24218
Modern Warfare 2
-
Lantee #21045 Hosszú idó után tegnap gondoltam lövöldözök egy picit. Első - Domination. Ahogy beléptem, folyamatosan jött Harrier-Chopper-Harrier-Chopper. Egy ember lőtt le állandóan, de olyan Aimbottal meg WH-val, hogy már én szégyelltem magam.
Kiléptem, játszunk inkább Sabotage-t.
Helyzet hasonló, itt már ahogy beléptem, tele volt a cset, hogy nyamvadt csíter banda, és sajnos hamar rájöttem én is. Kiléptem, nézzünk valami Demolitiont.
Sejthetitek, helyzet ugyanaz.
Kiléptem, töröltem, ennyi elég volt. A sok kis Vér Istvánka meg élvezkedjen, és rohadjon meg ott ahol van. Jó, játszottam vele eleget, de akkor is. Hogy a többi hülye miatt töröljek egy játékot, amiér pénzt áldoztam...szégyellje magát minden csaló, és nagyon remélem, hogy hamarosan kitalálnak valami nagyon komoly anti-cheat rendszert, mert ha ez sokáig folytatódik, akkor a normálisabb emberek tényleg nem fognak ilyen játékot venni. Inkább MMO-zok, mert ott a havi pénzemért legalább kapok normális szolgáltatást.
Szóval, -fav, nektek me kitartást, és csalómentes játékokat kívánok. -
nem rossz, fáradtságos meló lehetett ennyit felvenni összevágni. -
-
régebben Én is az voltam - bár akkor sem tapasztaltam olyan sűrűn leállásokat, mint Te -, most már inkább csak nagyobb csapattal szállok ringbe, hogy kicsi legyen a lagg, de sajnos így sem túl jók a tapasztalatok :)
természetesen nincs megadva, hogy mikor játssz, csak legyél türelmesebb :)
az a pár perc nem a világ. -
oké IGAZAD van,de mondhatni függő vagyok(ez van)
ráadásul nem csak pl.:keddre vagy szombatra vettem meg
nem volt megadva "játszhatósági" idő
jó a 4 műszak sem egyszerűsíti a dolgot
de türelmesebb leszek
főleg mert már sok sörrel tartozom
-
Igen, általában ez a szöveg szokott szerepelni: "Steam servers are down due to maintanence" vagy valami hasonló. -
sehol :)
ha napokig nem fog működni, akkor már kezdhetsz aggódni, addig meg felesleges pár perces vagy órás leállások miatt kétségbeesve irkálni:) Én nem látom értelmét, csak ennyi.
ha felmész a steam weboldalára biztos ki van irva, hogy éppen miért van hosszabb leállás. mindenesetre nálam nem szokott ilyen sűrűn leállni mint nálad, nekem ezért első gyanúm a saját netedre vonatkozna, azt kellene ellenőrizni, hogy minden rendben van-e. -
hát akkor hol kérdezzem meg,hogy nálam van-e a hiba? -
hiába irod be ide, hogy nálunk megy-e, nem mindig központi hiba van - bár ugye általában ez a hiba oka -, mert ettől még nem fog beindulni. másrészt játszál mással addig, csak kibirod, hogy nem megy ez a szaros iwnet vagy a steam. -
business as usual, csak most van egy jó kifogás :p -
steam szervereket költöztetnek mostanában, várhatók a kisebb leállások. -
pár perc kellett csak neki, és megjavult -
én sem. :D de biztos úgy van. -
én ezt nem értem, sorry -
most léptem ki 2 kört nyomtam.
-
Netka2 #21030 Sziasztok, megvettem a Modern Warfaros kart, azt irták hogy gyors lovő is van rajta de nem tudom beállitani , ha valaki tudna segiteni azt meg koszonném , -
nem -
valaki MOST tud játszani??? -
plajlist számok érdekesek -
ok -
nekem nem megy,...regisztráljak... -
mit? -
EZT minden este eljátszák,csak addig én nem tudok játszani. -
Én meg akkor fogtam gyakorlatilag először mw2-ben snier fegyvert XD Dehogy veszem rossz néven sőőőt! Már jóval hamarabb sniper voltál,és lehet is rád számítani ;) -
21:50-kor élőben egy HC MOSH PIT vagy SD -
Ja és ami számomra meglepetés volt (ne vedd rossz néven;) az volt hogy egyszer nyertél is ellenem pedig én akkoriban csak snipereztem
-
cs1.6 -
Lantee #21018 Ha esetleg valaki átnéz a BF:BC2 topikba, mostanában ott is a csalóktól hangos minden. Szóval dedikált szerver ide vagy oda, a csalóknak tökmindegy. -
attól függ miről van szó. ha csak publicon akarsz játszani és nem versenyszerűen akkor mw2, ha akarsz normális warokat jászani akkor cod4. legalábbis a profi világ ezt állítja, Én csak ismétlem szavaikat. mindentől függetlenül amióta megvan az mw2 nem nyúltam a cod4-hez...inkább áttértem a tf2-re :) mármint felváltva játszom a kettőt, de nem térek vissza a régi verzióhoz. nekem abban egy mod tetszett, az eltűnt, a többi nem bejövős, így maradt az mw2, ami azért egész jó hiánypótló:) -
Csak ezzel az IWnet-el szúrták el kicsit :S de végülis meg lehet szokni a laggot ami néha-néha van. A dedi szerverek hiánya miatt húzták le kicsit. Maga a játék szerintem jó lett. -
Rossi1 #21015 csak azért mert olvastam ezt-azt hogy a multi részét elszúrták.
A játékot ismerem és a 2 az nekem is jobban tetszik -
Szerintem egyértelmű :) De biztosan akad olyan akinek valamiért jobban bejön a 4... szvsz ez nagyon el lett találva! MW2! -
Rossi1 #21013 Csaó!
Melyiknek jobb a multija?
Modern warefare v. Modern warfare 2 -
A külföldi sniperosokat rühellem!! -
Én is utálom(tam) őket :)) De rájöttem,hogy a legjobb ellenszer ha megtanulok én is interventionnel lőni ;) Azóta én is sniper vagyok a kimondottan olyan pályákon ;) Kell egy pár hét mire belejön az ember de meg lehet tanulni. Elite kollégával is gyakoroltam annak idején :) -
úgy rühellem a snipereseket!!!
-
Jaja csak qrva nehéz :S :) Meg amit Bigapó is mondott a LAG! Na hát az itt a késeknél totál közrejátszik :S Egyre többször van olyan,hogy átkéselem a gyereket aztán ő lekésel engem úgy hogy a visszajátszásban látszik hogy mellém késel :)Meg a dobokéssel is ugyanez... -
Anno ezért álltam rá én is a dobókésre. Jó buli :) -
Ha igazán színesebbé élvezetesebbé akarod tenni a játékot,akkor javaslom a "csak dobokés" használatát ;) Én most ezt csinálom hellyel-közzel,igaz nem mindíg sikerül olyan jól de viszont sokkal jobb érzés úgy ölni,valamint ha szépen sikerül messziről akkor még meg is dícsérnek néha :) Ami valljuk be elég ritka ebben a játékban :) -
a marathon perket kihagytad