Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
radír....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Tehát elég nehezen 😛 De ha nagyon kell akkor rakj be scavengert és dobáld õket minél többször. vagy ha látod hogy van egy last stand-es akkor sztem próbálj mögé kerülni (amikor már fekszik) lõdd meg de úgy hogy ne haljon meg és utánna dobj rá stunt. rögtön 2-õt. csak az a gáz ha valaki megöli elõled 😛
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
kösz<#vigyor4>#vigyor4>
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
ami zöld betûs az marad ami nem az törlõdik minden szintlépésnél. a legalján lévõ prestige-k közül pedig az alsó 5 ami nullázódik, mert azok a last stand, stun, késelés és egyéb dolgok amik hamar megvannak megint.
The Matrix has you...
megvan, sikerült, köszi
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
ROGERNYUL Isten vagy
(mit iszol?)
megkapom ak-t és már lõttem vele "AK-47:VETERAN II 453"
pedig 70-nél EGYBÕL megnézem semmivel sem lõttem nemhogy ak-val
öltem már vele
nem szeretnék nulláról indulni akkor szeretnék szintet váltani
amikor már csak egy pár lövés kell MONDJUK AZ ump45 -nél,
hogy10000xp-t kapjak ,így gyorsabb az indulás,szint lépés
segítsetek már rajtam:
prestige váltás után a fegyvereknek tuti,hogy valamelyik találata
"megmarad" remélem érthetõ?!(pl.: VETERAN MASTER)
DE NEM TUDOM MIK EZEK MELYIK AZ???
aki tud ja írja már le,legyen szives
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
maga a játék simán megérte a pénzt, kár, hogy szar a supportja, és magukra hagyták a tisztességes játékosokat.
én nem tudom, van valami ingyenes WH, vagy mi a szösz, de hétvégén rengeteg aljadékkal találkoztam. már régen elkezd követni még amikor bent vagyok az épületben a falon keresztül, mire kiérek, már be vagyok célozva, bumm.
azt csinálják többen, hogy heartbeat sensor van a fegyójukon, és ha szóvá teszed hogy wh, akkor azzal védekeznek. mondom anyád, mert nálam a perk3 mindig ninja pro...
szinte csak ezzel játszom.
olvass bele több helyen a fórumba, úgy egyszerûbb dönteni.
az tuti hogy az én véleményemmel ellentétben több olyan véleményt fogsz olvasni aki szidja, mint aki dícséri.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Még mindig nem tudom megvegyem-e a játékot,mert cod 4 be rengetes a cheater sajnos,de ha itt steam van és az ember kap account felfüggesztést,akkor itt nincs sok csaló igaz?
A másik tört játékkal az ember nem tud neten játszani nem?Így nem kockáztat a játék árával.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
a laggot nem oldja meg, csak akkor elveszti a hostot a játék, és újat keres, valszeg jobbat.
@
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lehetséges ez? Milyen következményi lennének?
Eredeti alapjátékom van persze... (kicsit idegesítõ, hogy pár pályáért ennyi pénzt kérnek)
az árfolyam meg a te bankod eladási árfolyamától függ....