Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Mind1. High attól még kúrvanagy mázlid volt annál a game winning kill-nél 😛
Frank99
itt ne dicsekedjen senki sem hacked dolgokkal.... van aki - mint pl darcsector- ezt megértette.

radír....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

kBagyula
Azaz, vagy füstgránát, ki minek híjja. <#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Törölt felhasználó
közbe beugrott, hogy ez az egyik pálya címe 😊
elitehun
Az mw2 demója
Törölt felhasználó
PS3 store-on mi ez a MW2 : Cliffhanger demó?
elitehun
Ködgránát?
kBagyula
Nem tudom, én csak egy egyszerû fejbedobással kinyírtam flashbangel, ködgránáttal már több ellent. Sõt volt, hogy headshotnak számolta. Mondjuk egyik sem direkt volt, csak úgy eldobtam a cumót a pálya másik vége felé.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

elitehun
Én eddig kb 5-ször láttam olyat 😄
Tehát elég nehezen 😛 De ha nagyon kell akkor rakj be scavengert és dobáld õket minél többször. vagy ha látod hogy van egy last stand-es akkor sztem próbálj mögé kerülni (amikor már fekszik) lõdd meg de úgy hogy ne haljon meg és utánna dobj rá stunt. rögtön 2-õt. csak az a gáz ha valaki megöli elõled 😛
A stunnel való ölés hogy lehet gyors ? 😄

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Antal99
még egyszer
kösz<#vigyor4>

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

bigapó
mégegyszer😊

ami zöld betûs az marad ami nem az törlõdik minden szintlépésnél. a legalján lévõ prestige-k közül pedig az alsó 5 ami nullázódik, mert azok a last stand, stun, késelés és egyéb dolgok amik hamar megvannak megint.

The Matrix has you...

Antal99
köszi

kBagyula
Ami most done, azt újracsinálod minden prestige-ben. Kapod érte a pontokat újra.

gömbgiliszta
"A Friends-en felül a neved melletti nyílra klikk és legalul a set friend name"

megvan, sikerült, köszi

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Antal99
már nem akarlak fárasztani,de azokkal mi lesz ami😄ONE

Antal99
megvan a zöld betû

ROGERNYUL Isten vagy

(mit iszol?)

Antal99
akkor az hogy létezik,hogy prestige4-nél 70-es szintnél

megkapom ak-t és már lõttem vele "AK-47:VETERAN II 453"

pedig 70-nél EGYBÕL megnézem semmivel sem lõttem nemhogy ak-val

Hello,azt szeretném kérdezni nekem van az a problémám. hogy néha ki írja hogy Connection to IWNet.. és nem enged be ez csak akkor van ha ruterrõl megy a gépbe a net ha modembõl megy anet a gépbe akkor mindig beenged ! Ez a probléma attól is lehet mert régi a ruter és nincs rajta valamilyen funkció? A ruter 5-6 éves és nincs rajta UPnP de mégis Open a NAT Typon .A ruteren Peer to Peer sincs ezek nem befolyásolják a Connection to IWNet-es problémát?
kBagyula
A challengek közül csak az marad meg, ami zöld betûvel van írva a fehér betûvel írt szöveg resetelõdik.

FSpofon
semmi

Arab money

Antal99
ezért kéne tudnom mi marad.

Antal99
ezt értem,de ha utána elérek egy fegyverhez,akkor,mondjuk ~1236-ot
öltem már vele

nem szeretnék nulláról indulni akkor szeretnék szintet váltani
amikor már csak egy pár lövés kell MONDJUK AZ ump45 -nél,
hogy10000xp-t kapjak ,így gyorsabb az indulás,szint lépés

ozimak
A jelvények amiket ezekkel megszereztél megmaradnak,viszont a tartozékok mint pl. a silencer,FMJ,acog ilyesmi azokat újra meg kell szerezni!
ozimak
Én tényleg nem tudtam 😊 Mindíg csak elmentem a pult mellett 😊 NEM ÚGY MINT MOST 😊))
Antal99
én sem bántam meg a 18pénzt

segítsetek már rajtam:

prestige váltás után a fegyvereknek tuti,hogy valamelyik találata
"megmarad" remélem érthetõ?!(pl.: VETERAN MASTER)

DE NEM TUDOM MIK EZEK MELYIK AZ???

aki tud ja írja már le,legyen szives

armageddon666
Meg akkor is ha nem, csak jobban tolod mint az admin és nem ismernek 😛

@

SpeedXHUN
Kösz srácok az infókat!Hát nem tudom mi legyen,igazság szerint a battlefield szerû megoldás hiányzik hogy ott bannolnak mindenhonnan ha csalsz.<#worship>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

elitehun
Ja igen a vége lemaradt.
Aki meg fizetõs hack-et használ egyszerûen hülye 😊
elitehun
Aki ingyenes hack-et használ az csak magával szúr ki mert elkapja a VAC és bumm végleges ban ^^
gömbgiliszta
én sem bántam meg egyáltalán

maga a játék simán megérte a pénzt, kár, hogy szar a supportja, és magukra hagyták a tisztességes játékosokat.

én nem tudom, van valami ingyenes WH, vagy mi a szösz, de hétvégén rengeteg aljadékkal találkoztam. már régen elkezd követni még amikor bent vagyok az épületben a falon keresztül, mire kiérek, már be vagyok célozva, bumm.

azt csinálják többen, hogy heartbeat sensor van a fegyójukon, és ha szóvá teszed hogy wh, akkor azzal védekeznek. mondom anyád, mert nálam a perk3 mindig ninja pro...

elitehun
Nekem is nagyon tetszik a game 😄
newszepiking
de nekem van igazam<#mf1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

newszepiking
én minden hibája ellenére sem bántam meg hogy megvettem.
szinte csak ezzel játszom.
olvass bele több helyen a fórumba, úgy egyszerûbb dönteni.
az tuti hogy az én véleményemmel ellentétben több olyan véleményt fogsz olvasni aki szidja, mint aki dícséri.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Hello. Személy szerint én azt mondom nem vedd meg. Én megbántam kicsit. Szinte nem is játszok már velük, inkább CS-zek.

Van annyi csaló mint CoD4-be,ha nem több.Ott legalább az admin kivágja õket esetleg,itt még ez sincs...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

SpeedXHUN
Sziasztok!

Még mindig nem tudom megvegyem-e a játékot,mert cod 4 be rengetes a cheater sajnos,de ha itt steam van és az ember kap account felfüggesztést,akkor itt nincs sok csaló igaz?

A másik tört játékkal az ember nem tud neten játszani nem?Így nem kockáztat a játék árával.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

elitehun
A Friends-en felül a neved melletti nyílra klikk és legalul a set friend name
gömbgiliszta
igen az érdekelne, hogy a shift+tab után hol kell. mert nem találtam sehol. van profil, de ott nem engedi átírni

armageddon666
steam friends nevet kell átírni. shift tab és ott valahol... friends, settings talán.

a laggot nem oldja meg, csak akkor elveszti a hostot a játék, és újat keres, valszeg jobbat.

@

gömbgiliszta
hogy lehet játék közben átnevezni magad? többször mondták játékon belül, hogy: "host leave or rename" az átnevezés megoldja a lag host problémáját?

V43 1105
Semmi, nem fog menni, hiába töltöd le és másolod be a játék mappájába.. Van egy fájl ami megállapitja hogy megvan-e véve vagy nincs, ha nincs akkor egyértelmû hogy az új pályákat se fogja látni .. Jól mondják elõttem DLC árát tessék Black Opsra nyomatni :-)))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

FSpofon
inkább rakd el a pénzt a black opsra

Arab money

A fene sem tudja hogy érdemes e ezt megvenni vagy. Elég húzós azért, és egy hónap múlva meg megint jön egy másik map.
elitehun
Sztem inkább bann
FSpofon
steam account felfüggesztés

Arab money

Nézegettem neten hogy ingyen is meg lehet szerezni a map pack-eket.
Lehetséges ez? Milyen következményi lennének?
Eredeti alapjátékom van persze... (kicsit idegesítõ, hogy pár pályáért ennyi pénzt kérnek)
Frank99
nem, bankfüggõ, ahol a kártyád van...

Frank99
azt nem tudom, hogy külön meg tudod-e venni a 2-ikat, de azt igen, hogy a stimulusban* tudsz a CSAK új pályákkal játszani, meg keverve a régiekkel a többi játékmódban....

az árfolyam meg a te bankod eladási árfolyamától függ....

elitehun
Tudtommal nem muszáJ megvenni az elsõ dlc-t és gondolom mindenhol ugyanolyan az árfolyama az eurónak