Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDM-et ritkán játszok, a rust tökéletes kikapcsolódás a demo után. ( de ha rust akkor csakis akimbo P90+extended mags és ugyanilyen G18 <#eplus2>#eplus2> )
Be happy. :) Running!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Arab money
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De a Dearail,Skidrow,Estate,Sub Base is bejön.
Többi átlagos.
Amit utálok az a Scrapyard,na meg a Rust,de azon nincs is SD ugy hogy azon szinte sose voltam.
Amúgy szerintem a 4-bõl áthozott Crash,Strike,Overgrown simán "zsebrevágják" az MW2 pályáit kialakításban és ötletességben.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Arab money
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A legutóbb megjelent DLC -bõl a FUEL most a favorit pálya.
2.Invasion
3. Karachi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
csak láttam már más fórumokon, blogokon, hogy a tulaj rendezett szavazást valamirõl.
persze ez a te portád az ötlet pedig az enyém, úgyhogy gondolom ebbõl nem lesz semmi...
egyébként Te hol szereted a legjobban csapatni?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Frank nem lehetne egy szavazó dobozt tenni ide oldalra ezzel a kérdéssel?
(nekem a favoritok: highrise, scrapyard, underpass, subbase, amit ki nem állhatok: invasion, rundown, karachi, a többi pedig közömbös, azokon is szívesen megyek)
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
amúgy korrekt a 10ezer értük.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tartalom: Cod6, Team Fortress 2, Cs Source, Cs 1.6, Portal
Bolti ár: 32.000Ft (most már több mert szar a forint) Nálam: 10.000Ft (FIX)
Érdeklõdni itt privátba. (Vérpistikék kíméljenek)
help
nemtuom, de ott valamit nagyon elállitottak.
csak azt nem tudom megérteni mi ebben az élvezet, bár a wh-soknak is tetszik hogy szines kereteket, meg szines feliratokat néznek a képernyõkön, és éppen hogy játszaniuk nem kell...megtanulni...
kipróbáltam offline azt amikor végtelen löszer van, devmap-ban, meg asszem 2x betévedtem ien szerverre...hát istenem ekkora barmokat, még csak nem is poénos...(mármint a végtelen GL)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
helikopter, forgó valami ránkdob, majd bumm, két halál.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szóval nyomom a Ground War-t erre csak annyit hallok a Quarry pálya elõtt, hogy valaki rámköszön mikrofonban. egy magyar volt, vmi olyasmi volt a neve, hogy "nenézzélmárbazdmeg" de néhol ilyen furcsa karakterek voltak benne. Lényeg: játszunk GW-t, csak annyit látsz, a hülyegyerek mindenkit csalózik, hackerezik, erre odakerültem valahogy elé, olyan WH- Aimbot kombot nyomott, hogy az nem igaz, erre szóvátettem neki, hogy talán, ha már csalsz, kussban kéne maradnod, és nem pofázni másra (attól függetlenül, hogy akire mondta, tényleg csalt). Erre közli velem, szép míves magyar nyelven, hogy õ nem csal, meg hogy én hogyképzelem, hogy meggyanúsítom, blablabla, végül beismerte, hogy csal, de azzal mentette magát - persze az ócsároló hangnem megmaradt - , hogy más jobban csal. Mivel emberkedett a gyerek, megkérdeztem a nevét és az életkorát, mondjuk nem lõttem nagyon mellé, mert én olyan 12-re saccoltam, erre közölte, hogy õ biza 13 éves, meghogy egész Pesterzsébet, vagy nem tudom ki majd jól megmutatja nekem, ezt már azután mondta, hogy közöltem, hogy 20 éves vagyok. És még azt is mondta, hogy majd akkor a tesója csap majd jól me 😮OOOOOO 😊, aki a hacket is készítette, szóval szánalom ez a ( magyar ) mentalitás.
Egyébként Myvipen érdemes a gyerekre vetni egy pillantást Kunu Tamásnak hívják ( nem Kun, Kunu) látszik, hogy az ego az megvan :S:S am van minimum 3 rege a gyereknek, de a aorban a 3. az igazi. Jah meg még azt is mondta, hogy majd bátyjával jól feltöri a steamemet 😮😮😮 😄
M21 EBR + Silencer
Scavanger Pro
Cold-Blooded Pro
Ninja Pro
Egyetlen használható puska lopakodáshoz, lévén silencer nélkül is rengetegszer kell a két hit, szóval a silencer nem rontja annyira, sõt! MÉG KISEBB lesz az amúgy is kicsi recoil. Szóval nyugodt szívvel lõhetsz mindig 2-t...
@
The Matrix has you...
Tegnap olyat láttam, amit még soha:
helikopter dobott kettõnk közé valami pörgõ gömböt, meghaltunk ketten!
Látott valaki már ilyet? Biztos valami hacked server volt, én csak néztem.
Meghaltunk TDM-ben, visszajátszásban mutatta, hogy valamit helikopter ledob közénk, ami felrobban, és csá!
Mik lesznek még itt, UFÓK????
A legjobb egyébként silencerrel meg cold blooded-el lenne a csipás kaszt, de olyankor volt, hogy hármat kellett valakibe lõnöm (kettõre megfeküdt ls-be, és utána még egyet kapott), szóval úgy nem az igazi.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
SPAS-12/AA-12 + Grip (/Akimbo Glock)
-Sleight of Hand Pro
-Stopping Power Pro
-Steady Aim Pro
Intervention és Barrett közel azonosak. Interventionbõl már megvolt Mastery, szóval most Barrettel megyek. Elõször gagyibb volt, aztán megszoktam, majd lehet visszaváltok, szeretem a Bolt-actiont 😊
SPAS-12 a legstílusosabb ha tudsz célozni. Stedy Aimmel mellette még midrangere is 1-shot-kill lehet vele 😄 illetve (ez nem biztos) mintha SoH miatt gyorsabban is húzná fel. AA-12 is fasza, de kisebb a range. Nem muszáj kihasználni az automata üzemmódot, lehet azzal is egyesével lõni (sokkal használhatóbb mint singleben, ott túl gyors), de mégis ott a lehetõség. Viszont így fogod kapni hogy mekkora noob vagy. Akimbo Glock Steady Aimmel meg no comment... 😊 biztos oltanak majd, de nagyon hasznos tud lenni... és ugye nem main fegyvernek fogod használni ezekkel a perkekkel, úgyhogy a sírók lehetnek kedvesek és kussolhatnak ^^, Btw én meguntam, meg sûrûn kell tárazni, úgyhogy SPASzal megyek 😊
Sleight of Hand - szaladgáláshoz, quickscopehoz, illetve a gyors tárazás sem elhanyagolható.
Stopping Power - minél több 1-shot-kill
Steady Aim - kemphez, hardscopehoz, másodlagos fegyvernek.
Sleight of Hand helyett esetleg mehetsz Scavangerrel. Alapból elég kevés a lõszer. Másrészt sokan használnak Barrettet meg Interventiont, szóval azért találhatsz lõszert anélkül is.
@
(esetleg,milyen taktikákat?)
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
The Matrix has you...