24218
Modern Warfare 2
-
még egyszer
kösz
-
mégegyszer:)
ami zöld betűs az marad ami nem az törlődik minden szintlépésnél. a legalján lévő prestige-k közül pedig az alsó 5 ami nullázódik, mert azok a last stand, stun, késelés és egyéb dolgok amik hamar megvannak megint. -
köszi -
Ami most done, azt újracsinálod minden prestige-ben. Kapod érte a pontokat újra. -
"A Friends-en felül a neved melletti nyílra klikk és legalul a set friend name"
megvan, sikerült, köszi -
már nem akarlak fárasztani,de azokkal mi lesz ami:DONE -
megvan a zöld betű
ROGERNYUL Isten vagy
(mit iszol?) -
akkor az hogy létezik,hogy prestige4-nél 70-es szintnél
megkapom ak-t és már lőttem vele "AK-47:VETERAN II 453"
pedig 70-nél EGYBŐL megnézem semmivel sem lőttem nemhogy ak-val -
ribery7 #20711 Hello,azt szeretném kérdezni nekem van az a problémám. hogy néha ki írja hogy Connection to IWNet.. és nem enged be ez csak akkor van ha ruterről megy a gépbe a net ha modemből megy anet a gépbe akkor mindig beenged ! Ez a probléma attól is lehet mert régi a ruter és nincs rajta valamilyen funkció? A ruter 5-6 éves és nincs rajta UPnP de mégis Open a NAT Typon .A ruteren Peer to Peer sincs ezek nem befolyásolják a Connection to IWNet-es problémát? -
A challengek közül csak az marad meg, ami zöld betűvel van írva a fehér betűvel írt szöveg resetelődik. -
semmi -
ezért kéne tudnom mi marad. -
ezt értem,de ha utána elérek egy fegyverhez,akkor,mondjuk ~1236-ot
öltem már vele
nem szeretnék nulláról indulni akkor szeretnék szintet váltani
amikor már csak egy pár lövés kell MONDJUK AZ ump45 -nél,
hogy10000xp-t kapjak ,így gyorsabb az indulás,szint lépés -
A jelvények amiket ezekkel megszereztél megmaradnak,viszont a tartozékok mint pl. a silencer,FMJ,acog ilyesmi azokat újra meg kell szerezni! -
Én tényleg nem tudtam :) Mindíg csak elmentem a pult mellett :) NEM ÚGY MINT MOST :))) -
én sem bántam meg a 18pénzt
segítsetek már rajtam:
prestige váltás után a fegyvereknek tuti,hogy valamelyik találata
"megmarad" remélem érthető?!(pl.: VETERAN MASTER)
DE NEM TUDOM MIK EZEK MELYIK AZ???
aki tud ja írja már le,legyen szives -
Meg akkor is ha nem, csak jobban tolod mint az admin és nem ismernek :P -
Kösz srácok az infókat!Hát nem tudom mi legyen,igazság szerint a battlefield szerű megoldás hiányzik hogy ott bannolnak mindenhonnan ha csalsz.
-
Ja igen a vége lemaradt.
Aki meg fizetős hack-et használ egyszerűen hülye :) -
Aki ingyenes hack-et használ az csak magával szúr ki mert elkapja a VAC és bumm végleges ban ^^ -
én sem bántam meg egyáltalán
maga a játék simán megérte a pénzt, kár, hogy szar a supportja, és magukra hagyták a tisztességes játékosokat.
én nem tudom, van valami ingyenes WH, vagy mi a szösz, de hétvégén rengeteg aljadékkal találkoztam. már régen elkezd követni még amikor bent vagyok az épületben a falon keresztül, mire kiérek, már be vagyok célozva, bumm.
azt csinálják többen, hogy heartbeat sensor van a fegyójukon, és ha szóvá teszed hogy wh, akkor azzal védekeznek. mondom anyád, mert nálam a perk3 mindig ninja pro... -
Nekem is nagyon tetszik a game :D -
de nekem van igazam
-
én minden hibája ellenére sem bántam meg hogy megvettem.
szinte csak ezzel játszom.
olvass bele több helyen a fórumba, úgy egyszerűbb dönteni.
az tuti hogy az én véleményemmel ellentétben több olyan véleményt fogsz olvasni aki szidja, mint aki dícséri. -
Majestic01 #20695 Hello. Személy szerint én azt mondom nem vedd meg. Én megbántam kicsit. Szinte nem is játszok már velük, inkább CS-zek. -
Gabe18 #20694 Van annyi csaló mint CoD4-be,ha nem több.Ott legalább az admin kivágja őket esetleg,itt még ez sincs... -
Sziasztok!
Még mindig nem tudom megvegyem-e a játékot,mert cod 4 be rengetes a cheater sajnos,de ha itt steam van és az ember kap account felfüggesztést,akkor itt nincs sok csaló igaz?
A másik tört játékkal az ember nem tud neten játszani nem?Így nem kockáztat a játék árával. -
A Friends-en felül a neved melletti nyílra klikk és legalul a set friend name -
igen az érdekelne, hogy a shift+tab után hol kell. mert nem találtam sehol. van profil, de ott nem engedi átírni -
steam friends nevet kell átírni. shift tab és ott valahol... friends, settings talán.
a laggot nem oldja meg, csak akkor elveszti a hostot a játék, és újat keres, valszeg jobbat. -
hogy lehet játék közben átnevezni magad? többször mondták játékon belül, hogy: "host leave or rename" az átnevezés megoldja a lag host problémáját? -
Semmi, nem fog menni, hiába töltöd le és másolod be a játék mappájába.. Van egy fájl ami megállapitja hogy megvan-e véve vagy nincs, ha nincs akkor egyértelmű hogy az új pályákat se fogja látni .. Jól mondják előttem DLC árát tessék Black Opsra nyomatni :-))) -
inkább rakd el a pénzt a black opsra -
koandras #20686 A fene sem tudja hogy érdemes e ezt megvenni vagy. Elég húzós azért, és egy hónap múlva meg megint jön egy másik map. -
Sztem inkább bann -
steam account felfüggesztés -
koandras #20683 Nézegettem neten hogy ingyen is meg lehet szerezni a map pack-eket.
Lehetséges ez? Milyen következményi lennének?
Eredeti alapjátékom van persze... (kicsit idegesítő, hogy pár pályáért ennyi pénzt kérnek) -
nem, bankfüggő, ahol a kártyád van... -
azt nem tudom, hogy külön meg tudod-e venni a 2-ikat, de azt igen, hogy a stimulusban* tudsz a CSAK új pályákkal játszani, meg keverve a régiekkel a többi játékmódban....
az árfolyam meg a te bankod eladási árfolyamától függ.... -
Tudtommal nem muszáJ megvenni az első dlc-t és gondolom mindenhol ugyanolyan az árfolyama az eurónak