24218
Modern Warfare 2
-
aki megteheti:D ; ):D de nem tom :D de az biztos h inkább főt vólna a fejem pár napig h bannoltak és most lenne egy L4D2 m :D -
tényleg adná valaki ingyen...? :) -
nekem már megvan a l4d2... :) -
Na srácok látom van már róla szó :D de azért mégis be:Dcikk
L4D2 nekem is jöhetne ingyen ; ) :D vkinek nincs véletlen 1 db?:D ingyé persze :D:P -
Lantee #20270 Hát, én is meglepődtem rendesen. Mér teljesen lemondtam az MW2-ről, erre beesik ez a levél - Gabe Newell nevével fémjelezve. Először azt hittem valami spam, de nem!
Igen, van egy extra L4D2, akit legjobban érdekel, csak szóljon. :) -
hmm és még egy ajándék l4d 2 is van
-
Sry, ha láma kérdés.
Sztetek melyik sniper fegyver a leghatékonyabb? Van köztük olyan különbség, hogy az egyik scope-ja kevésbé mozog célzás közben vagy lövés után kevésbé libeg? -
Éljen a Valve
-
Igazán példás hozzáállás a Valve részéről. :) Gratulálok, hogy rendbe jött az accountod! -
Hát gratula. Egyrészt csalódtam most kicsit a VACban, másrészt viszont nem csalódtam a VALVEban :D Egész komoly kis kárpótlás :) -
Gabe18 #20264 Viszont ahogy az várható volt nem egyedi eset voltál,bár én angolul kevésbé tudok,de ha jól nézem azt írja 2 hét alatt 12.000 hibás bann volt,aminek nyomán gondolom nem egy hozzád hasonló levelet kaptak.
Ettől függetlenül persze kellemetlen,de szerencse hogy végül jól alakult.
A L4F2-t meg én is nem rég vettem meg,úgyhogy ha gondolod megpróbálkozhatunk vele közösen. -
Lantee #20263 Bejelentkeztem a steamen, és tényleg megkaptam a Left 4 Dead 2-t....háháá!! Mégiscsak megéri beszélni angolul! :D -
Lantee #20262 Na gyerekek, ettől besza-behu!!!
Ezúttal válasz azoknak is, akik szerint "Ártatlanul nem bannolnak senkit!" Íme, ez a levél most érkezett a megkeresésemre:
Hello,
Recently, your Steam account was erroneously banned from Call of Duty: Modern Warfare 2.
This was our mistake, and I apologize for any frustration or angst it may have caused you.
The problem was that Steam would fail a signature check between the disk version of a DLL and a latent memory version. This was caused by a combination of conditions occurring while Steam was updating the disk image of a game. This wasn't a game-specific mistake. Steam allows us to manage and reverse these erroneous bans (about 12,000 erroneous bans over two weeks).
We have reversed the ban, restoring your access to the game. In addition, we have given you a free copy of Left 4 Dead 2 to give as a gift on Steam, plus a free copy for yourself if you didn't already own the game.
To share your extra copy of Left 4 Dead 2 with a friend, you can 'Manage Gifts and Guest Passes' from the 'Games' Menu in Steam, or visit this article on the Steam Support site for detailed instructions: https://support.steampowered.com/ "nem a te dolgod :)".
To access your own copy of Left 4 Dead 2, visit your library of games in Steam. If you didn't already own the game, it will now be listed among your others there, and is available for download immediately.
Regards,
Gabe Newell
President, Valve
This notification has been sent to the email address associated with your Steam account.
For information on Valve's privacy policy, visit http://www.valvesoftware.com/privacy.htm.
This email message was auto-generated. Please do not respond.
Gabe18 #20261 Na a 2. DLC pályái bekerültek végre a rendes játékmódok pályái közé.Aki megvette örülhet,aki nem,az gondolom nem (mert a csodás rendszer még több helyen dobja ki őket a hiányzó pálya miatt...). -
Eddig nem is figyeltem
Valószínűleg akkor lett ennyi amikor beleszaladtam egy hackrust-ba :)
-
igen, itt mindenki. -
eredetivel toljátok ?
-
-
Ha rárakod az Extended Mags-et akkor nem is tudsz tölteni XD -
ugye -ugye?
tölteni meg nem is "ajánlatos" vele, annyi ideig tart...
-
ok, ma este megnézem!
:) -
hát pont ezaz, hogy nem nagyon tudja gyűjteni, ha nem olyan jól játszik. meg 8 nap után? szerintem akitől vette az hackelte, csak aztán visszaállította vagy nem tudom, de ez túl sok pont. -
Mert Ő egy ponthajhász
-
hogy a francba van neked 27 millió pontod??
nekem 25 napi játékkal van 9 millió felett, pont be akartam rakni a képet, de már jóval túlléptem, így nem rakom, úgy már nem érdekes. -
"beszarás.
soha nem gondoltam volna hogy RPD-függő leszek.
na nem tunkolásra használom, hanem nyílt irányzékkal, grippel, rövid sorozatokkal.
erős, meglepően pontos."
hát ecsém én is kipróbáltam a fegyót és valóban nagyon hatékony.
grip nélkül viszont nem sokat ér, nagyon pontatlan...
bár az elején nehéz volt megszokni, hogy ne töltsek újra rögtön, pár lövés után... -
"Nem tom de én FFA-ban sztem többször nyerek mint tdm-ben :P"
Hmm... én nem vagyok ilyen pro gamer mint egyesek... :P
be sem merném nyomni a statomat...
nem egy szép látvány -
^^
UMP-vel vagy M4A1-el simán de mivel mostanában csak csipázok ezért (ahogy észrevehetted) nem ölök olyan sokat mint te de a statom az jó :D -
Azért nem vettelek számításba mert magyaráztam a bizonyítványt :) És te nem húzol le! Te vagy olyan jó mint én nem? ;) -
Nem tom de én FFA-ban sztem többször nyerek mint tdm-ben :P
Amúgy pont ma találkoztam ilyen Boosterekkel. Elég jól meg is szivattam őket de sajna ahogy egyszer lebuktak helyet változtattak :S -
"Azt nem értem, hogy, hogy van az, hogy mindenkinek sokkal több, ha nem dupla annyi a nyert körök száma mint a vesztett köröké... nekem kb kétszer annyi a bukott meccs..."
ezzel én is így vagyok, de szerintem azért mert szinte kizárólag FFA-zok, és ott ugye nehezebb nyerni, mint mondjuk TDM-ben... -
XD lemaradt -
Engem el is felejtesz -
Bátyámmal szoktam játszani és hát valljuk be ő nem egy spíler :) átlagpontszáma kb. 8-900 :( De nekünk(nekem) sokkal fontosabb,hogy ne egyedül legyek. De általában 10-ből 7x a csapat miatt kapok ki... :( Hiába van tényleg 2500 pont fölötti teljesítményem ha a második a bratyó 1150-el :D -
Gabe18 #20241 Én pl. sokat SD-zek,legtöbbször egyedül belépve.De ha látom lobby-n hogy 3-4 klánost összedob az ellenfélbe,már inkább kilépek kezdés előtt.Ha nem full hülyék akkor a "szedett-vedett" másik oldalnak nemigen lesz esélye. -
Gabe18 #20240 Szerintem alapvető kérdés hogy egyedül játszol IWNet által összedobott csapatban vagy rendszeresen ismerősökkel.
Mert hiába vagy te akármilyen jó,ha a csapatod többi tagja esetleg gyengébb,vagy lehet hogy jó de esetleg éppen tesz az adott feladatra,saját stat-jáért játszik stb...
Szerintem már egy 3 főből álló,egymással mikrofonon kommunikáló,némileg összeszokott csapat óriási előny ha a másik oldalon 6-8 ismeretlen valaki van összedobva. -
-
Én is ebben a cipőben járok,bár én használtan vettem és a srác eleve rossz arányal indult :S Viszont a K:D arányom egész jó,mégis többet veszítek mint nyerek(meccset) bár ismétlem ebben benne van az elődömé is :) -
Overwhelming skill to compensate for the lack of competence teammates usually have. :)
Angolul csak mert hirtelen eszembe jutott, és úgy találtam marha jól hangzik :D Meg jó lenne nem elfelejteni angolul xD
Olyan királyok vagyunk, hogy még a cheater ellenfeleket is alázzuk, hiába áll bénákból a csapat 90%-a... De egyébként tényleg... mindig a bénább csapatba rak... TDMnél szerencsére annyira nem gáz... Mondjuk azért nem könnyű egy emberként fenntartani a csapat-KDR-t...
-
Majestic01 #20236 Azt nem értem, hogy, hogy van az, hogy mindenkinek sokkal több, ha nem dupla annyi a nyert körök száma mint a vesztett köröké... nekem kb kétszer annyi a bukott meccs... -
ja, egyébként grat hozzá :)