Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morphologu
aha, meghalt a steam

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Hmm!! Most nem tudja a játékot szinkronizálni az STEAM..így nem tudok játszani..Nálatok is ez van??
DarkSector
hy...szerintetek ezt még lehet ettõl jobban überelni? LEGO Call of Duty

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Warton
Gondoltam egyértelmû a képbõl, de... intervention.

mivel ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Warton
Én meg az 1000 fejesre hajtok, már 750 megvan. És amikor az meglesz abba is hagyom a játékot az biztos.

FSpofon
kell a reklám ha már a fixtvs dagi nem emlegeti õket 😄

Arab money

elitehun
Amúgy az a HWSW ugyan az mint ez? 😊
elitehun
Most én is épp arra az emblemre hajtok 😊
Warton
He?

kBagyula

😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ozimak

<#vigyor5>
Warton
Nehezen.
500 buksi az aranyosért, 1000 frag a simáért.

a fegyver emblémákat h lehet megszerezni?
értem ezalatt pl a UMP.45 Master II, emblémát és a hozzá hasonlót
URL=http://www.totalcod.hu/hirek/2009-12-20_modern_warfare_2_-_az_emblemak]itt[/url]a lap alján található emblémákról beszélek

Az mitõl van hogyha megnyomom az alt ctrl deletet akkor hibajelentést küld az mw2 ? Eredeti a Game.
elitehun
Nemá 4 egymás után? XD

Amúgy Hutch-nak ebben a videójában látszik hogy vagy ki van kapcsolva az aim vagy nem céloz rá annyira mivel több lövést is elvétett
elitehun
Én szívesen tolnám ellene PC-n de csak akkor ha nem kontrollert használna<#eplus2>

Viccet félre téve tényleg játszanék ellene
elitehun
Persze és én csak érdekességként linkeltem be de azért látszik hogy nem béna a csávó ^^
elitehun
Látom megelõztél. Épp írni akartam a szám címét de gondoltam elõtte még elolvasom amit kihagytam ^^
armageddon666
Fõleg, hogy tök másképp mûködik 😊

@

bigapó
ja, Te szerintem most az aim-rõl beszéltél ami PC-n csalásnak minõsül. náluk még nem az, mert ott mindenkinek van lehetõsége használni, de mondom nem ugyanaz a kettõ.

The Matrix has you...

FSpofon
l2drag nub

Arab money

Van pc-n is,többször láttam már.
Nem is azt mondom,közel álló embert ki lehet igy lõni,ugye azzal hogy a célzás gombot egy pillanatra benyomja beszûkíti a golyó szórásának területét,igy el lehet találni jól egy aránylag közel lévõ embert.
Csak mikor olyan messze lévõ embert kilõ igy kettõt hármat gyors egymás után hogy az még automata fegyverrel is teljesítmény,az már kissé érdekes...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
gratula 😊 <#eljen> a tizedik után kapsz egy szép emblemet<#eplus2>

The Matrix has you...

Bocs a sok hsz-ért , de még annyit szeretnék mondani hogy meglett életem ELSÕ NUKE-ja. Bailouton , ACR+Screvenger perk segítségével szépen lekempeltem a Dominationt aztán meglett 😄

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Ha megtennéd , megköszönném...

bigapó
ja van egy ilyen beállitás. persze nem kötelezõ használni meg hát most nem úgy kell elképzelni, hgoy méterekrõl rárántja. ezt csak olvastam mondjuk, nem játszottam konzolon még mw2-õt, de ha gondolod megkérdezem, ismerek olyat személyesen is aki konzolon játszik vele.

The Matrix has you...

bigapó
ja meg nem kötözködés miatt irtam, de ezekbõl nem tudod megállapitani, hogy ki mennyire jó. szép, meg ügyesen összerakott válogatás, ennyi. tetszenek az ilyenek, fõleg ilyen ütõs zenével, de ennyi😊

The Matrix has you...

Xboxon van auto aim ? 😄 wtf|omgfg|lol

OFFban , de már megvan 😄 akit érdekel belinkelem : Valami Slipknot , sose hallgattam ilyet , de megtetszett ^^

bigapó
Na, az emlitett példa😊 Hutch jó játékos, de Xbox-on nyomja, látszik is a videón a kar miatti merev irányitás. ettõl függetlenül iszonyat miket megcsinál, mákos is, de persze nagyon ügyes😊 nem szeretnék ellene játszani pc-n 😊 bár itt is elég káposztafejû van aki simán szétlövi a seggem.
jó taktikai tanácsai vannak, régen sokat tanultam a sráctól, kár, hogy nem mindent tartottam meg😊

The Matrix has you...

OFFban , de kérdés hogy az elején nem tudja-e vki a nevét annak a zenében , amiben valami " I'm a man"-t énekelnek a refrénben ? 😄

bigapó
azok valószinûleg Xbox vagy ps videók voltak, ott az auto-aim miatt tûnik úgy, hogy berántja, meg csak egy pillanatra. azért itt is volt pár érdkees, igazából gyakorlás kérdése. engme az sokkal jobban zavar, hgoy a játék annyira imba, hgoy ugyanolyan szituáció nincs, egyszer belehal egy lövésbe, máskor meg nem, pedig a körülmények ugyanolyanok...ez mind a ping miatt van, egyszerûen nem adja be ...

The Matrix has you...

elitehun
Neked semmi nem jó? 😄
Hátha ez jobban megfelel az ízlésednek ^^
Viszont ezek legalább hihetõ lövések,nem mint amikor 40-50 méterre lévõ embert úgy lõ ki hogy a távcsõbe bele se néz hanem csak "berántja" egy pillanatra a szeme elé és már lõ is.És nem egyszer-egyszer hanem szinte folyamatosan...

bigapó
a több, mint 70 ezres killbõl nekem sem lenne nehéz összeválogatni egy ilyet..már ha én is felvettem volna 😉

The Matrix has you...

elitehun
Ezt a videót a CoDwikiáról szedtem. Egész jól tolja interventionnel ^^
elitehun
😄
Bolt-action<#eljen>
armageddon666
Hmmm ez érdekes, más rémlett O.o
Egyébként szintén tapasztalatból mondtam, hogy tök ugyanolyan... mondjuk általában chestre célzok, szóval valszeg ezért nem tûnt fel... meg stopping powerrel.

Egyébként ha megvan Mastery meg a nemtom hány kill veteránból Barrettel, akkor váltok vissza interventionre... <3 bolt-action

@

F E R I
csak nekem akar vmit frissíteni a steam 8 órán keresztül, vagy vki másnak is, mondjuk nem voltam fent két hete???

Csirkemell nélkül nincs élet!

elitehun
Én tapasztalatból mondtam hogy sztem sokkal pontosabb nem a codwikia alapján. De most megnéztem és a Barett-nél azt írja hogy: "...the player can kill a target with a single shot to the chest, neck, or head."
Mig az interventionnél: "...the weapon can kill targets in one hit to the head, neck, chest, and stomach."
És mivel én a One shot kill-re hajtok ezért engem nem érdekel hogy a barett-nek nagyobb a tára stb.
armageddon666
Akkor a CoDWikivel sem, pedig ott sok okosság össze van szedve...

@

elitehun
Nem értek veled egyet ^^
Köszi mindenkinek a választ és a tippeket! 😊
Próbálkozok akkor. Múltkor úgy sikerült egy 12-es killstreak (csak be voltak állítva rewardok), hogy Karachi pályán, Demolition-ben védtem az erkélyrõl az A pontot. És rohangáltam a két erkély között, meg az épületi folyosón. Csomóan mentek arra, és egy light machine gun simán jó volt. Ezzel is próbálkozom majd, hátha mégegyszer összejön. 😊 Mégegyszer köszi!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

armageddon666
Én nem vettem észre hogy pontosabb lenne. Sõt, sokkal nagyobb az idle sway.

@

elitehun
Ja ez igaz hogy a többi is 2 találatra öl de had idézzek egyik kedvenc filmembõl "1 golyó 1 ember"<#ravasz1>
elitehun
Egyet értek sztem azok nem is mesterlövész puskák. egyszerûen csak belenéz a távcsõbe becéloz és elkezdi nyomogatni a bal egérgombot mintha valami rohama lenne. Megjegyzem én Interventiont használok és sztem sokkal jobbak mint a többi sniper. talán még a barett elég jónak számít 😊
elitehun
Nem. valóban az interventionnel több one shot kill-t lehet csinálni mert pontosabb mint a barett. Meg amúgy is bolt action FTW<#nyes>
Elõnye az erején kívül nincs.Természetesen esélye sincs a többi "nagyszerû" sniper mellett amivel gyakorlatilag automata fegyver módjára lehet tüzelni.Lehet hogy a modern hadviselésben ez így van,de a játéknak egyáltalán nem tett jót.
Persze mivel másodlagos fegyvernek is olyanokat vihetsz hogy a nagy részük elsõnek is bõven beillene,igy végül is mindegy.
Régebben a játékokban a sniper kaszt egy elegáns választás volt a puska/pisztoly párosával.Itt már csak egy a többihez idomuló hentelõ ember lett,akinek legnagyobbat zoomol a távcsöve...