24218
Modern Warfare 2
-
ifyougenius #21540 bocs hogy ide írok, de az a bajom hogy amikor belépek a multiplayerbe és rámegyek a playre akkor azt irja hogy Iwnet invalid. Mit csináljak hogy menjen? -
Grenade launcher az...csak mert kedvem van kötözködni ;)
pl az M203-as -
MW2 Config nevű program legújabb verzió.
Reset to level 1, vagy ilyesmi opció.
És akkor restart... -
ez a gáz hogy prestige 10 lvl 70... és minden title/emblem megvan :S -
Új prestige kezdésével max annyit lehet orvosolni hogy újra 1-es szintű lesz de (ha megkapta mind) akkor a titlek és az emblemek megmaradnak -
Gollo:
a haverod prestige 10 level 70-es lett, vagy csak sima lvl70?
mert új prestige kezdéssel lehet orvosolni a dolgot, nem?
(bár ez ha így lenne, már nektek is eszetekbe jutott volna...) -
Meg kell tanulnom németül. -
Sztem mentés nélkül sehogy. -
ha nem volt mentése amit vissza tudtok tenni, akkor almás, mert a steam visszaírja a hacked mentést, ez van.
de hátha van másnak megoldása, majd megírja... -
bocs, de ha tudod hogyan kell visszatenni, miért írod ide a kérdést, miért nem mondod el egyből a haverodnak ????
azt hiszed viccből írtuk le fenn, mi sem tudunk többet.....
peace -
nagyonis jóltudok olvasni.. nemkell egyből oltogatni.. énis léptem hackelt szeróra már.. van mentésem vissza is raktam... és tudom hogy működik... és tudom hogy nem csaló... akkor nem akarná előről kezdeni... és leszarom hogy házigazda vagy nem ilyen bunkó válaszra vártam volna tőled... azért mert téged felbasz az hogy nemtudsz játszani.. vagy belefutsz csalókba.. nemitt kéne levezetni jó? kösz. New Game.. ja és hol?! legalább normálisan válaszolnál.. bocs, hogy nemlehet annyira okos mint te hogy tudjam ez holvan.. mert én nemtaláltam.. akár kitöröltük az ő gépén a mentést akkoris visszatöltötte a steam.. de tudodmit inkább neis segíts.. ebben a stílusban nemvagyok rá kiváncsi.. :) majd segít más vagy inkább rájövök magamtól... aztán lehet kiutálni innen :) -
nem hiszem el, hogy nem tudtok olvasni.... fenn olvasható, hogy menteni kell....
és milyen ÉRDEKES? mindenkinek a hevarja baxott el dolgokat.
Na, ha nincs mentés, akkor baxhatja!
Mondd meg a "haverodnak" ismeretlen korú Sanyi.....
aki valszín egy csaló.
na ennyi.
és az ilyenek miatt nem játszunk -max 5 sör után - sokan, mert egy tetű csaló játék lett -sajnos- egy igen jó játéknak indult game.
szomorú.
amúgy NEW GAME...
és onnantól 0-án kezdi a "HAVEROD"..... -
Hy.
lenne egy olyan kérdésem hogy a haverom hackelt szeróra lépet.. namost.. hogyan lehet azt 70es hacket.. mondjuk full nulláról kezdeni? mert mentése nincs róla... ? előre is köszi.. :) -
Gránátvető. (vagy krumplivető, ki minek nevezi) :D -
fawcet #21526 Danger close perk a claynek mennyire erősíti fel hatását robbanáskor? -
Jaaaa. Én azt hittem hogy a játékban a Vote to skip-re gondolsz 
Antal99:Granadeluncher azaz gránátvető -
sub base-re nyomtam egyet
mi az a GL?
-
nem-nem
eddig poll-r - es szavazás volt, de valamiért nem nyitotta meg az oldalt, de az egész poll-r-t sem.
ez egy új szavazás, alig pár szavazattal eddig.
az előzőn már jóval több mint száz szavazat volt, az első három helyezett felváltva: skidrow, highrise, afghan, negyedik terminal.
uccsó: rust, illetve invasion -
Eddig is működött
-
újra működik a pályára szavazás... -
kommunikációs probléma miatt szokott ilyet csinálni, valahol elveszik a jel az éterben, az a megoldás amit csináltál, vársz. :) -
Közben megjavult magától :) tárgytalan -
várj amíg nem működik újra -
Sziasztok csak csak nekem írja ki hogy a a steam nem tud sznkronizálni a team cloudonnal? valaki tudja mit jelent és , hogy mit kell csinálni? :) -
najó csak hc-n a danger close,oma,+akármi kombinációval nemhiszem h csak hitelne a gl :D -
Nem feltétlenül volt örök életes. Nem értem mért hiszi mindenki azt hogyha valakit "eltalál" a GL-el az instant halál? Lehet hogy csak éppen benn volt a robbanás rádiuszában és ezért csak megsérült -
fawcet #21514 Hali! Tegnap HC SD-ben volt egy harcore csiter 21-0-ra.
Falon át is lelőtt többször, volt akit azon át kínozta lövésekkel. Ezért elővettem a gl-t + army + clay. Egyszerűen nem tudtam belőni. És kétszer mintha talált jelzést adott ki. Elképzelhető örök életes is volt? -
Tényleg beteg vagyok de nem hctdm-et játszom hanem hc sd-t. Nemmind1
-
Feltéve ha meg vagy fázva
-
Az más akkor jobbulást és jó hctdm-et
Akkor igazoltan lazsálsz 
Igyál forralt bort ;)))
-
Beteg vagyok -
Mi a jó ... keresel otthon hétfőn délelőtt????
Nem oskolában vagy melóhelyen van a helyed olyankor? :)))
-
Viszont ez elképzelhető mert a srác lapostopról nyomja... szerintem ez lesz az! Ráadásul(mint a képen is látszik:) éppen ledobta a játék előtte mielőtt észrevettük! -
Nem az kizárt :) -
-
Ja közben rájöttem hogy hétfő reggel van XD
De azóta már bejelentkezett vki tehát no para -
sokszor van ilyen -
Nem tom hogyha vmi hiba-e a steamen de nálam mindenki offline
-
madmanic #21502 emeld a fejed fölé ha 3 perc játék után küldi a gyökér az atomot...
-
akkor nem lesz csiter? mashol van dedi a fizetos fajta ami itt lesz, es agyik van csiterrel:D