Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"to punish and enslave...\"
\"to punish and enslave...\"
nem rak be az új pályákra minket vagy ha egy új pálya jon akkor ledobja õt?remélem,hogy nem az utóbbi....
elõre is thx.
PSN ID:misi2mezei
ozimak: végszó nagyon beteg <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
kinek ez, kinek az jön be, sokan gyúrnak a fegyverek jelvényeire, és ahhoz ugye az kell, hogy lõjenek vele sokat :-)
unom a noobolást, de mégjobban unom a csalókat, és tartok tõle, hogy 1 hétre hogy megjelenik az új rész, ott is megjelennek majd a csalók a fizetett csalásokkal.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A Mario-nál sem érdekelt: Miért nem töri be a fejét a tégla???
és nem kell tudás ahhoz hogy az ember menyen elõre és a két egérgombot nyomja csak csipák használhatják de õk sem állandóan
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Én ezért játszom egyre kevesebbet vele.
engem személy szerint nem zavar egyik sem, se a tactical knife, se a commando, az kicsit jobban, hogy belelövök 2-4 golyót és meg se kottyan neki, simán lekésel a drága😊 egyedül a shoti fogja meg õket, na meg néha a g18😊
The Matrix has you...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
<#falbav>#falbav><#hamm>#hamm>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
mindössze arról van szó, hogy rohadtul zavaró amikor lekéselnek. egyszerûen szar érzés. és ha tele van a töke valakinek vele, akkor elkezdi szidni. pedig commando nélkül igen kétesélyes a dolog, és ha valakinél lõfegyver van, és mégis õ a lassabb, akkor fogja be a száját.
szerintem.
(én pl. béna vagyok hozzá, egyszerûen nem áll rá a kezem))
Csak azért kérdem pont most mert találkoztam egy magyarral és Õ mondta hogy az mennyire noob dolog. (mondjuk normálisan írta le káromkodás nélkül)
lehet attól normális vagy balfasz.
az igazán nagy gáz az az, hogy ha iszonyatos anyázásra "nyitottam be" egy játékba, akkor túl sokszor mûvelték ezt magyarok.
cod4-ben ugyanilyen megfontolásból jártam kizárólag külföldi szerverekre, mivel ismerõsökkel soha nem tudtunk feltölteni egy egész magyar szervert, ha meg ismeretlenek is jöttek, mindig elkezdõdött elõbb-utóbb az anyázás.
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
s most engem is etet"
ne szégyelljük a hun-t
bocs az offért
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nem rajzolja ki az ikont,hanem mintha ismeretlen fájl lenne!
Van valami tippetek mitévõ ne legyek?
Köszi!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Kiléptem, játszunk inkább Sabotage-t.
Helyzet hasonló, itt már ahogy beléptem, tele volt a cset, hogy nyamvadt csíter banda, és sajnos hamar rájöttem én is. Kiléptem, nézzünk valami Demolitiont.
Sejthetitek, helyzet ugyanaz.
Kiléptem, töröltem, ennyi elég volt. A sok kis Vér Istvánka meg élvezkedjen, és rohadjon meg ott ahol van. Jó, játszottam vele eleget, de akkor is. Hogy a többi hülye miatt töröljek egy játékot, amiér pénzt áldoztam...szégyellje magát minden csaló, és nagyon remélem, hogy hamarosan kitalálnak valami nagyon komoly anti-cheat rendszert, mert ha ez sokáig folytatódik, akkor a normálisabb emberek tényleg nem fognak ilyen játékot venni. Inkább MMO-zok, mert ott a havi pénzemért legalább kapok normális szolgáltatást.
Szóval, -fav, nektek me kitartást, és csalómentes játékokat kívánok.
természetesen nincs megadva, hogy mikor játssz, csak legyél türelmesebb 😊
az a pár perc nem a világ.
The Matrix has you...
ráadásul nem csak pl.:keddre vagy szombatra vettem meg
nem volt megadva "játszhatósági" idõ
jó a 4 mûszak sem egyszerûsíti a dolgot
de türelmesebb leszek
fõleg mert már sok sörrel tartozom<#vigyor4>#vigyor4>
Be happy. :) Running!
ha napokig nem fog mûködni, akkor már kezdhetsz aggódni, addig meg felesleges pár perces vagy órás leállások miatt kétségbeesve irkálni😊 Én nem látom értelmét, csak ennyi.
ha felmész a steam weboldalára biztos ki van irva, hogy éppen miért van hosszabb leállás. mindenesetre nálam nem szokott ilyen sûrûn leállni mint nálad, nekem ezért elsõ gyanúm a saját netedre vonatkozna, azt kellene ellenõrizni, hogy minden rendben van-e.
The Matrix has you...
The Matrix has you...