24218
Modern Warfare 2
-
és az zavarta hogy körülötte ugrándoztok?
kezdő csaló lehetett :-))) -
annak van esélye visszatenni....
JA? hogy jól esik 70-esnek lenni prtg 10-ben?
elhiszem. semmi gond.
ÉN nem játszom ilyennel, ennyi.
a játék szégyene, hogy ilyen lehet, de hát öreg vok, és naív, én soha nem csaltam, mikor zemberekkel voltam szemben.. tudom, ritka állatfaj vok, de hát ilyennek is kell lennie, lehet 50 év múlva mutogatni fognak, mint Homo nocheat Sapiens..... -
Tegnapelőtt láttam én is egy csalót (vagyis nem láttam, csak az ellenséges csapatból kb. mindenki írogatta hogy cheater :D ), erre elkezdtem futkosni meg ugrándozni körülötte aztán jött még 2 csapattársam xD. 2 perc múlva megunta és lelépett :D
-
Azért van aki véletlenül lesz prt 10-es a hacker hostoknak hála -
ott a pont.
november óta a legtöbbet játszott game általam és fiam által is.....
most, hogy van házon belül más netünk (sajnos a megosztott netet a steam nemigazán preferálta) együtt toljuk. -
ajánlom ezt a programot, kicsi, ingyenes:
mihov image resizer... -
hasonló a gyakoriság....
de egyébként ha kikapcsolni akarok, már lexarom, futok, ölök, GL-ezek, noobozhatnak, kit érdekel, sikerült ezt a NAGYON jó játékot az ellenőrzés hiánya miatt szétcseszni....
prtg 2 előtt vagyok level 70 full, de nem fogom újrakezdeni.
kimaxolom, amit gondolok fegyvert, és ennyi.
a sok tetves csalóval elvesztette számomra a kihívás varázsát.
a koponyás 70-esek 80%-a level hacker, az alatta levők 50 % minimum ui. csaló. ha valaki gyanús, meg kell nézni a shift+tab, view players, recent gamesban a korábban játszottakat.... amikor valaki 150 órával prtg 10 level 70, akkor aha.... és így tovább....
lehet vannak -itt is tudom- akik vették az időt, hogy végigtolják.
én ha koponyást látok, megyek, ez van...
köszönjétek a sok csalónak, ma 6x láttam ua. embereket TDM-ben, berakott kiléptem, újra, és ott voltak ua. emberek.. szóval nem vok egyedül, akik nem hajlandóak valszín csalókkal játszani.
remélem a következő játékban LESZ köcsögírtó kick és ban.... -
azért én kurvára irigylem azt aki ritkán találkozik csalóval, én az utóbbi 1 órában 4 wh-sal találkoztam -
jah wtf én az oldalakra értettem hogy 3x-sára, nem területre...:D
de igazad van csak az elég bonyolultan hangzott volna, nem biztos hogy átlátta volna mindenki...:)
és igen paint lehet szar a tömöritésben de PNG és BMP az gut részemről, a JPG is mivel ott hományos a kép, de nem is az a cél hogy JPG-nél BMP minőséget kapjak...amugyis PAIT csak az egyszerüsége miatt irtam...:)
ráadásul alap program letöltenie se kell. -
csak kötekedés de amit te írtál az 9szerese :) terület négyzetesen arányos a hosszal. Illetve az átméretezés miatt egy négyszeres vagy tizenhatszoros nagyítás jobb lenne szerintem...
Illetve Paint nagyon szarul tömöríti a képeket. Ocsmányul. PNG mondjuk veszteségmentes, azt talán nem bassza el. -
a szövegdoboz alján kattints a "MAKRÓK" gombra, és benne le van írva az összes trükk, keress olyat a közepe felé, hogy "Kép beszúrása" -
nyisd meg paint-el, ha monnyuk logo-t akarsz, ami 120x25-ös, csak mondok valamit, vagy állitsd a fehér alapot be paintben 125x25-re és mentsd el PNG-be szerkesztés után vagy...én szoktam olyat hogy nagyobb területre szerkesztek, méretarányossan, monnyuk 3x-sára, azaz 360x75-re, ha meg kész akkor paint-ben átméretezés, és megadod képpontban az egyik oldalt, tegyük fel a 120-at, és a másik oldalát automatán méretarányossan leveszi...
ha photoshop-ot vágod, azzal még komolyabban tudsz szerkeszteni...álltalában a PNG kiterjesztés a megfelelő ien célokra. -
Interventionös embléma alapján régóta az lehet.
A linkeld képed nem tudom miért érdekes. Talán, hogy elég bénák voltak az ellenfelek :P FFA-ban laza az ilyen. -
Ez a kép mitől érdekes? -
mióta vagy prestige 1/70-en és mikor fogsz tovább lépni? -
http://noob.hu/2010/08/03/iw4mp_2010-07-30_20-35-50-96_2.jpg -
mit kell linkeljek,hogy csak rá kelljen kattintani?
(tudod én vagyok a nehéz felfogású) -
http://noob.hu/?upload_id=15165f16540ed3c713e9d886b10bf355
http://noob.hu/?upload_id=6558cdfd3d68bd41209936d2a515503b
http://noob.hu/?upload_id=161194f32e3b1aa4087895cb97f6b889
mondjuk ilyeneket
köszi -
Itt a baracks
Érdekes kép alatt nem tom mit értesz -
Sztem egyszerűbb ha feltöltöd ide és dobsz egy linket -
off hogy tudnék 20kb-nál kisebb képet csinálni? -
egyébként volt szerencsém kb 2x játszanom veled
igazán jól nyomtad
szívesen megnézném barak képedet,vagy egy két érdekes képet a játékból
talán mást is érdekel
-
Majestic01 #20532 Nincsmit. -
Viccesnek vicces, de még mindig érdemesebb eredetiben megvenni egy ilyen játékot pl, mert ez megéri...illetve megérné:) ezzel nem 2 napig játszok amíg tart a single és a multit sem 1 hét után unom meg. az összes gyermekbetegségével együtt még mindig ez a legjobb FPS ebben az évben..szerintem. azonkívül a frissítések is "azonnal" elérhetőek, nem kell várni a crack-re.
az, hogy némely játék, pl a Settlers 7 nem akart tökéletesen működni az elején, ez benne van a pakliban, minden új rendszernek terhelés alatt jönnek ki a hibái, amit azonnal javítanak és aztán no problémó.
ettől függetlenül nagyon meg fogom gondolni, hogy mit veszek meg a jövőben és inkább csak letöltöm, hogy ne mérgelődjek aztán amiért ott porosodik a polcon. lenne jobb helye is annak a lóvénak, minthogy porfogóként funkcionáljon. -
Gabe18 #20530 Csak olyankor vicces mikor igaza van...
Pl. olyan védelem van rajta hogy az eredeti se megy pár embernek,de 2 hét alatt feltörik "pöccre" indulóra. -
Puhos #20529 Köszi sikerült. -
+1
amit én nem bírok a warezhuszárokba hogy fúúú minekveszedmeg, csak a szívás van vele, bezzeg a warezossal nincs gond... Na ettől a falra mászok... -
hát nem tudom... lehet hacked serveren voltam abban a meccsben..... -
nem, de az okoskodó wareztojásokat nem bírom, nekem sem mindemen eredeti, sőt, de akkor nem gondolom hogy én xartam a spanyolviaszt.
peace -
De van visszajátszás.
Minden játékmódban van killcam kivéve a Hardcore-t -
sajnos ott is találkoztam velük, és ha jól emlékszem ott nincs visszajátszás, így nehéz megmondani....
de amikor TDM-ben a visszajátszásban látom, hogy a falon keresztül követ épülethosszban végig rámtartva a fegyvert, és amikor kilépek a fal mögül bumm! ettől felmegy a pumpám..... -
igen, ez a leggyanúsabb....
amikor igen gyorsan jönnek a chopper, harrier és tsai.... -
killerkocka #20522 Mindegyik pálya jó a maga módján, de az állandósult kemperek igencsak le tudják rontani, főleg mikor kénytelen vagy több kört is megtenni a pályán, hogy egyáltalán találkozz ellenféllel, na nekem ettől kimegy a hajam. Fuelt ezért is nem kedvelem, az ráadásul még nagy is, sőt eltúlzottan nagy. -
Engem egyáltalán nem érdekel ki vette meg a DLC-t meg ki nem. És (lehet hogy rosszul tudom), de a a "kockafejűség" és a nehéz felfogás két külön dolog. Amúgy igazad van inkább játszunk. Peace. -
Majestic01 #20520 Szerintem a legjobb pályák a Vacant, Favela, Highrise, Sub Base, de igazából IW sztem jó ampokat csinál, szal mind jó végülis. -
Majestic01 #20519 Hello. Nekem is volt ilyen. A beállításoknál van egy olyan fül, hogy fiókok, ott meg egy olyan, hogy Bejelentkezés más felhasználóként. Arra katt, majd az ablakon ami megjelenik jelentkezz be a régi accoddal, csak lent a pipát vedd ki, hogy ne mentse a jelszót. -
Puhos #20518 Csá!
Ma reggel elindítottam a Steam-et és nem kérte a bejelentkezésnél a jelszót, hanem automatikusan csatlakozott, hogy tudom azt visszaállítani, hogy kérje a jelszót?
Köszi. -
nem lehet látni, hogy mit ad következő mapnak. ha volt ilyen, akkor az hack miatt lehetett.
a vote menüpont alatt pálya-váltásra lehet szavazni, illetve kickelni lehet, ha private match-et csinálsz, mert ez publicon nem működik.
A Mute All-al tudod elnémítani az összes hangot ami a lobbyba van. Options és azon belül Voice menü, innen éred el.
csak azért írtam le, mert keverted a szezont a fazonnal...erre lett mondva, hogy nehéz a felfogásod, nem egyébre.
-
egyébként béke
inkább játszunk -
nehéz s felfogásom,lehet nem vagyok kockafejű?