24218
Modern Warfare 2
  • Antal99
    még egyszer
    kösz
  • bigapó
    mégegyszer:)

ami zöld betűs az marad ami nem az törlődik minden szintlépésnél. a legalján lévő prestige-k közül pedig az alsó 5 ami nullázódik, mert azok a last stand, stun, késelés és egyéb dolgok amik hamar megvannak megint.
  • Antal99
    köszi
  • kBagyula #20716
    Ami most done, azt újracsinálod minden prestige-ben. Kapod érte a pontokat újra.
  • gömbgiliszta
    "A Friends-en felül a neved melletti nyílra klikk és legalul a set friend name"

megvan, sikerült, köszi
  • Antal99
    már nem akarlak fárasztani,de azokkal mi lesz ami:DONE
  • Antal99
    megvan a zöld betű

ROGERNYUL Isten vagy

(mit iszol?)
  • Antal99
    akkor az hogy létezik,hogy prestige4-nél 70-es szintnél

megkapom ak-t és már lőttem vele "AK-47:VETERAN II 453"

pedig 70-nél EGYBŐL megnézem semmivel sem lőttem nemhogy ak-val
  • ribery7
    Hello,azt szeretném kérdezni nekem van az a problémám. hogy néha ki írja hogy Connection to IWNet.. és nem enged be ez csak akkor van ha ruterről megy a gépbe a net ha modemből megy anet a gépbe akkor mindig beenged ! Ez a probléma attól is lehet mert régi a ruter és nincs rajta valamilyen funkció? A ruter 5-6 éves és nincs rajta UPnP de mégis Open a NAT Typon .A ruteren Peer to Peer sincs ezek nem befolyásolják a Connection to IWNet-es problémát?
  • kBagyula #20710
    A challengek közül csak az marad meg, ami zöld betűvel van írva a fehér betűvel írt szöveg resetelődik.
  • FSpofon
    semmi
  • Antal99
    ezért kéne tudnom mi marad.
  • Antal99
    ezt értem,de ha utána elérek egy fegyverhez,akkor,mondjuk ~1236-ot
    öltem már vele

nem szeretnék nulláról indulni akkor szeretnék szintet váltani
    amikor már csak egy pár lövés kell MONDJUK AZ ump45 -nél,
    hogy10000xp-t kapjak ,így gyorsabb az indulás,szint lépés
  • ozimak
    A jelvények amiket ezekkel megszereztél megmaradnak,viszont a tartozékok mint pl. a silencer,FMJ,acog ilyesmi azokat újra meg kell szerezni!
  • ozimak
    Én tényleg nem tudtam :) Mindíg csak elmentem a pult mellett :) NEM ÚGY MINT MOST :)))
  • Antal99
    én sem bántam meg a 18pénzt

segítsetek már rajtam:

prestige váltás után a fegyvereknek tuti,hogy valamelyik találata
    "megmarad" remélem érthető?!(pl.: VETERAN MASTER)

DE NEM TUDOM MIK EZEK MELYIK AZ???

aki tud ja írja már le,legyen szives
  • armageddon666
    Meg akkor is ha nem, csak jobban tolod mint az admin és nem ismernek :P
  • SpeedXHUN
    Kösz srácok az infókat!Hát nem tudom mi legyen,igazság szerint a battlefield szerű megoldás hiányzik hogy ott bannolnak mindenhonnan ha csalsz.
  • elitehun
    Ja igen a vége lemaradt.
    Aki meg fizetős hack-et használ egyszerűen hülye :)
  • elitehun
    Aki ingyenes hack-et használ az csak magával szúr ki mert elkapja a VAC és bumm végleges ban ^^
  • gömbgiliszta
    én sem bántam meg egyáltalán

maga a játék simán megérte a pénzt, kár, hogy szar a supportja, és magukra hagyták a tisztességes játékosokat.

én nem tudom, van valami ingyenes WH, vagy mi a szösz, de hétvégén rengeteg aljadékkal találkoztam. már régen elkezd követni még amikor bent vagyok az épületben a falon keresztül, mire kiérek, már be vagyok célozva, bumm.

azt csinálják többen, hogy heartbeat sensor van a fegyójukon, és ha szóvá teszed hogy wh, akkor azzal védekeznek. mondom anyád, mert nálam a perk3 mindig ninja pro...
  • elitehun
    Nekem is nagyon tetszik a game :D
  • newszepiking
    de nekem van igazam
  • newszepiking
    én minden hibája ellenére sem bántam meg hogy megvettem.
    szinte csak ezzel játszom.
    olvass bele több helyen a fórumba, úgy egyszerűbb dönteni.
    az tuti hogy az én véleményemmel ellentétben több olyan véleményt fogsz olvasni aki szidja, mint aki dícséri.
  • Majestic01
    Hello. Személy szerint én azt mondom nem vedd meg. Én megbántam kicsit. Szinte nem is játszok már velük, inkább CS-zek.
  • Gabe18
    Van annyi csaló mint CoD4-be,ha nem több.Ott legalább az admin kivágja őket esetleg,itt még ez sincs...
  • SpeedXHUN
    Sziasztok!

Még mindig nem tudom megvegyem-e a játékot,mert cod 4 be rengetes a cheater sajnos,de ha itt steam van és az ember kap account felfüggesztést,akkor itt nincs sok csaló igaz?

A másik tört játékkal az ember nem tud neten játszani nem?Így nem kockáztat a játék árával.
  • elitehun
    A Friends-en felül a neved melletti nyílra klikk és legalul a set friend name
  • gömbgiliszta
    igen az érdekelne, hogy a shift+tab után hol kell. mert nem találtam sehol. van profil, de ott nem engedi átírni
  • armageddon666
    steam friends nevet kell átírni. shift tab és ott valahol... friends, settings talán.

a laggot nem oldja meg, csak akkor elveszti a hostot a játék, és újat keres, valszeg jobbat.
  • gömbgiliszta
    hogy lehet játék közben átnevezni magad? többször mondták játékon belül, hogy: "host leave or rename" az átnevezés megoldja a lag host problémáját?
  • V43 1105
    Semmi, nem fog menni, hiába töltöd le és másolod be a játék mappájába.. Van egy fájl ami megállapitja hogy megvan-e véve vagy nincs, ha nincs akkor egyértelmű hogy az új pályákat se fogja látni .. Jól mondják előttem DLC árát tessék Black Opsra nyomatni :-)))
  • FSpofon
    inkább rakd el a pénzt a black opsra
  • koandras
    A fene sem tudja hogy érdemes e ezt megvenni vagy. Elég húzós azért, és egy hónap múlva meg megint jön egy másik map.
  • elitehun
    Sztem inkább bann
  • FSpofon
    steam account felfüggesztés
  • koandras
    Nézegettem neten hogy ingyen is meg lehet szerezni a map pack-eket.
    Lehetséges ez? Milyen következményi lennének?
    Eredeti alapjátékom van persze... (kicsit idegesítő, hogy pár pályáért ennyi pénzt kérnek)
  • Frank99
    nem, bankfüggő, ahol a kártyád van...
  • Frank99
    azt nem tudom, hogy külön meg tudod-e venni a 2-ikat, de azt igen, hogy a stimulusban* tudsz a CSAK új pályákkal játszani, meg keverve a régiekkel a többi játékmódban....

az árfolyam meg a te bankod eladási árfolyamától függ....
  • elitehun
    Tudtommal nem muszáJ megvenni az első dlc-t és gondolom mindenhol ugyanolyan az árfolyama az eurónak