Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában Battlefield Bad Company 2-vel játszok. BFBC2-ben is megszereztem az UMP45-öt.
AMi érdekes az hogy:
MW2:Headshot:2 lövés felsõtest: 3 lövés alsótest 3 lövés ( stoppingal mindenhol 2)
BFBC2: Headshot: 4 lövés , ferlsõtest: 8 lövés , alsó test:8 lövés.(Magnum ammo-val meg 3 a fej és 6 a többi)
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
itt megkeresik az összeset.
Mindjárt megnézem én is 😄
"THE REASON WHY THERE ARE TEDDY BEARS:
A DAUGHTER OF THE CREATOR OF MW2 DIED OF CANCER AT AGE 5."
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
TAR21hez és ak47hez. De megvan még UMP45, intervention és fegyverekhez.
Az összes többi fegyverhez egyedül ez nincs meg, minden más + minimum egy urban camo megvan már 😄
az Extended mags-ra van valami kiskapu vagy trükk amivel gyorsabban lehet unlockolni?
automatikusan nyomtam a tabot,puff kilép(már kivettem a bill. -bõl a tabot,nehogy megnyomjam)
segíteni nem tudok magától múlt el!
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
"mw2 mûködése leállt" nincs demon tools bekapcsolva tehát azzal nem akadhat össze de akkor mi lehet a baj?
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az SD fölött van olyan h HQ Pro és alul van valamerre a Hc része.
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Skidrow-on abban az alagútban elkaptam 4 ellent 😄
Nagyon megtetszett ez a fegyver, nemsokára meglesz a FALL-is 😄
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Én inkább játszom olyan játék módokban ahol van valami cél, illetve a "cél"ok körül vannak az emberek is. Pl HQ, DOM, CTF
1map/5k cod point és vicc,hogy mindenért szarják beléd a cod pointot 😊
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
például a hq inkább néz ki tdm-nek, tdm meg tiszta sd. multkor hq-ztam mint mindig a srác szolid 195/40 k/d-t hozott össze. most az nem érdekes csalt-e vagy sem ennyi volt és kész, hozzáteszem még így is vesztettek. aztán egyik nap átmentünk tdm-re ott meg nem találkoztam emberrel basszus, csak innen-onnan egy golyó voltam.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
én is lehasalok, hogy kevésbé találjanak el de ha nem tard az ellen akkor még könnyebben fejbe lõ szóval nemtudom miért kell sírni mindenért
Például valami összetettet kellene csinálni érte. 40 bullet penetration kill felszerelhetõ shogunnal( masterkey)
Amikor egyedül megyek csak ez van, tubing/camping. Ennyit tud a játékosok közel 80%-a.