24218
Modern Warfare 2
-
Hát ja nem lenne sok értelme a pajzsnak ha át lehetne lőni rajta -
fawcet #21499 Én úgy vagyok vele ezzel mw2-vel addig jó míg meg nem jön a következő cod, ott már van dedikált szerver is.
Amugy a csiterek közül kedvencem az aki át tud lőni símán a pajzson is.
Korábban teszteltem stopping + fmj nem viszi át a pajszot hc módban sem. -
Egyik haveromnál is ez volt. Ő azt mondta hogy a wifi miatt van mert közben megszakadt a kapcsolat vagy nem tom -
azt, hogy ilyen néven van már fenn valaki a friendlisteden, így különbözteti meg őket. -
Ő nem látja,viszont mi igen
Neki nincs ott a steam-jében. Nem tudjuk mi lehet az...
-
hmm, jó kérdés, milyet még nem láttam szerintem vagy csak nem tűnt fel. -
Valakniek a neve mellet szürke "(1)" van akkor az mit jelent?
?????? -
KoRn666 #21493 Ha valaki rámegy a Ground War-ra, berakja normális game-re? :D
Mert ma eddig ez a 12. hackelt szerver :P
De volt közte jó is, gungame pl... -
Azért mert te azt mondtad hogy többet nem veszel eredeti játékot -
Te meg hülye vagy...ha az előzőt nem komolyan mondtad, akkor visszavonom, egyéb esetekben nem. -
cod4be még az adminok is csalnak :D -
madmanic #21489 mert?
cod4 gyönyörűen megy dedi szerver, admin, jó társaság...
nem ragaszkodom ehhez a szarhoz, van más game is.. -
azzal garantálod hogy csak csalók közt fogsz játszani :) -
madmanic #21487 nem hiszem el hogy nem lehet ezzel a szarral EGYETLEN pályát sem végigjátszani vagy iszonyú lagg vagy csalók ezrei...
asszem eladom a gcibe..
rohadjon meg az activision ahol van, soha többet nem veszek eredetit
-
Meteora4 #21486 köszi :) -
garena-n vagy tunggle-n van egy rakás játékos általában, ott nem kell ilyen kis szobákat keresgélni egybevan mindenki akit a játék érdekel. -
Meteora4 #21484 hello
Tudom h ez nem ide való de a másik topic nem nagyon megy :(
Call of Duty world at war 1.7 -el nem tud valaki ajánlamo egy hamachi szóbát ahol még szokták játszani a zombis mapokat???? előre is köszi -
csak a régebbi cod játékokhoz volt ingyen. -
cser0204 #21482 eddig rendben...ingyen nincs map pakk??
-
http://store.steampowered.com/app/10195/
és
http://store.steampowered.com/app/10196/ -
cser0204 #21480 Szeva!!!
honnan tudnék multiplayer map pakkot tölteni???
köszönöm
-
toarpad #21479 :) -
najó :D én el akartam kezdeni játszani de mivel ha rányomtam h kivel akarok lenni rögtön elkezdett össze vissza ugrálni a menü és nem volt hangulatom a menü bugolását figyelni : D -
Az nem is zombi mod ^^
A zombi mod-ban vannak az emberek és egy zombi aki tac knife-ot kap (ammo nélkül persze). A zombinak (a legtöbb helyen) hőlátása van (mintha folyton thermal-ba nézne). A zombinak sokkal több élete van mint az embereknek. Amelyik embert megöli a zombi az is zombi lesz és akkor van vége a játéknak ha minden ember halott lesz. Az emberek általában tudnak vásárolni és pénzt akkor kapnak ha megölnek egy zombit. -
Énis örülök ha néha bedob egy ilyen helyre :D Habár én inkább predátor-modnak nevezném. Egyszer másfél órát játszotam egy ilyen szerón, szerintem bonyolultabb volt mint bármelyik "normál" játékmód. 1 percig szabadon lehetett járkálni és harcolni, itt dőlt el hogy ki lesz a támadó és ki védő. Azután a támadók kaptak kést és throwing knife-ot és le kellett bontaniuk egy falat, hogy egyáltalán átjussanak a támadók felére.
Nem volt semmi.
-
énis napi szinten játszok zombisat, egyik cimbim szokott csinálni hackelt szerot, nekem tetszik -
Voltam már pár ilyen zombis szerón és sehol nem volt más fos -
nem tudom szarkasztikus voltál-e de:
1.) ahol ilyen zombis fos van ott más szar is lehet...
2.) kibaszott modern warfaret akarok játszani, nem ilyen szar modifikációkat... már CSnél rühelltem az ilyen zombis szar módot, amivel egyébként többnyire ilyen kis 12-13 évesek játszanak. -
toarpad #21472 de buta voltál... az ilyet élvezni kell , nem megijedni és lelépni róla... -
Nah!!! ma benyomtam a gépet előbb mondom mjátszunk még egy kicsit mielőtt kezdődik a nap! erre első server valami zombis szerver életmutató meg ilyen hülyeségek :O csak ctrl+alt+del el lehetett lelépni róla o_O -
fawcet #21470 Mosh pit-tet nyomtuk mikor láttuk hogy vki arat az ellen között ráadásul falakat tunkolta. Felszólítottuk hogy wh off aim off de nyomta tovább a hülye, az ellen szinte teljesen kicserélődött addigra sok lelépés miatt. Ketten összefogtunk, és lőttük a szemét csitert, volt hogy 40mspercet is kellett várnunk mire feltámadtunk tk miatti büntetésből. Volt hogy nuke előtt lőttük le, aztán meguntak minket és leléptek (3an voltak).
Végül is jól esett levezetni a feszkót csiterkén. -
:) -
osztott képernyős multi :D az jóféle csak úgyis csak boxon lehet majd úgy tolni :S pedig én annyira játszanék 4 en haverokkal az MW2 vel is csakúgy egymás ellen joyokkal :S nem tudom miért nem lehet megoldani h a PC sek is kapjanak a jóból :C -
aha
viszonyítva ehhez+ahhoz.
itt jön a modi izélgetése.
amit nem tűrök el.
ennyi, Jacek. -
De ha pl elolvasnad az MW2-rol van benne szo:) -
Hír 1Hír 2
Csak,hogy megszakítsuk ezt az egészet :) -
nálad a pont.
személyeskedés azonnal repül, ehem.... -
A fanboy mond valami baromságot B játékról. B fanboy beoltja A játékot hasonló hülyeséggel. Flame on!
Jön moderátor, takarít.
Moderátort kezdik oltani.
Innen meg már személyiségfüggően elágazás...
.
.
.
End of story pár bannal.
ez a hosszú verzió, a rövidebb: STFU még most, mindenki csillapodjon le, és oltsa a játékot a másik topicjában. -
Írtam már egy párszor, NEM érdekel senkit itt az MW2-őn túli világ ilyen szinten, ahogy TI tárgyaltok.
Innentől repül fog, ami nem idevaló....
látom valami időjárás-front jön..... -
aboriginal74 #21459 Beszélj tiszteségessen, vagy fogalmazz virágnyelve ha megy, ellenkező esetben honorálva lesz a megnyilvánulásod...