Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
azmeg mi? bottal járkáló öregember nincs benne? 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sd,támadók vagyunk,lerakja valaki a bombát de az ellenfél kinyir mindenkit,maradnak még vagy hárman.Idõ is van bõven.Ok,buktuk elkönyvelem.
Csak vagány csávó persze nekiáll alázni a bombánál.Kinyitja-becsukja,pörög forog vele,leteszi felveszi,stb... Idõ van,produkálja magát,õ nap hõse biztos.10 mp alatt a számláló,felvenné újra gondolom végleg.Csak közbe arrébb léphetett egy kicsit,mert most már nem táskát veszi fel hanem az ott elterült emberek fegyverét.Cserélgeti ide-oda...Arrébb topog ugy se jó,mire felveszi már marad vagy 2 másodperc,bummm....
Nem röhögtek sokan...<#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bár mint az emlékezetes cheat árusító oldalon olvashattuk,a csalás azért jó mert fejleszti a játéktudást.Akkor ez egy tömeges kiképzés volt...
Meg ugye konzolon nincs csalás... <#whatever>#whatever>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
The Matrix has you...
az egész meccsen ennyi fogást találtak rajta? 😄
Arab money
CoDMW BECup csalo elemzés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#worship>#worship><#heureka>#heureka>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
The Matrix has you...
Mikor találkozok velük, akkor 2-3 dolog lehetséges nyerésre: clay-ok seregét pakolni, mert sok csiter nem veszi észre. Vagy gyorsan plantolni hogy ne tudjon mindekit lelõni. Utolsó nemszeretem módszer mindent gl-lel belõni míg megtalálom a csaló játékost. De sajnálom ha azokat lövöm be akik különben normálisan játszanak.
Egy sztori jut eszembe: nézem de furán szaladgál egy interventios csapatunkból, killkamban láttuk hogy füstön át bead fejest célozva. Elmartuk, erre azt látjuk hogy most meg ellenél egy nyomja kemény aimmal. Hiába próbáltuk elmarni az tojt rá, annyit lõtt rángatózva hogy jött neki 4 care úton, mikorra haverom lelõtte és felszedte care-kat. Akkor támadott mikor hallotta hogy kifogyott az aimbotos tölténye. Végül is nehezen de összehoztuk. 😊
Mégpedig egy kedves magyar klán egyik tagja,hozták is a színvonalat!Mikor megmertem említeni hogy csíter,a szokásos anyázós módon üdvözöltek....
Az úriember SWAT Mac néven játszott!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Csirkemell nélkül nincs élet!
most a nuke-on dolgoztam, de nem jött össze, kivettem, beállitottam mást, erre csináltam egy 29-es killstreaket...
The Matrix has you...
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Mert már vagy másfél hete lehúzattam magam vele (mert ez a 5 pálya 4000-ért nem más),de még a belenézésen kivül egy percet nem játszottam rajtuk,mert arra az összevissza játékmódokra ahol minden jöhet a fene se kíváncsi...
De mondjuk ha csak minden 5. ember valóban csaló,aki több mint gyanús,már akkor is régen rosszul állunk...
Na meg a GL vitézek.Jaj....
Hát mindegy,ez már ilyen.Föl se idegelem magam,kilépek,megyek másikba. (azt szeretem mikor 3x visszadob ugyanarra a host-ra... )
Az elmúlt 2 napban 3-szor cheater-eztek le 😄
Ami azt jelenti hogy egyre jobb vagyok a csipával 😄
mindenki nyaral?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Azt mondjuk nem tudom, hogy van-e valami hack hozza vagy ilyesmi, de szerintem vannak azert csalok itt is szep szammal, de azert sokkal kevesebb mint pc-n.
Azt se tudom hogy mennyire szamit csalasnak, hogy en pl egy ilyennel tolom, egerrel: http://www.xcm.cc/XFPS_4.0_Speed.htm. Kellett egy het mire atszoktam ra, de most mar egesz jol megy. Az tuti, hogy kontrollerrel soha az eletben nem fogok tudni megtanulni ugy celozni, mint egerrel.
Trance&Friends nothing more..
ha nem mentettél, kevés a sansz....
Trance&Friends nothing more..
Steam és IWNet csodái...