24218
Modern Warfare 2
-
Rosszul látod nagyon a VACcal kapcsolatos dolgokat, és úgy látom hiába koptatom a billentyűzetet ezzel kapcsolatban.
Az hogy VAC "nem banolja a csalókat", egyrészt nem programozási hiba, hanem hiány.
Másrészt nem is teljesen igaz, mert azért szedjél le egy VACproofnak hirdetett public hacket... rövid távon repülsz... (delayed ban van, úgyhogy akár egy hétig is húzhatod...) privát csalások ellen viszont NEM LEHET MIT TENNI... amint kihozol rá fixet, már jön az update... fölösleges munka... Hogy akkor mi értelme van a VACnak? megSZŰRNI a csalókat... így sokkal kevesebben csalnak... volt ismerősöm aki mondta mondjak neki csalást, mondom X22, mondja mi az, mondom drága, mondja akkor nem kell, ingyenes? kibasznak vele... akkor hagyjuk. szóval annyira nem fölösleges és szar... és punkbuster sem jobb... annyi hogy azonnal banol, na puff neki... ban-ban...
Ha tömegesen mennek VALVEhoz (csak innen a topicból 2en írtak... külföldön jobban működik a fogyasztók érdekvédelme), akkor kivizsgálják mi lehetett. És ha volt hiba, megtalálják... most egy elég hülye hiba került be. Puff. A nem is tudom hány év alatt talán másodszor... szerintem egy ilyen nagyszabású programnál belefér. Főleg, hogy mindkettő esetben kártalanítva lettek az áldozatok :) -
végülis amig nem jönnek ki szondáztatni addig bármit szabad :D -
Az lehet hogy nem túl előnyös de ettől függetlenül csinálod
-
melóba nem túl előnyös, de hétvégén szerintem bepótolom :D inkább fáradtság vagy tugya a kukim.
Roger, ha lesz szólok:) én is meglepődtem, hogy többiek belementek, néha lazulunk is :D -
"...kimaradt egy pár szó..."
Kicsit többet ittál a kelleténél? XD -
Egy pajzsos eksönre beneveznék valamikor, ha meghívsz. :) -
tudom, utólag olvasva kimaradt egy pár szó, de már nem tudtam javitani :D hátrány ha nem vagy vipes :) -
Nem úgy hangzott XD -
ja, ezt úgy értem, hogy szerintem senki nem csal közülünk :) -
egyszer láttam videót erről ahogy fociznak. vicces volt, egyszer-kétszer el lehet hülyülni vele, nekem jobban tetszik a RIOT :)
tegnap 6-an nyomtuk és hát aláztunk HQ-ban, nem nagyon tudott mit csinálni az ellenfél. volt, hogy 3 Emergency-t is lehivtam egy körön belül. sokan nem tudták feldolgozni és inkább kiléptek, meg ugye csaló banda. igazából nem tenném tűzbe senkiért a kezem - maximum 2-3 emberért - de játszottam már velük annyit, hogy tudjam ki az aki csal és ki az aki nem..közülünk. -
Ja télleg a Favela ^^ -
amúgy nagy fun még a RIOT shield-es harc is :DD
múltkor 4-4 egymás ellen, mindenki RIOT-al, Rust-on :) volt röhögés rendesen :D
elején 3-4 volt, de bejött valahogy egy 4-edik idegen emberke, persze nem értette, hogy mit csinálunk és inkább lövöldözött, de azért jól elvoltunk, őt is labasholtuk párszor :D -
szerintem Favela, ott van kapu is. de Quarry-n is van labda, a daru alatt szokott lenni vagy a környékén. -
Ő megtalálta xDDDD:D:D kérdezzük meg tőle:D -
Gabe18 #20300 Hát láthatóan a rendszer teljesen hibás,a csalók tobzódnak (még ha az elmúlt pár napban mintha tényleg jobb lett volna a helyzet),a nem csalókat kivágja...
Most ezek után az összes bannolt csaló jöhet hogy "szemét IW meg Valve kibannolt mikor én se csaltam".És ezek után már végképp nem lehet erre mondani semmit... -
Melyik pályán van rejtett focipálya?
-
Nekem lenne egy frappáns kérdésem:
Mivel a lenti levélben azt irják, hogy kb. 12000 embert bannoltak tévesen és nagy valószinűséggel abból elég sok valódi csaló lehetett, most hányat fogunk visszakapni? Nem tudom ki mennyit játszott az elmúlt pár napban, de az utóbbi időben azért nem sok csalóval találkoztam/tunk. Remélem, hogy azért akiknek volt korábbi reportjuk és már kifelé állt a rúdjuk azok nem kapják vissza az accountjukat. nem lenne jó megint csöves-mocskos bandával játszani... -
Facebook-os FIFA játéknak nem ez a topikja... -
szentem megtalálta az eggyik pályán a rejtett foci pályát és most ott játszák le a meccseket:D VIDEOt róla:D vagy rossz topicba írt:D de nekem az első az reálisabb:D -
-
üdv! az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet egy ligával fejjebb lépni? Mert, sajnos az első öt meccsem mind elvesztettem de mióta már megtanultam játszani egy kicsit könnyűek a győzelmek(persze így is kifogók néha 1-1 embert aki jobb nálam
)
-
mfeca78 #20293 Kedves Frank!
Én nem gondolom hogy itt valakinek hasra kellene esnie miattam,de ha visszaolvasol akkor láthatod hogy igen sokan mondták (többek között Te is) hogy csaltunk mert a Valve nem olyan béna hogy indokolatlanul kitiltson valakit. Még egyszer, nagyon köszönöm azoknak akik megpróbáltak a segítségemre, (segítségünkre) lenni.
A lényeg hogy végre helyreállt a rend és a részemről a téma lezárva!! Sok embert megismertem itt azt hiszem most már rendszeres látogatója leszek ennek az oldalnak. -
Apropó! Hogy is volt az az kill/death arány? 

katt ide -
Teljesen igazad van, bár azt az Episode 3-mat kiadhatnák végre... -
azért nem kérek bocsánatot amit írtam, megvolt az okom hogy azt gondoljam amit, mindenesetre örülök hogy nem csaltatok. -
A Valve mindig is rendes volt :) -
Gratula a "bannoltaknak"! :) Örülök,hogy így alakult :) -
Tied kissé más eset. A vac-banoknál hiba történt, tiedet valszeg szándékosan kapcsolták ki gyanús tevékenység miatt. Tulajdonképp a Te érdekedben.
-
itt nem hiszem, hogy automatikusan csalónak néztek, ha jól emlékszem sokan írták, hogy lehetsz az is, ez nem ugyanaz! Örülj neki, hogy visszakaptad az accountot, mi is örülünk, hogy a VALVE elismeri a hibáját, de ne akarj itt erőszakkal bocsánatot kéretni, jó?
-
jeah tényleg dlc2 benne van! -
én tudom,hogy tiszta voltál
~egy hónapja ez az üzenet fogadott:
this steam account has been disabled
ezt sikerült visszakapni 2 napon belül
igaz én nem kaptam kárpótlást,de nem is kell,hiszen csak ezzel játszom
talán majd a cod 7 leváltja
-
OFF:ja és privátba nem fogok senkitől se kunyizni semmit:D szóval kijelentem hogy ha vkinek szándékába áll 1 L4D2 t adni akkor itt vagyok:D innentől én rábízom hogy kinek adja én csak egy "csóró" jelentkező vagyok érte :D;] -
OFF:Jól értem hogy most 2 DB L4D2 t kapott mindenki?:O
mfeca78:Ha bocsánattal nem is tarzonak mindenféle képpen magukba néznek majd...hidd el sztem senki nem találkozott még ezzel az esettel ez ezért volt...azért ovlt egyből hogy ok nélkül nem bannolnak senkit^.^én nem írtam semmi rosszat ellened de nekem is megfordult a fejembe a dolog :D szóval én ELNÉZÉST kérek azért ^.^ üdv:D -
Gabe18 #20281 Itt a lentebbi szöveg magyarul a Totalcod.hu-ról,hátha valakit érdekel:
"„Üdv,
Nemrég a Steam Account-odat hibásan kibannolták a Call of Duty: Modern Warfare 2-ből. Ez a Mi hibánk volt és Én bocsánatot kérek minden gondért, amit okozott neked.
A probléma az volt, hogy a Steam hibásan ellenőrizte a lemezen lévő DLL és a memóriában lévő DLL verzióját. Ezt a problémát különböző helyzetek kombinációja okozta mikor a Steam frissítette a játék lemezképét. Ez nem játékhiba volt. A Steam megengedi számunkra hogy visszavonjuk a téves bannokat (több mint 12,000 téves ban, több mint két hét alatt)
Visszavontuk a ban-t és visszaállítottuk a hozzáférésedet a játékhoz. Továbbá, kapsz egy ingyenes Left 4 Dead 2 ajándékot (gift) és egy kópiát magadnak, ha még nem vetted volna meg.
Hogy odaadhasd egy barátodnak az ajándékot, a Steam, Játék (Games) menüjéből megteheted, vagy látogass el az alábbi címre további információkért. https://support.steampowered.com/kb_...4502-TPJL-2656.
Hogy hozzáférj a saját másolatodhoz, jelentkezz be a Steam-be és a játék ott lesz a többi között, így azonnal letöltheted.
Üdvözlettel
Gabe Newell
Elnök, Valve"
Amúgy meg csináltak 12.000 hibás bann-t.De akkor legalább ennyi helyeset is csináltak legalább...?
-
mfeca78 #20280 Sziasztok!
Nos végre vége ennek a csaltam e vagy sem mizériának, mert a steam helyreállította az acountomat, és írt egy bocsánatkérő emailt.
Szóval ennyit arról hogy savaztatok engem ,és ártatlanul simán csak csalónak neveztetek és a többi ártatlanul kibannolt embert is.
Nem gondoljátok hogy minimum elnézést kellene kérnetek tőlünk? Aki pedig hitt nekem és próbált segíteni annak köszönöm a hozzá állást és a segítségét. -
ohh oks:D akk mostmár legyen szó tényleg MW2 ről:D
OFF: én nem mertem privátba elkérni :D mégse vagyok azért bunko ; )
ON: valaki akinek tényleg jó nete van az össze hozhatna egy jó kis privátot:D már rég nem MW2 tem jó lenne újbol be izzítani:D -
Lantee #20278 Valaki privátban elkérte a free L4D2-t, szóval elkelt...mármint odaadom neki.
És ige, nem fogok pénzt kérni egy olyan dologért, amit én is ingyen kaptam...ráadásul egyből kettőt is.
NA, vissza a játékhoz! ON :) -
De tényleg valaki összehozhatna egy privát meccset -
Én nem tudok róla pedig lehetne ^^ -
szerk: mondjuk nem tom van e itt olyan aki csak úgy ide adná se szó se beszéd nélkül:D de sajna már hajlunk át az OFF ba úgyhogy sry mindenkitől ^.^
szokott lenni SG s csata v vmi?:D