24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #21206 Steam még csak-csak elmenne, de mivel gondolom ez a GameServers külföldről fogja a szervereket osztani, ezzel a normális játéknak megint lőttek. Jó kis 80-100-as ping? Kösz abból már elég volt... -
Én örülök annak hogy steames mert nekem bejön a steam -
Nahh, úgylátszik a "megváltóként" várt Black Ops is a Steam-et fogja használni (igen, VAC-el együtt). Ráadásul a dedikált szervereket sem lehet akárhonnan bérelni, csak a GameServers.com-tól. Ennyit az Activision-ről, kotick nagyon nembír magával...
-
Ja a tf2 az k*rvanagy de mostanában nem igen játszottam vele mert régebben százszor jobb volt /on -
pontosan, ez a lagg:) te késelsz, de Ő már lelőtt, mert nála hamarabb jelzi vissza a dolgokat, mint nálad. csalóka a dolog :)
Én ezért játszom vele egyre kevesebbet és szomorúan látom, hogy mások sem járnak jobban - miért is járnának, ugyanazzal szenvedünk. Pedig még ki szerettem volna gyűjteni pár challenge-et, meg title-t, de egyre kevesebb az esély erre úgy látom.
Nekem a tf2 jött be, mint pótanyag, egyre jobban tetszik ahogy kezdem megtanulni azt is, meg ott is jó csapattársak vagy haverok jönnek akkor iszonyat nagy fíling van :) -
Pont akartam kérdezni,hogy csak nekem lett laggosabb ez a szar vagy úgy unplug? :) Az utóbbi egy-két hétben valami eszméletlen mik vannak. Embereket késelek "át",és a legjobb: az első golyótól meghalok. Észbe se tudok kapni és már meg is haltam :) Mindez csipával elmegy de acr-el vagy akár pisztollyal is? Neeeeem. Itt valami nem stimmel. Ez lett a mániája,nem tudok reagálni sem, arra aki lő rám mert azonnal meghalok az első golyótól. Majd mint ahogy azt már Bigapó-val megbeszéltük a képkésés(lagg) miatt a visszajátszásban azt látom belém ereszt egy fél tárat vagy ilyesmi. Nagyon szar így játszani :S kicsit esélytelennek érzem magam ilyenkor,és ez a legrosszabb,hogy tudod nem azért kapsz ki mert nem megy. Első parti:1060 pont 2.:590(!!!) harmadik(ahol én voltam a host): 2900...
-
veteran SAS vs gamer (mw2 training course)
Vidijo mw2 elejerol az akadalypalya elesben egy mesterlovesszel -
simon7108 #21199 én PS3-on csak egyszer futottam Cheaterbe.
S&D-t játszottunk 6-an magyarok valami ismeretlenek ellen és amikor uj menet kezdődött tehát vagy felrobbant a cél vagy meghalt minden ellen szóval értitek akkor a game wining kill után egyszeruen állandoan Connection Interupted volt minden menet után és amire berakott addigra halottak voltunk mind mert oda futott a rohadt cheater rakétával és kozénk lőtt.ez szerintem nem lehet véletlen.... -
fawcet #21198 Ma nekem csak lagg+whsok voltak ellenünk. Egy map volt normal viszont minden ellen lelépett, mert nem tetszett hogy fasírtot csináltunk belőlük.
Ezt használom amíg ki nem jön az új, jobbat nem tudok. -
gallhun #21197 azért kellene 1mással jáccani -
jah, én ma már túl vagyok a napi adagon :D -
meg holnap, + után , +azután...
nem véletlen árazták le a játékot, itt a vége lassan.... sajnálom, tényleg....
de nem vagyok hajlandó kis buzikkal játszani. és sokan vagyunk így. -
úgy néz ki, nemigen fogok többet játszani a gyerekkel.
de meg sem fogom venni egy jó darabig a következőt az is biztos.
ma is 3 meccsből 3 full cheat volt.....
buzi köcsögök, de valakinek biztos jó ez, a hülye kis hackernek, aki írja a lámáknak a FIZETŐS cheatet....
ha ez megéri valakinek..
de amúgy el tudom képzelni, hogy vérpista 1/2/3/ azon versenyez, hogy ki jobb, de mivel bénák és az egyik pénzesebb, kifizeti a payed chetet. és győz.... és lőn büszke! arra a kis pöcsére, amivel még a csalánt se éri el (sajnos)
-
"... aki teheti kerülje ma a játékot."
ez valamiért mókásan hangzott :) -
olyan moddolt hoston voltam, ahol minden olyan volt mint normál esetben( óra, score, gravtáció ammo, killcam stb...) viszont be lehetett kapcsolni a nightvision-t. nagyon baró volt. egyébként éjszaka volt. a csávót LySy-nek hívták. (a hostot) aztán vátlogatta a dolgot, volt olyan ahol no ammo volt, csak késelni lehetett. akkor kiszálltam - és, nem lettem 70-es. -
ma este úgy látszik kiengedték a bolondokházából a pácienseket, minden körben volt egy csicska csíter, aki teheti kerülje ma a játékot. -
minden emblem és title amiket eddig kaptál megmaradnak, a fegyverek és perkek, kiegészítők nullázódnak és elölről lehet kezdeni a kimaxolásukat, viszont lesz egy prestige statod itt - minden fegyvernél -, ahol összesítve fogod látni, hogy hány ölést és fejest csináltál velük. ha itt elérsz bizonyos szinteket akkor szintén title-eket kapsz. plusz minden páratlan szintnél kapsz egy újabb custom class-t a fegyvereknél, a végén összesen 10 lehet, ami néha nem jön rosszul:)
arra kell figyelned egyedül, hogy ha valamit maxolsz, például Cold Blooded Pro és mondjuk már a végén jársz, akkor ne válts prestige-t, mert az nullázódni fog, igy elveszítesz egy csomó időt amit ebbe fecséreltél. -
gyön a duke nukem forevör. :))) /on -
majd este, dolgom akadt. :) -
csuripi #21187 Néha szerencsém van.
Lőhetünk most is ha van időd. -
tegnap azért frankón arattál :D ma este egy pár kör? -
10 prestige van, ha benyomod, kinullázódsz és előlről kezdheted a szintlépéseket, viszont kapsz 1 prestige-t. -
chris jericho #21184 sziasztok!
Mi az a prestige mode?
már 70 rank vok, mindent enged de félek h elveszne...
ezért biztosra megyek. -
csuripi #21183 Úgy döntöttem ha COD, és az activízsön akkor kizárólag warez.
Ami pénzt meg ezért adtam nekik azt költsék billioszorossan orvosra, meg gyógyszerekre. -
csuripi #21182 Most játszottam volna 2 meccset, az első 1 klán ellen, WTF vagy WFT?, az egész klán aim+wh, a második új lobby, mozdúlni alig lehetett a laggtól.
Gyalázat. -
Egyszer bedobott egy olyan moddolt szeróra :D Akkor jöttem rá hogy milyen jó a magnum akimbo
Amúgy ahogy néztem ezeket a videókat lehet hogy én is meg fogom venni :S -
Úgy lehet valakinek h <3 csipa :DDD -
mentés nem volt, mondjuk leszarom, csak ne legyen még egy ilyen.
2. -
Olyan egyszerűen, hogy senkinek semmi joga eldönteni kinek mi a kedvence. Nem az a kérdés melyik a legjobb pálya, az a kérdés melyik a legjobban tetsző pálya. Ez pedig 100%-ig szubjektív dolog. -
LordLoss #21177 Hogy lehet valakinek a Highrise a kedvenc pályája? Sok jobb pálya van. -
LordLoss #21176 Ezért kell biztonsági mentést csinálni
Hányadik presztizsben vagy? -
hogy rohadjon meg, tegnap este beleszaladtam egy tört lobbyba.
70-es lettem, de hálistennek csak az adott presztizsen belül.
hogy rohadjon meg az összes faszparaszt.
-
nekem úgy tűnt, hogy megállt, de akkor lehet csak nagyon lassan ment:)
szerintem ezzel is lesz gondja mindenkinek, persze noob-sággal kezdődik. elég nehéz lehet észrevenni, mert általában nem a lábad elé figyelsz és talán nem is olyan könnyű kilőni. a játékmódok elég jók, ez az amikor ölsz új fegyvert kapsz egész ígéretes :) -
Sanszos :D erre nem is gondoltam
viszont ha nincs időlimitje akkor tuti megtalálják a módját hidd el :) Akár kőröznek vele egy helyben vagy mittomén :) Vannak a gamer társadalomban erre szakosodott lángelmék ;) mint a glitch keresők stb.
-
Játszottam vele,battlefield 2 koppintás egy kicsit modernizálva. De nem volt rossz ;) -
Sztem azzal a kis távirányítós okossággal nem lehet megállni :) -
van egy játék a Battlefront Fuel Of War, na abban vannak hasonló ketyerék ( van ami repül is ), most visszagondolva egész jó kis játék az... -
ezt most szándékosan írtad félre? -
ott van az aláírásomban. :) frisss hús a darálóban ;D -
Persze elkérheted