Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem is, és amint vagytok jöhet az inv😊
Z$olt a steam nevem.

Én szívesen megyek privát mecsre!
Legalább nem kell folyton keresgetnem, meg a sok kis sz*ros csiter miatt dühöngenem!
Vegyél fel acc: razzor 70
Maxtreme
Én is free for all-ba pár napja. 48-asz szinten voltam, és egy pillanat alatt 70-es lettem 😊 (felmentem, lelõttem valakit, és mikor kiírta h elértem a 70-est, gyorsan ki akartam lépni, de már késõ volt. 😊
Ilyenkor tényleg 2 dolog segít. Vagy a reset, vagy kihúzni az UTP kábelt 😄

elitehun
Kik? mi ez a többes szám nem értem. am meg nem is nekem kéne hostolni mert a nat-om strict
DarkSector
ez egy kicsit azért túlzás nem?
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
de mindenki tudja hogy bindesgecik vagytok <#idiota>

elitehun
Nem tom mirõl beszélsz mert én PRIVÁT MECCSET mondtam ergo ahol csak azok vannak akiket beinvelünk<#nezze>
figyi..

annyira felbasztam magam az iw geciségén, hogy szinte egyáltalán nem játszom.

ne vicceljünk már hogy minden nap azzal kelljen kezdenem hogy kimentegetem a rangom hátha belefutok egy hekkelt fosba...

itt a nyár, sok kis csíra tölti le a csalásokat, hát a kis herém fog dühöngeni..

majd ha lesznek dedi szerverek akkor játszom

de lehet h eladom ezt a szart amit a megjelenés napján megvettem.

aztán ha kiadják majd dlc kel együtt dobozban megveszem 4000 ért...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én benne lennék, csak hát már sokszor lett mondva, és nem lett belõle semmi. De ha lesz, szívesen mennék.

elitehun
Látom nem sokak fantáziáját mozgatta meg a privát meccs ötlete :S
Ja, tegnap meg olyan host volt, hogy negatív szinû volt a kép. Mint a fényképeknél a negatív. És a fegyverek meg területsebzõ golyókat lõttek😊
néha jó funolni.

Szerintem a legjobb modolt hack a gungame. Azt megcsinálhatná IW, mert sztem rohadt hangulatos😊

DarkSector
nem kellett volna kimenned a végén wc-re 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Saját tapasztalatom szerint eddig sd-n meg tdm-en futottam bele ilyenekbe, egyik haver domination-ön a maga végtelen pontjával, nem volt foglalási limit. Többin még egyenlõre nem. Igaz sd-n az arena mod bejött, kár, hogy azóta se futok bele <#nevetes1> (Középen egy foglalandó zászló, aszem 1 vagy 2 perc után lett aktív, utána vagy befoglalta valamelyik team, vagy kiírtotta az ellent). Mondjuk a modos servereknél azok még oké, ha nem csalnak rajta, meg nem adnak extra xp, vagy instant leveleket. Funnak jók, igaz a gyártók meg ellenzik ugye és bannal járulnak hozzá a mókához, ha lebukna a készítõ vac drágánál.
Gollo
hmm.. én most játszottam egy Domniationt..
vezettünk 185-120-ra és egyszer csak ki irja hogy Defeat.. és az ellenfél nyert...
ezt még azért hozzátenném:

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Frank99
én TDM-et játszom, eddig NEM találkoztam hackelt hosttal.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

elitehun
Mivel mostanában úgyis annyi a hackelt host stb akkor össze kéne hoznunk egy privát meccset nem gondoljátok??
Antal99
én 2x jártam így:
free for all-ban

(de már 70-es szinten voltam)<#nevetes1>

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

De ti milyen játékmódókban találkoztok ilyen hackelt hostokkal ? ground warban ? mert oda én sose mentem , és érdekes sose voltam még hackelt hoston ... Domination , Demolotion , Sabotage , TDM ? HQ Pro , kb ennyivel játszok össz vissz , és sose találkoztam még rossz akaratú hostal

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Hát én is nagyon irigylem azokat akik itt is a forumon arról számolnak be, hogy még nem találkoztak csak 1 cheaterrel, meg hackelt hoston se voltak, nekem ma is sikerült egy érdekes hostot kifognom, vagy nagyon jól játszottam, vagy folyton õt lõttem be, de beidegesedett és folyton magához spawnolt engem és lekéselt, élvezet volt játszani, hagytam vagy 6 kill-ig hátha abba hagyja,de nem hagyta aztán kiléptem. Csak azt nemértem, hogyha már nemveszik meg a játékot és lazán csinálják a hostokat, miért nem képesek legalább valami normálisat csinálni? miért kell god mod, meg spawn teleport meg egyéb hülyeségek, simán kilehetne ebbõl az egészbõl pozitív dolgokat is hozni és egybõl más lenne a véleménye az embereknek, sõt tovább megyek, legalább meglehetne mutatni az IW-nek hogy meglehet csinálni azt amit õk nem csináltak meg, de ehelyett mivan? cheaterek tömkelege meg buta hostok. gg

Frank99
én az elõbb szóltam egy magyarnak, hogy 119 óra játékkal kicsit érdekes a prtg 10, level 70.

privátban elkezdtünk beszélgetni, szóltam, hogy ez így nem kóser, õ pedig leírta, hogy a barátja adott egy programot, elindította, és így járt...
szeretné törölni, mondtam hogy new game....és törölni a mentéskönyvtárakat

Zseniegér néven futott....

V.A.C Admin voltam, sztem jót tettem ma...
:-)))

egyébként nagyon sok a csaló, jó annak, aki nem fut velük össze
2 perc alatt Pawlow, + 2 harrier....

Ez van,ezen már nem érdemes idegeskedni se.Rakétavetõvel lövi le SD-be 1v1-be 2 méterrõl az utolsó embert.Most erre mit lehet mondani?És minden meccsen van egy ilyen vagy hasonló...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Most voltam én is.Csak ugy repkedtek a 4000 pontok...

attiGT
az oka a nyári szünet.
én ma meg azon csodálkoztam, hogy ilyen nulla skilles emberkék tolnak nuke-okat pedig a célzásuk és mozgásuk egyenlõ a nullával. ehhez a játékhoz cseppnyi skill nem kell, ugyanezek a nagy "prok" cs-be publicon kikapnanak az utolso senkiktol... ujra csak azt tudom mondani hogy szanalmasan szarul sikerult a jatek, onemanarmy dangerclose noobtuberol pedig no comment

ozimak
Nekünk ma 3 hackelt szeró volt! Az egyiken föl is ugrottam 56-ról 70-esre,de szerencsére csak abban a prestige-ben(3) amiben voltam. Így nem lettem pr. 10 70-es,szerencsére. Akkor ezek szerint ma nagyon sok hackelt szeró volt :S Nem lehet ennek valami oka? Én gyakorlatilag ezen a 3-on kívül eddig összesen 1-en voltam,csak ma meg 3-on! És ahogy elnézem még sokan mások 😊
bigapó
18-20-ig jó volt, csak a lagg volt zavaró, de egy idõ után megint beállt. csalókkal összefutottam, de hamar kiléptem.

The Matrix has you...

F E R I
nekem a hangja tetszik, de azért ump45 nyomába sem ér sebzést tekintve

Csirkemell nélkül nincs élet!

Daell Drow
A megjelenes napja ota jatszok vele, es ma jott el a nap amikor delelott hackerbe botlottam. Delutan pedig hackelt szeroba, nagyon idegesito volt.

mas:
Sokan nem hasznaljak a Vector-t, pedig szerintem nagyon jo fegyver.
Rapidal kombinalva a leggyorsabb golyoszorasu fegyver az egesz jatekban, igaz sebzese gyenge. Es az egesz tarat bele kell nyomni az ellenbe hogy megdogoljon.
Nem tudjátok mikor lehet lessz már mw 2- vel multizni nem eredeti verzióval ?
DarkSector
hallom warez topicban hogy végleg tudják bannolni, állítólag az embereket, ezt itt is lehetne a csiterekkel alkalmazni, az origi rendszerben. nem?

Garou
Pawe Low lelövi az UAV-okat?

Ma csináltam a 40 killstreak lelövés challenget a Cold B perkhez, és célozgatom az ellenséges UAV-okat, majd látom, hogy géppuskával lövik õket, de a lövések csaknem vízszintesen mentek. A mi Pawe Low-unk meg ott tekert mellettük, és pár másodperc alatt kettõt is leszedett, már ha õ volt a tettes. Még annyit, hogy egy sorozatból kidõlt egy UAV, tehát valami nagy kaliberû cuccossal lõtték, ezért is tippeltem a nagy helire.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

F E R I
most megint invázió van, kipróbáltam mindegy, hogy melyik játékmódba megy az ember, 1000000%-ra hackelt host minden pályán min. 2 vér pistike Spectatorban... hogy ilyenkor kapnának erõteljes spermazuhanyt két elefánttól...

Csirkemell nélkül nincs élet!

DarkSector
Nem.
Ahhogy közeledsz légvonalban tekintve, egyre zajossabb lesz. Értsd beszemcsésedik mikor szar monnyuk tvben az adás, és ezért lehet ellentámadásra használni, hiszen igy ugye tudják hogy közelükben vagy és kis rutinnal a távolságot is meg lehet saccolni. sajnos.

DarkSector
thx most az egyszer...😊

Kösz,de ezt már olvastam.Csak ebbõl hogy "Az ellenfeleid radarját megzavarja." nem egészen egyértelmû hogy az mit is jelent.Eltünik az egész radar (ezek szerint akkor igen)?Vagy csak a lövésnél megjelenõ vörös pontok esetleg rossz helyen jelennek meg?Ez nem volt nekem egyértelmû.

Frank99
benn hagyom, most az egyszer....

DarkSector
jah télleg én meg aszittem azért kérdezik mert nincs faq-ban...😊
lol jah ebben igazad van...

bigapó
nem az, hanem elég lett volna a fenti linket beraknod, mert ugye minden megvan már rég csinálva, csak aki lusta annak le kell ide hozni. csak sok helyet foglal, engem az zavar.

The Matrix has you...

DarkSector
jah sorry csak segítségként, mert tutira utána irtak volna, hogy nah és az xyz perk mire jó, így legalább mindenki látja, és lehet olyan aproságokat tud meg amit eddig észre se vett, nekemis segitet, elõször nem is vágtam pl hogy egy perk van a Serenity Gun ellen, vagy éppen hogy egy perktõl a Claymore is késõbb aktiválódik...😊

de ha már nem kell törölhetõ nyugodtan. nem haragszom meg ezért...

bigapó
nagyon rendes meg ari vagy, de ezt minek írtad be? csak a scrambler-re volt kíváncsi 😊

The Matrix has you...

elitehun
Egyet értek. és azokat se értem hogy mért használják.
DarkSector
Perk 1

Marathon: végtelen sprint. Pro: gyorsabban jutsz át akadályokon (26 mérföldet kell sprintelned, hogy elérd a Pro szintet, innentõl ami zárójelben van, az a Pro szint követelménye lesz).

Sleight of Hand: gyorsabban tölt újra. Pro: Gyorsabban emeli vállhoz a fegyvert (120 kill Sleight of Hand perk használata közben).

Scavenger: 13-as szinttõl. Ellenfelek hullájából tudsz felvenni utánpótlást. Viszont repesz-, villanó-, és füstgránát nem lehet nálad, de ellenfelektõl tudsz felvenni. Pro: Több tár (100-szor kell ellenfelektõl lõszert magadhoz venni).

Bling: 21-es szinttõl. 2 kiegészítõt rakhatsz az elsõdleges fegyveredre. Pro: 2 kiegészítõ a másodlagos fegyverre is (200 kill egy két kiegészítõs fegyverrel).

One man army: 45-ös szinttõl. Bármikor válthatsz karaktertípust . 5 másodpercig tart, lecseréli a másodlagos fegyvert. Pro: gyorsabb csere (120 kill a perk használata közben).

Perk 2

Stopping Power: gyalogosok ellen nagyobb sebzés. Pro: jármûvek ellen nagyobb sebzés (250 kill a perkkel)

Lightweight: gyorsabb mozgás. Pro: gyorsabb célzás (30 mérföldet kell sprintelni a perk használta közben).

Hardline: 9-es szinttõl. Kill streakhez eggyel kevesebb kill kell. Pro: deaths treakhez eggyel kevesebb halál kell (negyven kill streak a perk használta közben).

Cold-Blooded: 25-ös szinttõl. Nem vesz észre az UAV, air support , sentries , és a thermal . Pro: ha az ellenfél rád viszi a célkeresztet, az nem lesz vörös, és nem írja ki a neved (40 kill streak által megszerezhetõ cuccot kell elpusztítanod ).

Danger Close: 33-as szinttõl. Robbanó fegyverek nagyobbat sebeznek. Pro: az air support többet sebez (100 kill robbanófegyverrel a perk használata közben).

Perk 3

Commando: nagyobb távolságról késelés. Pro: zuhanás nem sebez (20 késelés a perk használata közben).

Steady aim: csípõbõl tüzelés pontosabb. Pro: tovább tudod visszafojtani a lélegzeted, amikor mesterlövész puskát használsz (80 csípõbõl tüzelõs kill a perk használata közben).

Scrambler: 17-es szinttõl. Az ellenfeleid radarját megzavarja. Pro: az ellenfél claymore aknái késõbb robbannak (20 közeli kill a perk használata közben. Nem tudom pontosan, hogy mi számít közelinek, de valószínûleg NEM CSAK késelés).

Ninja: a szívdobogás érzékelõ nem vesz észre. Pro: a lépéseidnek nincs hangja (50 közeli kill a perk használata közben).

SitRep: 37-es szinttõl. Észre tudod venni az ellenfél robbanószereit és taktikai fáklyákat Pro: hangosabban hallod az ellenfél lépéseit (120 robbanószer vagy fáklya elpusztítása).

Last Stand: 41-es szinttõl. Mielõtt meghalnál, a földre zuhansz, és használhatod a másodlagos fegyvered, amíg el nem vérzel. Pro: használhatod bármely felszerelésed, amíg el nem vérzel (20 kill, miután aktiválódik a perk)

Death Streak Perkek

Ha zsinórban többször meghalsz, akkor tudod használni ezeket a perkeket. Addig maradnak aktívak, amíg nem ölsz meg valakit, tehát ha alapból 3 halál kell zsinórban, akkor a negyedik halál után is aktív marad. Egyszerre csak egyet használhatsz, és ezeknek a perkeknek nincs Pro szintje.

Copycat: lemásolod azt az ellenfeled (fegyver, perk, és kiegészítõk), aki a 4. halálodat okozza zsinórban. Tehát ha lelõ X háromszor, és negyedszer Y lõ le, akkor Y cuccát kapod meg.

Painkiller: 6-os szinttõl. Zsinórban három halál kell hozzá. Dupla életed lesz respawn <újraéledés> után 10 másodpercig.

Martyrdom: 27-es szinttõl. Zsinórban 4 halál kell hozzá. Egy éles gránátot ejtesz el, amikor meghalsz.

Final Stand: 39-es szinttõl. Zsinórban 4 halál kell hozzá. A földön kúszhatsz bizonyos sebzés beszedése után, közben bármilyen fegyver lehet nálad, valamint ha nem lõnek rád, amíg aktív a perk, akkor meggyógyulsz, és futhatsz tovább.

Killstreak díjak

Ha zsinórban több ellenfelet is az égi vadászmezõkre küldesz, akkor különféle díjakat kapsz. Egyszerre hármat állíthatsz be, de vigyázz, mert az összes általad készített karakterosztály ezt a hármat tudja csak használni! Például hiába van egy mesterlövészed, és a közelharcosod, mindkettõnél ugyanazok a killstreakek lesznek majd!

Számokkal a sorozatban elkövetett killek száma, kötõjel után a díj leírása következik:

3 - UAV (Unmanned Aerial Vehicle - vezetõ nélküli repülõ jármû): megmutatja, hol vannak a ellenfelek a pályán (minimapon jelennek meg majd). Le lehet lõni!

4- Care Package: vörös füstgránát eldobása után érkezik a levegõbõl, töltény és egy véletlenszerû killstreak (?) lehet benne. Az ellenfél is felveheti, ha valakire rázuhan, az meghal.

4 - Counter-UAV: blokkolja az ellenfél UAV-ét.

5 - Sentry Gun: felállítható Gattling ágyú.

5 - Predator Missile: egy irányítható rakétát lõ ki egy általad kiválasztott területre.

6 - Precision Airstrike: egy területre légicsapást mérhetsz. Állítható, hogy melyik irányból érkezzen az áldás.

7 - Harrier Strike: kicsit légicsapás, utána még a lebegõ Harrier lövi egy ideig az ellenfeleket.

7 - Attack Helicopter: AH-64 Apache helikopter minigunnal szórja az áldást az ellenfélre.

8 - Emergency Airdrop: Egy áruszállító gép ledob 4 care package-t.

9 - Pave Low: Sikorsky MH-53 helikopter két löveggel, a változatosság kedvéért szintén az ellenfél boldogítására.

9 - Stealth Bomber: B2 Spirit lopakodó, melyet nem lát az ellenfél radarja, szõnyegbombáz.

11 - Chopper Gunner: AH-64 Apache helikopter, melyet te irányíthatsz, de közben sebezhetõvé válsz.

11 - AC-130: AC-130 Spectre gunship, amit te irányítasz (MW1-ben egyik misszióból ismerõs lehet). Sebezhetõ vagy használat közben.

15 - EMP: Elektromágneses hullám támadás. Elpusztít minden killstreak awardot, kikapcsol mindent, ami elektromossággal mûködik, és eltünteti a HUD-ot. És a legjobb, hogy csak az ellenfél csapatát érinti, ergo neked marad a HUD, meg minden elektromos kütyü, killstreak award.

25 - Tactical Nuke: atombomba

((Idézet egy oldalról!!! nem saját leírás.))

ILLNeo
Szevasztok!

Mi véleményetek a Stimulus DLC packrõl? Megéri azt a 14 eurót? Mondjuk ahogy láttam pár pálya a COD4bõl lett áthozva...

Elõre is köszi!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Arról én sosem tudtam hogy pontosan mit csinál...
Tehát akkor olyan mint a Counte UAV csak automatikusan lövi ki a radart annak aki közel jön?

armageddon666
kb. elég kicsiben...
de a scrambler az aminek nem látom értelmét 😄 kb. helyettesíti az UAVt az ellenfél számára 😄 nemegyszer úgy öltem, hogy "hmmm elmegy a térkép, akkor jön az ellen!" ...

most hogy belegondolok tegnap ezek miatt mondhatták hogy whzom...

@

Daell Drow
sziasztok, megtudjatok mondani hogy kb. mekora sugar korben zavara scrambler?
DarkSector
neked is igazad van, haveromis ien mikor játszunk, már engem is idegesít, hogy minden kicist jobb tag lövésére már cheat-erezik, mikor voltak jelenetek mikor a másik csapatban voltam és láttam hogy ölték meg és akkor irta hogy ne akarjam megmagyarázni vagy védeni.
de mondom nem védem, de az hogy irnak orrba-szájba a csitekrõl ezért ha felmegy valaki azt hiszi hogy egy meccs 12emberbõl 4-5 biztos csal, hát nem....én talán 2x ha láttam eddig.

szóval én nem játszok jól ezt tudom, és én nem csiterezek le senkit mert éppen szerencséje volt, és 25-2-es statot csinál, mert egyszerûen csak kempel...
de ugye sokan idegességbõl ezzel akarnak takarózni mindenféle megbizonyosodás nélkül hogy akkor nem jobb az illetõ hanem csaláshoz folyamodott.
persze nem a mostani témára értem hiszen csak za tudja véleményezni aki fent volt a szerveren, csak a vádak sok % téves.

Üdv! Most írok elõször, bár már régen olvasom a fórumot, illetve 500 órán túl vagyok játékidõben. Ezidáig két esetben találkoztam hackelt szeróval. A cheaterek biztos vannak, de Én nem találkoztam olyan sokkal, mint ahogy azt állítják. Véleményem szerint ha tényleg csak játszik az ember és nem veszi véresen komolyan a dolgokat, akkor észre sem veszi a "sok" cheater-t. Nekem nagyon tetszik a játék úgy ahogy van, és mindig örömmel ülök le játszani!
armageddon666
Már beírtam legalább 6szor, többször nem fogom...
Reportoljatok csak nyugodtan. Annyit értek vele, hogy kicsit lenyugszotok. Viszont jó tanács: chatbe neeee mondjátok hogy "reportollak köccsög' csaló!" mert körberöhögnek 😊

@

bigapó
ha hiszed ha nem szoktak bannolni, de van amivel nem tudnak versenyezni. mint ahogy egy korábbi hsz-ben olvashattad a cheater király nyilatkozatát, Õk mindig egy lépéssel elõrebb vannak, amint kijön gy új védelem 1-2 nap és már fel is törték, egy mw2 nem is tartott eddig sem.
egyébként sem a cheater-t kell jelenteni, hanem az oldalakat ahonnan jön a cucc és azt elküldeni nekik.

The Matrix has you...