24218
Modern Warfare 2
  • uikka
    sziasztok
    szeretném megkérdezni ,hogy hogy játszhatok haverommal neten, ha neki letöltött verzió van, de nekem steames
  • newszepiking
    a Steamen most 50% - 12,49 EURO
  • Frank99
    az intkeys?

jó, megbízható. azt is megcsináták, hogy aktiváltak helyettem....

csak meg kellett adni a steames hozzáférést, és kikapcsolni a steam guradot, majd utána jelszót cseréltem.... ennyi volt, működött.

4 v. 5 gamet vettem már innen....

bár asszem a kulcsuk most elfogyott...
  • Richard90
    Hali!

Innen vásároltál már? Mennyi megbízható?

Üdv.
  • Frank99
    vegyél dobozost.
    én soha többet nem veszek.
  • OWEN24
    Egy MAGYARORSZÁGI áruházban nézted az árakat?
    a Bolti ára Székesfehérváron: Auchan 13000Ft MédiaMárkt: 11000Ft, 576( a plázában) 12000 Ft és még keveset is mondtam a 10 rongyal, annyiért esetleg online tudod megvenni.
  • gunners
    Üdv Mindenkinek!
    A special ops nem sikerül végig vinnem,hogy lehet azokat feloldani az összeset?Segítsetek köszi.
  • gallhun
    Most már nem éri meg. Alig játszanak.
  • Frank99
    http://www.intkeys.com/index.php?main_page=index&cPath=81

19.99 dollár. Ma MNB 224 Ft a dollár.

Milyen 10.000,- Ft?

Igenis több hónapos játékért vicc a 20 dodó. a Warezt akkor is törlöm.
    csá
  • Fabio Capello
    jobbklikkel húzd el a markert a megfelelő irányba
  • OWEN24
    Frank99 szarért-hugyért? Neked szar 10E forint?
    Benkoszabi- Megpróbáltad már, hogy a Wolverines pályát végigjátszod minimumon, a következőt pedig már magasabb beállításokkal?
    Nekem is 2Gb ramom van és 512-es videókártyám. De 1 Gb rammal is elfut a játék.
    Esetleg milyen procid van, illetve mekkora Mh-es a RAM-od?
  • OWEN24
    Kössz a 2 videót.
    A bombázás irányát hogy lehet vááltoztatni a killsterakeknél?
  • Frank99
    ha warez, akkor kérdezd máshol, kicsit feljebb a link

nem véletlen, hogy töröltem az előzőket.
    szarért-hugyért meg lehet venni.
  • benkoszabi
    Üdv! Alapesetben van ugye az 512MB-os VGA-m, és a 2GB RAM-om.

Ha nem játszom, csak netezek, filmezek, egyszerű dolgokat csinálok, akkor nem vesz el a RAM-ból, de ha már játszom egy eléggé hardverigényes játékkal, akkor elvesz a RAM-ból, és odaadja a VGA 512MB-jánák a Win7? Nem tudjátok?

A következő a helyzet: A Modern Warfare 2 egy meghatározott pályájánál (Wolverines!) ha már közepesre állítom a grafikát újraindul a gép a pálya betöltésekor.
    Ha minden beállítás OFF-on van, akkor nincs ilyen. De ekkor ormótlanul csúnya a játék. Mondjuk meg kell hagyni, hogyha OPTIMAL-on van minden akkor is rebootol....

Nem az van, hogyha szebbre állítom a grafikát, elvesz a RAM-ból, így az kevés lesz hiszen átpakolt belőle a VGA-nak, és ezért indul újra a gép?
  • gömbgiliszta
    video1 video2
  • OWEN24
    A játékban találakoztam egy olyan fegyverrel, hogy MG4 Explosive ruonds? Az mi? Sajnos nem volt alkalmam felvenni, mert emgöltek és többször nem is találtam, de egy gyerek azzal játszott.
  • Pityudvd
    Akkor így már érthető miért nincs a játékban szerver list.
    Én meg úgy voltam vele, hogy a steames verzió miatt nincs benne.
  • OWEN24
    szerverek csak a tört verzióban vannak.
  • Pityudvd
    Az miért van, hogy nem talál szervert a játék?
  • Pityudvd
    Sziasztok
    valaki tudna segíteni, hogy tudnék magyar szervereken játszani?
  • Antal99
    na akkor mindenki heppy
  • benkoszabi
    Közben már rájöttem mi zabálja az erőforrást, a Spectacular Map beállíátás, ami ugye a fényekért, a csillogásért felelős, NORMAL-ra állítva már egész jó:)
  • Frank99
    elég legyen
  • OWEN24
    Benkoszabi, szerintem nálad van a baj, mert nekem épphogy egy hangyával erősebb a gépem és mégis fut a játék FULLHD-ben extran. Valahogy az MW3 is fut maxon...
  • koocos
    Arról, hogy nyolcadszor is leírtad:
    "Ez már egy elég régi engine-t használó DX9-es játék, amin nincsenek nagyobb terek, full lineáris a pályatervezés, nincs benne MI, mivel scriptelt...és akad...."

Mellesleg nekem a felsorolt játékok közül nem egy el sem indult, érdekesmód az összes MW megy
  • benkoszabi
    Ugyan miért ne lehetne azt mondani az MW-re hogy optimalizálatlan? Hisz ezt támasztja alá egy csomó dolog...

Ez már egy elég régi engine-t használó DX9-es játék, amin nincsenek nagyobb terek, full lineáris a pályatervezés, nincs benne MI, mivel scriptelt...és akad....

Viszont ugyanezen a konfigon fut max beállításokkal a Mafia2, Bad Company2, Medal of Honor, Fallout3, Far Cry2, Assassins Creed 2.

Szal ezek elfutnak szaggatásmentesen, az MW2 pedig nem? Akkor miről van itt szó kéremszépen?
  • koocos
    2 giga rammal, 2,4re húzott amdvel és HD5570el megy maxon az mw1
  • soo277
    Na visszaolvastam!!
    Proci+Ram gyenge neki
    ez a konfig MW1 nek is kevés maxon!
  • soo277
    Nem téveszted össze a Black Ops al?mert az egy optimalizálatlan szar Trejárcs gém!!
  • Antal99
    lehet mindent mondani mw-re,csak azt nem,hogy rosszul van optimalizálva

(bár ha ragaszkodsz hozzá ,legyen)
  • Antal99
    alábbi konfigra fejleszd,tuti megy az extra
  • Antal99
    az mw3-nál ugyan ezt írod?
  • Antal99
    szerintem te nem is akarsz semmit
  • Bence94
    milyen felbontásban játszol ? amúgy "extra"-nál már elfogyhat a vga memória és azért akadhat.

Igazából mindent.A többi is csak alacsonyabb grafikán mehet...
  • benkoszabi
    Nade tesó, oké hogy a konfigomon nem megy EXTRA-n, de könyörgöm, ez egy DX9-es, lineáris, scriptelt játék. Sehol nincs egy Bad Company2, egy AC:2, Mafia2, vagy akár a Crysis grafikájához és fizikájához...

Ha pedig mégis ez a helyzet, akkor ez eléggé optimalizálatlanra sikerült nemde?

Am mit kéne bővítenem h EXTRA-n is jó legyen? RAM? VGA? CPU?
  • Daell Drow
    Felejtsd el az extra beallitast, 2 eve nekem is ez volt a problemam. Max highon hasznalom, es azota sem jott elo a problema.
  • benkoszabi
    Rájöttem közben, levettem a grafikai beállíátsokat minimumra, közepesre, és minden ment, de EXTRA-n már az előbb említett szaggatás...

Hogy lehet ez? Ez egy régi engine-re épülő, lineáris játékmenettel operáló scriptelt játék, optimalizálatlan csupán?
    Nem erős a gépem, de még a Crysis is elment, és az hol van ehhez képest grafikában és fizikában...

De akkor mit érdemes bővítenem? Mi nem elég neki a lenti konfigból?
  • OWEN24
    Single és a multi is?
    Nincs olyan a beállításoknál, hogy automatic?
  • benkoszabi
    Hali, igen origi.
    Konfig:
    - 512MB 8800GT
    - AMD X2 2300Mhz
    - 2GB RAM

Szóval próbáltam:
    - XP kompatibilitási mód
    - Grafika lejjebb vétele
    - Automatikusan induló programok kilövése
    - Legfrisebb Nvidia Driver

De mégse jön össze...szaggat mindenhogy...
  • Puhos
    Szia!

Én nem látok "lent" semmilyen konfigurációt! Eredeti a játék?