Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
meg a g18 akimbo mellé bilingben, de ne mondjátok el senkinek <#zavart1>#zavart1>
The Matrix has you...
Az M16-ot,ACR-t,stb. rendesen a "tenyerébe fekteti",az jó,de ez az M4 fogás,ez nekem szörnyû.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
nekem a Tar-21 jött be, gyors, pontos és erõs fegyver, a holo kiegészítõvel leghasználhatóbb - szerintem.
The Matrix has you...
Thats so simple 😊
nagyon jó fegyó ,de valahogy nem tudom megállni
a prestige váltást<#vigyor4>#vigyor4>
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Eladnám a képen látható MW2 strategy guide-omat, 300 oldalas, hivatalos kiadás, kiváló állapotban (kétszer volt kinyitva)
Van benne teljes végigjátszás a játékhoz, multiplayer tippek, térképek mûholdas felvételei, spawn pontok és egyebek bejelölgetve mindegyiken. Hangsúlyozom, hivatalos Activision kiadás, nem gagyi játékmagazinos összeállítás. 3000 Forint + pk, vagy BP-en személyesen is átvehetõ, de az ár nem alkuképes.
Most sikerült megszereznem ugyanennek a keménykötésû prestige edition-ös változatát, így ez már nem kell a polcra, vegye át valaki a tudást akit érdekel 😊
még egy kép belõle, de linkben mert nagy 😄
akit érdekel pm 😊
ProEvoFan: Miért csalódtál az M16-ban? Baromi pontos, erõs, és gyors.
nekem a kedvenc fegyom FAMAS.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
perpill elsõdlegesnek vagy tar21, vagy ump45 a kedvenc.
En az elso 2 prestigeben csak vectort hasznaltam, abbol volt vagy 3-4 fele osszeallitasom. Most 2prestige vegen kiprobaltam az ak47-t es nagyon bejott. most azzal megyek, es egy jo darabig most nem valtok pre3ra.
pont ez volt a játékot kritizálók egyik problémája.
úgyhogy egyenlõre marad a jó öreg UMP45😊bár itt hiányzik a gránátvetõ ami néha jól jönne😊
meglepett h a M4A1-et milyen sokan használják magasabb szinten is (ez a kezdõ fegyverek egyike)
tényleg kinek mi a kedvenc fegyvere?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Nem elõször írom....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Csirkemell nélkül nincs élet!
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Arab money
nálad a hiba
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
The Matrix has you...
Ha nem tudsz belepni akkor varj egy kicsit, nem kell ujrainditani a gepet. A steam szerverek nem birjak.
A nyari akcio miatt, most a jovo hetvegig ez lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mar ketszer ujra inditottam a gepet is, de semmi. Nem hiszem el hogy csak nekem van ilyen bajom....