24218
Modern Warfare 2
  • Lantee
    Hosszú idó után tegnap gondoltam lövöldözök egy picit. Első - Domination. Ahogy beléptem, folyamatosan jött Harrier-Chopper-Harrier-Chopper. Egy ember lőtt le állandóan, de olyan Aimbottal meg WH-val, hogy már én szégyelltem magam.
    Kiléptem, játszunk inkább Sabotage-t.
    Helyzet hasonló, itt már ahogy beléptem, tele volt a cset, hogy nyamvadt csíter banda, és sajnos hamar rájöttem én is. Kiléptem, nézzünk valami Demolitiont.
    Sejthetitek, helyzet ugyanaz.

Kiléptem, töröltem, ennyi elég volt. A sok kis Vér Istvánka meg élvezkedjen, és rohadjon meg ott ahol van. Jó, játszottam vele eleget, de akkor is. Hogy a többi hülye miatt töröljek egy játékot, amiér pénzt áldoztam...szégyellje magát minden csaló, és nagyon remélem, hogy hamarosan kitalálnak valami nagyon komoly anti-cheat rendszert, mert ha ez sokáig folytatódik, akkor a normálisabb emberek tényleg nem fognak ilyen játékot venni. Inkább MMO-zok, mert ott a havi pénzemért legalább kapok normális szolgáltatást.

Szóval, -fav, nektek me kitartást, és csalómentes játékokat kívánok.
  • kBagyula #21044
    nem rossz, fáradtságos meló lehetett ennyit felvenni összevágni.
  • ozimak

• bigapó
    régebben Én is az voltam - bár akkor sem tapasztaltam olyan sűrűn leállásokat, mint Te -, most már inkább csak nagyobb csapattal szállok ringbe, hogy kicsi legyen a lagg, de sajnos így sem túl jók a tapasztalatok :)
    természetesen nincs megadva, hogy mikor játssz, csak legyél türelmesebb :)
    az a pár perc nem a világ.
  • Antal99
    oké IGAZAD van,de mondhatni függő vagyok(ez van)

ráadásul nem csak pl.:keddre vagy szombatra vettem meg

nem volt megadva "játszhatósági" idő

jó a 4 műszak sem egyszerűsíti a dolgot

de türelmesebb leszek

főleg mert már sok sörrel tartozom
  • HappyHunter
    Igen, általában ez a szöveg szokott szerepelni: "Steam servers are down due to maintanence" vagy valami hasonló.
  • bigapó
    sehol :)

ha napokig nem fog működni, akkor már kezdhetsz aggódni, addig meg felesleges pár perces vagy órás leállások miatt kétségbeesve irkálni:) Én nem látom értelmét, csak ennyi.

ha felmész a steam weboldalára biztos ki van irva, hogy éppen miért van hosszabb leállás. mindenesetre nálam nem szokott ilyen sűrűn leállni mint nálad, nekem ezért első gyanúm a saját netedre vonatkozna, azt kellene ellenőrizni, hogy minden rendben van-e.
  • Antal99
    hát akkor hol kérdezzem meg,hogy nálam van-e a hiba?
  • bigapó
    hiába irod be ide, hogy nálunk megy-e, nem mindig központi hiba van - bár ugye általában ez a hiba oka -, mert ettől még nem fog beindulni. másrészt játszál mással addig, csak kibirod, hogy nem megy ez a szaros iwnet vagy a steam.
  • robotnyk
    business as usual, csak most van egy jó kifogás :p
  • FSpofon
    steam szervereket költöztetnek mostanában, várhatók a kisebb leállások.
  • robotnyk
    pár perc kellett csak neki, és megjavult
  • kBagyula #21033
    én sem. :D de biztos úgy van.
  • Frank99
    én ezt nem értem, sorry
  • Frank99
    most léptem ki 2 kört nyomtam.
  • Netka2
    Sziasztok, megvettem a Modern Warfaros kart, azt irták hogy gyors lovő is van rajta de nem tudom beállitani , ha valaki tudna segiteni azt meg koszonném ,
  • robotnyk
    nem
  • Antal99
    valaki MOST tud játszani???
  • Antal99
    plajlist számok érdekesek
  • FSpofon
    ok
  • Antal99
    nekem nem megy,...regisztráljak...
  • kBagyula #21024
    mit?
  • Antal99
    EZT minden este eljátszák,csak addig én nem tudok játszani.
  • ozimak
    Én meg akkor fogtam gyakorlatilag először mw2-ben snier fegyvert XD Dehogy veszem rossz néven sőőőt! Már jóval hamarabb sniper voltál,és lehet is rád számítani ;)
  • Prince23
    21:50-kor élőben egy HC MOSH PIT vagy SD
  • elitehun
    Ja és ami számomra meglepetés volt (ne vedd rossz néven;) az volt hogy egyszer nyertél is ellenem pedig én akkoriban csak snipereztem
  • FSpofon
    cs1.6
  • Lantee
    Ha esetleg valaki átnéz a BF:BC2 topikba, mostanában ott is a csalóktól hangos minden. Szóval dedikált szerver ide vagy oda, a csalóknak tökmindegy.
  • bigapó
    attól függ miről van szó. ha csak publicon akarsz játszani és nem versenyszerűen akkor mw2, ha akarsz normális warokat jászani akkor cod4. legalábbis a profi világ ezt állítja, Én csak ismétlem szavaikat. mindentől függetlenül amióta megvan az mw2 nem nyúltam a cod4-hez...inkább áttértem a tf2-re :) mármint felváltva játszom a kettőt, de nem térek vissza a régi verzióhoz. nekem abban egy mod tetszett, az eltűnt, a többi nem bejövős, így maradt az mw2, ami azért egész jó hiánypótló:)
  • ozimak
    Csak ezzel az IWnet-el szúrták el kicsit :S de végülis meg lehet szokni a laggot ami néha-néha van. A dedi szerverek hiánya miatt húzták le kicsit. Maga a játék szerintem jó lett.
  • Rossi1
    csak azért mert olvastam ezt-azt hogy a multi részét elszúrták.

A játékot ismerem és a 2 az nekem is jobban tetszik
  • ozimak
    Szerintem egyértelmű :) De biztosan akad olyan akinek valamiért jobban bejön a 4... szvsz ez nagyon el lett találva! MW2!
  • Rossi1
    Csaó!

Melyiknek jobb a multija?

Modern warefare v. Modern warfare 2
  • Antal99
    A külföldi sniperosokat rühellem!!
  • ozimak
    Én is utálom(tam) őket :)) De rájöttem,hogy a legjobb ellenszer ha megtanulok én is interventionnel lőni ;) Azóta én is sniper vagyok a kimondottan olyan pályákon ;) Kell egy pár hét mire belejön az ember de meg lehet tanulni. Elite kollégával is gyakoroltam annak idején :)
  • Antal99
    úgy rühellem a snipereseket!!!
  • ozimak
    Jaja csak qrva nehéz :S :) Meg amit Bigapó is mondott a LAG! Na hát az itt a késeknél totál közrejátszik :S Egyre többször van olyan,hogy átkéselem a gyereket aztán ő lekésel engem úgy hogy a visszajátszásban látszik hogy mellém késel :)Meg a dobokéssel is ugyanez...
  • elitehun
    Anno ezért álltam rá én is a dobókésre. Jó buli :)
  • ozimak
    Ha igazán színesebbé élvezetesebbé akarod tenni a játékot,akkor javaslom a "csak dobokés" használatát ;) Én most ezt csinálom hellyel-közzel,igaz nem mindíg sikerül olyan jól de viszont sokkal jobb érzés úgy ölni,valamint ha szépen sikerül messziről akkor még meg is dícsérnek néha :) Ami valljuk be elég ritka ebben a játékban :)
  • ILLNeo
    a marathon perket kihagytad