Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Tudtok valamilyen megoldást a problémámra, ha igen kérlek írjatok. Köszi!
PSN ID:misi2mezei
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
és az tortént,hogy egymás után 3 vagy 4 AC130 jott amint kilottuk az egyiket jott a másik.ez mégis,hogy?azért akkora mák nem lehet,hogy egymás után 4x az legyen benne a ládában amit lehívhatnak.és az elsõn kivul másnak nem is volt lehetõsége streakbõl behozni.
és aztán vajon hogy lett vége a meccsnek? NUKE!de,hogy?25 kill kell hozzá halál nélkul.de ahogy mondtam az ellenfélnél az elsõ helyezettnek 16 volt és tobb mint 10 halála.
PSN ID:misi2mezei
Én akkor presztizselek, mikor elkezdem unni a játékot.
@
mondjuk ez már 9-nél megvan, de ez most lényegtelen 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Minden prestige után megkapott emblémákon kívül nem igazán látom értelmét.Ugye az elsõ prestige után megnyílik a challange alatt a prestige teljesítmények, ki maxolhatod az összes fegyvert, szvsz nem vágom a jelvényeken túl mi értelme van mindig töröltetni a szenvedések árán megszerzett statisztikánkat😊 (ugye az ölések, halálok, assist, játékidõ...stb nem törlõdik)
tehát vannak akik gondolkodnak játék közben és nemcsak mennek elõre mint pl tdm-be 😛
Valakinél esetledg hasonló próbléma?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Frank, bármily hihetetlen, valszeg nem csalás. Illetve ilyen aim nem is létezik... egyszerûen marha bonyolult lenne megírni, hogy a megfelelõ íven menjen és figyelembe vegye a pattanás lehetõségét is, illetve a pályát magát.
@
ebbe lehet besegített az a bizonyos auto-aim ami van xbox-on, de nem hiszem, hogy akkorát segítene. mindenesetre ilyen filmeket eddig PC-n nem láttam, ez sem lehet véletlen, persze lehet csak Én maradtam le ezekrõl.
The Matrix has you...
Arab money
azt látom, hogy level 10 prtg 70, de ilyen makker nincs.
sztem....
Throwing knife kill
The Matrix has you...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
A kurva amerikaiak miatt!
Fatboyz4ever!