24218
Modern Warfare 2
-
#23974 sziasztok
szeretném megkérdezni ,hogy hogy játszhatok haverommal neten, ha neki letöltött verzió van, de nekem steames -
#23973 a Steamen most 50% - 12,49 EURO -
#23972 az intkeys?
jó, megbízható. azt is megcsináták, hogy aktiváltak helyettem....
csak meg kellett adni a steames hozzáférést, és kikapcsolni a steam guradot, majd utána jelszót cseréltem.... ennyi volt, működött.
4 v. 5 gamet vettem már innen....
bár asszem a kulcsuk most elfogyott... -
Richard90 #23971 Hali!
Innen vásároltál már? Mennyi megbízható?
Üdv. -
#23970 vegyél dobozost.
én soha többet nem veszek. -
OWEN24 #23969 Egy MAGYARORSZÁGI áruházban nézted az árakat?
a Bolti ára Székesfehérváron: Auchan 13000Ft MédiaMárkt: 11000Ft, 576( a plázában) 12000 Ft és még keveset is mondtam a 10 rongyal, annyiért esetleg online tudod megvenni. -
gunners #23968 Üdv Mindenkinek!
A special ops nem sikerül végig vinnem,hogy lehet azokat feloldani az összeset?Segítsetek köszi. -
gallhun #23967 Most már nem éri meg. Alig játszanak. -
#23966 http://www.intkeys.com/index.php?main_page=index&cPath=81
19.99 dollár. Ma MNB 224 Ft a dollár.
Milyen 10.000,- Ft?
Igenis több hónapos játékért vicc a 20 dodó. a Warezt akkor is törlöm.
csá -
#23965 jobbklikkel húzd el a markert a megfelelő irányba -
OWEN24 #23964 Frank99 szarért-hugyért? Neked szar 10E forint?
Benkoszabi- Megpróbáltad már, hogy a Wolverines pályát végigjátszod minimumon, a következőt pedig már magasabb beállításokkal?
Nekem is 2Gb ramom van és 512-es videókártyám. De 1 Gb rammal is elfut a játék.
Esetleg milyen procid van, illetve mekkora Mh-es a RAM-od? -
OWEN24 #23963 Kössz a 2 videót.
A bombázás irányát hogy lehet vááltoztatni a killsterakeknél? -
#23962 ha warez, akkor kérdezd máshol, kicsit feljebb a link
nem véletlen, hogy töröltem az előzőket.
szarért-hugyért meg lehet venni.
-
benkoszabi #23961 Üdv! Alapesetben van ugye az 512MB-os VGA-m, és a 2GB RAM-om.
Ha nem játszom, csak netezek, filmezek, egyszerű dolgokat csinálok, akkor nem vesz el a RAM-ból, de ha már játszom egy eléggé hardverigényes játékkal, akkor elvesz a RAM-ból, és odaadja a VGA 512MB-jánák a Win7? Nem tudjátok?
A következő a helyzet: A Modern Warfare 2 egy meghatározott pályájánál (Wolverines!) ha már közepesre állítom a grafikát újraindul a gép a pálya betöltésekor.
Ha minden beállítás OFF-on van, akkor nincs ilyen. De ekkor ormótlanul csúnya a játék. Mondjuk meg kell hagyni, hogyha OPTIMAL-on van minden akkor is rebootol....
Nem az van, hogyha szebbre állítom a grafikát, elvesz a RAM-ból, így az kevés lesz hiszen átpakolt belőle a VGA-nak, és ezért indul újra a gép? -
#23960 video1 video2 -
OWEN24 #23959 A játékban találakoztam egy olyan fegyverrel, hogy MG4 Explosive ruonds? Az mi? Sajnos nem volt alkalmam felvenni, mert emgöltek és többször nem is találtam, de egy gyerek azzal játszott. -
Pityudvd #23958 Akkor így már érthető miért nincs a játékban szerver list.
Én meg úgy voltam vele, hogy a steames verzió miatt nincs benne. -
OWEN24 #23957 szerverek csak a tört verzióban vannak. -
Pityudvd #23956 Az miért van, hogy nem talál szervert a játék? -
Pityudvd #23955 Sziasztok
valaki tudna segíteni, hogy tudnék magyar szervereken játszani? -
#23954 na akkor mindenki heppy -
benkoszabi #23953 Közben már rájöttem mi zabálja az erőforrást, a Spectacular Map beállíátás, ami ugye a fényekért, a csillogásért felelős, NORMAL-ra állítva már egész jó:) -
#23952 elég legyen -
OWEN24 #23951 Benkoszabi, szerintem nálad van a baj, mert nekem épphogy egy hangyával erősebb a gépem és mégis fut a játék FULLHD-ben extran. Valahogy az MW3 is fut maxon... -
koocos #23950 Arról, hogy nyolcadszor is leírtad:
"Ez már egy elég régi engine-t használó DX9-es játék, amin nincsenek nagyobb terek, full lineáris a pályatervezés, nincs benne MI, mivel scriptelt...és akad...."
Mellesleg nekem a felsorolt játékok közül nem egy el sem indult, érdekesmód az összes MW megy -
benkoszabi #23949 Ugyan miért ne lehetne azt mondani az MW-re hogy optimalizálatlan? Hisz ezt támasztja alá egy csomó dolog...
Ez már egy elég régi engine-t használó DX9-es játék, amin nincsenek nagyobb terek, full lineáris a pályatervezés, nincs benne MI, mivel scriptelt...és akad....
Viszont ugyanezen a konfigon fut max beállításokkal a Mafia2, Bad Company2, Medal of Honor, Fallout3, Far Cry2, Assassins Creed 2.
Szal ezek elfutnak szaggatásmentesen, az MW2 pedig nem? Akkor miről van itt szó kéremszépen? -
koocos #23948 2 giga rammal, 2,4re húzott amdvel és HD5570el megy maxon az mw1 -
#23947 Na visszaolvastam!!
Proci+Ram gyenge neki
ez a konfig MW1 nek is kevés maxon! -
#23946 Nem téveszted össze a Black Ops al?mert az egy optimalizálatlan szar Trejárcs gém!! -
#23945 lehet mindent mondani mw-re,csak azt nem,hogy rosszul van optimalizálva
(bár ha ragaszkodsz hozzá ,legyen) -
#23944 alábbi konfigra fejleszd,tuti megy az extra -
#23943 az mw3-nál ugyan ezt írod? -
#23942 szerintem te nem is akarsz semmit -
#23941 milyen felbontásban játszol ? amúgy "extra"-nál már elfogyhat a vga memória és azért akadhat.
Igazából mindent.A többi is csak alacsonyabb grafikán mehet... -
benkoszabi #23940 Nade tesó, oké hogy a konfigomon nem megy EXTRA-n, de könyörgöm, ez egy DX9-es, lineáris, scriptelt játék. Sehol nincs egy Bad Company2, egy AC:2, Mafia2, vagy akár a Crysis grafikájához és fizikájához...
Ha pedig mégis ez a helyzet, akkor ez eléggé optimalizálatlanra sikerült nemde?
Am mit kéne bővítenem h EXTRA-n is jó legyen? RAM? VGA? CPU? -
#23939 Felejtsd el az extra beallitast, 2 eve nekem is ez volt a problemam. Max highon hasznalom, es azota sem jott elo a problema. -
benkoszabi #23938 Rájöttem közben, levettem a grafikai beállíátsokat minimumra, közepesre, és minden ment, de EXTRA-n már az előbb említett szaggatás...
Hogy lehet ez? Ez egy régi engine-re épülő, lineáris játékmenettel operáló scriptelt játék, optimalizálatlan csupán?
Nem erős a gépem, de még a Crysis is elment, és az hol van ehhez képest grafikában és fizikában...
De akkor mit érdemes bővítenem? Mi nem elég neki a lenti konfigból? -
OWEN24 #23937 Single és a multi is?
Nincs olyan a beállításoknál, hogy automatic? -
benkoszabi #23936 Hali, igen origi.
Konfig:
- 512MB 8800GT
- AMD X2 2300Mhz
- 2GB RAM
Szóval próbáltam:
- XP kompatibilitási mód
- Grafika lejjebb vétele
- Automatikusan induló programok kilövése
- Legfrisebb Nvidia Driver
De mégse jön össze...szaggat mindenhogy... -
Puhos #23935 Szia!
Én nem látok "lent" semmilyen konfigurációt! Eredeti a játék?