24218
Modern Warfare 2
  • koandras
    Sziasztok,
    Szeretnék új pályákat a játékhoz, a régieket meguntam. Az első DLC pályái nem tetszenek. Meg tudom venni a második map pack-et úgy hogy nem kell az első, vagy azt is muszály megvásárolnom?
    A másik kérdésem az lenne hogy tudok e csak az új pályákon játszani majd, érdemes e egyáltalán megvenni? (hogy megy az euro árfolyam STEAM-éknél?)

Előre is köszi a választ!
  • Frank99
    tényleg nem tudtátok???
    nem semmi darálást lehet ott csinálni :-)
  • ozimak
    Hááát ez komoly volt XD szétlőttek XD De van egy módszer ha egy darabig nézni akarod hogy őrjöngenek :) Kinyírod a riot-os csávót felveszed a pajzsot,megnyomod a "csengőt",aztán iszkiri a sarokba gugolni :))))) Nagyon komoly az összes eléd áll és tüzel :) Egy ideig azt hittem majd kifogynak... peeeersze :S :D
  • F E R I
    hehe, eleinte én is csak szétlőttem mindent, aztán picit gondolkodtam, hogy nem hiszem, hogy csak kiállítják ide az emberkéket célbalövéshez, aztán megtaláltam a pulton a gombot, és egyből jött rá a súgó, hogy vmit el lehet rajta indítani, megnyomtam, erre jött az invázió :D

ha vkinek túl könnyű lenne, annak ajánlom USP45+Tactical knife-al, nem lesz őszinte a mosolya :D
  • ozimak
    Baaaaaassssszus én meg mindíg csak bementem... nézelődtem... aztán szétlődtem mindent :D XD
  • kBagyula #20674
    Tegnap a repülőnapon felpróbáltam a Juggernaut ruháját... :D Igazából nehéz tűzszerész ruha, a sisakja más, de elképesztő a hasonlóság. :D
  • gömbgiliszta
    hát nekem ez totál kimaradt...

én csak moziztam, azt hittem ez afféle stáblista szerű dolog, hogy bemutatják az összes karaktert, meg ilyenek.

eszembe sem jutott lőni...
  • bigapó
    na de hogy jutsz el a szobába? Én még eddig sem jutottam el, csak szeretnék :)
  • elitehun
    Én azt csináltam hogy még előtte lelőttem mindenkit és csak a juggernout ellen harcoltam
  • F E R I
    a szoba elején a pulton van egy nagy gomb, arra kell F-et nyomni és megy a dara :)
  • kBagyula #20669
    Igen.
  • ozimak
    Milyen nagy gomb? Szerintem én a single-nél valamit kihagytam a museumban Erre kíváncsi vagyok,mondjátok már el légyszi. Van egy gomb amit ha megnyomsz akkor ellened lesznek a kiállított "soap" meg a többiek? :)
  • F E R I
    A Museum pálya az vmi végtelenszer végigjátszható, vagy van vmi más értelme is, mint hogy állandóan meg kell nyomni azt a nagy gombot és a kiállított emberkék hirtelen nekem esnek? És a középső teremben lévő harci eszközök kicsinyített mása szolgál vmi célt, vagy csak egy szimplán bemutató terem?
  • Lantee
    Mióta megkaptam a L4D2-t, azóta MW2 kicsit háttérbe szorult... :)
  • Antal99
    elég nagy a pangás!
  • HUNPalika
    A repülőnap tiszteletére repülős emblémát rakok fel magamnak cod.ra
  • bigapó
    nincs magyar szerver, mert nem ezen alapul a játék.

vannak magyar klánok, játék közben találkozhatsz is velük, bár clanbase-en egyszerűbb őket megtalálni. alapvetően sok magyarral lehet találkozni.
  • FSpofon
    steamen keress magyar mw2 groupot
  • chris jericho
    sziasztok!
    az érdekelne hogy van-e magyar szerver...
    van-e magyar klán...
    hogy találkozhatnék magyarokkal?
  • elitehun
    Inkább ne nyomjatok rá. Majd úgyis jön Frank és törli.
  • elitehun
    Tudom hogy off de legalább ingyenes és jobb mint egy biosz óra :D
  • elitehun
    Az egyetlen megoldás hogy átmegyek hozzá megnézem neki milyen szám van és akkor tudom hogy az az övé. De most biztos nem mert szakad az eső ^^
  • bigapó
    igazad van, inkább csinálhatnának free hétvégét a 2 DLC-vel, megnézném szivesen a mappokat, bár megvenni nem venném, majd ha 2000 lesz összesen, max akkor.
  • bigapó
    na, akkor jól gondoltam:) Az lesz a haverod mappája, már csak azt kéne tudni, hogy melyik a Tied :D
    Honnan lehet vajon megállapitani, hogy melyik a saját könyvtárad? Ezt irja valahol vajon a steam nekünk?
  • bigapó
    hát ha nem a C-én volt a steam mappa, akkor megmaradt neki is :)
  • gallhun
    oké köszi
  • elitehun
    Én is a napokban raktam újra a gépet és csak felinstalláltam a játékot megvártam hogy feltegye a frissítéseket beléptem és játszottam
  • gallhun
    sziasztok. Biztos volt róla szó de válaszoljatok pls. Újra kellett raknom a gépet hogy kell vissza szerezni a mentésem a steamen? Köszi
  • Gabe18
    Kijött a két DLC,kissé már kezdenek elszállingózni róla az emberek,hát miért ne.Gondolom már rég megcsinálták,csak várták az alkalmat mikor kell egy kis újabb felhajtás és most bedobták.
    Ha még pár tíz-százezer elmegy belőle már megérte nekik.Ha nem,nem.
    Most kell még kisajtolni belőle mindent,mert jön a Black Opps meg a Medal,akkor már nehéz lesz.És most nem azért mondom,mert a CoD7,meg a Medal a "megváltó",hanem azon egyszerű ténynél fogva hogy az lesz az új,ugyhogy azt fogják venni.
  • Jaka923
    Miért lenne baj? Engem marhára nem érdekel, csak elmondtam a véleményemet.
  • elitehun
    Ja és kotick egyszer úgyis belefullad a pénzébe
  • elitehun
    Aki eddig nem vette meg az ezután sem fogja
  • FSpofon
    baj?
  • Jaka923
    A játék megjelenése után 9 hónappal kiadni a demot, szerinted szokványos? Persze, Koticknak még mindig nem elég a bevétel...
  • elitehun
    Mért?
  • Jaka923
    Kiadták a játék singleplayer demoját! Ennyi idő után kicsit szánalmas...
  • elitehun
    Ja a userdata mappában van még egy mappa más számmal
  • bigapó
    olyankor meg kellene nézned, hogy csinál-e még egy könyvtárat vagy bármit, mert hát más az acc akkor nem írhatja felül a tiedet. elvileg azonosító száma van mindnek, így lennie kell ott egyel több könyvtárnak ezután.
  • Frank99
    de ha nem vagy warezpatkány mint dark, akkor nem biztos hogy így müxik....

úgy általában, aki soha nem csalt, és nem próbált ki olyan dolgokat, amit nem kellett volna, akkor a fent írt visszamásolás, az müxik.
    ha meg nem, az írgyon darcsectornak, vagy akinek akar.....
    hátha lesz sansza . ennyi.

mennyé ide meg oda, aha, írta darksector

aki itt még1x warez+ ilyenről commentel, radír. és nem nézem el, hogy mióta sg fan stb. stb.
  • Frank99
    nem véletlenül került ki a kép alá, ami kikerült....