Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Hú srácok, el sem fogjátok hinni...
Játszottam egy órát. Harmadik próbálkozásra bedobott egy normális lobbyba (ez 2 perc alatt játszódott le, mert ami nem volt jó onnan gyorsan kidobott), a játék szinte egybõl indult. Egy ideje nem játszottam, szóval nem ment annyira. Azért megkaptam, hogy "nice nuriko arma", ami mint késõbb kiderült: no recoil akart lenni. "no weapon push back." Ezen a push backen nevetgéltünk egy sort tök idegenekkel. 5 pálya ment le, volt amit nyertünk, volt amit vesztettünk, de mindig szoros volt a meccs. Alig láttam GLt. Talán egyszer ha megöltek vele. G18-ból is talán ha 4-t láttam. Nem volt senki WH-gyanús, nem volt senki Aim-gyanús. Nem volt lag, nem sírt senki host miatt (ami azt hiszem én voltam egyébként). Nem voltak nagyon jó játékosok (talán én voltam mindig az elsõ, ilyen 1-2-es KDRrel), de nagyon bénák sem voltak sokan... teljesen kiegyenlített volt a játék. Igaz Mercenary TDM.

@

elitehun
Pótoltam 😄
bigapó
Ja és oké, fordítva is mehet, segítek szívesen.

The Matrix has you...

bigapó
akkor sürgõsen pótold, eddig nem panaszkodtak Rád a Többiek, hogy szarul játszol vagy ilyesmi, szóval simán beférsz az ilyen publicos játékokba😊 csak tudod, amikor jön az alaptag, akkor Õ elõnyben van 😞 ez rossz érzés, de sajnos nem tudok mit kezdeni vele, nem vagyok fõnök, csak megtûrt tag Én is😊

The Matrix has you...

bigapó
semtex amit küldenek a szentek, hogy elszállj a sentexhez 😄

The Matrix has you...

bigapó
most már csak az a kérdés, hogy mit fog elõbbre venni, a GL-t vagy a claymore-t 😄
mindegy, ha lesz türelmem kipróbálom.

nekem pl úgy lett meg a Last Stand-es C4 kill, hogy lementem Final Stand-be, onnan fel tudtam állni, leraktam egy C4-et és aztán fél perc múlva kb. fel tudtam vele robbantani valakit. erre írja, hogy challenge complete. elõször nem is vágtam, hogy miaz, aztán olvastam a szöveget és emlékeztem a nevére, volt is öröm rendesen 😄
aztán azóta megcsináltam még egyszer, de az már rendesen last standes volt 😄
de ez nagyon láma dolog, hogy beadja azt amiben már nem is vagyok benne. valójában ez is egy bug, mint ahogy a Cold-blooded-es mikor a helit lövöd géppityuval és adja a challenget.

The Matrix has you...

elitehun
Háromszor is 😛
elitehun
Sajna elbaszódott a mikim és még nem vettem újat :S
Viszont akár azt is lehetne hogy jössz velem és figyelsz és ha kell bumm 😊
Aztán fordítva is megcsinálhatjuk mert nekem is kell az a challenge 😉
DarkSector
jah igaz elirtam...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
ezt a C4-re értettem, mert annál is elég szar a sebzés. A claymore meg ezért lesz rémálom, mert ahogy írod egy irányba robban...talán ennél viszont tényleg erõsebb lesz danger clse-tól, hát nemtom. a pajzsos dolgot kipróbáljuk, majd megkérdem megadhatom-e a ventris címet, mert beszélve könnyebb egyeztetni 😊
van TS is, azt hiszem az még jobb is lenne, nem laggol.

The Matrix has you...

elitehun
Az amúgy seMtex
DarkSector
jah az más a fontossági sorrend, nekem pl nem fontos stopping power, ha aug-bar-ral indulok neki a meccsnek...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
igen.
ezért van pl, hogy mikor beszéltem egy gyerekkel, a fejlövésekrõl, meg kellett vele értetnem hogy nem 2500 test és fejlövést kell csinálni, hanem a fej mindjárt ugye testlövés is, vagyis kombinálhatók a feladatok....
például csináltam a STICK-elést, és ugye közbe megy az "ölj sentex-el" challange is

bigapó
szerinted ha lerakok egy claymore-t és aztán gl-el odadurrantok, akkor azt claymore multikillnek veszi? mert ugye van arra külön challenge, hogy lõjj szét claymore-t és úgy ölj meg ellenséget, de az nem multis és az lövés, ez meg gl robbantás. már csak azért, mert így kicsit könnyebb lenne 😊

The Matrix has you...

elitehun
Vicces mert az elõbb pont ez történt 😄 De én egy nagyon nyugodt ember vagyok 😛
De nekem akkor se kell a hardline. a stopping powert max a lightweight-re vagy a cold blooded-re cserélném le
DarkSector
mert ha nincs bent a perk, és 8 ölés után meghalsz, még kárt tehetsz magadban vagy a környezetedben...😛

elitehun
Én szoktam pajzsozni és ha neked megfelel én benne vagyok ^^
Amúgy a claymore azért gáz mert elõre fele robban. tehát ha mögött állsz akár fél méterre és szétlövöd nem lesz semmi bajod. mondjuk a valóságban is így van
DarkSector
igen multi-kill nehéz, legtöbbet inkább domnationban tudsz összeszedni, nem rossz Wasteland-nál például egy MT4A-val berobbantani néha a pálya közepén a rókalyukat....😊
nekem 5 kill volt a legtöbb egyszerre, de akár kivitelezhetõ kezdéskot itt-ott sentex-el, ha kicsit futol, és gyors a kezdõpont felé elhajítod....
ez ellenségektõl függ mennyire kempelnek be egy kis helyre.

elitehun
De most komolyan. mért jó az ha 9 kill helyett csak 8 kell a pave low-hoz?
bigapó
azért van, RIOT mellé, kicsi killstreak-nél hatásos, mert 2 kill után tudod segíteni a többit - és magadat - az UAV-al. 2 kill meg gyakran megvan még pajzsal is, hát ha még gyorsan tudsz váltani is a fegyveredre és még 1-2 killt összehozni. Care package-ben meg jöhet bármi, még AC-130 is 😊

The Matrix has you...

DarkSector
igen 😊

bigapó
ez jó ötlet, nekem úgyis hiányzik ez a fajta challenge, legközelebb megfûzöm srácokat, hogy csináljuk meg 😊

egyébként aki kitalálta a multi-kill challenge-eket, azt is elküldeném Szibériába nyaralni, de télen!!
a C4 még csak-csak megy, bár azzal is napok - vagy hetek?! - óta szenvedek, de hogy a claymore hogy lesz meg az talány.
tudom, rakjam be a danger close-t, de az is édeskevés. olyan hülyén van megcsinálva a sebzés, hogy hiába robban a csóka mellett, csak hit-el a kis rohadék. egy meghal, de a másik túléli és lelõ basszus. az ilyenek úgy idegesítenek...

The Matrix has you...

elitehun
Amúgy a Hardline-nak csak sztem nincs semmi értelme?
bigapó
de mutatja, sõt a heartbeaten ki is villansz, ha ninjád van akkor is 😊

bugos a killcam, nem igazán megbízható, mint bizonyíték sajnos.

The Matrix has you...

elitehun
Emlékeim szerint killcam-ben nem mutatja a radart
DarkSector
érdekes dolog, csakhogy a visszajátszásban ha uav volt tudtommal mutatja a bal fenti térképen hogy neki akkor piros voltál a képernyõn...nem?

armageddon666
Ja hát aki így felbassza magát az így járt 😄 Régen én is ilyen voltam...
Egyébként mióta elfogadom, hogy nem minden "cheater" cheater, illetve hogy cheaterek ellen nem igazán lehet tenni, azóta mennek jól az ilyen FPSek. Néha felidegelem azért magam még mindig... Ilyenkor
a.) még jobban odafigyelek.
b.) nem figyelek oda, viszont reflexeim jobbak lesznek.

@

DarkSector

És szerinted az embert lelövik,már az ideg öli hogy "mocskos cheaterek",és akkor nekiáll az eget vizslatni hogy hol száll az a kis valami...<#vigyor4>
A zártabb pályákon meg az épületektõl alig látni amúgy is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#idiota><#nyes>

armageddon666
Plusz repked az égen.

@

Az UAV a legjobb módja hogy csaló legyél az ellenfél szemében.Fõleg ha valami egyértelmû helyre kijelez valakit,te meg "berusholsz" és kinyírod.
Mert az okos program semmivel se jelzi hogy megy az UAV csak azzal hogy egyszer bemondja a hang mikor elindítják.Na most lehet én vagyok alulképzett,de én is sokszor elsiklok felette,fõleg ha gyorsan történik közbe más is amit bemond.
Ilyenkor aztán lehet elemezni hogy ment az UAV,nem ment az UAV,csaló rohadék,én vagyok hülye hogy nem figyeltem,stb... Más meg lehet nem elemez,hanem rádmondja hogy cheat azt kész.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elitehun
De a vicc az egészben annyi hogy nem is arra dobtam amerrõl szaladtak hanem kicsit jobbra és ez pont beleszaladt
elitehun
Ilyen velem is volt csak dobókéssel. 😄
Rundown-on ott álltam fent abban a kis házban vagy miben látom hogy rohan 2 ember és csak úgy eldobom a dobókést erre látom hogy megöltem valakit 😄
armageddon666
Cheater láma-nyelven annyit tesz: Minden tiszteletem. Ön nagyon jól játszik!
Szóval csak annyit válaszolj, hogy Köszönöm 😊

@

Utálom az olyan embereket akik ok nélkûl csitereznek le. A mulkór páran játszottunk hq és mindig mikor megöltük a gyereket mindig irta h chater, nemtudom ilyenkor mit kapnak az ilyen emberek....

DarkSector
a poén az mikor snaszba bebaszok egy sentex-et, egy épületbe, vagy átdobok egy épületet, és pont STICK lesz belõle, és abban a pillanatban jön a WH-zás.
holott 100 mecsbõl 1 jön össze véletlenszerüen így.
amugy jo moka, ha haverod visz RIOT-ot magával, te rádobsz egy vagy 2 c4-et, és ha tudtok beszélni, akkor szól neked, te meg csak aktiválod, és ha van elõtte valaki, akkor annak annyi...😊

armageddon666
Hááát, ha elküldöd persze 😊 De ha minden hasonló szinten játszótól kérnél aláírást, (és mind lenne olyan jó arc, hogy adna) akkor nem látszana egy név sem az egérpadodon 😞

@

Fabio Capello
wehehhehhh.. láttál már ruszkit l4d-ben? szinte mind scriptes rohatt 😄

elitehun
Ezt most találtam. Tudom hogy ez nem igazi WH de azért ez is elég nagy segítség tud lenni :S
Ne aggódj, én ha napi 3 meccset tolok, akkor is tuti, hogy lecsalóznak ebbõl a 3-ból 1-2 alkalommal. Jó, mondjuk ha tdm-en összeölök sokszor egymás után is 30-40-et megközelítõleg, lehet gyanús lehet xd, de ez van 😊 Segít nekik, hogy látják, jaj p10 70-es, tuti csaló, kell a kifogás az embereknek, holott csak gyengébbek. Nem tudom, de én ha hackerrel találkozok, sûrûbb, ha kisebb levelen van az illetõ. P10 70-nél valahogy kevesebbet látok, mint alatta, aki tényleg csalna. Igaz vannak, akikrõl meg se mondanád, hogy csal, pedig mégis ott figyel a wh, mert mindig tudja honnan jösz, de killcamokon meg láthatóan pásztázza a környéket, de hát azért ezt mindig bemakkolni, hogy minden esetben pont oda néz az illetõ, az azért sok 😄
elitehun
Nem feltétlenül. L4d is olcsó de mégsincsenek cheater-ek 😛
elitehun
A C4-es akció nagy volt 😛
Antal99
ha tovább mennél már lehet te is prtg10 lennél!

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

bigapó
nem kell más fejével gondolkodni, elég ha emlékszel, hogy Te mit csináltál elõzõekben. sokkal többet Õk sem tudnak, ha meg igen, akkor megjegyzed és Te is használod.

The Matrix has you...

FSpofon
akkor le fog menni az mw2 ára és épp hogy több csaló lesz

Arab money

bigapó
érdekes amit leírsz, mert Én tegnap kaptam meg a hacker jelzõt, de olyan szar játékkal, hogy nem értem mire fel írta. Ja, talán arra, hogy UAV-nál láttam ahogy gubbasztanak a fal mögött Favela-n és az "A" pontnál, FMJ-s UZI-mmal odapörköltem, de csak hiteltem. Felmásztam a kukára, kilõttem az egyiket aki a tetõn hasalt, a másikra meg rádobtam egy C4-et...

Aki kicsit is ismeri a pályákat már tudja hol vannak a kemp helyek, az UAV pedig sokat segít ha van, azon kívül aki nem hangtompítózik, nem használ Ninját vagy bármi más "fedõmûveletet", azt ki lehet szúrni és le lehet gyilkolni.
Most már nem lehet minden Pre10-lvl70-re cheat-et/hack-et kiáltani, Én is kipörgettem, láthatjátok mennyi idõ alatt (galéria). Vannak nálam sokkal jobbak és sokkal rosszabbak is és van, hogy kurvaszar napom van, mégis lecsalóznak.
Engem továbbra is csak az aránytalanság és az egyenlõtlenség zavar. Ez alatt a hatalmas laggokat értem, ami miatt egyszer tudok ölni, egyszer meg nem, holott a körülmények ugyanazok (persze nem teljesen, de értitek mit mondok) és az ilyeneken múlik a killstreak vagy egy támadás vagy egy védekezés. Ez az amit nem tudnak lenyomni a torkomon és emiatt gondolkozom, hogy leteszem a játékot, ha nem is végleg, de amíg nem jön a Black Ops nem nyúlok hozzá. Akkor megnézem mennyi csaló ment el és vagy folytatom vagy nem...

The Matrix has you...

FSpofon
te már ilyen jó vagy h mások fejével gondolkodsz? aláírod az egérpadomat?

Arab money

armageddon666
😊 simán magamra ismertem volna a leírásodból... mondjuk egy ideje már nem játszom (nem azért mert nem tetszik a játék), illetve más mapokkal lett volna, de simán...

'A' map nem fekszik, esetleg aznap elsõ pályám, bénázok rajta (mondjuk annyi cheaterrel nagyon szar napon nagyon szar mapon még nem futottam össze, hogy csak 600 pontom legyen), kevés pontom van. Jön kedvenc 'B' mapra belejöttem már, rákoncentrálok, és onnantól alázok.

Múltkor megkaptam hogy WHs, mondjuk max radarhacket lehetett volna rámfogni, vagy ha WH akkor valami hihetetlenül nagy látószög mellett... pedig csak a fülem után mentem, meg gondolkoztam kicsit... "Mi lenne ha én lennék a nagyon béna ellenfél, és ki akarnám nyírni azt a köcsög kempert?". Ennyi.

@

HappyHunter
apró öröm az életben: game winning kill törõdõcsomaggal 😄

Be happy. :) Running!