24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    Csak mert ha átjön a haverom és az Ő accjába belépünk esetleg játszunk akkor az ő cuccai vannak ott nem pedig az enyémek ;)
  • bigapó
    azért, mert a steam a gépen lévő adatokat veszi figyelembe. Mikor hack miatt megkaptam minden title-t és emblem-et, akkor csak úgy tudtam visszakapni a régi dolgaimat amiért megküzdöttem, mert visszamásoltam a userdata-t. maga a telepítés nem tart olyan sokáig, gondolom sok dolgot megtart, lehet a userdata-t is, de biztosabb az ha megvan máshol is:)
  • elitehun
    Mért legyen mentés a userdata-ról? Attól mert újrarakja nem veszik el semmilye (na az baszna be) az egész steam-nek az a lényege hogy bárhonnan ha belépsz tudsz játszani a saját játékoddal és a saját mentéseiddel.
  • bigapó
    ööö, nem szedi le szerintem, csak ellenőrzi, az sokáig szokott tartani. a verify az ellenőrzés konkrétan vagy érvényesítés. az is megoldás lehet ha újrarakod, de előtte akkor uninstall. legyen mentésed a userdata-ról és a másikról amit fent ír.
  • böröczk
    nos, gyakorlatilag valami verifájolás (sztimes hókuszpókusz zsenialitás), elkezdte leszedni a játékot újra a 2mbites netemmel : D szóval fogom a dvdket, oszt reinstall : /
  • bigapó
    próbáld megkeresni azt a fájlt amit ír és mozgasd át valahova, magyarán töröld ki a helyéről, de legyen meg ha vissza kell másolni.
    aztán indítsd el a játékot, mert a steam mindig ellenőrzi, hogy minden rendben van-e, így elvileg letölti neked a helyes verziót. valószínű megsérült vagy csak éppen memóriahiba volt vagy akármi.

írj, hogy mit reagált.
  • böröczk
    valaki némi segedelmet, aki találkozott hasonlóval.
    múlt héten játszottam utoljára, ma indítanám, erre:

• armageddon666
    Velem is :) Csak talán így friss élményként hitelesebben adom elő, mint mikor "a múltkor az volt" módon magyarázok :)

CoD4 nincs meg :P
  • elitehun
    Lehet én vagyok szerencsés de elég gyakran van velem ilyen :D
  • Gabe18
    És akkor rájöttél hogy rossz ikonra kattintottál és a CoD4-et indítottad el...

Amúgy igen,ritkán van ilyen is.Mondhatni ezekért a percekért érdemes játszani a többit.
  • armageddon666
    Hú srácok, el sem fogjátok hinni...
    Játszottam egy órát. Harmadik próbálkozásra bedobott egy normális lobbyba (ez 2 perc alatt játszódott le, mert ami nem volt jó onnan gyorsan kidobott), a játék szinte egyből indult. Egy ideje nem játszottam, szóval nem ment annyira. Azért megkaptam, hogy "nice nuriko arma", ami mint később kiderült: no recoil akart lenni. "no weapon push back." Ezen a push backen nevetgéltünk egy sort tök idegenekkel. 5 pálya ment le, volt amit nyertünk, volt amit vesztettünk, de mindig szoros volt a meccs. Alig láttam GLt. Talán egyszer ha megöltek vele. G18-ból is talán ha 4-t láttam. Nem volt senki WH-gyanús, nem volt senki Aim-gyanús. Nem volt lag, nem sírt senki host miatt (ami azt hiszem én voltam egyébként). Nem voltak nagyon jó játékosok (talán én voltam mindig az első, ilyen 1-2-es KDRrel), de nagyon bénák sem voltak sokan... teljesen kiegyenlített volt a játék. Igaz Mercenary TDM.
  • elitehun
    Pótoltam :D
  • bigapó
    Ja és oké, fordítva is mehet, segítek szívesen.
  • bigapó
    akkor sürgősen pótold, eddig nem panaszkodtak Rád a Többiek, hogy szarul játszol vagy ilyesmi, szóval simán beférsz az ilyen publicos játékokba:) csak tudod, amikor jön az alaptag, akkor Ő előnyben van :( ez rossz érzés, de sajnos nem tudok mit kezdeni vele, nem vagyok főnök, csak megtűrt tag Én is:)
  • bigapó
    semtex amit küldenek a szentek, hogy elszállj a sentexhez :D
  • bigapó
    most már csak az a kérdés, hogy mit fog előbbre venni, a GL-t vagy a claymore-t :D
    mindegy, ha lesz türelmem kipróbálom.

nekem pl úgy lett meg a Last Stand-es C4 kill, hogy lementem Final Stand-be, onnan fel tudtam állni, leraktam egy C4-et és aztán fél perc múlva kb. fel tudtam vele robbantani valakit. erre írja, hogy challenge complete. először nem is vágtam, hogy miaz, aztán olvastam a szöveget és emlékeztem a nevére, volt is öröm rendesen :D
    aztán azóta megcsináltam még egyszer, de az már rendesen last standes volt :D
    de ez nagyon láma dolog, hogy beadja azt amiben már nem is vagyok benne. valójában ez is egy bug, mint ahogy a Cold-blooded-es mikor a helit lövöd géppityuval és adja a challenget.
  • elitehun
    Háromszor is :P
  • elitehun
    Sajna elbaszódott a mikim és még nem vettem újat :S
    Viszont akár azt is lehetne hogy jössz velem és figyelsz és ha kell bumm :)
    Aztán fordítva is megcsinálhatjuk mert nekem is kell az a challenge ;)
  • DarkSector
    jah igaz elirtam...:)
  • bigapó
    ezt a C4-re értettem, mert annál is elég szar a sebzés. A claymore meg ezért lesz rémálom, mert ahogy írod egy irányba robban...talán ennél viszont tényleg erősebb lesz danger clse-tól, hát nemtom. a pajzsos dolgot kipróbáljuk, majd megkérdem megadhatom-e a ventris címet, mert beszélve könnyebb egyeztetni :)
    van TS is, azt hiszem az még jobb is lenne, nem laggol.
  • elitehun
    Az amúgy seMtex
  • DarkSector
    jah az más a fontossági sorrend, nekem pl nem fontos stopping power, ha aug-bar-ral indulok neki a meccsnek...:)
  • DarkSector
    igen.
    ezért van pl, hogy mikor beszéltem egy gyerekkel, a fejlövésekről, meg kellett vele értetnem hogy nem 2500 test és fejlövést kell csinálni, hanem a fej mindjárt ugye testlövés is, vagyis kombinálhatók a feladatok....
    például csináltam a STICK-elést, és ugye közbe megy az "ölj sentex-el" challange is
  • bigapó
    szerinted ha lerakok egy claymore-t és aztán gl-el odadurrantok, akkor azt claymore multikillnek veszi? mert ugye van arra külön challenge, hogy lőjj szét claymore-t és úgy ölj meg ellenséget, de az nem multis és az lövés, ez meg gl robbantás. már csak azért, mert így kicsit könnyebb lenne :)
  • elitehun
    Vicces mert az előbb pont ez történt :D De én egy nagyon nyugodt ember vagyok :P
    De nekem akkor se kell a hardline. a stopping powert max a lightweight-re vagy a cold blooded-re cserélném le
  • DarkSector
    mert ha nincs bent a perk, és 8 ölés után meghalsz, még kárt tehetsz magadban vagy a környezetedben...:P
  • elitehun
    Én szoktam pajzsozni és ha neked megfelel én benne vagyok ^^
    Amúgy a claymore azért gáz mert előre fele robban. tehát ha mögött állsz akár fél méterre és szétlövöd nem lesz semmi bajod. mondjuk a valóságban is így van
  • DarkSector
    igen multi-kill nehéz, legtöbbet inkább domnationban tudsz összeszedni, nem rossz Wasteland-nál például egy MT4A-val berobbantani néha a pálya közepén a rókalyukat....:)
    nekem 5 kill volt a legtöbb egyszerre, de akár kivitelezhető kezdéskot itt-ott sentex-el, ha kicsit futol, és gyors a kezdőpont felé elhajítod....
    ez ellenségektől függ mennyire kempelnek be egy kis helyre.
  • elitehun
    De most komolyan. mért jó az ha 9 kill helyett csak 8 kell a pave low-hoz?
  • bigapó
    azért van, RIOT mellé, kicsi killstreak-nél hatásos, mert 2 kill után tudod segíteni a többit - és magadat - az UAV-al. 2 kill meg gyakran megvan még pajzsal is, hát ha még gyorsan tudsz váltani is a fegyveredre és még 1-2 killt összehozni. Care package-ben meg jöhet bármi, még AC-130 is :)
  • DarkSector
    igen :)
  • bigapó
    ez jó ötlet, nekem úgyis hiányzik ez a fajta challenge, legközelebb megfűzöm srácokat, hogy csináljuk meg :)

egyébként aki kitalálta a multi-kill challenge-eket, azt is elküldeném Szibériába nyaralni, de télen!!
    a C4 még csak-csak megy, bár azzal is napok - vagy hetek?! - óta szenvedek, de hogy a claymore hogy lesz meg az talány.
    tudom, rakjam be a danger close-t, de az is édeskevés. olyan hülyén van megcsinálva a sebzés, hogy hiába robban a csóka mellett, csak hit-el a kis rohadék. egy meghal, de a másik túléli és lelő basszus. az ilyenek úgy idegesítenek...
  • elitehun
    Amúgy a Hardline-nak csak sztem nincs semmi értelme?
  • bigapó
    de mutatja, sőt a heartbeaten ki is villansz, ha ninjád van akkor is :)

bugos a killcam, nem igazán megbízható, mint bizonyíték sajnos.
  • elitehun
    Emlékeim szerint killcam-ben nem mutatja a radart
  • DarkSector
    érdekes dolog, csakhogy a visszajátszásban ha uav volt tudtommal mutatja a bal fenti térképen hogy neki akkor piros voltál a képernyőn...nem?
  • armageddon666
    Ja hát aki így felbassza magát az így járt :D Régen én is ilyen voltam...
    Egyébként mióta elfogadom, hogy nem minden "cheater" cheater, illetve hogy cheaterek ellen nem igazán lehet tenni, azóta mennek jól az ilyen FPSek. Néha felidegelem azért magam még mindig... Ilyenkor
    a.) még jobban odafigyelek.
    b.) nem figyelek oda, viszont reflexeim jobbak lesznek.
  • DarkSector
    nah juteszembe a dobókésről....:) a gyerek szerintem már lát 4 dimenzióban
  • Gabe18
    És szerinted az embert lelövik,már az ideg öli hogy "mocskos cheaterek",és akkor nekiáll az eget vizslatni hogy hol száll az a kis valami...
    A zártabb pályákon meg az épületektől alig látni amúgy is.
  • BIKA95