Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Igaz, végül is csak egy legenda, egy forradalmi játék, meg annak a folytatása... milyen szar címek elõzik meg ezt a játékot hallod... hát ez tényleg egy fos... le is törlöm, ilyen ganéval nem játszom... Csak 86%? Ejj...
@
Van bizonyítékom is
Ha van itt valaki akit esetleg érintett ez az ban-unban dolog, és szeretne rajta keresni valamennyit, megvásárolnám a giftes L4D2-õjét 2k HUF-ért. Aki tudja, légyszi kérdezzen körbe az MW 2-es ismerõsök között is, hátha érdekli a dolgo, mindektten jóljárnák 😊 Átutalással fizetek, akit érdekel, dobjon egy PM-et.
Egyébként meg a VAC-ról: rosszabb, mint a PB, ezt maga x22 mondta... És azért szerintem abban itt mindenki egyetért, hogy õ jobban ért hozzá mint itt az emberek együttvéve 😄
Arról meg hogy most szidjuk-nemszidjuk. Az IWNET-et jogosan szidja mindenki, mert úgy egy rakás ganéj ahogy van... Egyszerûen nem alkalmas ilyesmire. Plusz amikor a megjelenés elõtt kiderült hogy iwnet lesz nem pedig dedi szeró, az IW community managere a játékosok (tehát leendõ vásárlók) képébe hazudott azzal, hogy "a petíció nem marad válasz nélkül". Frenetikus. Persze maga a játék fantasztikus, szórakoztató, és innovatív is - de mit sem ér ez, ha el van rontva az egész egy ilyen gány megoldással, mint az IWNET. Amikor áradoznak a számokról meg a statisztikákról, remélem mindenki tudja hogy az nem a PC-rõl szól. Aki nem hiszi, nézzen rá az xfire statisztikákra. Nézzünk csak egy aktuális állást: 1.)WoW 2.)CoD 4 3.)StarCraft 2 4.)CoD 2 5.)Leauge of Legends 6.)Modern Warfare 2
De ha az xfire-nek nem hisztek, nézzük meg a metacriticet, ez A mérvadó pontozás, az összes nagyobb kritika alapján állítja össze a végleges pontszámot, Steamen is ez a pont látható a játékok adatlapján. PC platformon 86-ot kapott, ami elég nevetséges (ámde reális szerintem). Még az olyan címek is megelõzik mint pl. a Left 4 Dead 1-2, Counter-Strike: Source és még sorolhatnám. Az xboxos és ps3-as verzió 8 (!), ismétlem nyolc százalékkal kapott többet. Ez nagyságrendi különbség. Szóval összegezve szerintem mindenki nyugodtan fikázhatja az IWnetet, mert van miért. Mit ér egy gyönyörû sportkocsi ülések nélkül...
Automata csipák... Barret ugyanolyan "szar" mint Intervention... közelre lehet csak kihasználni hogy félautomata. btw félautomaták... +csipa egybõl öljön az esetek 99%-ban... itt ez csak stopping powerrel megy, szóval erre jó kompenzálás a félautomata...
@
- Martyrdom,- Last stand engem annyira nem idegesít.Ha neki jó erre elcseszni egy perket hogy 20-ból egyszer ha bejön,csinálja...
És tényleg,ha TDM meg egyéb módokba mész,elhiszem hogy nem annyira idegesítõ,mert meghalsz,jössz vissza.Pörög.
De SD-be ilyenek után 1-2 két percig várni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez így van, erre halad minden, a popularitás a lényeg, azt tekintik vezérelvnek. megértem hogy ez zavar, bár én nem kedvelem.
én pl., mint sokan, azért nem sd-zek, mert nincs türelmem, egészen más célból ülök gép elé, én ezzel eresztem le a gõzt. na nem ffa, hanem domination legtöbbször.
"Gripes és mindenféle iegészítõs nagyradák a célozni nemtudók megsegítésére 86ezer tölténnyel"
na ja, ezt bebuktam. de istenbizony csak grip.<#miaz>#miaz>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Így azért mielött csítereznék utánna is nézek mit csinál,egy killcam sokszor téves infót is adhat.
Másrészt noobság (hangsúlyozom,engem a COD-ban csak az SD érdekel,tehát az SD-re nézve) :
- Gl
- Rakétavetõvel emberre lõni
- Vak gránáthajigálás kezdõpont felé meccs elején
- Akimbo használat sima pisztoly akimbokon kívül
- Commando perk
- Heartbeat sensor
- Gripes és mindenféle iegészítõs nagyradák a célozni nemtudók megsegítésére 86ezer tölténnyel,grip/hangtompítóval 0 recoillal
- Martyrdom
- Last stand
- Automata csipák (nem ezzel nem tudás ölni,max dilettánsoknak)
- Ninja perk de csak COD6-ban, de ezt részben megértem, mert a cod6-ban úgy trappol mindenki mintha szándékos figyelemfelkeltés lenne,jó fülessel Ninja nélküliek ha nem lopakodnak simán kiírthatóak. Viszont Ninja tulsó fele hogy míg a COD4-ben csak halkította a mozgást addig itt a legtöbb esetben magasabb pingnél (90 fölött) szinte majdnem mindig némítja a mozgást.
P90 azért nem mert kellõen butították. Van helyette Gripes RPD....
Lehet hogy ezek nem zavarnak,de a többséget és a régi cod fanokat pont ezek kergették el ettõl a résztõl. Ezért is halott ebben a részben az SD. Pont a COD alapja,ami a legtöbb tudást igényli a COD-ban,és lám ezt a módot hanyagolja minden megmaradt játékos.
Ha a COD7 nem lesz szenny norecoil fegyverekkel tele és valóban lesz dedikált támogatás,elhiheted a szerók nagyrésze SD módban fog futni és ha lesznek hasonló motyik benne (sajnos biztos lesznek) egytõl egyig szinte mindenhol ahol normális társaság gyûlik össze tiltva lesz (tehát a szerók jórészén).
tudjátok miért csítereznek le engem hetente 1-2-szer?
nem a statom, a tudásom, a mozgásom, helyezkedésem, tetteim furcsasága miatt, nem.
azért, mert régóta rpd-vel nyomom, és rendszeresen elõfordul, hogy egyszerre elémugrik 3-4 egycsomóban futkorászó idióta, akiket aztán mint a szart, minden erõlködés-tudás nélkül halomra géppuskázok. (többé kevésbé 😊)
hát ezért vagyok én rendszeresen csíter.
és azt ne felejtsük el, hogy ezek a mókusok aztán játék végén lehet hogy errõl keseregnek a kis cimboráiknak, hogy "bazdmeg, mekkora tetû csíterrel utottam ma megint össze...")
ez is egy szelet.
Amúgy P90 MW1-be mekkora utált fegyver volt,mindenki azzal darált,itt meg szinte senki...
nyílt irányzékon kívül minden egyéb irányzék
a gl
a p90
az akimbo
a páncélököl
az UAV
a camp
a rush
a commando
a ninja
a laststand
a martyrdom
a final stand
a csipa
ha te lõsz le valakit
ha lelõnek.
meg csak úgy, meg bármiért.
ha vesztesz a végén, vagy ha nyersz, a gyõztes, vagy a vesztes csapatból valaki mindig beírja.
newbie (kezdõ) - newb - noob - n00b ... már rég nem arra használják ahonnan jött 😊 arra utalnak hogy szar vagy (vagy épp akire mondják). Illetve MW2 nyelvújítást hozott maga után. a "noob" az egy határozott (vagy határozatlan?) névelõ lett... bármilyen fõnév elé odateheted 😊
@
ezt szokták írni a meccs végén?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Lassan már nem lehet használni semmit,mert már minden noobság! 😄
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Nem a Heartbeat szenzorra gondolt?Bár az nem UAV,de hatása hasonló.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Itt hagy jegyezzem meg, hogy az IWnet akármilyen szar is, a játék netkódja kurva jó... lévén 100ms mellett is hozza azt, mint egy Counter-Strike 20-30ms mellett... 😊
@
amúgy évek óta idejárok, csak ritkán pofázom.
1 millióan nyilvánvalóan azért vették meg, mert a csapból is ez folyt. egyértelmû hogy nem multizik folyamatosan mindegyik, a játék minõségétõl függetlenül végezte egy csomó a polcon.Kijátszották a singlét, kipróbálták a multit, csókolom.
Armageddonnal egyetértve nyilvánvalóan 40000 folyamatos játékosról van szó.
cod5-el is játszanak lassan ennyien: ezt ugye viccnek szántad.
a bbc2-vel való összehasonlítás pedig teljesen félrevisz, a két játék rajongótáborának gyakorlatilag nincs közös halmaza, értelmetlen egymáshoz hasonlítani õket.
egyébként nem puhítva az álláspontomon, egy kicsit újrafogalmazva:
nem az a baj hogy szidjátok, nyilvánvalóan van miért.
a mennyiség, és a drámai felhang az, ami engem zavar:
majdnem MINDEN lobby laggol, MINDEN lobbyban TELE van GL-essel, a PING miatt JÁTSZHATATLAN, MINDEN lobbyban van csaló, stb.
de mindegy, az én bajom.
azért én szerethetem?
kicsit. halkan.
<#ijedt>#ijedt>
@
@
Viszont a cod7-et én is várom nagyon, addig meg tanult kollegámhoz hasonlóan ellõdözgetek itt még. Igaz hogy nem activision termék, de eddigis ezért nem futott be igazán, mert viszonylag ismeretlen a stúdiójuk, de ez a cod6-os csalódások hatására népszerûvé válhat, remélem a legjobbakat, hogy tényleg jó lesz 😊
Ezt igy akartam az elõbb,nem tudom miért veszett el a szöveg az idézõjelek közül...
De az IW hozzáállása ennél a játéknál pont erre apellált.Áthozzuk konzolról ahogy van,azzal ami abban van.Majd benyelik,ha tetszik hanem.És 20 millióan benyeltük.Én is benyeltem... Akkor én is igénytelen-kisigényû-lúzer-low vagyok,mert én is leülök elé a mai napig.
nem gabe-nek, vagy nektek kellene elmennetek, hanem nekem.
majd változtassátok meg a topic nevét is, hogy aki élvezi a játékot, az be ne jöjjön ide.
na csá.
-nem mondtam hogy ne írj ide, csak azt, hogy sok ez már.
-valóban elégedett vagyok (általában). ha te nem vagy az, nem értem mit kínlódsz vele.Játsszál sd-t mással. ha már szerinted ezzel nem lehet.
-pinggel nekem semmi bajom, vagy legalábbis nem zavar a játékban.
-nem több a csaló mint máshol, és kezelem a helyzetet ha találkozom velük.
-gl-rõl pedig csak annyit (sarkítva persze, mert nekem sem a szívem csücske), hogy akár tetszik, akár nem, a játék része.
ez tehát az a béka, amit vagy lenyelsz, vagy hagyod a játékot a francba.
de hogy ezen sírjunk állandóan...
"Ime egy elégedett vásárló.Végül is igy is hozzá lehet állni"
errõl a cinikus mondatocskáról meg csak annyit, hogy - bár a szemedben minden bizonnyal igénytelen-kisigényû-lúzer-low vagyok - igen, ezerszer inkább állok hozzá - a pozitívumokat összeszedve - pozitívan a dolgokhoz, minthogy belesimuljak az itt is erõteljesen dívó mindent-mindenkit lefikázó trendbe.
Mert a negyedét nem teszi annak amit a Punkbuster csinált, vaamint egyáltalán nem ér fel egy rendes adminhoz aki banolni tud cheatereket--> ha cheaterrel kerülsz egy játékba nincs más mgoldás kilépni...És ez a kilépés nem igen kellemes egy olyan játéknál aminél a lagentes "server" és a nomrális játékosok áldásnak mondhatóak.
- Idióta emberekkel dob össze, meg gl-ezõkkel, meg csíterekkel? Nem tudom emiatt elérni azt az eredményt, amire képes vagyok? Mw-ben szerintetek mikor lehetett ezektõl mentesen játszani? Ha összejöttek ismerõsök, és együtt játszottak, csak akkor. Az emberek ott is egymásnak adogatják a jó szerverek neveit, ahol normálisan lehet játszani. Lehet hogy jobb rendszer az mint ez, de azért ne istenítsük már, azt mások, hasonló vagy egyéb okok miatt ugyanígy szidják."
Tévedés,az MW szerverek túlnyomó részén banolták az idegsítõ,overpowered vagy játékot gyalázó motyikat használó embereket,joggal,nem kellett keresgélni ilyen szerót a legtöbb ilyen volt. Hogy van akinek nem tetszik ha admin kivágja...Istenem,értelmes szeróra kell bemenni,a nagynevüek mindig is jók voltak. Ehhez (iwnet) képest isten a dedikált server mód,nemhiába köszön vissza a COD7-ben.
- Ahogy hallgatom ezt a panaszáradatot, néha azt gondolom, hogy csupa pro ír ide.
Nem,csupa olyan ember aki nap mint nap csalódik egy olyan játék folytatásában az említet esetek miatt ami éveken át örömet okozott neki.
Szám szerint vagytok itt még kb 4-5en akik élvezik ezt a játékot. Az Iwneten pedig mostanra pc-n jó ha napi 30-40ezren játszák ezt,ennek szép része ráadásul csaló...
A pc support gyakorlatilag halott,akárcsak maga a játék,mostanra még a COD5-ben is több embert találni játékra (a COD4-rõl nem beszélve).
Akkor szerinted mirõl beszéljenek?😊
Az egyetlen pozitív élmény amit errõl a játékról el lehet mondani az az,hogy ha hatalmas nagy szerencséd van, akkor TALÁN berak egy olyan hostra a játék ahol nem gyûlik össze a sok gl-es leightweight+commando-s, automatacsipás,idióta ahol nincs cheater és a ping is 90 alattinak mondható. A gond csak az hogy ilyen mostanra kb 200 alkalomból ha 1 van...És amint belép valami idióta vagy cheater,az egyetlen megoldás a kilépés.
Ok,majd nem nagyon írok ide a jövõben,úgy látom sokakat zavar már.
Még 2 gondolat befejezésül.
Ime egy elégedett vásárló.Végül is igy is hozzá lehet állni.IWNet,100-as ping?Nem baj jó az.Csaló,csaló hátán?Nem baj van ilyen.Gl agyba-fõbe?Elõveszem én is.
A GL témához meg annyit.Nagy kérdés hogy ki mit játszik.Mert más ha SD-zel,meg más ha akármilyen más módban játszol.Más módba a GL-es ember felrobbant,3 másodperc múlva a pályán vagy.Nyilván ott is zavaró,de annyira nem akassza meg a játékot.
Viszont SD-ben nagy élmény mikor negyed óra alatt 6-7 alkalommal mozizol másfél percig,és nem azért mert az ellenfél jobb,hanem mert a pálya másik végébõl belõtte amerre elindultok,meg felrobbant mindenkit amerre lát.Ja,és majd az összes meccset vesztitek,hacsak nálatok is elõ nem veszi egy-két ember gyorsan hogy az esélyek kiegyenlítõdjenek.
Elegem van az iwnet, a vac, a játék szidásából.
Csak errõl olvasni lassan ebben a rohadt topicban.
-Szidjátok a VAC-ot. Miért is? Ahogy Arma írta, a nem fizetõs csíteket bannolja, a fizetõsöket meg nem tudja. Mi ebben az újdonság? Meséljétek már el, máshol hogyan van? Hol mûködik ez jobban? Szerintetek a fizetõs csalás miért fizetõs? Mert jó, bazdmeg. Nem tudnak vele mit kezdeni, egyetlen játékban sem. Már leírtam egyszer, hogy a PB milyen ritkán frissít, a köztes idõben ott is ugyanígy rohangál a sok kis köcsög. Ott sem tudnak mit csinálni velük. Ja hogy itt több a csaló! Miért is? Mert iszonyatosan sikeres a játék, és kurvasokan megvették, tehát itt még több a tetû, mint mondjuk mw-ben.
- Idióta emberekkel dob össze, meg gl-ezõkkel, meg csíterekkel? Nem tudom emiatt elérni azt az eredményt, amire képes vagyok? Mw-ben szerintetek mikor lehetett ezektõl mentesen játszani? Ha összejöttek ismerõsök, és együtt játszottak, csak akkor. Az emberek ott is egymásnak adogatják a jó szerverek neveit, ahol normálisan lehet játszani. Lehet hogy jobb rendszer az mint ez, de azért ne istenítsük már, azt mások, hasonló vagy egyéb okok miatt ugyanígy szidják.
- Ahogy hallgatom ezt a panaszáradatot, néha azt gondolom, hogy csupa pro ír ide.
Igen, ha visszaolvassátok a hozzászólásaitokat, tényleg ez jön le belõle.
Jaj, rohadt gl-tõl kikészülök, rohadt tuberek, rohadt rusholól, rohadt camperek, rohadt VAC, rohadt iwnet, rohadt akimbo, rohadt késelõk……hallgatni rossz.
Nemsokára 40 leszek, fogy a türelmem, egyre nehezebben viselek el dolgokat, de hozzátok képest, akik zömében fiatalabbak vagytok nálam, a halálban sem vagyok.
Lassan hozza össze a játék a lobbyt? Kivárjuk, így mûködik, játszani ültem le, nem rohanunk. Csíterrel találkozom? Nem én leszek az elsõ? Pont leszarom, szórakozom. Ha nagyon zavarni kezd, kilépek. Túl sokan, túl sokat gl-eznek? Vagy lelépek, vagy túllépek rajta, vagy elõveszem én is.
Játék basszus, vagy ti ebbõl éltek?
Ez a játék szerinetm – minden hibájával együtt- az utóbbi évek legjobb játéka.
Én is szoktam rá panaszkodni, de csak ezzel játszom, tehát mégiscsak messzemenõen pozitív az egész.
Ha meg nektek nem az, akkor mi a szarnak idegesítitek magatokat vele? Játsszatok mással.
Ja, hogy lehetne jobb? Minden lehetne jobb.
Szapuláson kívül nem beszélnénk másról is?
Ha jól emlékszem Brecourt a neve Cod2-ben a cod6-os Wasteland pályának.
Ha hackelte a gépét akkor lehet látja a következõ mappot, Én már mindent el tudok képzelni.
The Matrix has you...
Korábban volt szó róla kinek mi a kedvenc módja, nekem a Demolation, fõleg azt szoktam játszani a legtöbbet, aztán Domination, néha néha TDM és Sabotage, ill most kezdek rá állni az SD-re.
Robert Bowling twitterén olvastam, hogy ha minden igaz tesztelgetnek valamiféle javitást a One Man Army + GL kombósok ellen.
Jajj igen még valami... Múltkor történt egy érdekes dolog. Kinn voltunk lobbyban, ha jól emlékszem Salvage következett (DLC egyes pálya akinek esetleg nincs meg) és valaki indított egy szavazást, hogy a következõ pálya legyen inkább, és mondta, hogy vote please next is Terminal asszem (nem biztos, hogy Terminalt mondott, most nem is ez a lényeg) de mivel márcsak egy vote hiányzott kiváncsiságból én is szavaztam, hogy tényleg az a pálya következett-e. És tényleg az jött. Ezt honnan tudta? Megkérdeztem tõle utána a játékban, de nem írt vissza. Véletlenszerûen van a playlist nem?
Szégyellem is magam, de mit csináljak? Nem én találtam, a challange viszont kell. Ennyi. El lehet viselni.