24218
Modern Warfare 2
  • lolSL
    mivanmár? a wow karbantartás átterjedt a bc2 serverekre is hogy idejött minden barom flamelni?
  • aboriginal74
    Jacek!

Akkor most figyelj arra amit mondom...mivel európában csak egyes országokban van szerver...(nálunk pont nincs) ezért van az hogy 45-200-ig terjedő ping tartományban szenvedünk mi magyarok...
    1. "Netcod" fogalmamd sincs mit takar, szerintem ne feszegesd...(nem is gondoltam volna rólad, hogy fejlesztő lennél a DICE csapatában:d) Netcod rofl...
    2. "Mobilnet" csak grt. haver!!! (forever, ha hamar akasz őszülni:d)
    3. "BFBC2 vs. CoD MW2 konklúzió: mivel nekem mindkettő game megvan eredetiben csak annyit fűznék hozzá, hogy (és itt most ne vegye fényezésnek senki amit írok)
    , de az MW2 a BC2-hőz képest csak egy lebutított, rajzolt, realisztika nélküli game!!!
    4. és még folytathatnám...

üdv...
  • Fabio Capello
    annak, hogy megint jó játék legyen a CoD, alapfeltétele lenne az IWnet elfelejtése... Nem hiszem el, hogy ne tudnának valakivel kialkudni valami kölcsönösen jó szerződést szerverügyben...
  • Boron Power
    Majd talán a cod7-ből lesz valami, mert se az mw2, se a BC2 nem lett alkalmas versenyjátékra. (Bc2-ben legalább pubolni lehet).

Ha a cod7-hez lesznek versenymodok, akkor talán újra visszatérnek a régi arcok a játékba.
  • Boron Power
    Bakker fogalmad nincsen róla...

Amit látsz a játékban és a szerverkeresőben pinget, az nem a valós, illetve nem az, amit a codnál megszoktál. Teljesen normális pingek vannak.

A shotgun nem csalás miatt lő 200 méterre, hanem van egy ilyen buzi perk (a hülyegyerekeknek kitalált perkeket már a cod4-től utálom), amivel a pálya másik végéről is kiszed, ha eltalál.

És nem a lag, hanem a hülye hitboxkezelés ott a szar. Ebben az egyben az mw2 jobb. De cserébe itt viszont tényleg durva laggok vannak, az elcseszett iwnet miatt.

(Nem vagyok BC2 hívő, látom a hibáit, de az mw2 egy tragédia. Mondom ezt őscodosként. Az összes rész eredetiben megvan.)
  • Jacek
    hat mert az BFBC2 ez meg MW2 es fanboy:)
  • Jacek
    :D es meg en vagyok a nagyon okos:D
    BFBC2 egy lagtanya!!!! Csalokrol annyit hogy azert erdekes volt tegnap a 200 meterrol shotgun 1 loveses kill:D de ez mindegy hulyek mindenhol vannak...

Leirom hogy folfogd mirol van szo,van az itthoni netem meg van mobil netem is.. namost melohelyen a szaros gane mobilnettel 130-140 pingnel talal MW2 szervert es ugyan ezt mar erzem de meg igy is 1/2/3 helyen vegzek siman a jatekokban pontban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mig ez BFBC2-vel a szerverkeresoben meghal mert mar szervert sem talal, upsz uber netcod:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tehat igen is egy rakas gane a BFBC2 netcodja..... maga a jatek jo lenne...
  • bigapó
    a lagg miért nem probléma nálatok?
  • bigapó
    Azért még van humorérzék úgy látom :DDDD
  • Fabio Capello
    Sziasztok!

Van egy nagy gondom, valahogy lekopott a MW2 cédékulcsa, megadná valaki a steam accountjának az user+passát, hogy megnézhessem, hátha jó az a kulcs az enyémhez? Ha nem jó, Porsche slusszkulcsot vagy kétszázmilliós luxuslakást is elfogadok!

[sorry nem lehetett kihagyni a tegnapi után :D:D:D]
  • Boron Power
    Hát te nagyon okos lehetsz...
    Ahol 100-as pinget láttál kiírva, az a codos pingre lefordítva 30-40 közötti. BFBC2-ben a lagg nem probléma, sőt a csalók sem, főleg a magyar szervereken, ahol a pb banlisták be vannak töltve és adminok figyelik a játékot.
  • newszepiking
    mindig döbbenten olvasom, hogy ti mindannyian mennyi csalóval találkoztok, én meg alig.
    most végre rájöttem mi a titka: kizárólag a 23 óra utáni sávban játszom(miután a család minden tagja lefeküdt)
    és ez, higgyétek el nekem, sokkal jobban működik mint a VAC.
  • AkAfinucsi
    Pedig elég vicces vagy :D
  • armageddon666
    Ugyanúgy Activision csicskái.
    Ugyanúgy szopni fognak a vevők.

btw nincs jobb mint mikor ilyen falon át lődözős balfaszok ellen nyeri a csapat a demolitiont.
  • Fabio Capello
    amikor lát téged, vagy valami keretet a nem átlátszó tereptárgyaknál lekövet, majd lelő. Nagyobb kaliber esetén bedarál falon keresztül.
  • gömbgiliszta
    a "wh" az a "wallhack" erre már rájöttem, de az pontosan mi is? csak amikor lát a falon át, lekövet és amikor felbukkanok agyonlő, vagy amikor a tárgyakon keresztül megy a golyó (és nem fmj miatt) és úgy darál vele?
  • V43 1105
    Ott az admin tud azért majd modiskodni, illetve Treyarch azért sokkalta jobban odafigyel a fogyasztókra :)))
  • KoRn666
    Ezek után mit várjak majd a Black Ops-ban? :D
    Ok, lesz Dedikált szerver, na de akkor is.
  • Fabio Capello
    a privát hekket esélytelen kiszúrnia a VAC-nak... ha valaki bant kap érte, pár óra és jön az új verzió... :|
  • KoRn666
    Nem hiszem el hogy ennyire impotensek a csalókkal szemben.
    Ma kb 20 játékből 5-6 volt élvezhetetlen a wh-s, aimbotos gyökerek miatt.
    Nem, nem az a típus hogy jobban játszik mint Én és ráfogom. (falon keresztül,fákon, bokrokon kersztül, füstön át...)
    De persze majd a VAC rendszer bannolja őket...
    Addig álljak fél lábon?
  • Antal99
    egyébként prestige0 30-as szinten alázott mindenkit

talán volt tiszta lövése is ezért leginkább csak én írtam neki a
    véleményemet
  • Antal99
    wh-sok
  • Antal99
    na ma azért fel idegesítettek a wh-do engem is
  • Frank99
    az a baj, hogy az ilyennek nincs egy VAC az ánuszába(n)....

ban/ben, n-el...
  • Lbaxta
    hi!

ban(s) on record -ez pontosan mit akar jelenteni vac statusba?
    mert most gameltam,és a másik csapatba mindenkinek ez van a statusába.
  • Frank99
    elég.
    Itt elég.
  • Ghin
    ez nem vicc.. am meg mi az h van pofája?
  • Frank99
    van pofája valakinek itt kulcsot kérni?

ez vicc.
  • kBagyula #21430
    sztímom :DDD
  • Jacek
    en mar nem szidom az iwnetet:D toltam egy kis bfbc2-ot na az aztan egy raklap szar:) dedi szero mi:P a magyarokon(amik persze nem itt vannak) unnepnap a 100-as ping:D
  • armageddon666
    csak tegnap esett le, hogy a steamon, az nem sztímon, hanem steamon... vagyis "shteamon" vagy nem tudom hogy írjam már le :D

de egy a shkipén? rofl :D
  • bigapó
    hű, de bonyolult lehet a dolog ha már csak skájpén lehet megbeszélni..azt hiszem nekem már túlságosan is az...
  • csanadu
    Sziasztok! segitség kellene.a modern warfare 2-höz.

Ha tud valaki segiteni akkor vegyen fel skypén!! csanadu...

köszi.
  • dekk93
    Oké, köszi a segítséget, már tényleg attól féltem, hogy előröl kell kezdenem mindent. További jó játékot!
  • elitehun
    Nem kell új prestige-t indítanod
  • armageddon666
    No para. Ilyenért nem banolnak. Ahogy speciel szerintem levelhackért sem. Steam fórum VAC részlegében le van írva eléggé pontosan, hogy miért bannol a VAC.

Törölni ne töröld, mert akkor lehet, hogy minden elveszik. Ebben nem vagyok biztos, mert mintha használná a Steam Cloudot... de valahogy szar az egész ezzel a kísérleti IWnet rendszerrel... túl sok jóságot kevertek egybe. :\ szóval csak csinálj egy új prestiget. Nyugodtan challangelj.
  • lolSL
    nem bannolnak azt csinálsz amit akarsz
  • dekk93
    Nincs backup-om. Nem szoktam fórumozni ezért nem is tudtam eddig erről, nem gondoltam, hogy szükséges, elvégre mi a fenének van akkor a Steam, VAC, IWnet, stb? Csak a mostani (2.) prestige-ben lettem lvl70, 60ról. Elég ha indítok egy új prestige-et vagy törölnöm kell a multis mentéseket amiket linkeltél? Egyáltalán fognak ezért bannolni vagy várhatok még egy kicsit és befejezhetek pár challenget amiket eredeti elképzeléseim szerint megcsináltam volna mire 70 leszek, még a következő prestige előtt?
  • elitehun
    Szerintem a játékosok 80 százaléka nem tudja hogy supportra kell írni és szerintem a játékosok 50 százaléka azt se tudja hogy van a steamnek oldala
  • armageddon666
    copypasta

én progival bekápolok.

visszaállításához egybe van. multi visszaállításához külön.