24218
Modern Warfare 2
-
lehet, hogy hülyeséget mondok, de a players szerintem a single részé a userdata meg a multi-é. Nekem legalábbis utóbbi kellett a multi visszaállításához (hú, ezt a szót egybe vagy külön kell írni? :). -
új prestige. a következő. és annyi törlődik ami mindig.
ellenben ha pr10 lvl70re kerültél, esetleg megkaptad a hackes jelvényt vagy egyéb jelvényeket, akkor szopi... akkor van ilyen MW2Config cucc (azzal lehet egyébként kényelmesen backupolni), illetve az új verzióban van lehetőség hogy reset lvl1re... abszolút előröl kezdeni... viszont akkor teljesen mindent veszítesz. -
attól függ mikori a backup-od. -
Ha jól emlékszem Te nem nagyon értesz a gépekhez, ezért felteszem a 10 milliós kérdést: Hova szoktad telepíteni a játékaidat? -
dekk93 #21414 Csak az aktuális Prestige szintemet kell előröl kezdeni vagy az egészet és kitörlődik minden? -
A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb.
Prestige, kezded előröl, máskor alt+f4 vagy reset ha ilyen van. És backup sűrűn... -
taigetosz plussz 
mindig mindenhol mindenért supportra kell írni... szerintem egyébként a programok használata során erre többször is van figyelemfelhívás, de ebben nem vagyok biztos. -
dekk93 #21411 Az előbb a játékban bejelentkeztem egy sima tdm-re és behívott egy törtszerverre ahol valami zombis mod ment, kiléptem, bejelentkeztem még egyszer és megint egy törtszerverre dobott be, itt repülni lehetett... Ezen kívül lvl60ról instantba 70re ugrottam. Eddig még soha nem fordult elő ilyesmi, mi a teendő ilyenkor? Bannolni fognak? -
De ha valaki nem tudja hogy oda kell írni
-
"Amúgy volt már pl. arra is példa hogy az ominózus 12000 emberen kívül is volt hibás bann...[citation needed]"
Hova írnék segítségért?
a.) steam support
b.) ismerős -
Amúgy volt már pl. arra is példa hogy az ominózus 12000 emberen kívül is volt hibás bann... előfordulhat... de nem akarom védeni a srácot! Ha akarjátok akkor tagadjátok ki :) De te hová írnál segítségért? Csak annyit kérdezett ilyenkor mi a teendő nem azt kérte mondjatok erről véleményt?! Ha cheater és jogos a bann akkor úgyse kapja vissza az accot :) Ha pedig nem... nos akkor lehet törölni az utolsó 16 hsz-t :)
Peace! Megyek játszani! ;) -
"ha nem írná be valaki minden 2. nap hogy mennyi csalót lát akkor esetleg el lehetne gondolkozni hogy ártatlan is lehet, de így..
a vac meg 10 év alatt 2x ha hibázott így. " <-- erre reagált Elite kolléga én pedig elite hsz-ére írtam a választ, nem tudom hol rontottam el
-
Okés de csak mikrofonnal ^^ -
Ahhoz rá kellene venni a két havert is :) De az egyik szegénykém átlagpontszáma: 6-700 :) Tudod Arpeee :) A másik meg most vette meg és legutoljára még jan. feb. környékén játszott vele :) Nem hiszem,hogy tetszene nekik a Hardcore-ra váltás :))) De majd feldobom... :) -
Más ha Pistike mondja hogy csalsz.
Más ha VAC tágítja az ánuszod mert nem fair dolgokhoz nyúltál.
Ne hasonlítsd össze a két dolgot :) -
Aki olyan patkány hogy csal az
a.) lehet olyan hülye is, hogy...
b.) van olyan patkány, hogy megjátssza az ártatlant...
És itt nem állítottam egy szóval sem, hogy aki ide írt az csalt. -
Az meg a másik fele :) Épp itt szoktak panaszkodni azok is akiket "lecheatereznek"... Felmerül tehát az okos kérdés: Na akkor most ők is csalók?
-
igen, ha jól emlékszem a sok év alatt 2szer történt ilyen, és az MW2 az nem is VALVE játék, szal ahhoz hozzáigazítani ezt a szart macerásabb... gondolom egyik updatetel nem voltak szinkronban, puff neki... ingyen l4d2...
és igen: 12ezer ember... és ebből itt egyből voltak 2-en legalább...
#21396 scores -
Valaki aki előbb gondolkodik mint beszél ^^
Amúgy mostanában rég játszottunk mert ráálltam a hc sd-re. Egyszer kipróbálhatnád. :P -
Eleve nem lehet valaki olyan hülye hogyha tudja hogy cheatelt akkor nem hiszem,hogy meglepődik ha kiírja neki,hogy "cheat detected"... 
Az egyetlen gyanús dolog az a "haverom" :D de az sem feltétlen... szerintem aki ilyenkor kétségbeeseik és ide jön az nem valószínű hogy cheater,ráadásul ez már itt a fórumon is többször bebizonyosodott...
support.steampowered.com
Nem kell mindenhol a "fekete híreket" olvasni
-
Megjegyzem attól mert még valaki azt mondja hogy valaki csalt nem feltétlenül csalt az illető ^^ -
ebben giliszta véleményét osztom, érdekes hogy mindenkinek a haverját bannolja a VAC aki sose csítelt... -
ha nem írná be valaki minden 2. nap hogy mennyi csalót lát akkor esetleg el lehetne gondolkozni hogy ártatlan is lehet, de így..
a vac meg 10 év alatt 2x ha hibázott így. -
Nem tudom mért olyan nehéz elhinni hogy nem cheatelt akár Ő akár a haverja. A VAC is szokott hibázni. ha jól emlékszem a múltkor 12 ezer embert bannoltak tévesen -
egyik haveromnak... aha persze...
életében nem cheatelt... aha persze...
-
support.steampowered.com oldalon reklamálhat a "haverod". -
nem akarok bunkó lenni, de ez már hányadik " a haveromnak... " kezdetű duma???
mert egyszer még elhiszi az ember nade nemá, hogy mindenkinek a komája jár ide panaszkodni... :/ -
ribery7 #21391 Hello, egyik haveromnak azt írja ki mikor belép a gameba és utána a playbe hogy cheat detected és kijön a console ,de életében nem cheatelt és erederti a game akk mi a teendő? Az nem lehet hogy azért bannolták mert volt 1 hackelt szerón,mert 1 prestige 70 volt felment egy szeróra azt full 70-es lett minden embléma és fegyver megvan neki és minden fullos? Ilyen esetben mi a teendő? -
Én ilyen sniperes gyerek vagyok:D
Intervetion ACOG sight és FMJ...
-"- Silenver és Heartbeat sensor
-"- Thermal...
Barrett .50 cal ACOG és FMJ
-"- Silencer és Heartbeat sensor
-"- Thermal:D
-
minden ok
köszi -
elindítod a steamben és minden ugyanúgy lesz mint most, kivéve a single player mentéseket meg spec ops csillagokat, arról készíts másolatot ha kellenek. -
és a dlc-ket magától rakja fel? -
ugyanúgy -
segítsetek
vista helyett vin7-et teszek fel
hogy kell telepítenem a játékot? -
Hjajj de imádom az olyan embereket akik nem figyelnek arra, hogy behívtunk egy UAV-ot, aztán jön a csíterezés ezerrel... :| -
más az, hogy Én hallom vagy más hallja. a sajátomat tök mindegy, illetve zavaró lehet néha a saját, de elvileg ellenségét nem fogod hallani. mármint sitrep-el sem hallod a ninja pro-t,ezt már mások is mondták, de már ez annyira lényegtelen, mert wh-val úgyis tudja merre vagy...S&D-zni meg marha ritkán szoktam, ott van igazán értelme ennek... -
Zsooo #21382 van hangja a lepesnek a ninja proval is csak nagyon-nagyon-NAGYON halk, probald ki a havas palyan, menj el a sarokba, hogy csak te legyel, es kezdj el sasszezni fel-ala + max hangero a fulesre -
nem hiszem, hogy lehetne, mert a Ninja Pro lényege,hogy teljesen csendben mész, a teljes csendet meg hiába 4-szerezzük fel, akkor is csend lesz :) -
na valami pozitívat is:
ma délben 12.00-tól kb 14.00-ig játszottam TDM-et,egyszer sem volt "game lobby closed", "server connection time out", "could not migrate host...", vagy mi a tök, 5-en voltunk állandók, nem volt lagg, nem láttam csítert, más sem nyöszörgött a cseten, hogy látott volna, szerencsére jó pályákat adott (amiket szeretek), és ráadásul nagyon jól is ment a játék...
talán még sosem játszottam ilyen jót, kívánom másnak is...
így nagyon lehet szeretni ezt a játékot!!! -
Az FMJ semmivel sem növeli meg a sima sebzést! Csakis a falon átlövéses szituációkban segít. Van egy rakás youtube video, ahol tesztelik a sebzést és ugyanakkora fmj-vel is meg anélkül is! Csak mondjuk ACR-el 13 lövés valaki falon át, FMJ-vel meg 6. Stopping nélkül persze.