Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na véééégre sikerült megdöntenem a 3900-as rekordomat 😊)))))) És csak 2 harrier volt benne meg egy predator! Biztos senkit nem érdekel de én úgy örültem neki,ráadásul nem is számítottam rá 😊))
The Matrix has you...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
peterson1979 a steam nevem, játékban többfélét használok, most éppen jogabonito-t 😊
a steames avatarom Mr. Smith a Mátrix-ból, az ami itt is látható.
The Matrix has you...
Bár leginkább SD-ben mozgok,de talán megtalálom a HQ-t is ha kell...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én egyszer beszéltem velük ezzel kapcsolatban, istentelen magas volt a pingem. ezt elmondták és hogy Én csináljak még esetleg valamit a géppel, de nem tudtam mit, aztán érdekes módon csökkent a ping...talán mégis Õk tudtak csinálni valamit? 😊
The Matrix has you...
nekem van és müxik.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Játék kezdetekor kiszúrható a host, akinek maxos pingcsíkja van, vagy mikor leesnek a pingek, mert belaggol kegyetlenül, neki még maxon marad, igaz vannak esetek mikor a hostnak sincsen "lanos" elérése, tehát maxos pingcsík, ami azért röhejes. Igaz akkor garantált laggolós játékmenet van.
Próbált ki: bling- grip+silencer az rpd-re.
Meg rakd be a stopping power-t és mehet a darálás szinte félrehordás nélkül.
Bár én grippel meg fmj-vel használom+stopping power és akkor már tényleg hatásos.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Próbálj összeverbúválni melléd pár magyart és talán köztetek sorsol a gép hostot és máris jobb lesz a játékod.
soha nem gondoltam volna hogy RPD-függõ leszek.
na nem tunkolásra használom, hanem nyílt irányzékkal, grippel, rövid sorozatokkal.
erõs, meglepõen pontos.
hm.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
<#falbav>#falbav>
megláttam a warezgyurkát, és elindult a radírpók....
FSpofon, nekem nincs elmentve a jelszavam, minden bejelentkezésnél beírom, mégis mûxik az offline.
ugyanakkor érdekes, hogy arról, ami nekem a legnagyobb bajom vele, (a baj elvi, mert nem fordult még elõ eddig )hogy hiába vettem meg a játékot, ha nem megy a steam, akkor a SINGLE résszel sem tudok játszani, egyáltalán nem esik szó, nem fáj senkinek.
ebbe bele lehetne kötni, de az itt sorolt sirámok valóban túl vannak lihegve...
gagax:
- a kémprogram nem kémprogram ha te magad engedélyezed. mi a baj ezzel?
- "ott tart a multi hogy felse merek menni nehogy véletlen bant kapjak"
na ez még nagyobb kamu mint az, hogy pl. a csalóktól már játszani sem lehet, minden lobbyban ott vannak, stb.
fenti kis mondatod semmi másra nem jó, mint hangulatkeltésre, éppen errõl beszélt armageddon.
nem kell vele játszani, és minden meg van oldva.
Lassan ott tart a multi hogy felse merek menni nehogy véletlen bant kapjak😮 pedig eredeti a játékom és még a pingjelzõt se áállítottam át meg semmit...de ha egyszer azt fogja küldeni hogy bannolva lettem tuti falhoz vágok vmit😮 legalább normálisan indokolják meg hogy mit találtak v vmi....
Másik egyébként a UPC amit szidnak... szintúgy elég régóta van, és ezzel már nem annyira mint Steammel, de meg vagyok elégedve...
@
Szar és félrevezetõ cikk... Egyrészt az "átnézi a gépünket" annyit takar, hogy a telepített programok listáját szkenneli... Másrészt meg jelenleg opcionális, és a hardveres felmérésbõl ítélve az is marad... Valve nem olyan patkány profithajhász, mint Activision KoDICKkel... Talán a játékosközösséghez legközelebb álló cég a Valve...
@
Jogilag meg ezen a téren egyáltalán nem támadható a Valve...
@
vagy ha ilyen barátai vannak, akkor ellenség már nem is kell.<#vigyor4>#vigyor4>
nem feltétlenül hülye. nem kevés ez a pénz, egy próbálkozást azért megérhet a dolog...
ha nem ilyen automatán mûködne mondjuk a bann, akkor a cég ugyanolyan nehezen bizonyítaná a csalást, mint a gamer a nemcsalást.
csak hát ez nem így mûködik.
egyetértek. ezek a rendszerek ugyanúgy mûködnek mint a törvényi szabályozás. általában szolgálják azt a "jót" amiért hozzák õket, ugyanakkor mindig lesz pár szerencsétlen, aki szív miatta, és aztán kepeszthet hogy megvédje magát.
ha meg a rendszer valóban full automata, akkor meg az is jogos ha nem tudnak mit csinálni.
jogilag értelmetlen ellenük menni, nyilván levédték magukat, amiben teljesen igazuk is van mellesleg.
Lantee, rólad nem tudom mit kellene hinnem.
egyrészt nincs okom kételkedni a szavahihetõségedben, másrész viszont - élettapasztalatom okán - egyszerûen nem hiszek az ilyen "mindannyian ott voltunk, istenbizony nem csináltunk semmit, az a rendõr meg otttermett, és iszonyatosan meggumibotozott, egyedül engem" jellegû sztorikban.