24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    Hát igen a quick scope eléggé gázos. pont a tegnap láttam egy srácot aki úgy tolta hogy még nem is látott át a távcsövön (csak a szürkeséget látta) és lőtt is de mégis mindig megölt.

De mentségemre szóljon hogy én főleg Drag Shot-al ölök
  • bigapó
    Amikor Te hívol meg embereket sem biztos, hogy HOST leszel, más alapján dönti el ezt. Egyébként igen, csak ez van még mindig :)
  • lolSL
    igen
  • giorgio81
    Én csak arra emlékszem, hogy én tudok játékot indítani és oda meghívni embereket. Akkor ilyen nincs, hogy én kiválasztom, hogy milyen hosthoz szeretnék csatlakozni? Csak az iwnet van még mindig? Find game - aztán játékmód kiválasztás - rendszer csatlakoztat valahova - ez van csak ?
  • ozimak
    "...és egy őrülten rohangáló fasz-class lesz belőle így..."
  • bigapó
    kezdetektől van a HOST-os dolog, valamire rosszul emlékszel.

a quick scope pedig, mint a neve is mutatja csak annyi, hogy "gyorsan" belenézel a távcsőbe és már lősz is. ezt tényleg videókon lehet legjobban demonstrálni, de nem linkelek egyet sem, ha nagyon érdekel akkor keress rá youtube-on. szerintem egy baromság, mert a csipázás lényegét veszi el és egy őrülten rohangáló fasz-class lesz belőle így...
  • elitehun
    Elsőre a válasz. Nem új dolog és mindent megcsinál magától-
    Másodikra. Bocsi most nagyon fáradt vagyok majd hnap leírom ha addig más nem írja le XD
    De ha tudsz angolul akkor írd be youtube-ba hogy modern warfare 2 qouick scope training vagy vmi hasonlót
  • giorgio81
    Sziasztok! Két hülye kérdésem lenne. Már vagy fél éve nem játszottam a játékkal, most látom, hogy itt írják hogy csatlakoztak hostokhoz. Ez most valami új dolog? hogy lehet csatlakozni?
    A másik, hogy a csipához ezt a quick scopot hogy kell használni?
  • lolSL
    lehet hogy elvétve volt egy-egy, de én csak arra emlékszem hogy a megjelenés napján volt már vagy 60db free server, semmi motiváció nem volt megvenni a játékot, warok is törtön mentek jó ideig.
  • Boron Power
    Voltak :)

Mondjuk a megjelenés utáni első évig csak a mieink.
    Ezek voltak:

cod2-ben: ARC szerver (Computerbrothers néven később), majd a Hit & Run
    cod4-ben: a Team Ngz szerver (itt aztán lett több magyar pubszeró is később)
  • aboriginal74
    Ez mit sem változott a mai napig sem :S
  • lolSL
    csak mo-n nem voltak eredeti serverek :)
  • aboriginal74
    Sajnos ahogy múlnak az évek és fejlődik a technika, úgy fejlődünk mi is és a fiatalabb generáció is. Sajnos ez utóbbi réteg nem abban talál kihívást, hogyan lehet végigvinni egy játékot kezdő, normár esetleg veterán módban...ők inkább a könnyebb utat választják...No és ne feledkezzünk meg arról a fiatalabb rétegről sem, akik megírják ezeket a programokat!!! Amíg a fejlesztők nem találnak ki megfeleő védelmet a programok alá, addig mindig lesznek csalók is... A PB és a VAC is megállná a helyét ha nem publikálták volna ki...bár a VAC esetében ez nem annyira biztos...
  • Boron Power
    Talán majd a cod7, de a videók alapján az is ilyen robbanóanyaggal, gl-el, rakétavetővel mászkálós, skillre sok hangsúly nem helyező játéknak indul.

Viszont ha írnak hozzá versenymodot(ha egyáltalán moddolható lesz a nép által, vagy valaki megbízható külső fejlesztőnek kiadják a file-okat) akkor még lehet belőle valami.
  • Boron Power
    Azért 10-szeres ugrást nem jelentett a korábbi cod részekhez képest (már amelyik normális volt, mint a cod4, cod2, cod uo, cod). Most meg már lehet kevesebben is tolják (pc-n), mint a többit.

És ha játszottál valamelyik korábbi résszel, akkor tudod, hogy ott legalább a megjelenés utáni 1-1,5 évig az eredeti szervereken nyugodtan lehetett játszani, elvétve jöttek fel rá csalók (féltek a pb-től, meg a kidobott pénztől, ha banolja). Persze most már azoknál is kurva világ van, mert egyrészt nem frissítik a PB-t, másrészt pistike olcsón tud új kulcsot venni, ha mégis megbukik.

MW2-ben meg rögtön az elejétől (1-2 hónap) divat lett a csalás, akiket ráadásul még az admin sem tud kirakni, mert nincs.
  • lolSL
    pb csak olyan játékokban volt eddig amivel 10-ed ennyien ha játszanak, egyszerűen csak több a csaló a több játékosból, túl jól bereklámozták ezt az mw2-t a gyerekeknek. black opsnál se lesz jobb a helyzet, legfeljebb megjelenés után kis ideig amíg nem lehet olcsón cdkeyt pótolni.
  • Boron Power
    Hm. Annak idején amikor ezt mondtam akkora hozzászólás törölgetést nyomattál le... :)

Egyébként 5 hónap után kíváncsiságból felnéztem, mi a helyzet. Hát rögtön elsőre wh+aimbotos pistike osztotta a népet.

Az IW-net egy fos, mint ahogy ez korábban is nyilvánvaló volt (a lag, a csatábakerülés tragikus rendszere mellett még az adminkodást is kizárja). Szintúgy fos a VAC is. Régen a Punkbusterrel voltam elégedetlen, de az maga a csoda ennek fényében.
  • razzor two
    Üdv!
    Megvettem én is a játékot, sajnos a csalók miatt alig játszható ez a pörgős ,sok élményt adó játék! Már megbocsássatok, de mióta megy a warez verzió ott nyomom...ott én vagyok a host és kivágom a csalókat, igy jó kis játékok szoktak összejönni!Egyetlen hátránya tán, hogy a Hc-ben is van killcam, de másképp nehéz szűrni a csalókat! Viszont ott tudják, hogy kilesznek vágva ezért sokkal kevesebb próbálkozó van!! A megoldás az lenne, ha kitalálnának valamit a csalók ellen,hogy ennyi ne lenne!!!Hmmm
  • Antal99
    ezekben a játékmódokban van killcam kirívó eset egyszer volt
  • Antal99
    kár,hogy mindenki nem leli örömét a játékban

mert hisz erről kéne szólnia

én is bosszankodom néha,de általában az én hülyeségem miatt,vagy a pechem miatt
  • Antal99
    egyenlőtlen dolog ez

a csaló nem örül,csak aki tisztán játszik az bosszankodik
  • Antal99
    régen ffa-ban toltam,kb 1hete tdm egy darabig ennél maradok

bonyolultabbak nem valók nekem

néha néha mintha egyesek egész jól bírják az ólmot ,más gondom nincs

(ritka lagolásról nem a csalók tehetnek)
  • Frank99
    legyen szép napod.
    tényleg.

de ez vicc.
    a csalók örülnek gondolom, de normális partyt nem láttam régen.
  • Antal99
    élvezem minden percét!!
  • Frank99
    ma megnéztem, mi megy ezen a Foson.
    AZ megy.

4 körbe dobott be TDM-be, szinte mindenki anyázott, csalózott, hackezett....

vicc. azt hiszem VALÓBAN itt van a vége a játéknak.

nem bírtam 5 percet játszani, vagy kidobott, vagy megszakadt, vagy a végén dobott be, vagy ÉN léptem ki a pofátlan csalói miatt...
    halál.

NE vegye meg senki, akinek van esze!
    KOMOLYAN!
  • newszepiking
    arra gondol, hogy miután 70-es leszel, nem nyomsz újra pr-t. addig csak kibírod...
  • aboriginal74
    Welcome the club...

Sajnos az IW (Infinity Ward) által biztosított hálózat nem mindig áll a helyzet magaslatán...ez nem a Te hibád ilyen a rendszer, ezzel együtt kell élned!!!

Host Migration forever
  • Antal99
    jó szokott lenni,de ma este lagolt rendesen!!!
  • elitehun
    PL Searcfh and Destroy vagy Headquarters
  • elitehun
    A trükk az hogyolyan hc-t kell játszani ahol van Richochet
  • AkAfinucsi
    Azért mert nincs skill-je ahhoz ,hogy saját killstreaket érjen el ezért veszi el a másét sajnos :/. Undorító....
  • Jaka923
    Ezért nem érdemes HC szerón berakni a Package killstreak-eket :)
  • Fabio Capello
    nade itt arról van szó, hogy a saját csapattársa lövi le a pakkér :]

Amúgy kb mindennapos dolog, velem is rendszerint megcsinálják...
  • Gabe18
    Mért ha nem veszi fel és elviszi az ellenség mire visszajutsz oda, az jobb?
  • kozako
    helló.nektek is este minden játékszoba laggos lesz??igaz csak 2 napja van meg a játék de mind a 2 nap este csupa lagg minden szeró :S
  • Jaka923
    Velem is történt már ilyen, és én sem reagáltam le könnyebben a dolgot, mint te :)
  • gagax
    Uhh : D ma nem kicsit ki akasztott a játék : D rászántam magam és benyomtam a prestiget 13000 kill után : D jólvan oké eddig semmi baj... játszok TDM HC t.... lehívtam carpackaget meg emergency t...2 AC130 2 sima heli + 1 airstrike...erre megölnek melletem lvő CST megöli és felvesz mindent : O fú ha melletem ült volna ráborítok mindent ami a szobába van : O
  • bigapó
    több összetevője van, ráadásul szerintem PS3-on más még a net is, mármint nem terheli annyira, nincs annyi info ami átmenjen, így relatíve kissebb ping-el lehet számolni.
  • robotnyk
    a csík néha tényleg csak mókusvakítás, de egyébként nem a sávszél számít (2-3 Mbit felett), inkább a ping.
  • bigapó
    nah, ezeket jó leírni, nem próbáltam Én sem mindet ki:) köszi.