24218
Modern Warfare 2
  • aboriginal74
    vagy win+tab, esetleg win+d xD ha már lúd legyen kövér...xD
  • aboriginal74
    a leírás tökéletes xD
  • aboriginal74
    a ctrl+shift+esc irományomban az első sor első szavaiból kiderül xD
  • FSpofon2
    max. csík szemfényvesztés, 0-100 közti pinget jelöl. persze controllerrel nem érzel olyan 'apró' dolgokat mert nem lehet gyorsan reagálni semmire, arra találták ezt is és működik is jól. itt azzal van a baj hogy pc-re is áterőltették.
  • simon7108
    én PS3-on 1x voltam host 6-6 ellen volt(ez a max ugyebár)és simán 2MB-os netemmel mindenkinek maximum csíkja volt a pingnél és nem laggolt senkinek szóval nem kell ahoz olyan hudejo net,hogy menjen lagg nélkul.
    de ettől fuggetlenul tényleg jobbak a dedikált szerverek.
  • bigapó
    nekem Alt+Esc-el is működik, bár win7-em van és az stabilabb elődeinél, másnál volt fagyás és hasonló ilyen bill kombó használatánál, szóval ne lepődj meg, ha bekrepál az OP-rendszer.
  • FSpofon2
    a dedikált server a játéktól függetlenül, a 7 napján 24 órában futhat, fix néven és IP címen bármikor elérhető. ezek jó esetben gigabites internetre kötött gépeken futnak, és nem az otthoni kis windowsos pcken.

az adminisztrátorok olyan beállításokat alkalmaznak amit akarnak, ki lehet kapcsolni az idióta perkeket, fegyvereket, kidobálni a csalókat, játékosok által készített pályákon vagy modokon lehet játszani stb

az mw2-ben meg úgy mőködik az egész ahogy a konzolokon az összes játékban, egy bebetonozott fix rendszer az egész, a játékosok közül indul vkinél a server, aztán ha jó kis adsl-je van akkor lagol mindenki, baráti 0.2-0.5 másodperces késéssel mindenen.

szerezd be a cod4-et és nézd meg magad, nem kell eredeti játék a magyar serverekre csatlakozáshoz. IP címek itt: http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=&game=cod4&location=HU
  • gömbgiliszta
    valaki elmondaná, hogy mi is pontosan a " dedikált szerver "? nekem az mw2 az első multi játék az életemben, úgyhogy én még csak ezzel at IWnet-es dologgal találkoztam. (azt persze látom, hogy néha szar, szaggat, kidobál, ezer féle hibaüzenetet feldob, sok a csaló sat, sat...) tényleg annyival jobb a játékélmény? vagy milyen technikai dolgot hordoz még magával? ( netán lehet pályát választani, hogy min akarom tolni éppen? ) és miért kell/kellene bérelni német szervereket?

a kérdést komolyan gondolom, bocs, ha nagyon láma vagyok.

• Antal99
    kösz
    crtl+shift+esc-et nem is ismertem!!!

a dögcédulás kérdésemre nem tudsz válaszolni véletlen?
  • kozako
    hellósztok.megvettem a játékot.nekem nagyon bejön de haverjaimnak emtetszik.de nemérdekel :) aki akar felvehet: Steam: kozako
  • aboriginal74
    BFBC2 hol itt a probléma, én mindkettővel nyomom, de csak azt tudnám mondani, hogy a COD MW2 a BFBC2-hőz képest egy rajzolt grafika és ha lehetne ilyen jelzőt ráaggatni akkor "ARCADE", de ne essünk túlzásokba, mert "realisztikus" game még várat magára, bár elég erőteljes lépésekkel közeledünk feléje.
  • aboriginal74
    1-es nincs rangjelzés akkor haxol, nem kicsit, ilyen esetben és ha, mindekinek egyfroma a pontszáma inkább lépj ki mielött felhúznának maxosra...kilépés módja crtl+shift+esc bill. kombináció...majd a folyamatok között a CODMW2 keresd ki és offold le...ellenkező esetben az adott prestige-ben kimaxolod magad...
  • elitehun
    Nem tom. Kérdezd az új cod topikjában ^^
  • newszepiking
    az új cod gépigénye megjelent már?
  • Jacek
    2-es, halottak:)
  • Antal99
    mondjátok,hogy lehet,hogy SADIM nevezetűnek nincs"rangjelzése"?

és néha mik ezek a dögcédulák a nevünk előtt?

szóval ez a két kérdésem lenne
  • Antal99
  • Antal99
    és néha mik ezek a dögcédulák a nevünk előtt?
  • Antal99

mondjátok,hogy lehet,hogy SADIM nevezetűnek nincs"rangjelzése"?
  • trident
    Elnézést az offért!:)
    Persze, csak egy tipp, vélemény a részemről. Amúgy ebben a pillanatban a wild bunch angol szerver teljes létszámon megy, 50 fővel (gametrackeren néztem meg, mert én is rég vettem elő a ro-t, de játszottam vele eleget, 1800 forintot nagyon megér). De van magyar közösség, szerveznek rendszeresen játékokat.
    De igaz, rétegjáték.:)

A tf2-t nem kell dicsérni, időnként van leértékelés, cimborámnak 750 forintért vettem meg.:D
    A bc2 meg határeset, "casual, hobbi, fun" játékosoknak szerintem kiváló, de néha kell a stabil idegzet.:D
  • Gabe18
    Ez is off.
    Red Orchestra tényleg nagyon jó. Adta a hangulatot 2-3 éve mikor játszottam. De annyira rétegjáték hogy az borzalmas. Kb. 3 szerver volt ahol általában volt játékra alkalmas ember mennyiség, a többi üresen vagy pár emberrel lézengett.
    Ráadásul annak a játéknak a realizmusa azt hiszem megfeküdné a legtöbb CoD-on nevelkedett játékos gyomrát...
    De a hangulata utánozhatatlan. A vasútállomásos pályán ahol lövészárkokban kell elmenni támadóként az épületekig és közben a védők végig lőnek a tüzérséggel...
  • trident
    Off.
    Időnként kíváncsiságból beleolvasok a topikba, csak azért hogy durva megközelítésből tudjam merre megy a cod széria, közösség (meg hogy tudjam, hogy a cod2 kijövetele után érdemes volt abbahagyni az egész cod mizériát:D).

Bigapo írta a tf2-t. Én még ajánlanám a Red orchestrát vagy majd a folytatását. Ha meg valami pörgős hent kell, a bfbc2 tud az lenni, ez utóbbival vannak gondok, de ha olcsón hozzá tudsz jutni, akkor megéri.:)
    On.:)
  • csuripi
    Majd eldönti,hogy kár volt-e, eddigi infók alapján fölösleges az új codot várni mert ennél jobb nem igen lesz. Azért bekaphatják, hogy csak 5 EU-s országban lehet majd szervert bérelni, persze Mo. nincs közte. Kár, hogy nem csak Új Zélandon, az úgy is olyan közel van.
  • elitehun
    ööö....izé. tudod szarkazmus
  • LordLoss
    Annyiszor van most már olyan hogy lagg miatt ölnek meg idegesítő.
  • bigapó
    egyébként nincs köze egymáshoz a kettőnek, mert totál szar játékkal is szoktam mákos fejest meg falon keresztülit ölni, mégsem mondják azt, hogy cheater, amikor meg totál egyértelmű a dolog, akkor is lecsalóznak, szóval random az egész. itt már mindig mindenki csaló lesz...
    pár hete volt egy ilyen, hogy zsinorban csalózott pár gyerek, mármint rám mondták, de nem értettem mire fel. csak az érdekelt volna, hogy mire fel mondták, mert nem is emlékeztem rá, hogy őket valamilyen érdekes szituban lőttem-e le vagy sem. egyértelmű válasz nem jött, de az,h goy le vagyok jelentve az igen...nevetséges...
  • armageddon666
    Annyi értelme van, hogy érzékeny lelkűeket nem fogják megbántani a csalással való gyanúsítgatással... :) Sajnos sok ilyen ember lehet, mert mindig annyi f..............lámával vagyok körbevéve :\haverommal szoktunk játszani, szóval olyan 2v6 szokott általában lenni :D
  • bigapó
    szerintem nem saját csapattárstól nyúlta le, de lehet Én értem félre, úgyhogy felesleges volt a kis vita ami kialakult...
  • bigapó
    bocs, de szarul játszani mi értelme van? a tőlem telhető legjobban akarok játszani, mert idegesít, hogy ha csak bénázok, mivel tudom, hogy többre vagyok képes és ezért zavar és basz fel idegileg, hogy nem rajtam múlik most már a játékom, hanem egy mocskos-tetves IWnet-en meg a többi szaron ami miatt nem tudunk dedikált szerókon játszani.
  • Marci0115
    kárvolt, inkább az uj cod-ig vártál volna
  • kozako
    Ha minden igaz a CD Galaxisból holnap jön meg a játék.már annyira várom.Isten adja hogy jólegyen :):) Most azért imádkozom...
  • LordLoss
    "A mellkas fájdalmat meg nem tudom mire érted."

"Lehet tényleg ilyen rohadék vagyok! Ez van!
    Remélem te mindig ilyen szent ember maradsz és nem fog megfájdulni a mellkasod.."

-Érted már?
    Kit érdekel egyénként is hogy mit gondol egy szaros 10 éves?
  • Fpocok
    Nem vagyok szent. De én mindig korrekt vagyok, bármelyik játékkal is játszom.

A mellkas fájdalmat meg nem tudom mire érted.
  • mascarun

Az nem lesz nehéz!
  • armageddon666
    Ennyi :/
  • LordLoss
    Ha zavar hogy cheater-eznek akkor játssz SZARUL hidd el akkor senki nem fog csalónak tartani! Amúgy a cheater-ezés inkább dicséret mer hogy normában játszol úgy mint egy kis KÖCSÖG cheat-al
  • mascarun
    Lehet tényleg ilyen rohadék vagyok! Ez van!
    Remélem te mindig ilyen szent ember maradsz és nem fog megfájdulni a mellkasod....
  • Fpocok
    Nem is nagyon értem, hogy tudják lenyúlni? Emlékszem, amikor egy hónapig toltam, max akkor tudták lenyúlni, amikor megöltek, mielőtt felvettem. Másképp nem. Akkor meg inkább ők vigyék el, mintsem az ellenség.

Amúgy ez a "ha ők is köcsögök, akkor én is" mentalitás undorító. De ezt így általánosan értem.
  • mascarun
    Ezzel arra utalsz hogy nyugodjak bele ha lenyúlják a jobb cuccaimat és ha alkalmam van rá én ne tegyem ugyanezt?
    És közben verjem a mellem hogy én mennyivel jobb vagyok másoknál?
  • armageddon666
    Szívesen!