24218
Modern Warfare 2
  • Antal99
    na most minden tizenéves nekem fog esni?
    bocs,hogy megvetem s dlc-ket.
  • bigapó
    jaja, némely pálya igazi kihivás támadóként, főleg gyengébb csapatban. jah, néha a 3-4 deathstreak az picsa :D de legalább többször adja be a martyrdromot :D szemétség használni tudom, de ha kemp van akkor elég kevés az ellenszer:) ez legalább olyan véremet adtam filing :)
  • HappyHunter
    Ezt én is megerősíthetem. Továbbá minden kör egy igazi adrenalinbomba, és fejlődni is gyorsan lehet. :D Mondjuk van pár map ahol szinte lehetetlen a támadó csapat dolga,néha elég idegesítő tud lenni 10szer egymásután meghalni az utolsó fél percben mikor mindenki elkeseredetten próbál plantolni. Ha lenne 25ös deathstreak akkor itt könnyedén el lehetne érni :D
  • bigapó
    valahogy demolition-ben kevesebbszer találkozok velük. próbáld ki, nem muszáj a bombával sem foglalkozni, ha nagyon szar a csapat amibe kerülsz, de ez a fajta játék valamiért riasztja őket vagy nem tudom:)
    próbáld ki, hátha bejön :)
  • bigapó
    változó a sűrűségük, hol több hol egysem több körig. ha társakkal mész, akkor könnyebb kiszúrni, ha a többiek is ezt mondják rá, akkor nagyon erősen igaz szaga van, olyankor érdemes inkább kilépni. pár napja valószinűleg nuke-ot előztünk meg, pont azért, mert figyeltük ahogy egyik pillanatról a másikra harrier, majd chopper kerül a fejünk fölé, gyanúsan gyorsan. a choppert hamar leszedtük, asszem 6-7 kill kellett volna neki a nuke-hoz, csak rá vadásztunk, igy sikerült még idejében kiszedni :)

egy csaló sem lehet mindig profi:)

aztán ugyanezen napon megkaptuk a wh+aim superkombót is, de csak pár percig, mert annyira feltűnően használta, hogy nobeldijat érdemelt volna a hülye. azonnal kiléptünk.
  • HappyHunter
    Pedig már reménykedtem xD
  • elitehun
    Mármint másodlagosnak XD
  • DarkSector
    én szoktam minden kis zsír szart kiprobálni mert érdekel, de wh-t elég volt régebben látnom youtube-on, az még csak privátba megnézni sem érdekelne, főleg hogy fizetni kell érte....

nem tudom máig megérteni mi a jó abban ha a karakterek körül keretek vannak meg kijelzések...engem marhára zavarna, mint ahhogy nem játszottam ez végett régebben a Hellgate London-nal, az nem wh volt persze, hanem alapon keretek voltak az ellenfél körül, szerintem full illúzióromboló, nekem még itt az se jön be hogy a célkeresztet ráviszed az emberre és látod a nevüket, sokszor ezért lövök mellé, mert pl elém áll haver, és a távolban nem látom az ellenséget monnyuk ha fekszik, mert belelóg zölden a tag neve...lol

a rangomat meg még csak peccselni sem kell hogy meglegyenek a fegyverek, mivel sok szerveren alapba felnyomatják nekem, ha belépek...inkább pont azért kell hogy visszaállitsam.
  • HappyHunter
    akimbo csipa? Olyat lehet? :D
  • elitehun
    Azért egy csipánál elmegy az akimbo
    Mondjuk én ahhoz se használom mert nekem max a raffica jön be akimbóban
  • Gabe18
    Szerintem mindenkinek joga van (lenne) "ugatni" aki tisztességesen szeretne játszani.Engem speciel marhára nem érdekelne ki vette meg és ki nem.De az utolsó warezost is többre becsülöm mint aki megvette azért,hogy utána csaljon benne,és ezáltal tönkretegye az összes "normális" játékos szórakozását,játékélményét.
  • HappyHunter
    Én életem pár legjobb meccsét hackelt szerveren játszottam. A kör kezdetén kiírta hogy a cheaterek és az akimbósok repülni fognak (mindezt rendkívül elegáns megfogalmazásban :D). A csapat 3-4 körig együttmaradt és igenjó volt :)
  • elitehun
    Sztem egyáltalán nem voltál félreérthető
  • DarkSector
    hohohó...félreérthető voltam? ez nem ugatás, nem felvágtam nem mondtam hogy nekem megvannak a dlc-k.

csak nem értem kb miért nem fekete-fehér valakinek hogy a kiegészitők azért kiegészitők mert nem az alapjáték részei?
    és azért 70% ara találták ki hogy fizetős legyen...
  • elitehun
    Magyarul azoknak lenne joguk "ugatni" akik megvették a DLC-t?
  • Frank99
    dark.

nem akarok rád semmit mondani....

de Te pont azok közé tartozol, aki az összes csaló dolgot, az összes hacked lehetőséget kipróbálod, úgyhogy inkább halgass, sztem TE SEM vetted meg a kiegészítőket, ahogy én és sokan megvettük, nekünk lenne valami kevés jogalapunk ugatni, neked nem....

inkább oktasd a warez topic lakóit, ahogy eddig tetted, jó?
  • DarkSector
    amúgy a lottoszámok sincsenek a cod6-ban...fura mi? :)
    most viccen kivül nem gondolod hogy a bonusz mappaok ahhogy te hivod, amugy dlc-k vagyis kiegészítők fizetősek...
    az az steam-en letöltheted 13.99euro-ért (drabját, és ha letöltötted bemész a játékba és tádááám!)
  • Frank99
    szinte minden pályán ott vannak, akárki bármit is mond...

lehet ezen vitatkozni, de érdekes módon, amikor nincs terminátor 70-es, és 4-5 körig együtt játszik egy csapat (ez kurva ritka) akkor kiegyenlített a játék....

aztán ha engedjük, hogy olyanok, akik (megnéztem) 50-200 órát jásztottak, és pörög rajtuk a 70 level prtg 10 jelvény, érdekes módon megborul a lista, 30-40 öléssel első-másodikak, a többi meg cheterez, meg anyázik.... TDM-ben annyira látszik.... amúgy nem véletlen, hogy ott van több csaló, ahol nincs visszajátszás....még TDM-ben a legkevesebb...

már csak levezetésként játszom, ÉN megvettem a gyereknek és magamnak is, de többet nem veszek meg egyet sem, soha, ami multi!!!

köszönjék a sok patkánynak, meg akik(és -nek) ezt engedik!
    és ez komoly, nem azért adtam pénzt 2x, hogy a kis buzi vérpistik kiéljék a fityma-huzogálást rajtam.

számomra utolsó multi game volt, amiben nincs kick, vote, és ban..
    és igaza van azoknak, akik akik ded servert kérnek!

• DarkSector
    pfffff :)
  • elitehun
    Én utoljára 2-3 napja láttam cheatert. és ritkán szoktam látni
  • Drephis
    csak ma 2-3 cheaterrel találkoztam..
  • Neoncsoves
    tényleg ilyen gyakori a cheaterekkel való találkozás a játékban? gondoltam rá, hogy újra felrakom, de akkor inkább nem...
  • elitehun
    Nem akarlak megbántani de elég nehéz a felfogásod ^^
  • bigapó
    talán nem véletlenül :)
  • Antal99
    nem akarok hálátlannak tűnni,de a bonus mappok nincsenek benne
  • bigapó
    Afghan és vezet is most 18,9%-al :)
  • Frank99
    csak itt ne sokáig, ha lehet.....
  • Antal99
    éljenek a kockafejek
  • Antal99
    nem akartam senkit fárasztani
  • Antal99
    áh már rájöttem...(talán)

de én nem csapatban játszom,ráadásul free for sll-t nyomom

• elitehun
    A Vote to Skip azt jelenti hogy szavazás a kihagyásra. magyarul arra szavazhatsz hogy ugorja át azt a map-ot
  • elitehun
  • DarkSector
    huh látom kemény dió lesz ez...:)
  • Antal99
    szavaztam
  • Antal99
    vote skip az nem az,sajnos

ki kapcsolja a dumát,ha optionsból nem tetted volna
  • elitehun
    Underpass de csak ha nincs Thermal-os :D
  • DarkSector
    vote-ezni kell, és akkor vált 1-et.
  • Antal99
    ez tök jó,hogy mindenkinek más
  • Antal99
    hogy a fenébe lehet befolyásolni,hogy milyen map jöjjön?

(talán már lehet)
  • Antal99
    No1.:SALVAGE
    No2.:trailer park