Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utolsó váûlaszom óta za játszottam za MW2-vel.
Mostanában Battlefield Bad Company 2-vel játszok. BFBC2-ben is megszereztem az UMP45-öt.
AMi érdekes az hogy:
MW2:Headshot:2 lövés felsõtest: 3 lövés alsótest 3 lövés ( stoppingal mindenhol 2)
BFBC2: Headshot: 4 lövés , ferlsõtest: 8 lövés , alsó test:8 lövés.(Magnum ammo-val meg 3 a fej és 6 a többi)
gömbgiliszta
ja, meg derail-on a szekrényben!!!

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Nekem nem jutna szembe a csatorna alatt keresni.
Antal99
nagggyon komoly!

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Bugi Misi
Scrapyard-n hogy a faszba találták meg😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Találtam egy csomót😄 Tényleg bennt vannak a játékban 😊)
http://www.youtube.com/watch?v=1ALQ8CgV3gw
itt megkeresik az összeset.
Mindjárt megnézem én is 😄
gömbgiliszta
mit keres néhol a pályákon plüssmaci? ti mit tudtok errõl? ez vajon igaz?:

"THE REASON WHY THERE ARE TEDDY BEARS:

A DAUGHTER OF THE CREATOR OF MW2 DIED OF CANCER AT AGE 5."

Fogalmazzunk úgy, hogy négyszög 😄
Bugi Misi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Kocka lennék? napi (össz) 2-3 órát játszom átlagosan ha aztmondod kocka vagyok, elfogadom mert tényleg sokat játszok.
Antal99

_
I_I

(ez egy kocka)

Én igen, használom.
TAR21hez és ak47hez. De megvan még UMP45, intervention és fegyverekhez.
Az összes többi fegyverhez egyedül ez nincs meg, minden más + minimum egy urban camo megvan már 😄
gömbgiliszta
ahhoz kell ugyebár a 40 fmj-s "falon át" kill. de megteszi pl. ha üvegen át ölsz, mondjuk terminalon a lépcsõ elõtti nagy ablakot (tdm-nél ez az egyik kezdõ oldal)ha betöröd és elõtte térdelve a szilánkos részen ha át lõsz. bár szerintem semmi jó nincs az extended mags-ban, én sose használom. valaki igen?

okés, köszi!
az Extended mags-ra van valami kiskapu vagy trükk amivel gyorsabban lehet unlockolni?
UnknownAsshole
betölt a pálya, elindul a harc és te ölsz meg legelsõnek valakit.
frist blood-ot hogy lehet elérni?
Antal99
na nekem pont ilyen volt
automatikusan nyomtam a tabot,puff kilép(már kivettem a bill. -bõl a tabot,nehogy megnyomjam)
segíteni nem tudok magától múlt el!

ésha átálítod, hogy ne a tab-al nézze a statod? (már ha lehet olyat)
akkor szokott kilépni mikor meg akarom nézni a sztatomat azaz a tab billentyû lenyomásakor

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

tudna valaki segíteni? win7-es oprendszerrrel mindig kidob a játékból
"mw2 mûködése leállt" nincs demon tools bekapcsolva tehát azzal nem akadhat össze de akkor mi lehet a baj?

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

Frank99
a warez nem idevaló.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

AkAfinucsi
HQ-t nem tudsz játszani ground waron 😊 (ott csak tdm van és domination)
Az SD fölött van olyan h HQ Pro és alul van valamerre a Hc része.

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

TAR21 extended-el csináltam egy multikill-t 😄DDDD
Skidrow-on abban az alagútban elkaptam 4 ellent 😄
Nagyon megtetszett ez a fegyver, nemsokára meglesz a FALL-is 😄
TruckerDave
De nincs olyan a lehetõségek között. De már Owen megválaszolta.

AkAfinucsi
Headquarter-nek hívják 😄

Azt csak ground warban vagy mod pit ben lehet(asszem).
TruckerDave
HQ-t csak max szinttõl lehet vagy hogy van ? Mer nekem olyan nincs. SD-t játszottam most, nem rossz csak nem szeretek utolsó lenni, mert látják mekkora béna vagyok. 😄 SC szerót HC-be nem találtam, vártam vagy fél órát de senki nem jött. 😄 De a sima SD is agyon bejött 😊

Hajnali 3-kor?<#wow1>

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

TruckerDave
Köszi majd kipróbálgatom õket, s remélhetõleg talál szerókat.

redmonk
hát nem tudom, nálam állandóan talál...pl hajnali 3kor 80player volt hchq-ban azok között lehet néhány hostot kreálni és már gamelünk is...bocs ez nem lett magyaros, fáradt vok de nincs kedvem aludni

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Csak az a kár, hogy alig talál SD vagy HQ serót.

V43 1105
Domination is bitang jó .. szerintem.. , de a Demolotion is pofás.. :-P

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

redmonk
Én csak és kizárólag HC módban tolom, mert véleményem szerint semmi realitás nincs a normal-ban. Ezen belül szinte csak HeadQuarter illetve Search and Destroy. HQ-ban fõhadiszállást kell elfoglalni és tartani ameddig csak lehet, SD-ben meg vagy védeni kell A és B pontot, hogy ne rakják le a bombát valamelyikre vagy a támadó csapatban vagy.

TruckerDave
Én még kezdõ vagyok és szinte csak DTM-et játszottam. Gondolom megosztóak a vélemények de úgy átlagban melyiket szeretitek a legjobban és ott milyen cél van mit kell csinálni ?

redmonk
ott a végén a trükk...ha már van egy ismerõs akivel nyomatod sokkal másabb a dolog

V43 1105
Én ahol játszottam mindig daráltam az a vicc, és Black Opsban is így van.. egyszerûen lámák játszák a játékot, és szinte ha haverokkal toljuk átlehet gyalulni az egész mezõnyön .. <#miaz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én nem szeretem a tdm-eket emg arrol szól, hogy csak rohangálunk és lövünk. Alig találni embert sokszsor.
Én inkább játszom olyan játék módokban ahol van valami cél, illetve a "cél"ok körül vannak az emberek is. Pl HQ, DOM, CTF
AkAfinucsi
sok különbség nincs a 10 kill vaqy a 250 cod point között szerintem
1map/5k cod point és vicc,hogy mindenért szarják beléd a cod pointot 😊

redmonk
a nagy igazság, hogy nem lenne semmi baj ezekkel a játékokkal, ha nem ilyen senkiháziak játszanák akik azt sem tudják, hogy mi a lényege a dolgoknak.
például a hq inkább néz ki tdm-nek, tdm meg tiszta sd. multkor hq-ztam mint mindig a srác szolid 195/40 k/d-t hozott össze. most az nem érdekes csalt-e vagy sem ennyi volt és kész, hozzáteszem még így is vesztettek. aztán egyik nap átmentünk tdm-re ott meg nem találkoztam emberrel basszus, csak innen-onnan egy golyó voltam.

Bugi Misi
van 2 nagy különbség BO és MW2 között dedikált szerverek ahol tilthatják az ilyesmit és BO pontokért lehet ki unlockolni a GL-t nem mint MW 2 ben 10 kill-t

mmovar
az szart se ér. meg az riottal ér valamit de azzal futkosni meg nem sok kedvem van nem nekem találták ki.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fabio Capello
van ilyen, csak nem perk, hanem equipment, blast shield a neve

mmovar
az lenne jó ha lenne benne olyan perk mint Black ops-ban flak jacket vagy mi. és az kibírja a gl-t meg granyót. ez lenne a leg egyszerûbb és legkézenfekvõbb ellenszer. én BO-van sokat játszok és látszik is hogy nem igen gl-eznek ott.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Most én neked bõgtem? Ha ennyire tilos ilyennel kapcsoaltban írni akkor nem fogok. Csak nyugi.
UnknownAsshole
dejó hogy mindenki utál valamit...
én is lehasalok, hogy kevésbé találjanak el de ha nem tard az ellen akkor még könnyebben fejbe lõ szóval nemtudom miért kell sírni mindenért
Én leginkább azt útálom, amikor mindenki úgy jászik, hogy ha meglát valakit autómatikusan hasal.
Én nem engedném QS sem. Ugrás közben lõvés, futás ugrás lehasalás lövés kombó. Ezeket is letiltanám.

Az lenne a jó, ha a GL lenne az utolsó és legnehezebben megszerezhetõ attachment.
Például valami összetettet kellene csinálni érte. 40 bullet penetration kill felszerelhetõ shogunnal( masterkey)
redmonk
Mivel a tubing ellen nincs mit tenni és százszázalék, hogy nem veszik ki a GL-t mint attachment ezért remélem szerver oldalon az mw3-ban már lesz olyan beállítva, mint COD1-2-ben lehetett mikor megálltál/guggoltál/hasaltál valahol, ha jól emlékszem 10mp után elkezdett pittyegni, hogy ne kempelj aztán ha még is akkor pöttyet megmurdáltál.

Amikor egyedül megyek csak ez van, tubing/camping. Ennyit tud a játékosok közel 80%-a.