Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
Bocs, nagyon ideges voltam... legközelebb így lesz

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Visszaolvasnál kicsit,látnád hogy más se tudott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ILLNeo
Srácok tegnap nem tudtam fellépni IWnetre. Mindent megpróbáltam, mindent újraindítottam, semmi... történt veletek már ilyen?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Antal99
na

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
jóóóóóóóóóóó

a két hozzászólásomat úgy kell érteni hogy tegnap-ma nem volt gond

régebben~1-2 hónapja viszont nálam volt a probléma másnál nem

ozimak
<#zavart1><#confused>
Antal99
nálam is volt ilyen
másnál meg ment,helyi probléma szerintem

Antal99
NÁLAM NEM VOLT GOND

elitehun
Egy másodpercre megjelent az agyamban az a gondolat hogy lesznek dedikált szerverek, de aztán el is tûnt mint angol kapus a ködben
ChaosTeam
Vagy simán megszûnik a MP XDDD
bigapó
lehet jót is jelent, pl frissítik a szarukat és fos les belõle, de az legalább 2.0-ás...

lehet kijön egy patch és azt tesztelik...vagy csak szimplán áramszünet van amerikában vagy kanadában? ott vhol😊

The Matrix has you...

Fuck IWNet!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

gömbgiliszta
<#fejvakaras>

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Szia!

Nem tudok én se játszani, nálam is ez van. Azt hittem, hogy nálam van valami gubanc, de ezek szerint nem.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

gömbgiliszta
ti tudtok játszani? (mármint elindul a game?) nekem 20 óra óta " connecting to IWNet " van... 😞

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Frank99
nekem nem tudom mióta nem volt kékhalál....

csak azért raktam újra egy év után, mert belassult, mindenféle pucolás ellenére.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

AkAfinucsi
Sziasztok! 😄😄DD

http://www.youtube.com/watch?v=XJuKsaj7Ta8

Ezt ma sikerült 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Ezt láttátok már?
http://www.youtube.com/watch?v=dcZ03aqmUlc&feature=popular
Fabio Capello
némi felvilágosítást kérnék, valaki tudja mi a különbség a german cut és az uncut verzió között?

elitehun
Én is win7-et használok és nálam megy printscreen-el
armageddon666
Pedig nagyon fasza. Nekem már 1 éve fenn van, és még nem volt kékhalál, meg semmi komolyabb fagyás... Egyszer kellett talán reset-et nyomni, azt is türelmetlenségem miatt. Igaz XPvel sem sûrûn volt bajom, de a 7 érezhetõen stabilabbnak tûnik. (Arról nem is beszélve, hogy nagyon jó a kezelõfelülete 😄 Vissza nem térnék a klasszikusra... Ez a superbar vagy hogy hívják a tálcát, nagyon eltalált lett.)

@

Frank99
nem XP-zek én, amíg lehet.....

Antal99
be kell állítani a frapson,hogy oprendszer induláskor induljon.

Antal99
tegnap de 10-óta csak nem akartam off-olni

de ne is off-oljunk gondolom meg van erre a megfelelõ fórum.

elitehun
Ha érdekel valakit le lehet szedni a steamrõl a Mafia 2 demoját
elitehun
Lusta vagyok belépni XD
ozimak
Miért nem fraps-al csináljátok? Ha képet mentesz egyáltalán nem húzza le a gépet,és annyit csinálsz amennyit akarsz,megadhatod milyen formátumban és azonnal a gombnyomásnál lementi oda ahova akarod <#awink>
elitehun
Én is ugy mentem le a jó statokat. csak az az idegesítõ hogyha még nem mentetted le a képet de kimásolsz egy szöveget :S (mert ugye akkor a képet elfelejti)
robotnyk
nekem mûködik win7x64 alatt, bár legutóbb csak egy fekete kép lett belõle. 😛

mellesleg miért vették ki a resurgence playlistet ilyen hamar? :C
armageddon666
Pedig a GL-t speciel pont ilyenekre találták ki... meg arra amit én kaptam. Estaten bódé mögött állok, csak a fegyverem lóg ki (De tényleg csak a fegyver, még a kezem sem), ellenfél meg egyszer csak észrevesz, és odaküld egy gránátot... Na puff...

Win7-t alól játszol Frank? Nekem mintha Win7 óta nem mûködne játékokban a printscreen.

@

Frank99
Trailer Parkban tegnapelõtt a jobb oldalon hátul, ahol a kocsik mögül jön az ellen, láttam egyet a sarkon, GL-t odatoltam, multi kill.... 4-en jöttek együtt.... azonnal jött a GL noob :-)))

Frank99
én úgy szoktam képet lopni, hogy PrintScreen, és ha utána behívod a Paintot, be tudod illeszteni, és jpg-ben kimenteni.....
ennek mûködnie kell.....

Frank99
tudom, és bocs

bigapó
az szép lehetett:

ilyen makkosak mindenkinek összejönnek, pont tegnap volt pár ilyenem Uzi-val, csak néztem ahogy adja a duplafejeseket. már azt hittem le fognak aimozni, de ugye nem mind volt az, de elég sokszor adta be ahhoz képest. ez nem tudom miért van.

The Matrix has you...

armageddon666
Videót nem néztem meg, de ha már makk.

M16-tal 3HS+1 kill zsinórban, 2 sorozatból, ilyen 2 sec alatt (bár inkább 1,5 vagy kevesebb), nem tudom melyik pályán. középen ilyen csatorna van, és 3 híd megy át rajta. TDM volt, de Dominál talán a B hely a középsõ hídon van. Én a jobbszélsõ hídnál lõttem ezt (asszem úgy áll a térkép, hogy jobbszélsõ. Ahol a lépcsõ és a törött fal van, illetve a homokzsákos ház szembe).

Elõször lõttem a homokzsákokhoz egy sorozatot, ott volt 2 hedi, utána átrántottam a célkeresztet a lyukhoz a falon, oda is lõttem egy sorozatot, és ott is 1 hedi, illetve egy sima kill. Csak utána láttam a quadruple killt meg hogy 3 fejes belõle xD nem is láttam, hogy annyian vannak 😄

kép persze nincs, mert nemtom melyik gombbal kell, printscreen meg mintha nem mûködne... videót meg sosem veszek, mert akkor nem szokott menni... folyamatosan venni meg vágni meg sok hely és idõ.

@

bigapó
bemutatom Mr. Makkerovicsot, orosz kettõs-ügynökünket.... 😄DD

The Matrix has you...

ozimak
De tudjátok mit <#vigyor>itt egy másik ez már tuti nem szemetszúró pedig rá 2 hónapra készült 😊
ozimak
Részemrõl ok <#eljen><#pias> Hogy tiszta legyen a kép: Az a videó még február 7.-én készült és akkor még nem volt meg az "anyagi háttér" az eredetire,ezért törttel nyomtam és mivel nem tudtam meddig tart a "mámor" ezért tettem be a levelhekk-et(nem összetévesztendõ a balatonival) hogy láthassam-használhassam az összes fegyót/cuccot!Rá kb. két hónappal megvettem az eredetit ebbõl is meg a BFBC2-bõl is! Ha tehetem mindíg megveszem ez eredetit,csak sajnos akkortájt nem voltam eleresztve anyagilag amikor kijött... ja és a sima mw is megvan eredetiben <#pias> és még sokan mások... Asszem elit kollégát meg lehet kérdezni én mennyire vadászom a hackgyanús esetekre <#vigyor><#violent>
elitehun
Én most Highground-röl beszéltem. mivel az Õ hsz-ét törölted 😊
armageddon666
Az a gáz, hogy elég sokszor túl szigorú vagy, viszont ezektõl eltekintve jól és lelkiismeretesen végzed a házigazdaságot... ezen meg nemigen lehet változtatni... nehéz lelkiismeretes "félmodit" találni...

@

Frank99
valszín tényleg öregszem..... sorry, igazatok van.... iszom egy Beckset, akkor jobban leszek, assze....

Frank99
a bocs neked -is- szólt...
20730....

<#integet2>

Frank99
igazad van, túl kemény voltam....

de azok után hogy az a majom "Frank99 te vén fasz, dögölnél meg rákban" aláírással írt egy darabig, nem igazán tudtam elnézõen olvasni, elnézést kérek....

azóta visszavonta a moderátor topicban, de itt nem igazán fogom olvasgatni a commentjeit, és teszek róla, hogy ti sem...

jó helye van a warezban, ahova való, ott olthatja a népet....

elitehun
Csak egy levelhack még régrõl. a legártalmatlanabb hack mert hiába lesz valaki prt 10-es 70-es attól még nem tanul meg játszani
Frank99
Darcsector bunkósága miatt nem nézem el, ami hacked, fõleg ha rábólint valaki, hogy az..

armageddon666
Jól tudod.

@

bigapó
nem stun-al való ölést számolja, hanem ha belassitod vagy bevakitod és úgy ölöd meg. de elég ha a társad vakitja vagy saját magát. ez nem a direct impact 😊 az nehezebb és azt csak egyszer kell vagy nem? mármint úgy challenge, de lehet ezt nem jól tudom. de a prestige-es dolog az nem közvetlen találat, ez tuti.

The Matrix has you...

armageddon666
ez így most szomorú 😞 illetve lemaradtam a kérdéses dologról...
gondolom autodel-script, ha a "h a c k" szó vagy egyéb utalás szerepel a kommentben, azt törli, és jön egy figyelmeztetõ hozzászólás elõre beállított stílusban, mint #20728

@

ozimak
Nem ez lett volna a dolog lényege <#szomoru1> és nem is akartam vele dicsekedni <#conf> Egyszerûen egy régi videó volt amin stun grenade-el sikerült ölnöm... ha én nem mondtam volna el akkor soha nem tudjátok,hogy az még nem az eredetivel volt,fõleg,hogy azóta simán elérhettem volna azt a szintet,sõt... ezek alapján készülhetett volna mondjuk 1 hete is <#fejvakaras> csakhát az õszinteség úgylátszik tényleg megárt <#zavart1> thx kolléga!<#worship>továbbiakban no comment...