Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ha valakinek gondot okoz néha a NAT állása, állítgatása:

ha valakinek az a gondja, hogy be van kapcsolva a routerén az uPnP, de ennek ellenére a NAT neki STRICT-en áll, és nem OPEN-en....akkor van 2 megoldás.
***illetve van mikor elsõnek OPEN, és néha visszaugrik STRICT-re akkor is ez a megoldás***

a,
néha ujra kell inditani a gépet

b,
legtöbb esetben ÁRAMTALANÍTSÁTOK a router-t, majd kapcsoljátok vissza és ennyi!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
troll

@

Nekem is bannoltak 1 accoutomat , amin mw2-ztem... de nem kaptam se L4d2-õt , se az accot nem unbannolták... most milesz ? NEM CSALTAM ELÕRE MONDOM !!!444

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

newszepiking
teszem hozzá, bejött amit mondtatok, az elsõ játékban ahogy megjelentem, rögtön hozzámvágtak egy semtexet.
úgyhogy ki is léptem, átmentem máshová, kevésbé dörzsöltek közé gyakorolni.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

gagax
de ehez egy fegyveren kell álnod pont h eltudd dobni 😄😛 de ha nem akk csa simán átváltasz a másodlagos fegyora és le esik a riotról😄 ilyenkor jó ha a blast shield v mit gyors bekapcsolsz ^.^

newszepiking
hát, nekem nem megy ez a riot.
türelmetlen vagyok hozzá.
vagy valami.

álmos...<#eljen>
kBagyula
ügyes vagy! <#zavart1>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

opp// közben megtaláltam itt van az orrom elött...
sziasztok.szeretném töletek megkérdezni,hogy a steamben melyek azok a fálylok ,amiket ti biztonsági mentésként használtok. én arra gondolok hogy mikor beesünk egy módolt szerverre ,vissza lehessen állitani az esetleg átirt fálylokat.nehogy a vac ezért bannoljon ugye... olyan szájbarágosan légyszives ... thx
kBagyula
Ötletes 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

gömbgiliszta
😊

nicsak

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

gagax
Riot shieldel próbálkozok😄 ha rádtapasztjk a semtexet(pajzsra) gyors válts el a pajzsról és le esik😄 csak közbe ellentétes irányba menni kell😄 legalábbis nállam le esik 😄 rem nem egyedi eset xD😄

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

hát nem tudom a haverom kutyája megkergetett egy macskát akinek a gazdájának a bátyának bannolták az accountját de még most is banned és még kergetik, ötlet ?<#nemtudom><#smile><#smile>

FSpofon
azoknak mar reg visszaallitottak a jatekat. Ne felejtsuk mar el hogy az egesz egy vac update utan indult, elkap egy rakat igazi csalog@cit is..

Arab money

Shodan
<#conf> nem nem megy csalni mivel mw2-be se csalt, ahogy a többi 12ezer ember sem...idoióta kösz a segitséget <#kocsog>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

FSpofon
haverod menne l4d2be is csalni?

Arab money

Shodan
basszus azt se találom hova kéne irni, steam supporton nincs egy rohadt contact mail cím se.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
már ugy értem hogy nekem elküldeni ,vagy belinkelni ide a fórumban.Nincs kedvem most fogalmazgatni, meg angolból se vagyok annyira jó...

elitehun
Sztem hatásosabb ha az küldi el akit bannoltak ^^
Shodan
Haveromat szintén kitiltották itt a nagy ban hadjáratban, tud valaki valami sablon üzenetet mondani hogy mit kéne írni, vagy aki már írt el tudná küldeni?

bigapó
csak akkor nem hal meg semtex-tõl ha van Blast shield rajta, de kivételes eset ekkor is van, ha elõtte mondjuk beflashelték, vagy bármi más módon megsérült, mert akkor esélyes a halál. tapasztaltam 😊

The Matrix has you...

elitehun
Miaz? 😄
elitehun
Azért. Azt hittem hogy már kezdek becsavarodni 😛
gömbgiliszta
hmmm.

igazad van:

http://www.youtube.com/watch?v=3moskttjzpY

nem jól emlékeztem.

newszepiking
hübazmeg<#buck>

elitehun
Én valami olyasmire gondoltam hogy riot+dobókés+scavenger+lightweight+ninja.
elitehun
Ja lehet hogy én is <#kacsint>
gagax
pajzs+dobokés elég jó kombo😄 de csak scavenger el😄 SD be lehet vele pusztítani ha elég jól ismered a pályát meg azt higy merre szoktak járkálni kb 😄

newszepiking
soha, eszembe sem jutott, de ma este csinálok egy classot pajzzsal, dobókéssel.<#ravasz1>

gagax
Nállam SD be volt az hogy pajzs a hátamon hatástalanításkor és a hülyecsipás csak a hátamat látta a pálya másik felérõl és hatástalanítottam <#idiota><#idiota>

elitehun
Ja egyszer láttam egy csávót aki úgy akart megközelíteni embereket hogy a hátán volt a riot és hátrafelé rohant. Mondanom sem kell a feléig se jutott el de már halott volt (mivel mindenki a lábát lõtte)<#idiota>
Garou
Nost, én az egyik prestige-en eléggé ráálltam a pajzsra, kb a felét azzal vittem végig.

Simán megszivattak ha:
-Pajzsra ragasztották a plastic-ot.
-Gl-t úgy lövik, hogy kicsit mögötted robbanjon, vagy a mögötted lévõ falon és pápá.
-Csipások elõszeretettel mentek lábra, ha futsz akkor kilõnek pillanatok alatt.
-Ha többen vannak buktad, az egyik melléd ugrik késelni, a másik meg lelõ, mikor elfordulsz, hogy védd a kést.
-Ügyes futós késelõkkel is nehéz elbánni, nekik egyszer kell betalálni, neked kétszer. Ha marathonos+lightweightes+commandos roadrunner jön, akkor nagyon kell figyelni, mert könnyen baj lehet.

Viszont:
-Jó móka, néha elég király akciók jönnek össze.
-Kezdõket nagyon lehet így szopatni.
-Sentry gun-ok ellen is jó, ha beállsz, és amíg lõ rád, a többiek kiiktatják.
-Harrier ellen is mûködik, de nyilván úgy kell tartani...
-A hátadon lévõ pajzs is véd! Tehát hátba nem tudnak lõni, max lábra hátulról. Ennek az elõnyeit nem kell részletezni...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

newszepiking
ha teljesen védi magát, és guggolva halad, akkor kimondottan lassú. ha nem, akkor meg kilátszanak a lábai.
emellett ha ügyes, akkor engem rendesen meg szokott szivatni.

elitehun
Azért a kést lassan dobja el meg akkor teljesen kibújik a pajzs mögül. és a pajzs is lassít rajta valamennyit
Béna pajzsost meg lehet ölni persze.De aki "kitanulta" azzal már k...a nehéz elbánni.Faltól-falig,sarkokba húzódva közlekedik hogy ne lehessen mögé kerülni.Ha õ rád dobja a flash vagy stun gránátot véged mert pillanatok alatt agyon ver,mig te hiába lövöd.A másik "köcsögség" a dobókés nála,amit megint csak egy pillanat alatt dob el a védelme mögül.
Ezzel is az a baj,hogy semmi hátránya nincs szinte.Mondom,reális kaszt lenne ha lassabban,lomhábban mozogna,mint mikor valaki egy másfél méteres pajzsot visz valóban.De errõl itt szó sincs.
Plusz ugye a MW2-es fegyverelosztásnak köszönhetõen vihet magával egy gyorstüzelõ shotgun-t,vagy egy kellemes kis G18 akimbot,tehát még az sincs jó pajzsos,de támadni nem tud.Hát dehogynem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elitehun
Visszatérve a Riot-ra itt is 2-en dolgoznak össze
elitehun
Ez nekem is feltûnt.
newszepiking
ugye nem veszed komolyan!

egyébként a lényeg az, hogy az ember úgy próbáljon játszani, hogy ne bassza el más játékát.
izlésesen, mértékkel bármit használhatsz (csíten kívül 😊), és ha így játszol, akkor törõdnöd sem kell azzal, hogy ki mit szól be.
és ha a te mértéktartó izlésed nem felel meg más izlésének, az még nem jelenti azt hogy elbaszod a játékát, vagy ha igen, akkor az egy idegbeteg fasz, és akkor azért nem kell foglalkoznod vele.
szóval játsszál ésszel, oszt jóvan.

newszepiking
mákod volt! <#vigyor4>

DarkSector
viszont a legtutibb, havernak a pajzsára dobj rá 1-2 c4-et, küld be kamikaze-nak, és bummmm 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ha ráragasztod akkoris meghal.

Tisztelt publikum, olyan helyzet állt fenn, hogy fene kíváncsi lettem, hogy predatort hogyan lehet eltéríteni. Eddig azt hittem, hogy scrambler pro, aztán csók, de tegnapi nap mentem kicsit scramblerrel, hogy felhúzzam pro5-ig title-ért, viszont semmi hatása nem volt. Majd megnéztük ezt private-ban is több különbözõ helyzetben, hátha, semmi. Viszont találkoztam már nem is egy olyan ellennel pályafutásom során, amivel gondolom már más is találkozott, hogy színte lehetetlen lelõni 1-2 embert predivel, lerántja róla a fenébe, még ha utolsó pillanatban is, de a predi megbolondul és kikerüli az illetõt. Na ez akkor most mi? Valami hack megintcsak? Igaz elég régóta találkozgatok már ilyen emberkékkel és igen kíváncsi lettem ennek okára. Valami ötlet?
elitehun
Ez fura. Pedig én eddig 2-szer is csináltam ilyet<#fejvakaras>
gömbgiliszta
nem-nem. a pajzsra ragasztott semtextõl nem hal meg.

mellé kell dobni a földre, akkor igen...

armageddon666
Vagy nem csinálsz semmit 😄 Bírom mikor jön Riottal a csávó, és azt hiszi rá vagyok koncentrálva, közben a társaira figyelek, és ahogy szépen LASSAN közeledik, egyszer csak befut mögé egy társam és megöli ^^

Ha nem így van, mikor közel ér az általad kifejtett lehetõségekbõl választok...

Riot shieldet amúgy valami összedolgozós meccsen tudnám elképzelni...
lehet a segítségével elõre nyomulni... mondjuk abszolút 0 kommunikációval is sikerült ezt megvalósítani egyszer 😄 illetve nem abszolút, mert ugye a testbeszéd is kommunikáció, még ha ez minimálisan is, de jelen van a játékban. helyzet adta magát 😊

@

elitehun
Vagy rádobsz egy semtex-et akár a pajzsára és meghal 😛
bigapó
off:

tegnap kipróbáltuk a Steam-rõl ingyenesen letölthetõ Alien Swarm-ot. MW2 mellé egész üde felfrissülést hoz, ha unjátok a banánt, akkor menjetek pár kört vele, szerintem nagyon jó, de egyszerû kis játék lett. hatalmas taktikai shooter, nekünk nagyon bejött 😊

The Matrix has you...

bigapó
Ne nevetess már, RIOT Shield-est a legkönnyebb megölni, csak tudni kell a taktikáját. körbe futod - jobb ha vakítás után - vagy fölé ugrasz és lekéseled. lábát célzod és ha jön akkor valamilye ki fog látszani, vagy a lába vagy a segge és akkor két golyó és meghal. kurvára elbaszták, mert egyik legjobb class lehetne, persze aki tud vele bánni nagyobb eséllyel marad életben, de a profik ellen hatástalan.

SD-ben meg ritkán van martyrdrom. a last stand már más kérdés, gecidolog, de benne van😊 figyelni kell és kész, több golót kap, annyi.

The Matrix has you...