Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De multinál menteni? Mikor vagy nincs mit menteni, vagy központi szerver tárolja.... ez az elsõ játék amivel találkoztam hogy elbaszható a multis mentés...
@
és azt én copyzom.
tényleg.
@
ha visszaolvasol, írtam is....
20551
" az alatta levõk 50 % minimum ui. csaló. ha valaki gyanús"
peace
amúgy nem ördöngõsség, a steam alatt ha valakinek van egy icipici számtech affinitása, az tudja,, hogy a programfiles/steam alatt vannak a steames csocsók, és ha itt talál valaki players, vagy users könyvtárat, és menteni szeretne, akkor az ilyen directorit illik menteni.
de ez igaz bármilyen csocsóra,nemcsak steam..
Fõkönyvtár, és/vagy dok/játéknév...
nem kell ehhez level 70 prtg 10 MW2..... és nem kell ehhez diploma.
de ezen ne vesszünk össze pont veled, jó?!
köszi!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
szomorú vok, de a fiam, aki megszállott mw2-es, inkább a Nitron-om játszik Java-n. Pedig ha valaki, õ tényleg játszik, és imádja, de a tetûk miatt inkább javazik....
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ugyanezt érzem<#eljen>#eljen>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
kezdõ csaló lehetett :-)))
JA? hogy jól esik 70-esnek lenni prtg 10-ben?
elhiszem. semmi gond.
ÉN nem játszom ilyennel, ennyi.
a játék szégyene, hogy ilyen lehet, de hát öreg vok, és naív, én soha nem csaltam, mikor zemberekkel voltam szemben.. tudom, ritka állatfaj vok, de hát ilyennek is kell lennie, lehet 50 év múlva mutogatni fognak, mint Homo nocheat Sapiens.....
Be happy. :) Running!
november óta a legtöbbet játszott game általam és fiam által is.....
most, hogy van házon belül más netünk (sajnos a megosztott netet a steam nemigazán preferálta) együtt toljuk.
de egyébként ha kikapcsolni akarok, már lexarom, futok, ölök, GL-ezek, noobozhatnak, kit érdekel, sikerült ezt a NAGYON jó játékot az ellenõrzés hiánya miatt szétcseszni....
prtg 2 elõtt vagyok level 70 full, de nem fogom újrakezdeni.
kimaxolom, amit gondolok fegyvert, és ennyi.
a sok tetves csalóval elvesztette számomra a kihívás varázsát.
a koponyás 70-esek 80%-a level hacker, az alatta levõk 50 % minimum ui. csaló. ha valaki gyanús, meg kell nézni a shift+tab, view players, recent gamesban a korábban játszottakat.... amikor valaki 150 órával prtg 10 level 70, akkor aha.... és így tovább....
lehet vannak -itt is tudom- akik vették az idõt, hogy végigtolják.
én ha koponyást látok, megyek, ez van...
köszönjétek a sok csalónak, ma 6x láttam ua. embereket TDM-ben, berakott kiléptem, újra, és ott voltak ua. emberek.. szóval nem vok egyedül, akik nem hajlandóak valszín csalókkal játszani.
remélem a következõ játékban LESZ köcsögírtó kick és ban....
de igazad van csak az elég bonyolultan hangzott volna, nem biztos hogy átlátta volna mindenki...:)
és igen paint lehet szar a tömöritésben de PNG és BMP az gut részemrõl, a JPG is mivel ott hományos a kép, de nem is az a cél hogy JPG-nél BMP minõséget kapjak...amugyis PAIT csak az egyszerüsége miatt irtam...:)
ráadásul alap program letöltenie se kell.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Illetve Paint nagyon szarul tömöríti a képeket. Ocsmányul. PNG mondjuk veszteségmentes, azt talán nem bassza el.
@
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha photoshop-ot vágod, azzal még komolyabban tudsz szerkeszteni...álltalában a PNG kiterjesztés a megfelelõ ien célokra.
A linkeld képed nem tudom miért érdekes. Talán, hogy elég bénák voltak az ellenfelek :P FFA-ban laza az ilyen.
@
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
(tudod én vagyok a nehéz felfogású)
http://noob.hu/?upload_id=6558cdfd3d68bd41209936d2a515503b
http://noob.hu/?upload_id=161194f32e3b1aa4087895cb97f6b889
mondjuk ilyeneket
köszi
igazán jól nyomtad
szívesen megnézném barak képedet,vagy egy két érdekes képet a játékból
talán mást is érdekel
az, hogy némely játék, pl a Settlers 7 nem akart tökéletesen mûködni az elején, ez benne van a pakliban, minden új rendszernek terhelés alatt jönnek ki a hibái, amit azonnal javítanak és aztán no problémó.
ettõl függetlenül nagyon meg fogom gondolni, hogy mit veszek meg a jövõben és inkább csak letöltöm, hogy ne mérgelõdjek aztán amiért ott porosodik a polcon. lenne jobb helye is annak a lóvénak, minthogy porfogóként funkcionáljon.
The Matrix has you...
Pl. olyan védelem van rajta hogy az eredeti se megy pár embernek,de 2 hét alatt feltörik "pöccre" indulóra.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
amit én nem bírok a warezhuszárokba hogy fúúú minekveszedmeg, csak a szívás van vele, bezzeg a warezossal nincs gond... Na ettõl a falra mászok...
peace