Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amikor TDM-ben a visszajátszásban látom, hogy a falon keresztül követ épülethosszban végig rámtartva a fegyvert, és amikor kilépek a fal mögül bumm! ettõl felmegy a pumpám.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
amikor igen gyorsan jönnek a chopper, harrier és tsai....
Ma reggel elindítottam a Steam-et és nem kérte a bejelentkezésnél a jelszót, hanem automatikusan csatlakozott, hogy tudom azt visszaállítani, hogy kérje a jelszót?
Köszi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a vote menüpont alatt pálya-váltásra lehet szavazni, illetve kickelni lehet, ha private match-et csinálsz, mert ez publicon nem mûködik.
A Mute All-al tudod elnémítani az összes hangot ami a lobbyba van. Options és azon belül Voice menü, innen éred el.
csak azért írtam le, mert keverted a szezont a fazonnal...erre lett mondva, hogy nehéz a felfogásod, nem egyébre.
The Matrix has you...
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
bocs,hogy megvetem s dlc-ket.
The Matrix has you...
Be happy. :) Running!
próbáld ki, hátha bejön 😊
The Matrix has you...
egy csaló sem lehet mindig profi😊
aztán ugyanezen napon megkaptuk a wh+aim superkombót is, de csak pár percig, mert annyira feltûnõen használta, hogy nobeldijat érdemelt volna a hülye. azonnal kiléptünk.
The Matrix has you...
nem tudom máig megérteni mi a jó abban ha a karakterek körül keretek vannak meg kijelzések...engem marhára zavarna, mint ahhogy nem játszottam ez végett régebben a Hellgate London-nal, az nem wh volt persze, hanem alapon keretek voltak az ellenfél körül, szerintem full illúzióromboló, nekem még itt az se jön be hogy a célkeresztet ráviszed az emberre és látod a nevüket, sokszor ezért lövök mellé, mert pl elém áll haver, és a távolban nem látom az ellenséget monnyuk ha fekszik, mert belelóg zölden a tag neve...lol
a rangomat meg még csak peccselni sem kell hogy meglegyenek a fegyverek, mivel sok szerveren alapba felnyomatják nekem, ha belépek...inkább pont azért kell hogy visszaállitsam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk én ahhoz se használom mert nekem max a raffica jön be akimbóban
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Be happy. :) Running!
csak nem értem kb miért nem fekete-fehér valakinek hogy a kiegészitõk azért kiegészitõk mert nem az alapjáték részei?
és azért 70% ara találták ki hogy fizetõs legyen...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem akarok rád semmit mondani....
de Te pont azok közé tartozol, aki az összes csaló dolgot, az összes hacked lehetõséget kipróbálod, úgyhogy inkább halgass, sztem TE SEM vetted meg a kiegészítõket, ahogy én és sokan megvettük, nekünk lenne valami kevés jogalapunk ugatni, neked nem....
inkább oktasd a warez topic lakóit, ahogy eddig tetted, jó?
most viccen kivül nem gondolod hogy a bonusz mappaok ahhogy te hivod, amugy dlc-k vagyis kiegészítõk fizetõsek...
az az steam-en letöltheted 13.99euro-ért (drabját, és ha letöltötted bemész a játékba és tádááám!)
lehet ezen vitatkozni, de érdekes módon, amikor nincs terminátor 70-es, és 4-5 körig együtt játszik egy csapat (ez kurva ritka) akkor kiegyenlített a játék....
aztán ha engedjük, hogy olyanok, akik (megnéztem) 50-200 órát jásztottak, és pörög rajtuk a 70 level prtg 10 jelvény, érdekes módon megborul a lista, 30-40 öléssel elsõ-másodikak, a többi meg cheterez, meg anyázik.... TDM-ben annyira látszik.... amúgy nem véletlen, hogy ott van több csaló, ahol nincs visszajátszás....még TDM-ben a legkevesebb...
már csak levezetésként játszom, ÉN megvettem a gyereknek és magamnak is, de többet nem veszek meg egyet sem, soha, ami multi!!!
köszönjék a sok patkánynak, meg akik(és -nek) ezt engedik!
és ez komoly, nem azért adtam pénzt 2x, hogy a kis buzi vérpistik kiéljék a fityma-huzogálást rajtam.
számomra utolsó multi game volt, amiben nincs kick, vote, és ban..
és igaza van azoknak, akik akik ded servert kérnek!
<#worship>#worship>
<#ejnye1>#ejnye1>
de én nem csapatban játszom,ráadásul free for sll-t nyomom
ki kapcsolja a dumát,ha optionsból nem tetted volna
(talán már lehet)