindegyiknél volt<#fejvakaras>#fejvakaras>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
@
alul a 70-es pontos nevû erõsen cheat-szagú....
meg a spectators 1-es is az....
gondoltam hogy így van, mutatja a korodat a viselkedésed...
a leendo gyerekeimrol meg a felesegemrol pedig megkerlek gyorsan mondj le, mert hallani sem akarok meg roluk! 😄
ettõl még nem kell állandóan bazmegolni, nem szólok még1x, a múltkor is kaptál érte, nem hiszem el, hogy anyázás nélkül nem lehet kommunikálni...
sajnálom a leendõ gyermekedet és feleségedet...
tényleg unom, hogy minden 2. kötõszód az, ami....
<#ejnye1>#ejnye1>
depersze általános tapasztalat, ha kijön egy jobb nap, és van egy jó kill-death arányom, akkor rögtön jön a mekkoraegyköcsögcsíter vagyok címû örökzöld sláger...
El se tudom képzelni, hogy sokaknak csalás nélkül hogy a fenébe van pluszos win-loss arányuk, esetek 80 %-ban mindig olyan teamet kapok, akiknek köze nincs a dolgokhoz.
csak mert ma nagyon szidtak hogy whzok.. azt nemtom miért... CSben tudni szoktam mikor várható, hogy "köcsög WHs", de itt derült égbõl villámcsapás... mondjuk örülök mikor így dicsérnek ^^
@
amikor mindenki szarik az elfoglalandó pontokra
én barom meg megyek persze az ellen védelem nélkül
szitává lõ ezerszer
nézem a sok barom csapattársam meg gubbaszt az épületekben
Hogy a jó isten hordja targoncával a rákot a mellükre
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
9 prestige-t végignyomtam becsületesen, van rutinom, hogy ha fellépek és vki gyanúsan jó azt 99.9%-ban csalónak nézzem. Azért 99.9%, mert kb. 0.1 % az, aki tényleg úgy nyomja, olyan reflexekkel, hogy még a légy fingását is eléri a nyelvével...
Szívbõl örülök,és egyben irigyellek is azért, hogy te sosem találkozol csalókkal
nem szoktam egybõl lecsíterezni senkit, de cod1 demo óta tolom, azért 70% hogy megmondom h ki csal...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sztem ez a szánalom, amit Te is csinálsz, és nem akartam bunkó lenni, csak ez a véleményem.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://steamcommunity.com/id/lukontosz
Tartalom:
Cod6
TF2
Css
Cs1.6
Portal
Ár: Megegyezés szerint.
Ok: Nincs idõm játszani
Arab money