Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HC SD-ben gl-ezni az igazi noobság. Fujj, de rühellem.

\"to punish and enslave...\"

Nem tesz be új pályákat.

\"to punish and enslave...\"

ha nekem megvan az egyik DLC a játékhoz és a havernak akivel játszok annak nincs akkor mi van?
nem rak be az új pályákra minket vagy ha egy új pálya jon akkor ledobja õt?remélem,hogy nem az utóbbi....
elõre is thx.

PSN ID:misi2mezei

gagax
Csak az eggyik class nál van betéve máshol kp t használok ^.^ és g18 is csak azért van bent mert most jött el az ideje h felfejlesszem mert eddig 0 percet mentem vele kb😛😄

ozimak: végszó nagyon beteg <#eplus2><#eplus2>

Frank99
egy párszor már megbeszéltük ezt, és igazad van.
kinek ez, kinek az jön be, sokan gyúrnak a fegyverek jelvényeire, és ahhoz ugye az kell, hogy lõjenek vele sokat :-)

unom a noobolást, de mégjobban unom a csalókat, és tartok tõle, hogy 1 hétre hogy megjelenik az új rész, ott is megjelennek majd a csalók a fizetett csalásokkal.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ozimak
Szerintem meg nem létezik olyan hogy noob fegyver legfeljebb szürreális vagyis vegyük alapul hogy 2 G18-ast soha nem tartana meg akármilyen erõs csóka egy-egy kézben úgy hogy közben egy pontra célozva lõ vele 😉 csak nézzetek meg egy pár videót egy igazi G18-asról,tényleg nem piskóta fegyver képes olyanra mint amilyet a MW2-ben is tapasztalunk csak éppen az igazi életben(na persze tudom az igazi életben egy golyótól annyi volna),ha már "nagyjából" szerették volna moddellezni a fegyverek élethûségét akkor ezt nagyon elcseszték... az akimbo maximum egy maroklõfegyver esetében hiteles,de azt sem tudod egy irányba tartani,fõleg ha egyszerre tüzelsz velük,és a visszarúgás sem sikerült túl hitelesre :S pl. a spas az hiteles de nézzük meg a 1887-est 😄 letörné a karod ha azzal így lõnél "akimbo"-ba 😊 aki lõtt már valaha akár csak vadászfegyverrel az tudja. Végszóra: Ez egy játék,alapból el vannak túlozva a dolgok. Hol dobsz ilyen pontosan ívben pl. dobókéssel akár? Vagy miért nincs baráti tûz? Final stand? Martydrom? Akimbo? Aki ezeket eddig nem tudta megszokni, az eleve nem tudom mit is várt az egész játéktól 😊 annak ajánlom az America's Army-t és társait 😉 Az egyetlenegy hiteles dolog ebben a játékban a scavenger,mert ki az a hülye aki harc közben nem vesz fel másik fegyvert vagy lõszert ha kifogy a skuló... Ez egy játék srácok! 😉
A Mario-nál sem érdekelt: Miért nem töri be a fejét a tégla???
és cod4-el nem játszottam
és nem kell tudás ahhoz hogy az ember menyen elõre és a két egérgombot nyomja csak csipák használhatják de õk sem állandóan

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

Használj hetedje inkább shotgunt vagy magnum akimbót azok nem noob fegyverek

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

gagax
😄 Na g18 akimbo val is lehet azért értelmesen menni 😄 pl ma FAMAS ból kilõdtem a bõvített tárat és jött még egy pali...na most azért mert g18 akimbo volt nállam és mert azt mondják noob fegyver nem fogom megvárni h újbol töltse a famast...ink rátartom a célkeresztet és lelövöm 😄 nehogy már csak azért ne lõjjem le mert neki fáj ott belül 😄 haggyuk már 😄 mindenhez kell tudás 😄 P90 se CSAK arról szólt cod4 be h lõsz amit látsz...nem ártott vele célozni se azért néha 😄 na de mind1😄😛😄

A G18 akimbo az igazi noob fegyver nem a shotgun vagy a commando ehhez azért tudás is kell mi mi tudás kell ahhoz hogy az ember megy elõre és nyomja a kéz egérbillentyût.

bigapó
ezt köznapi nyelven lagg-nak hívják 😊

Én ezért játszom egyre kevesebbet vele.

engem személy szerint nem zavar egyik sem, se a tactical knife, se a commando, az kicsit jobban, hogy belelövök 2-4 golyót és meg se kottyan neki, simán lekésel a drága😊 egyedül a shoti fogja meg õket, na meg néha a g18😊

The Matrix has you...

kBagyula
Spas12 pump action shotgun 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ozimak
Na a késelésben nem vagyok valami szerencsés még akkor sem ha a commando van beállítva,sõt mostanában egyre többet fordul elõ,hogy egész egyszerûen átkéselem a gyereket és meghalok... képkésés effektus,na az az igazán idegesítõ,már el van döntve a csata mielõtt még lekéselnéd 😊 csak azt nem értem akkor miért hagyja hogy azért még belevágjam a kést??? Majd a visszajátszásban teljesen más jön ki...
Marci0115
a puskák közül a legelsõ, fekete szinû, azt hiszem ez a neve

newszepiking
"spas puska"
?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Marci0115
engem nem a kés idegesít, hanem a g18 akimbo meg az a fos spas puska, unom már hogy minden gyökér azzal megy, azt kilõ vele 2 km-rõl

newszepiking
látod? gondolj bele mennyire kurvára idegesítõ!
<#falbav><#hamm>

elitehun
Egyet értek fõleg hogy én szoktam is hasz6nálni. De most így beleképzeltem magam az áldozataim helyébe. Van hogy egyszerûen elmegy mellettem én meg a kuka mögül kibújok és lekéselem >😄
newszepiking
én nem is a meccs utáni anyázásról beszéltem, hanem arról a közbeni hihetetlen osztásról, amit én tapasztaltam, és amiben az én meglátásom szerint élenjárunk.

gagax
😄 külföldiek se jobbak egy fokkal sem😄 legalábbis elég sok van ameik csak azért kezd el anyázni mert kikapott...ma nyertünk egy kört az volt az elsõ dolga hogy átírja a nevét az enyémre és még egy sort anyázzon -.-" hát GRAT hozzá...tnap egymás mögött áltak le lõttem mind2 t már hacker noob cheater voltam... nem bírják elviselni hogy vki jobb nálluk😮

newszepiking
szerintem nem noob dolog.
mindössze arról van szó, hogy rohadtul zavaró amikor lekéselnek. egyszerûen szar érzés. és ha tele van a töke valakinek vele, akkor elkezdi szidni. pedig commando nélkül igen kétesélyes a dolog, és ha valakinél lõfegyver van, és mégis õ a lassabb, akkor fogja be a száját.
szerintem.
(én pl. béna vagyok hozzá, egyszerûen nem áll rá a kezem))

elitehun
Mért hiszi azt sok ember hogy könnyû Tac Knife-al játszani? Jó ha beteszed mellé a commandót akkor könnyebb lesz de az amúgy is szemét dolog. ^^ (megjegyzem én sosem használnék mellé commandot)
Csak azért kérdem pont most mert találkoztam egy magyarral és Õ mondta hogy az mennyire noob dolog. (mondjuk normálisan írta le káromkodás nélkül)
newszepiking
nem az a baj, hogy valaki kirakja-e avagy sem.
lehet attól normális vagy balfasz.
az igazán nagy gáz az az, hogy ha iszonyatos anyázásra "nyitottam be" egy játékba, akkor túl sokszor mûvelték ezt magyarok.
cod4-ben ugyanilyen megfontolásból jártam kizárólag külföldi szerverekre, mivel ismerõsökkel soha nem tudtunk feltölteni egy egész magyar szervert, ha meg ismeretlenek is jöttek, mindig elkezdõdött elõbb-utóbb az anyázás.

ez szép volt<#puszi><#rinya><#taps><#nevetes1>

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Antal99
"ha én ... lenék megbecsülném e földet mi etette anyámat
s most engem is etet"

ne szégyelljük a hun-t

bocs az offért

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

bigapó
jobb gomb az ikonon -> Tulajdonságok, Ikoncsere és ha nem adja be az alapértelmezettet - valószínûleg magától nem fogja megtalálni- akkor tallózás és kikeresed a steam mappán belül az mw2 mappáját és az ikont is, a sárga a multi ikonja, a zöld a single-é.

The Matrix has you...

bigapó
ez hülyeség, nem ezért van. Én sosem oda rakom ahova ajánlja, mégis megvan minden ikon. csak sima hivatkozási hiba lesz.

The Matrix has you...

ozimak
Tudod én már csak ilyen barom vagyok és arra gondoltam milyen fasza ha találkozik így véletlenül magyarokkal az ember... Esetleg még együtt is mûködhetünk vagy úgy általában... És azért nem vagyok egyedül,elég sokan odabiggyesztik a hazájuk monogramját... Az elõzõ hsz-emben is erre próbáltam rámutatni: Nem azzal van a baj aki kirakja és normális hanem aki kirakja és gyökér,vagy csak egyszerûen gyerek vagy buta! Na az ilyen ne reklámozza magyarországot!
Az a baj,hogy áthelyezted a telepítést. Nem a felajánlott helyre telepítetted hanem máshova. Rakd újra és utána hagyd,hogy oda telepítse ahova akarja.
Újratelepítés után felraktam a játékot,viszont az asztalon lévõ két ikonnak nincs Modern Warfare "jellege"!
Nem rajzolja ki az ikont,hanem mintha ismeretlen fájl lenne!
Van valami tippetek mitévõ ne legyek?
Köszi!
Jaka923
Attól, hogy magyar vagy, még nem kell tudni ezt a többi játékosnak...

ozimak
Én direkt a "kivétel erõsíti a szabályt" elv miatt próbálok példát statuálni,inkább magamban dühöngök ha valami bosszant,vagy bratyónak osztom az eszet 😄 De akkor is HUN vagyok és az is leszek,a jó életbe 😄
Jacek
ja aht kerem azt mar 10 eve megtanultam nevbe HUN na azt veletlenul sem😊 igy csak a lengyelek kurwaznak😄

kBagyula
rühellem, ha átmegy személyeskedésbe a játék. <#shakehead>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ozimak
Erre csak egy "gg"-t szoktam írni 😛 Tegnap este fennt voltunk bratyóval és egész jó kis csapatban voltunk,megvertük az ellent 7500-3900-ra na a gyerek az utolsó 1 percben már nem bírta 😄 csak kiderült hogy magyar 😄 Voltunk mi ott minden ami nem tûr nyomdafestéket 😊 Bratyót elküldte úgy szép magyarosan kacifántosan a qrva anyjába :S Szerencsétlen 31 és rákban meghaltak a szülei már rég,apja tizenéves anyja meg huszonéves korában halt meg 😞 (csak fogadott tesók vagyunk,eggyütt éltük le a gyerekkorunkat) :S Na egy kicsit pipa lettem adtam neki én is,már nem bírtam 😞 Jobb is hogy mások nem értették 😊 Néha meggondolom ne-e töröljem ki a ""-t a nevem mögûl... Szomorú...
ozimak
😊 buzi,buzi csapat
gömbgiliszta
mi az a "fag", meg "fag team" ?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

gömbgiliszta
ezt nem tudom megerõsíteni. sajnos

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Antal99
ffa-ban szinte nincs csaló

ozimak
Hát ez elég szomorú,de nagyon peches lehetsz ha tényleg ennyi csalóval találkozol :S Nekem ennyi még nem volt szerencsére.
Hosszú idó után tegnap gondoltam lövöldözök egy picit. Elsõ - Domination. Ahogy beléptem, folyamatosan jött Harrier-Chopper-Harrier-Chopper. Egy ember lõtt le állandóan, de olyan Aimbottal meg WH-val, hogy már én szégyelltem magam.
Kiléptem, játszunk inkább Sabotage-t.
Helyzet hasonló, itt már ahogy beléptem, tele volt a cset, hogy nyamvadt csíter banda, és sajnos hamar rájöttem én is. Kiléptem, nézzünk valami Demolitiont.
Sejthetitek, helyzet ugyanaz.

Kiléptem, töröltem, ennyi elég volt. A sok kis Vér Istvánka meg élvezkedjen, és rohadjon meg ott ahol van. Jó, játszottam vele eleget, de akkor is. Hogy a többi hülye miatt töröljek egy játékot, amiér pénzt áldoztam...szégyellje magát minden csaló, és nagyon remélem, hogy hamarosan kitalálnak valami nagyon komoly anti-cheat rendszert, mert ha ez sokáig folytatódik, akkor a normálisabb emberek tényleg nem fognak ilyen játékot venni. Inkább MMO-zok, mert ott a havi pénzemért legalább kapok normális szolgáltatást.

Szóval, -fav, nektek me kitartást, és csalómentes játékokat kívánok.
kBagyula
nem rossz, fáradtságos meló lehetett ennyit felvenni összevágni.

ozimak

bigapó
régebben Én is az voltam - bár akkor sem tapasztaltam olyan sûrûn leállásokat, mint Te -, most már inkább csak nagyobb csapattal szállok ringbe, hogy kicsi legyen a lagg, de sajnos így sem túl jók a tapasztalatok 😊
természetesen nincs megadva, hogy mikor játssz, csak legyél türelmesebb 😊
az a pár perc nem a világ.

The Matrix has you...

Antal99
oké IGAZAD van,de mondhatni függõ vagyok(ez van)

ráadásul nem csak pl.:keddre vagy szombatra vettem meg

nem volt megadva "játszhatósági" idõ

jó a 4 mûszak sem egyszerûsíti a dolgot

de türelmesebb leszek

fõleg mert már sok sörrel tartozom<#vigyor4>

HappyHunter
Igen, általában ez a szöveg szokott szerepelni: "Steam servers are down due to maintanence" vagy valami hasonló.

Be happy. :) Running!

bigapó
sehol 😊

ha napokig nem fog mûködni, akkor már kezdhetsz aggódni, addig meg felesleges pár perces vagy órás leállások miatt kétségbeesve irkálni😊 Én nem látom értelmét, csak ennyi.

ha felmész a steam weboldalára biztos ki van irva, hogy éppen miért van hosszabb leállás. mindenesetre nálam nem szokott ilyen sûrûn leállni mint nálad, nekem ezért elsõ gyanúm a saját netedre vonatkozna, azt kellene ellenõrizni, hogy minden rendben van-e.

The Matrix has you...

Antal99
hát akkor hol kérdezzem meg,hogy nálam van-e a hiba?

bigapó
hiába irod be ide, hogy nálunk megy-e, nem mindig központi hiba van - bár ugye általában ez a hiba oka -, mert ettõl még nem fog beindulni. másrészt játszál mással addig, csak kibirod, hogy nem megy ez a szaros iwnet vagy a steam.

The Matrix has you...

robotnyk
business as usual, csak most van egy jó kifogás :p