Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mibõl gondolod hogy fake? Nekem nem tûnik annak...

steam, origin: ACE_hun

armageddon666
fake

@

DarkSector
LOL
azmeg mi? bottal járkáló öregember nincs benne? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na éjjel röhögtem.
Sd,támadók vagyunk,lerakja valaki a bombát de az ellenfél kinyir mindenkit,maradnak még vagy hárman.Idõ is van bõven.Ok,buktuk elkönyvelem.
Csak vagány csávó persze nekiáll alázni a bombánál.Kinyitja-becsukja,pörög forog vele,leteszi felveszi,stb... Idõ van,produkálja magát,õ nap hõse biztos.10 mp alatt a számláló,felvenné újra gondolom végleg.Csak közbe arrébb léphetett egy kicsit,mert most már nem táskát veszi fel hanem az ott elterült emberek fegyverét.Cserélgeti ide-oda...Arrébb topog ugy se jó,mire felveszi már marad vagy 2 másodperc,bummm....
Nem röhögtek sokan...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

FSpofon

Arab money

Na ja,de ezen mit lehet élvezni én nem tudom...
Bár mint az emlékezetes cheat árusító oldalon olvashattuk,a csalás azért jó mert fejleszti a játéktudást.Akkor ez egy tömeges kiképzés volt...

FSpofon
nem csalás ha mindenkinek ilyen 😊

Arab money

Fantasztikus.És mennyi ész kellhet hozzá!
Meg ugye konzolon nincs csalás... <#whatever>

FSpofon
milyen activision mappa?

Arab money

Hello, nektek az mw2 a steam mappában van vagy az activisionben? Mert nekem a staem mappában van a Programfilesben.
kBagyula
😊 Az elsõ 3 mp-n belül kiléptem volna. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Frank99
király játék ez nem?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
ezt most találtam, de hogy ezt milyen lehet átélni abba nem is gondolok bele 😊

this is crazy 😊

The Matrix has you...

Nem,itt az egész cikk: Totalcod

Azt írják késõbb jönnek még videók.

FSpofon
ha nem a legalapabb lenne minden cod4 movieban hogy dupla fejeket lõnek füstön át, akkor elgondolkoznék rajta
az egész meccsen ennyi fogást találtak rajta? 😄

Arab money

Ilyen elemzések kellenének Mw2-be is,majd hullana a sok kis ügyeskedõ.Csak szerintem annyi lenne a munka hogy megõszülnének az adminok...

CoDMW BECup csalo elemzés.

DarkSector
privátba irj, mert ez pc-s topic.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tudd nekem valaki segíteni xbox ügyben
<#worship><#heureka>
hello
kBagyula
A galériájában. 😊

Link.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

hol lehet megnézni?

bigapó
galériámban beraktam a 24. napos statisztikámat😊 mindenki kukkolja aki kíváncsi 😊

The Matrix has you...

Annyi csalóval találkoztam elmúlt hónapban Hardcore S&D-ben, hogy megfogadtam sose veszem meg egyik dlc-t, pedig tettem ezirányú lépéseket.

Mikor találkozok velük, akkor 2-3 dolog lehetséges nyerésre: clay-ok seregét pakolni, mert sok csiter nem veszi észre. Vagy gyorsan plantolni hogy ne tudjon mindekit lelõni. Utolsó nemszeretem módszer mindent gl-lel belõni míg megtalálom a csaló játékost. De sajnálom ha azokat lövöm be akik különben normálisan játszanak.

Egy sztori jut eszembe: nézem de furán szaladgál egy interventios csapatunkból, killkamban láttuk hogy füstön át bead fejest célozva. Elmartuk, erre azt látjuk hogy most meg ellenél egy nyomja kemény aimmal. Hiába próbáltuk elmarni az tojt rá, annyit lõtt rángatózva hogy jött neki 4 care úton, mikorra haverom lelõtte és felszedte care-kat. Akkor támadott mikor hallotta hogy kifogyott az aimbotos tölténye. Végül is nehezen de összehoztuk. 😊

Nem minden arany, ami fénylik. Vagy mégis? Tegnap összelõttem egy egész jót demolition-ben Stike-on acr-rel , bizonyos színten meg is értem miért csalóztak le sokan, kicsit aimbot színten lõttem, megláttam az egyiket, rántom rá gondolkodás nélkül, majd egybõl a kövre és így tovább. Semmi kiegészítõ, mégis aimnak tûnhet. Legtöbb esetben hasonlóan játszom, ha már kellõen szórakozott vagyok és fel vagyok spanolva. Megértem néha az emberek fájdalmát, de van hogy teljesen alaptalan, sok esetben tényleg csak pro az illetõ, vagy hatalmasakat makkol <#wink>
nyuny01
Sajnos én is egyre többször találkozom csalókkal!Ma este nem is egy volt!
Mégpedig egy kedves magyar klán egyik tagja,hozták is a színvonalat!Mikor megmertem említeni hogy csíter,a szokásos anyázós módon üdvözöltek....

Az úriember SWAT Mac néven játszott!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

F E R I
ezt én is igazolni tudom, igenis megtudom állapítani, amikor csíterek vannak, még a saját csapatomban is, márpedig igen szép számmal akadnak, és mivel a killcam-et is többségében visszanézem, nagyon könnyen eldönthetõ, persze mindig akad egy-kettõ kivétel, amikor vki a monitor sarkában megpillant vmi kis mozgást és utána megy, csak sajnos a legtöbb wh-s aimbot-tal nyomul és annak rohadt jellegzetes megjelenése van...

Csirkemell nélkül nincs élet!

bigapó
pedig még mindig gecisok csiter van 😞 vagy Én (és a többiek) vonzuk õket ennyire...lehet, hogy az átlagnál kicsit jobb játékosokat jobban szeretik szivatni?
most a nuke-on dolgoztam, de nem jött össze, kivettem, beállitottam mást, erre csináltam egy 29-es killstreaket...

The Matrix has you...

newszepiking
hát pedig én is tervezem megvenni, de csak akkor, ha megcsinálják rendesen.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

elitehun
Hát bevallom ha akkor látom volna magamat én is azt mondtam volna hogy cheater vagyok 😄
Fabio Capello
vagy hogy tényleg csítelsz <#idiota>

Ja tényleg,az új pályákat mikor óhajtják már a rendes játékmódok közé betenni?
Mert már vagy másfél hete lehúzattam magam vele (mert ez a 5 pálya 4000-ért nem más),de még a belenézésen kivül egy percet nem játszottam rajtuk,mert arra az összevissza játékmódokra ahol minden jöhet a fene se kíváncsi...

Engem egyszer,pedig egyértelmûen látszott egy pillanatig hol mozog a jóember mielõtt félig-meddig fedezékbõl agyonlõttem.
De mondjuk ha csak minden 5. ember valóban csaló,aki több mint gyanús,már akkor is régen rosszul állunk...
Na meg a GL vitézek.Jaj....
Hát mindegy,ez már ilyen.Föl se idegelem magam,kilépek,megyek másikba. (azt szeretem mikor 3x visszadob ugyanarra a host-ra... )

elitehun
Akkor írok.
Az elmúlt 2 napban 3-szor cheater-eztek le 😄
Ami azt jelenti hogy egyre jobb vagyok a csipával 😄
newszepiking
ilyen feszült csend a vb döntõ alatt sem volt.
mindenki nyaral?

FSpofon
várjuk az 1. blackops multi trailert 😊

Arab money

Marci0115
befostam

newszepiking
mi ez az istentelen mély csönd?

En mostanaban xboxon jatszom, mert a laptopom gpujat megfozte a jatek. Pc-n 1. prestige-ig vittem anno. Azt kell mondjam, vannak itt is neha erdekesen jatszo ellenfelek, de az az auto-aim, ami single-ben van, az multiban nem mukodik normalis esetben.

Azt mondjuk nem tudom, hogy van-e valami hack hozza vagy ilyesmi, de szerintem vannak azert csalok itt is szep szammal, de azert sokkal kevesebb mint pc-n.

Azt se tudom hogy mennyire szamit csalasnak, hogy en pl egy ilyennel tolom, egerrel: http://www.xcm.cc/XFPS_4.0_Speed.htm. Kellett egy het mire atszoktam ra, de most mar egesz jol megy. Az tuti, hogy kontrollerrel soha az eletben nem fogok tudni megtanulni ugy celozni, mint egerrel.

Frank99
writeonly-e vagy?

xotyi
Az a gáz hogy úgytutdtam sak a players mappa tartalmazza a mentéseket, az korábbról ki van másolva,de a másik userdata mappa nem.:S

Trance&Friends nothing more..

bigapó
áhháhááháhááá, ez nagyon nagy 😄 kurvajól megcsinálták 😊

The Matrix has you...

Frank99
olvasd el azt a hosszú szöveget a fenti színes kép alatt, ami a "A Multiplayer mentések" szöveggel kezdõdik....
ha nem mentettél, kevés a sansz....

xotyi
Hali. Ha akaratom ellenére lettem lvl 53-ból lvl70 es azt vissza tudom csinálni? Így nem maradt kihívás a játékban, én akartam a fegyvereket és az emblémákat, a kiegészítõket stb stb kiérdemelni.😞

Trance&Friends nothing more..

Nah már megy...SORRY!
Háát nem tom...Magyarországon egyik ismerõsõm sem tud belépni!! :-((
Frank99
sztem helyi (saját Net) gond...

ozimak
nekem is meggy...
Nekem még mindig nem megy mi lehet a baj?
Menni megy,csak szétdobál,ilyen hiba,olyan hiba.
Steam és IWNet csodái...

Frank99
18.03

megy a Steam és az MW2 is...