24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    A lényege annyi hogy ahogy céloztál (jobb egérgombbal) már lősz is. Fontos hogy még mielőtt bezoomolsz ráviszed a célkeresztet. De itt egy videó
  • Antal99
    köszi

ez mi?"Quick Scope"
  • elitehun
    Ja igen a taktikákat kifelejtetem. Mint már mondtam van a kempelés ami nem túl kifizetődő viszont ami jobb nála az ha bekempelsz valahova megölsz 1 esetleg 2 embert aztán mész tovább. Ez utóbbihoz nem árt elsajátítani a Quick Scope-ot vagy olyan másodlagos fegyvert választani aminek viszonylag nagy a hatósugara. Én speciel Spas-t tettem be másodlagosnak. Steady Aim-el és Grip-el elég nagy a hatósugara.
  • elitehun
    Attól függ hogy milyen sniper akarsz lenni. Kemper esetleg mobil. Sokféle perket be lehet állítani én a Sleight of Hand Pro-t a Stopping Power Pro-t és a Steady Aim Pro-t használom. De ha inkább hátul szeretnél kempelni akkor ajánlom a Bling-et ha észrevétlen akarsz maradni akkor értelemszerűen a Cold Blooded-et tedd be.
  • Antal99
    sniperhez milyen perkeket javasoltok?

(esetleg,milyen taktikákat?)
  • bigapó
    ja, tényleg, a semtexesek is tudják mi az ellenszered. persze ezt tudod ellensúlyozni a Blast shield-el. szerintem amig kigyűjtöd a challange-eket meg is tanulod kezelni :)
  • bigapó
    ha már annyira magyarul akarod irni akkor Fájl, pontos jével...
  • bigapó
    csak türelmetlen, meg hát akik ügyesek azok úgyis kiszednek. sosem fog űberjól menni, egy-két GL-es előbb-utóbb eltalál, mert megunják a pajzsodat :)
  • elitehun
    Játék közben Shift+Tab és a steam ismerőseid között rányomsz a neve mellett a nyilra és ott kiválasztod hogy Invite to game. Vagy simán Play Game és ott (a Baracks alatt) hogy invite
  • soo277
    Szia Dark
    légyszives leirnád nekem hogyan tud spanom hozzám csatizni?vagy én hozzá lépésrö lépésre!!
    Ha lehetséges?
    (nincs kedvem visszaolvasgatni)
    naon thx!
  • DarkSector
    Ha valakinek gondot okoz néha a NAT állása, állítgatása:

ha valakinek az a gondja, hogy be van kapcsolva a routerén az uPnP, de ennek ellenére a NAT neki STRICT-en áll, és nem OPEN-en....akkor van 2 megoldás.
    ***illetve van mikor elsőnek OPEN, és néha visszaugrik STRICT-re akkor is ez a megoldás***

a,
    néha ujra kell inditani a gépet

b,
    legtöbb esetben ÁRAMTALANÍTSÁTOK a router-t, majd kapcsoljátok vissza és ennyi!!!
  • armageddon666
    troll
  • toarpad
    Nekem is bannoltak 1 accoutomat , amin mw2-ztem... de nem kaptam se L4d2-őt , se az accot nem unbannolták... most milesz ? NEM CSALTAM ELŐRE MONDOM !!!444
  • newszepiking
    teszem hozzá, bejött amit mondtatok, az első játékban ahogy megjelentem, rögtön hozzámvágtak egy semtexet.
    úgyhogy ki is léptem, átmentem máshová, kevésbé dörzsöltek közé gyakorolni.
  • gagax
    de ehez egy fegyveren kell álnod pont h eltudd dobni :D:P de ha nem akk csa simán átváltasz a másodlagos fegyora és le esik a riotról:D ilyenkor jó ha a blast shield v mit gyors bekapcsolsz ^.^
  • newszepiking
    hát, nekem nem megy ez a riot.
    türelmetlen vagyok hozzá.
    vagy valami.
  • kispeter69
    álmos...
  • kBagyula #20417
    ügyes vagy!
  • kispeter69
    opp// közben megtaláltam itt van az orrom elött...
  • kispeter69
    sziasztok.szeretném töletek megkérdezni,hogy a steamben melyek azok a fálylok ,amiket ti biztonsági mentésként használtok. én arra gondolok hogy mikor beesünk egy módolt szerverre ,vissza lehessen állitani az esetleg átirt fálylokat.nehogy a vac ezért bannoljon ugye... olyan szájbarágosan légyszives ... thx
  • kBagyula #20414
    Ötletes :)
  • gömbgiliszta
    :)

nicsak
  • gagax
    Riot shieldel próbálkozok:D ha rádtapasztjk a semtexet(pajzsra) gyors válts el a pajzsról és le esik:D csak közbe ellentétes irányba menni kell:D legalábbis nállam le esik :D rem nem egyedi eset xD:D
  • Rehom
  • Rehom
    hát nem tudom a haverom kutyája megkergetett egy macskát akinek a gazdájának a bátyának bannolták az accountját de még most is banned és még kergetik, ötlet ?
  • FSpofon
    azoknak mar reg visszaallitottak a jatekat. Ne felejtsuk mar el hogy az egesz egy vac update utan indult, elkap egy rakat igazi csalog@cit is..
  • Shodan
    nem nem megy csalni mivel mw2-be se csalt, ahogy a többi 12ezer ember sem...idoióta kösz a segitséget
  • FSpofon
    haverod menne l4d2be is csalni?
  • Shodan
    basszus azt se találom hova kéne irni, steam supporton nincs egy rohadt contact mail cím se.
  • Shodan
    már ugy értem hogy nekem elküldeni ,vagy belinkelni ide a fórumban.Nincs kedvem most fogalmazgatni, meg angolból se vagyok annyira jó...
  • elitehun
    Sztem hatásosabb ha az küldi el akit bannoltak ^^
  • Shodan
    Haveromat szintén kitiltották itt a nagy ban hadjáratban, tud valaki valami sablon üzenetet mondani hogy mit kéne írni, vagy aki már írt el tudná küldeni?
  • bigapó
    csak akkor nem hal meg semtex-től ha van Blast shield rajta, de kivételes eset ekkor is van, ha előtte mondjuk beflashelték, vagy bármi más módon megsérült, mert akkor esélyes a halál. tapasztaltam :)
  • elitehun
    Miaz? :D
  • elitehun
    Azért. Azt hittem hogy már kezdek becsavarodni :P
  • gömbgiliszta
    hmmm.

igazad van:

http://www.youtube.com/watch?v=3moskttjzpY

nem jól emlékeztem.
  • newszepiking
    hübazmeg
  • elitehun
    Én valami olyasmire gondoltam hogy riot+dobókés+scavenger+lightweight+ninja.
  • elitehun
    Ja lehet hogy én is
  • gagax
    pajzs+dobokés elég jó kombo:D de csak scavenger el:D SD be lehet vele pusztítani ha elég jól ismered a pályát meg azt higy merre szoktak járkálni kb :D