Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L4D2 nekem is jöhetne ingyen ; ) 😄 vkinek nincs véletlen 1 db?😄 ingyé persze 😄😛
Igen, van egy extra L4D2, akit legjobban érdekel, csak szóljon. 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Sztetek melyik sniper fegyver a leghatékonyabb? Van köztük olyan különbség, hogy az egyik scope-ja kevésbé mozog célzás közben vagy lövés után kevésbé libeg?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
@
Ettõl függetlenül persze kellemetlen,de szerencse hogy végül jól alakult.
A L4F2-t meg én is nem rég vettem meg,úgyhogy ha gondolod megpróbálkozhatunk vele közösen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ezúttal válasz azoknak is, akik szerint "Ártatlanul nem bannolnak senkit!" Íme, ez a levél most érkezett a megkeresésemre:
Hello,
Recently, your Steam account was erroneously banned from Call of Duty: Modern Warfare 2.
This was our mistake, and I apologize for any frustration or angst it may have caused you.
The problem was that Steam would fail a signature check between the disk version of a DLL and a latent memory version. This was caused by a combination of conditions occurring while Steam was updating the disk image of a game. This wasn't a game-specific mistake. Steam allows us to manage and reverse these erroneous bans (about 12,000 erroneous bans over two weeks).
We have reversed the ban, restoring your access to the game. In addition, we have given you a free copy of Left 4 Dead 2 to give as a gift on Steam, plus a free copy for yourself if you didn't already own the game.
To share your extra copy of Left 4 Dead 2 with a friend, you can 'Manage Gifts and Guest Passes' from the 'Games' Menu in Steam, or visit this article on the Steam Support site for detailed instructions: https://support.steampowered.com/ "nem a te dolgod 😊".
To access your own copy of Left 4 Dead 2, visit your library of games in Steam. If you didn't already own the game, it will now be listed among your others there, and is available for download immediately.
Regards,
Gabe Newell
President, Valve
This notification has been sent to the email address associated with your Steam account.
For information on Valve's privacy policy, visit http://www.valvesoftware.com/privacy.htm.
This email message was auto-generated. Please do not respond.
<#buck>#buck>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
The Matrix has you...
nekem 25 napi játékkal van 9 millió felett, pont be akartam rakni a képet, de már jóval túlléptem, így nem rakom, úgy már nem érdekes.
The Matrix has you...
soha nem gondoltam volna hogy RPD-függõ leszek.
na nem tunkolásra használom, hanem nyílt irányzékkal, grippel, rövid sorozatokkal.
erõs, meglepõen pontos."
hát ecsém én is kipróbáltam a fegyót és valóban nagyon hatékony.
grip nélkül viszont nem sokat ér, nagyon pontatlan...
bár az elején nehéz volt megszokni, hogy ne töltsek újra rögtön, pár lövés után...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Hmm... én nem vagyok ilyen pro gamer mint egyesek... 😛
be sem merném nyomni a statomat...
nem egy szép látvány
UMP-vel vagy M4A1-el simán de mivel mostanában csak csipázok ezért (ahogy észrevehetted) nem ölök olyan sokat mint te de a statom az jó 😄
Amúgy pont ma találkoztam ilyen Boosterekkel. Elég jól meg is szivattam õket de sajna ahogy egyszer lebuktak helyet változtattak :S
ezzel én is így vagyok, de szerintem azért mert szinte kizárólag FFA-zok, és ott ugye nehezebb nyerni, mint mondjuk TDM-ben...
Mert hiába vagy te akármilyen jó,ha a csapatod többi tagja esetleg gyengébb,vagy lehet hogy jó de esetleg éppen tesz az adott feladatra,saját stat-jáért játszik stb...
Szerintem már egy 3 fõbõl álló,egymással mikrofonon kommunikáló,némileg összeszokott csapat óriási elõny ha a másik oldalon 6-8 ismeretlen valaki van összedobva.
Angolul csak mert hirtelen eszembe jutott, és úgy találtam marha jól hangzik 😄 Meg jó lenne nem elfelejteni angolul xD
Olyan királyok vagyunk, hogy még a cheater ellenfeleket is alázzuk, hiába áll bénákból a csapat 90%-a... De egyébként tényleg... mindig a bénább csapatba rak... TDMnél szerencsére annyira nem gáz... Mondjuk azért nem könnyû egy emberként fenntartani a csapat-KDR-t...
@
van fotó is ha kell.
The Matrix has you...

Amit mi nyomunk HQ is elég sok pontot ad, mert nyerõ pozició után végigmegy az idõ, az meg testvérek között is 10 vagy 15(?!) perc.
The Matrix has you...
Szerintetek melyik az a játékmód a multiplayer részben amiben a legtöbbet lehet viszonylag gyorsan fejlõdni?