Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
igen, igy értettem a kicsi recoil-t, nem rúg akkorát, könyne vissza lehet térni a célra. elõny-hátrány😊 nekem marad az intervention😊
bár nem vagyok nagy csipás, de ha már azt használom - ez leginkább Wasteland-en van - akkor elég jól megy😊 aztán felidegesitenek és elõkapok egy assaultot vagy egy ump-t és azzal rohangálok 😄

The Matrix has you...

armageddon666
WA2000 a legjobb, viszont az Stopping Powerrel is csak mellkas és fölé csinál 1shotkillt, míg intervention és barrett asszem hasra is. Ellenben sokkal stabilabb puska, így a két találat bevitele sem olyan nehéz.

@

bigapó
kicsit mintha többet sikerülne one shot one kill-t csinálni vele, de ezt lehet csak benéztem. Barret-ban több a lõszer, az igaz. de sokan használják a W2000-et is és kipróbáltam, tényleg nem rossz, bár nekem sokkal gyengébbnek tûnik a többinél. talán a kicsi recoil miatt szeretik sokan. ugyanez van m21-nél, ezek ugye más tipusúak, mint az elsõ kettõ.

The Matrix has you...

bigapó
elsõ válaszom arra vonatkozik, hgoy nem jó helyre mentél. nem arra a tetõre gondoltam, ez a szemközti oldalon van, ezt egy kicsit nehezebb megközeliteni, de mint mondtam nehézsége csupán abból áll, hogy lelõnek közben. mutatom videóval melyikrõl van szó: Highrise tetõ

mikor csipáról beszélünk akkor mesterlövészpuskákról van szó. ebben a részben talán az Intervention az ami legerõsebb, legjobb, de másnak más tetszik, próbáld végig és meglátod neked melyik fekszik. mindenképpen használj Tactical insertion-t és mikor felérsz ide tegyél le egyet, ha meghalsz nem kell újból felmásznod. Jó ötlet a Onemanarmy is, akkor végtelen töltényed lesz és kombinálhatod esetleg Danger close class-al mikor valamilyen killstreaket hivsz be (késõbb ha megcsináltad ezt a challange-et😊)

Második fele pedig arról szólna, hgoy eszembe jutott nekem hogy is lett meg a killstreak nélküli 10 ölés. Demolition-ben, Quarry pályán B-t védtem, bent a sarokban (általában, de néha elmentem az ajtóig és ott is kilõttem pár elvetemültet😊). Ha elég merész a banda és mindig berusholnak akkor könnyen meglehet csinálni, de volt pár meleg helyzet. érdemes aknákat is használni és Scavenger-t, hogy azonnal lerakj egy újat ha az egyik felrobbant és persze lesz elég lõszered is.

The Matrix has you...

armageddon666
Miért? Barrett ugyanolyan jó... Intervention valamiért szimpibb mondjuk, de igazából több hátránya van mint elõnye. Van egyáltalán elõnye?

@

Frank99
talán a mesterlövész.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Antal99
" Bocsi a hülye kérdésért, de melyik a csipa? "

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

AkAfinucsi
Üdv! hát az igazi az az intervention! 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

armageddon666
Hajtani nem hajtottam, de volt már hogy összejött a 10es streak, úgy hogy nem használtam el egy killstreaket sem, de be voltak rakva, úgyhogy nem kaptam meg... Szal inkább kivettem õket... "egyszer megint összejön" alapon.

@

Köszi a választ! Igen, a tetõn voltam, vagyis ott, ahova a daruról kell menni. 😊
Eljutottam odáig, de aztán ott kiszedtek párszor. Volt, hogy távolból, volt, hogy mögém kerültek. Barrett 50-nel mentem neki, az jó, vagy inkább intervention? Bocsi a hülye kérdésért, de melyik a csipa? 😄
Meg eszembe jutott, hogy célszerû lenne One Man Armyval menni, és akkor lehet lõdözni rendesen, mert nem fogy ki a lõszer. 😊

@armageddon666: Neked is köszi. Azért vetted ki, mert már erre a challangere hajtottál? Amúgy van olyan, hogy úgy jön ki a helyzet, hogy nagyon sok is összejön. Dehát elég kiszámíthatatlan. 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

armageddon666
Engem is. Ezért kivettem szimplán a killstreakeket, és nem foglalkoztam vele... egyszercsak meglett 😊 (6 kill után észrevettem, hogy nincs killstreakem, meg hogy szar az ellen, meg hogy (megint 😄) kurva jó vagyok, és akkor kicsit óvatosabban mentem)

@

bigapó
ha már highrise, akkor próbálj felmászni a tetõre, nem nehéz, csak általában lelõnek mászás közben😊
onnan csipával viszonylag könnyebb megcsinálni..viszonylag 😄
sok szerencse kell hozzá, az tuti.

The Matrix has you...

Kipróbáltam a highrise-on campeléssel, de még nem jött össze. Majd próbálkozok akkor. Lehet, hogy az a 10 kill nem tûnik soknak, de engem általában még elõtte lelõnek.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

armageddon666
akármelyiken a kedvenc classoddal?

@

The Loner - Get a 10 kill streak with no killstreak rewards selected.
Ezt a challanget szerintetek melyik pályán és mivel a legegyszerûbb megcsinálni?
Köszi

Daell Drow
A breach nekem is nagy kedvencem volt.

gagax: sg csoport mar van, ITT csatlakozhatsz,bar nem tul aktiv.
bigapó
Jaja, nekem is jó emlékeim vannak ezekrõl a közös bénázásokról 😄

ac-130-asnál mikor elõször csináltuk Én voltam a pilóta, haver meg a futkosó. kb 30-szor próbáltuk, valahogy nem értette mit kéne csinálni vagy nemtom, Én meguntam, na gyere, majd Én megmutatom hogy kell...khm, elsõre megcsináltam 😊 volt is röhögés, meg vérszívás, húztam a fejét, hogy milyen béna 😄
mi mindig mindkét oldalt megcsináltuk, ha olyan küldi volt. jó móka átélni mindkettõt.

egyéniben kedvenc a breach volt(ami a Szikla címû filmre hajaz, az öltözõs-betörõs😊, persze csak azután, hogy megnéztem hogy lehet 8 mp alatt megcsinálni 😊 és tényleg meglehet 😄 ott ugráltam, mint egy hülye a gép elõtt..persze, mert 1 hétig szenvedtem és nem ment 😊

The Matrix has you...

armageddon666
Huhh, Heli meg AC130... sztem vagy 6szor megcsináltuk õket 😄 AC130nál a gyalogossal szeretek menni, helinél meg a helivel 😄

@

gagax
Valakiiii😄 nem akar egy SG groupot csinálni v vmi?😄 vagy ha van nem szeretne meghívni?😄 olyan jó lenne eggyet tolni 😄

ozimak
Csak én betartottam ami oda van írva az .nfo fájl végére 😊 "Ha tetszik a játék akkor támogasd a szoftverfejlesztõket és vedd meg eredetiben!"
ozimak
Á most már nincs meg 😞 akkor még warezzel nyomtuk nem volt még rá lovetta,az eredetiben még csak 9%-on van mert talán ha 2-3x játszottam vele 😊 A warezben végignyomtuk az összeset...
elitehun
És mindegyik megvan?
ozimak
Jól ki vannak találva a spec-ops-os küldik 😊 Tetszett a helis meg az ac-130-as is 😊 Emlékszem megegyeztünk haverral: én nyomom az ac-t õ a helit 😊 Jó volt fedezni egymást és tényleg jól jön a folyamatos hangkommunikáció közben,fõleg ezeken a pályákon amikor látod a levegõbõl,hogy merrõl jön az ellen! Volt is: "Maradj a ház mögött leszedem õket a nagypapával... na most mehetsz futááááás!!!" 😊
gömbgiliszta
"ha nincs haverod akkor tudok segíteni, szerettem ezeket a küldiket."

köszi, van egy-két cimbim akivel szoktam tolni, bár néha van, hogy hátráltatjuk egymást, ha épp valamelyikünk nincs formában... <#szomoru1>

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

gömbgiliszta
hát ja, a sniper-es pályák nekem is fekszenek, csak némelyik küldetés nagyon hosszúra sikerült, és már idegbajt kapok sokszor mikor a vége elõtt kicsivel legyaknak...

amúgy ki lehet ismerni valóban a pályákat, csak idõ és türelem kérdése...

bigapó
jah, ha sok van és ráérnek és még kedvük is van. nekem a végére jött egy, addigra már nagyja megvolt, de egyébként egyetértek, ketten nagyon nagy fun.

The Matrix has you...

elitehun
Én csak azért is mindegyiket haverral toltam nagyon nagy fun ^^
Ha esetleg van kedve valakinek spec ops-zni az irjon, egyedül is megcsináltam veteranon jó párat
bigapó
jah, nem egyszerûek, de meg lehet õket csinálni, nekem legalábbis megvan 😊

amit egyedül meg lehet azt megpróbálhatod megcsinálni, van amit még ketten is nehéz, pl azt hiszem amit beírtál pont ilyen. számokra nem emlékszem, de lehet van különbség, általában úgy csináltam , hogy amit lehetett, azt egyedül megoldottam, addig nem nyugodtam Én sem, csak a párosakat hagytam ki. ha nagyon elakadsz akkor taktikai tanácsok vannak a youtobe-on, de gyakorlással is megoldható, mivel scriptelve van, mindig ugyanonnan jönnek vagy legalábbis nem sokat változtatnak.

ha nincs haverod akkor tudok segíteni, szerettem ezeket a küldiket.

The Matrix has you...

elitehun
Nekem már mindegyik megvan kivéve az Echo-ból a 2.-ik. Haverral csináltam sztem úgy sokkal egyszerûbb. Ja és erõsen ajánlott a mikrofon használata de mivel a special ops-ban nincs ilyen push-to-talk akármi ezért steam-en kell felhívni. De például a mesterlövészes részek nagyon fílingesek tudnak lenni <#violent>
gömbgiliszta
Sziasztok!

Pár hónapja olvasom a topikot, de nem nagyon találkoztam a "special ops"-al foglalkozó beírásokat.

Szóval érdekelne, hogy ti játszotok-e vele, vagy csak a multi részével?

Én egyébként nagyon nehéznek találom a játék ezen részét, az ötödik szintet még nem is tudtam feloldani, 2 csillag hiányzik még, és fogalmam sincs, hogy honnan szedem össze. Vannak pályák ahol örülök, hogy 1 csillagot szereztem (pl. a "snach & grab")

Ha ketten nyomunk egy pályát, akkor ugyan annyi ellenség jön mintha egyedül csapatná az ember?

Antal99
ha valaki felvett a kedvencek közé az írjon már

és mi értelme van ennek(nem értem)

Antal99
én azt gondoltam a ma megvett új dlc miatt szarozik a playlist,

de akkor másnál is rossz

ok ez van

bigapó
igen, ment a csík. azért maradtam bent, mert már prestige 10 és lvl 70-es vagyok régóta, azt nem gondoltam, hogy a title és emblem meg az össze cuccot is megkapom, azt hittem csak level hack lesz. ráadásul öltem is, az nagyobb gond volt elvileg, bár a végén azt írta ki, hgoy másképpen mentette el ezt, de nem tudtam hogy értékeljem ezt az információt és mit kéne kitörölni vagy visszaállítani, hogy éppen csak az elõbbi pálya mentése legyen meg, úgyhogy visszaraktam egy régebbit inkább. ez van, nem voltam elég figyelmes.

The Matrix has you...

Színtén bugos a list, de ne foglalkozz vele, attól még játszanak rendes létszámmal. Majd bütykölnek rajta úgyis.
robotnyk
nálam most épp 0 player online, másnál nincs ilyen gond?
elitehun
Mintha a Harrier most jobban csúszkálna mint eddig.
Barrett 50 Cal
Amikor berakott a játékba,akkor neked is egy csík ment a képernyõn és mutatta hány %?Mert nekem ilyen volt,gyorsan ki is léptem.Nekem szerencsére csak az összes Mastery title-t tudta "odaadni".

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

bigapó
na, most Én buktam 15 óra játékot és ráadásul pár - számomra - nehezen megszerezhetõ challenge-t is. mindegy, ezentúl én is mentek minden este.
egyébként mindent title-t és emblem-et, az összes challenge-et megkaptam, tele voltam, mint a déli busz. nekem a userdata köynvtárat kellett visszarakni, az oldotta meg, hogy a régi eredményeim visszajöjjenek.

The Matrix has you...

Nem tom ki hogy van vele, de nekem kivételesen tetszik ez a barabones így, van 1-2 kemper még ígyis, de azért zöme nép rushol mint a disznó, ez meg tetszik <#wink>. Igaz ennyi erõvel berakhattak volna akár egy promodot is, az szerintem jobban vonzaná a tömegeket. De ez a mod már csak a hackerek álltal elérhetõ, ha épp indítanak ilyen modot, csak hát fogja ki az ember <#vigyor2>
Ja mondjuk az más tészta...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

FSpofon
pc-n lehet, de ahol a fõ dlc vásárló tömeg van, xboxon, ott még a cod5 is az 5 legtöbbet játszott game között van, mw2 se fog egyhamar eltûnni.

Arab money

Hát szerintem ha az új rész kijön,és lesz akármilyen szerver,ennek úgy lesz vége mint a botnak...

Myrddraal
Hát IW fórumon azt olvastam, hogy 5 dlc-t terveznek (tehát összvissz 25 új map). Ez a 2 dlc is igencsak kelendõ lett, szal sztem nem hagyják még abba. Aztán persze idõvel kiderül mi is a valódi tervük...

Amúgy a Totalcod ehhez kapcsolódó hír hozzászólásaihoz írta valaki,hogy ez volt az utolsó DLC a játékhoz,úgyhogy innen valószínû se patch,se semmi support.
Lehet igaza is van,és innen az Activison és IW-tõl ez már úgy rohad meg ahogy van.Ami pénzt lehetett azt kisajtolták belõle,jöhet a következõ...

armageddon666
jee, Barebones... azzal sem fogok játszani.
Am azokat a Ricocheteket kiszedhetnék. Csak foglalják a helyet.
És eltûnt a Stimulus pályaválasztó. Gondolom bekerült a rendesek közé. Gecijólesz mikor bekúr valami szar DLCs pályát miután végre sikerül valahova csatlakozni, aztán engem meg kikúr mert nincs meg. Activision törölje ki a seggét a bevétellel.

@

Hát a verziószám a 1.2.208-ra változott,ki tudja ebbe mi fért bele nekik...

Amúgy jól látom hogy majd mindenféle játékmód van killstreak nélkül csak SD nem?Gratulálok aki kitalálta...

barack-od durva :o

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

bigapó
remélem, hogy nem. kapjunk már patch-et is.

The Matrix has you...

gagax
ajjajjjaj új mappok kellenének de még mindig nem vagyok hajlandó kiadni rájuk pénzt=/ pedig legalább a COD4 es mappok kellenének😄