Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
a két hozzászólásomat úgy kell érteni hogy tegnap-ma nem volt gond
régebben~1-2 hónapja viszont nálam volt a probléma másnál nem
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
másnál meg ment,helyi probléma szerintem
lehet kijön egy patch és azt tesztelik...vagy csak szimplán áramszünet van amerikában vagy kanadában? ott vhol😊
The Matrix has you...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nem tudok én se játszani, nálam is ez van. Azt hittem, hogy nálam van valami gubanc, de ezek szerint nem.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
csak azért raktam újra egy év után, mert belassult, mindenféle pucolás ellenére.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
http://www.youtube.com/watch?v=XJuKsaj7Ta8
Ezt ma sikerült 😄
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
http://www.youtube.com/watch?v=dcZ03aqmUlc&feature=popular
@
de ne is off-oljunk gondolom meg van erre a megfelelõ fórum.
mellesleg miért vették ki a resurgence playlistet ilyen hamar? :C
Win7-t alól játszol Frank? Nekem mintha Win7 óta nem mûködne játékokban a printscreen.
@
ennek mûködnie kell.....
ilyen makkosak mindenkinek összejönnek, pont tegnap volt pár ilyenem Uzi-val, csak néztem ahogy adja a duplafejeseket. már azt hittem le fognak aimozni, de ugye nem mind volt az, de elég sokszor adta be ahhoz képest. ez nem tudom miért van.
The Matrix has you...
M16-tal 3HS+1 kill zsinórban, 2 sorozatból, ilyen 2 sec alatt (bár inkább 1,5 vagy kevesebb), nem tudom melyik pályán. középen ilyen csatorna van, és 3 híd megy át rajta. TDM volt, de Dominál talán a B hely a középsõ hídon van. Én a jobbszélsõ hídnál lõttem ezt (asszem úgy áll a térkép, hogy jobbszélsõ. Ahol a lépcsõ és a törött fal van, illetve a homokzsákos ház szembe).
Elõször lõttem a homokzsákokhoz egy sorozatot, ott volt 2 hedi, utána átrántottam a célkeresztet a lyukhoz a falon, oda is lõttem egy sorozatot, és ott is 1 hedi, illetve egy sima kill. Csak utána láttam a quadruple killt meg hogy 3 fejes belõle xD nem is láttam, hogy annyian vannak 😄
kép persze nincs, mert nemtom melyik gombbal kell, printscreen meg mintha nem mûködne... videót meg sosem veszek, mert akkor nem szokott menni... folyamatosan venni meg vágni meg sok hely és idõ.
@
@
20730....
<#integet2>#integet2>
de azok után hogy az a majom "Frank99 te vén fasz, dögölnél meg rákban" aláírással írt egy darabig, nem igazán tudtam elnézõen olvasni, elnézést kérek....
azóta visszavonta a moderátor topicban, de itt nem igazán fogom olvasgatni a commentjeit, és teszek róla, hogy ti sem...
jó helye van a warezban, ahova való, ott olthatja a népet....
The Matrix has you...
gondolom autodel-script, ha a "h a c k" szó vagy egyéb utalás szerepel a kommentben, azt törli, és jön egy figyelmeztetõ hozzászólás elõre beállított stílusban, mint #20728
@