Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benkoszabi- Megpróbáltad már, hogy a Wolverines pályát végigjátszod minimumon, a következõt pedig már magasabb beállításokkal?
Nekem is 2Gb ramom van és 512-es videókártyám. De 1 Gb rammal is elfut a játék.
Esetleg milyen procid van, illetve mekkora Mh-es a RAM-od?
A bombázás irányát hogy lehet vááltoztatni a killsterakeknél?
nem véletlen, hogy töröltem az elõzõket.
szarért-hugyért meg lehet venni.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha nem játszom, csak netezek, filmezek, egyszerû dolgokat csinálok, akkor nem vesz el a RAM-ból, de ha már játszom egy eléggé hardverigényes játékkal, akkor elvesz a RAM-ból, és odaadja a VGA 512MB-jánák a Win7? Nem tudjátok?
A következõ a helyzet: A Modern Warfare 2 egy meghatározott pályájánál (Wolverines!) ha már közepesre állítom a grafikát újraindul a gép a pálya betöltésekor.
Ha minden beállítás OFF-on van, akkor nincs ilyen. De ekkor ormótlanul csúnya a játék. Mondjuk meg kell hagyni, hogyha OPTIMAL-on van minden akkor is rebootol....
Nem az van, hogyha szebbre állítom a grafikát, elvesz a RAM-ból, így az kevés lesz hiszen átpakolt belõle a VGA-nak, és ezért indul újra a gép?
Én meg úgy voltam vele, hogy a steames verzió miatt nincs benne.
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '
valaki tudna segíteni, hogy tudnék magyar szervereken játszani?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
"Ez már egy elég régi engine-t használó DX9-es játék, amin nincsenek nagyobb terek, full lineáris a pályatervezés, nincs benne MI, mivel scriptelt...és akad...."
Mellesleg nekem a felsorolt játékok közül nem egy el sem indult, érdekesmód az összes MW megy <#wave>#wave>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Ez már egy elég régi engine-t használó DX9-es játék, amin nincsenek nagyobb terek, full lineáris a pályatervezés, nincs benne MI, mivel scriptelt...és akad....
Viszont ugyanezen a konfigon fut max beállításokkal a Mafia2, Bad Company2, Medal of Honor, Fallout3, Far Cry2, Assassins Creed 2.
Szal ezek elfutnak szaggatásmentesen, az MW2 pedig nem? Akkor mirõl van itt szó kéremszépen?
Proci+Ram gyenge neki
ez a konfig MW1 nek is kevés maxon!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
(bár ha ragaszkodsz hozzá ,legyen)
Igazából mindent.A többi is csak alacsonyabb grafikán mehet...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha pedig mégis ez a helyzet, akkor ez eléggé optimalizálatlanra sikerült nemde?
Am mit kéne bõvítenem h EXTRA-n is jó legyen? RAM? VGA? CPU?
Hogy lehet ez? Ez egy régi engine-re épülõ, lineáris játékmenettel operáló scriptelt játék, optimalizálatlan csupán?
Nem erõs a gépem, de még a Crysis is elment, és az hol van ehhez képest grafikában és fizikában...
De akkor mit érdemes bõvítenem? Mi nem elég neki a lenti konfigból?
Nincs olyan a beállításoknál, hogy automatic?
Konfig:
- 512MB 8800GT
- AMD X2 2300Mhz
- 2GB RAM
Szóval próbáltam:
- XP kompatibilitási mód
- Grafika lejjebb vétele
- Automatikusan induló programok kilövése
- Legfrisebb Nvidia Driver
De mégse jön össze...szaggat mindenhogy...
Én nem látok "lent" semmilyen konfigurációt! Eredeti a játék?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mi lehet a gond/megoldás? Ennyire optimalizálatlan, esetleg patch?
banner
mert múltkor kicsit álogattam a control-menüpontbasn és most nincs célkeresztem( sima, NEM HC szervereken sem)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Lenne olyan problémám, hogy tegnap megkívántam a multit és hát felraktam, de beakad mindig nem értem mi lehet a baj 1 éve még futott rendesen, én úgy gondolom az mw3 kikészítette a videókártyát mer azt nem nagyon bírja a gép, de szeretnék már ezzel multizni, újraraktam a videókártyát, meg a játékhoz tartózó directx-et is felraktam de laggol a játék. Valakinek valami ötlete van? (azt ne mondjátok hogy vegyek új gépet mert nincs rá pénz... <#rinya>#rinya>)
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Újrakellet húzni a gépet teljesen, és elötte nem tudtam elmenteni a player mappámat.
A szint maradhat, csak a K/d ratio, a wins/losses meg ilyeneket szeretném lenullázni