Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár nem vagyok nagy csipás, de ha már azt használom - ez leginkább Wasteland-en van - akkor elég jól megy😊 aztán felidegesitenek és elõkapok egy assaultot vagy egy ump-t és azzal rohangálok 😄
The Matrix has you...
@
The Matrix has you...
mikor csipáról beszélünk akkor mesterlövészpuskákról van szó. ebben a részben talán az Intervention az ami legerõsebb, legjobb, de másnak más tetszik, próbáld végig és meglátod neked melyik fekszik. mindenképpen használj Tactical insertion-t és mikor felérsz ide tegyél le egyet, ha meghalsz nem kell újból felmásznod. Jó ötlet a Onemanarmy is, akkor végtelen töltényed lesz és kombinálhatod esetleg Danger close class-al mikor valamilyen killstreaket hivsz be (késõbb ha megcsináltad ezt a challange-et😊)
Második fele pedig arról szólna, hgoy eszembe jutott nekem hogy is lett meg a killstreak nélküli 10 ölés. Demolition-ben, Quarry pályán B-t védtem, bent a sarokban (általában, de néha elmentem az ajtóig és ott is kilõttem pár elvetemültet😊). Ha elég merész a banda és mindig berusholnak akkor könnyen meglehet csinálni, de volt pár meleg helyzet. érdemes aknákat is használni és Scavenger-t, hogy azonnal lerakj egy újat ha az egyik felrobbant és persze lesz elég lõszered is.
The Matrix has you...
@
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
@
Eljutottam odáig, de aztán ott kiszedtek párszor. Volt, hogy távolból, volt, hogy mögém kerültek. Barrett 50-nel mentem neki, az jó, vagy inkább intervention? Bocsi a hülye kérdésért, de melyik a csipa? 😄
Meg eszembe jutott, hogy célszerû lenne One Man Armyval menni, és akkor lehet lõdözni rendesen, mert nem fogy ki a lõszer. 😊
@armageddon666: Neked is köszi. Azért vetted ki, mert már erre a challangere hajtottál? Amúgy van olyan, hogy úgy jön ki a helyzet, hogy nagyon sok is összejön. Dehát elég kiszámíthatatlan. 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
@
onnan csipával viszonylag könnyebb megcsinálni..viszonylag 😄
sok szerencse kell hozzá, az tuti.
The Matrix has you...
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Ezt a challanget szerintetek melyik pályán és mivel a legegyszerûbb megcsinálni?
Köszi
gagax: sg csoport mar van, ITT csatlakozhatsz,bar nem tul aktiv.
ac-130-asnál mikor elõször csináltuk Én voltam a pilóta, haver meg a futkosó. kb 30-szor próbáltuk, valahogy nem értette mit kéne csinálni vagy nemtom, Én meguntam, na gyere, majd Én megmutatom hogy kell...khm, elsõre megcsináltam 😊 volt is röhögés, meg vérszívás, húztam a fejét, hogy milyen béna 😄
mi mindig mindkét oldalt megcsináltuk, ha olyan küldi volt. jó móka átélni mindkettõt.
egyéniben kedvenc a breach volt(ami a Szikla címû filmre hajaz, az öltözõs-betörõs😊, persze csak azután, hogy megnéztem hogy lehet 8 mp alatt megcsinálni 😊 és tényleg meglehet 😄 ott ugráltam, mint egy hülye a gép elõtt..persze, mert 1 hétig szenvedtem és nem ment 😊
The Matrix has you...
@
köszi, van egy-két cimbim akivel szoktam tolni, bár néha van, hogy hátráltatjuk egymást, ha épp valamelyikünk nincs formában... <#szomoru1>#szomoru1>
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
amúgy ki lehet ismerni valóban a pályákat, csak idõ és türelem kérdése...
The Matrix has you...
amit egyedül meg lehet azt megpróbálhatod megcsinálni, van amit még ketten is nehéz, pl azt hiszem amit beírtál pont ilyen. számokra nem emlékszem, de lehet van különbség, általában úgy csináltam , hogy amit lehetett, azt egyedül megoldottam, addig nem nyugodtam Én sem, csak a párosakat hagytam ki. ha nagyon elakadsz akkor taktikai tanácsok vannak a youtobe-on, de gyakorlással is megoldható, mivel scriptelve van, mindig ugyanonnan jönnek vagy legalábbis nem sokat változtatnak.
ha nincs haverod akkor tudok segíteni, szerettem ezeket a küldiket.
The Matrix has you...
Pár hónapja olvasom a topikot, de nem nagyon találkoztam a "special ops"-al foglalkozó beírásokat.
Szóval érdekelne, hogy ti játszotok-e vele, vagy csak a multi részével?
Én egyébként nagyon nehéznek találom a játék ezen részét, az ötödik szintet még nem is tudtam feloldani, 2 csillag hiányzik még, és fogalmam sincs, hogy honnan szedem össze. Vannak pályák ahol örülök, hogy 1 csillagot szereztem (pl. a "snach & grab")
Ha ketten nyomunk egy pályát, akkor ugyan annyi ellenség jön mintha egyedül csapatná az ember?
és mi értelme van ennek(nem értem)
de akkor másnál is rossz
ok ez van
The Matrix has you...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
egyébként mindent title-t és emblem-et, az összes challenge-et megkaptam, tele voltam, mint a déli busz. nekem a userdata köynvtárat kellett visszarakni, az oldotta meg, hogy a régi eredményeim visszajöjjenek.
The Matrix has you...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Arab money
Lehet igaza is van,és innen az Activison és IW-tõl ez már úgy rohad meg ahogy van.Ami pénzt lehetett azt kisajtolták belõle,jöhet a következõ...
Am azokat a Ricocheteket kiszedhetnék. Csak foglalják a helyet.
És eltûnt a Stimulus pályaválasztó. Gondolom bekerült a rendesek közé. Gecijólesz mikor bekúr valami szar DLCs pályát miután végre sikerül valahova csatlakozni, aztán engem meg kikúr mert nincs meg. Activision törölje ki a seggét a bevétellel.
@
Amúgy jól látom hogy majd mindenféle játékmód van killstreak nélkül csak SD nem?Gratulálok aki kitalálta...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬