Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarul olyan, mint Schwarzenegger a Commando címû filmjében 😊
The Matrix has you...
de te megnézted amit én linkeltem? 😄 ennél jobb nincs 😄 ez biztos 😄
@
The Matrix has you...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Habár nem tudom, milyen routered van.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
inkább húzd közelebb a monitort 😊
Arab money
Arab money
Steam acc nélkül nem lehet eladni a játékot?
egy idõben blinget raktam rá, hogy tompító és hõtávcsõ is legyen egyszerre, de az sokszor csak sebzett az ellenfeleken, még stoppingal is. most asszem pont gyorskéz van, még szerencse 😊 bár nem sokat használom, nem nagyon megy cod6-ban, csak wasteland-en tudom valamennyire használni.
The Matrix has you...
Aki csak távolról vadássza a harcoló feleket lesbõl,akkor jó lehet a Bling mert akkor berakhatod az FMJ töltényt meg mellé a hangtompítót,vagy esetleg a thermal cuccot.
Ha a siper-al is be akarsz menni az események sûrûjébe akkor valóban a Sleight of Hand kell hogy esélyed legyen egy-egy villámgyors lövést leadni ha hirtelen eléd kerül valaki.Ezt "quick scope" technikát egyesek már-már hihetetlen szintre fejlesztették...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mely fegyvereknél érdemes alkalmazni? assault, sub, shoti, Sniper???
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
The Matrix has you...
A játék tényleg jó pörgös élvezhetõ! A perkek miatt sok mindent kipróbálhatsz így nehezen lesz unalmas!
Arra is készülj fel,hogy a keresésnél állandóan kidobál..vagy, ha bejutottál akkor eszméletlen lag van!Viszont,ha már bent vagy sz.ros kis gyerekek visonganak a játékba..folyik a nyáluk és élvezik, hogy csak a gombot kell nyomniuk és õk a legjobbak!!!!
Ilyenkor 1 megoldás van csak...kilépsz és keresel elõröl...
Találsz olyan meccset ahol nincs csaló...teljesen élvezhetõ a játék!!!
Szóval..ilyen is..olyan is!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
Szóval, mikor nem mutat semmit, nem kapsz semmit. Ok. Utána viszont úgy gondolom azért nem kapod meg a kérdéses accoladet (Warming up? Egyébként mire is jó az?), mert mondjuk kapsz egy Steamrollert, egy MVPt, egy legtöbb HSt, egy low profilet, egy sosem nyírtak ki hátulrólt, és a warming upot... És ebbõl mondjuk csak az elsõ 3t kapod meg.
én erre tippelnék
@
érdeklõdnék h menyire rossz ez a híres (rossz értelemben) konzolosított szerver keresõ, és tényleg rengeteg a csaló?
ezt a csalás témát nem igazán értem, hiszen Steamen megy a játék, ezért fel lehet jelenteni a csalókat...
ami így elsõre tuti király, az a cop mód, arról csak jókat hallottam
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Akármekkora zseni lehet,számomra ugyanakkora egy gusztustalan féreg.
Ráadásul azt sem értem,jogilag hogy nem lehet megfogni sehogy.Mert az lehet hogy a kiadónak jó hogy a kibannolt játékos "esetleg" vesz új játékot,de hányan nem vesznek vagy adják el pont a csalók miatt?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Szóval légy minél szarabb, de ne a legszarabb, de azért átlagon aluli, de pont ne annyira, hogy vigaszdíjat kapjál 😄
@