24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    tuttam, hogy magadra eszed, hiába, már gondolatot is olvasok :DDD
  • Fabio Capello
    mondtam hogy bajom van vele? :) Tudtam, mit vállalok, nincs is gondom vele :]
  • bigapó
    na, hát igen, az a cut, de a nevében is benne van, hogy az más, azért érdemes elolvasni egy-két infot arról amit megveszel.
  • Fabio Capello
    nekem is német például, de azért, mert én a cut verziót vettem meg, és az alapból csak németországban jelent meg (g2play.net)
  • pisztácia
    Köszi a segítséget. A hiba megoldva.
  • bigapó
    Ja azt elfelejtettem, hogy ha szutyokföldről vetted/rendelted (nem tudom ez mi, csak kitaláltam, de értsd alatta kinát pl), akkor lehet, hogy nincs rajta angol :D
  • pisztácia
    Köszi, akkor forceware re-install lesz.
  • bigapó
    driver-hiba. videó-driver re-install vagy frissités vagy játék re-install is - elég, ha backup-olod, majd törlöd a steamből és aztán visszaállitod a mentésből, ha nem javul, de a videó lesz a ludas szerintem.
  • bigapó
    Te mit értesz az alatt, hogy boltban vetted német nyelven? Németországban vagy Ausztriában vetted esetleg a játékot, ezért mondod ezt?

Jelzem, hogy mindegy, hogy hol veszed, akkor is többféle nyelven tudod feltelepíteni, mivel ez egy alapvetően angol nyelvű játék így biztos, hogy közte van az is, csak le kell nyitni telepítés alkalmával a megfelelő fület, kb első vagy második opció szokott ez lenni. Magyart ne keress, mert már nem vagyunk akkora spilerek, hogy ezzel alapból megtiszteljenek.
  • pisztácia
    Üdv.

Valaki tudja az mitől lehet, hogy amikor elindítom a játékot, a kép villogni kezd? Amikor kilépek Win-be, akkor meg a kép sötétebb is lesz.
    Segítsetek légyszíves. thx
  • gallhun
    Akkor próbáld ki az Americas Armyt
  • supersheep
    Hali.Lenne egy problémám.
    Megvettem a MW 2-t boltban német nyelven.
    Van-e rá valami mód, hogy angol nyelvű legyen.
    IW fórumon nem írnak erről semmit (legalábbis én nem találtam olyan topicot), google meg a "MW 2 Englis language pack"-ra csak fizetős torrent oldalakat talál.
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • newszepiking
    a sebzésről pedig ne is beszéljünk.
    én az összes bf-ben azt, meg az akció hiányát vagyok képtelen megszokni.
    (az idióta sebzési rendszer meg teljesen elviszi az élethűséget a béka segge alá.)

bocs a fanoktól, ez szubjektum.
  • robotnyk
    nem jött be, nekem jobban fekszik a szaladgálós rambózás, több az akció, és nem büntet olyan durván, mint a bfbc. emellett szerintem a fejlődési rendszer sem jó.
  • ILLNeo
    ez így van. Én BFBC2 valósabbnak érzem. Ott mondjuk sok minden függ a szintedtől, de szerintem sokkal élvezhetőbb.
  • madmanic
  • Nagylaci
    Egyébként el lehet mondani, hogy összességében éjfél környékén, után sokkal jobbakat lehet játszani mint egyéb időszakokban. Ilyenkor jóval kevesebb a csaló, durva csíterrel ilyenkor talán még nem is találkoztam. És valóban a folyamatos anyázás se nagyon jellemző ilyenkor. Egyébként kitartó kutatásaim :) eredménye:
    Csak egyféle MW2 játékos létezik.
    A csíternoob...
    Akinél jobban játszol aszerint csíter vagy, akinél rosszabbul aszerint noob. Oszt' jónapot. :D
  • newszepiking
    a helyzet annál is rosszabb, mivel én kizárólag éjszaka játszom, így a nagyon fiatalokkal össze se futok.
  • Nagylaci
    Szabad kérdeznem, hogy miért? Erősen gondolkodom rajta, hogy megveszem azt is, ezért kíváncsi lennék a véleményedre.
  • robotnyk
    a bfbc2 számomra viszont pénzkidobásnak bizonyult, 10-12 óránál többet nem bírtam a multiból.
  • Nagylaci
    Fenébe... Eddig nem igen játszottam ilyen típusú online FPS -el. Most a MW2 és a BFBC2 között vacilláltam. Végül is nem tudom miért ezt vettem meg, talán ez volt az ismertebb. Azonban egyre inkább kezd olyan érzésem lenni, hogy rosszul döntöttem... :(
  • ILLNeo
    többek között ezért mentem át BFBC2-be... Hogy legalább ezek a dolgok eltünjenek abból a kis szabadidőmből, ami van....
  • Nagylaci
    Nekem még csak pár hetes tapasztalat ugyan, de teljesen igazad van... Amúgy is néha van egy olyan érzésem, hogy ezt a játékot kizárólag 12 éves arrogáns pistikék játsszák. :( Amikor először futottam össze magyarokkal még örültem neki. Aztán én is inkább szégyellni kezdtem a dolgot inkább. Hozzáteszem elég jól beszélek angolul én is össze tudom hasonlítani. Egy példa: játék kezdődik elég sok a magyar többek közt a host is. Erre akkora a lag, hogy "térugrásokal" közlekedem. Kérdezem, hogy mitől van ez, ha a többség magyar?! Azonnal jött a válasz, hogy mert én nem magyar vagyok hanem egy rohadt cigány... No comment. És ez a stílus egyáltalán nem ritkaság sajnos, tisztelet a kivételnek.
  • newszepiking
    értem ha dumálnak.
    nem dumálnak annyit.
    nem ilyen ocsmányul.
  • gallhun
    A külföldiek se jobbak, csak lehet nem érted. Vagy kapcsold be a játék közbeni dumálást
  • newszepiking
    tegnap ismét olyan játékba kerültem, ahol több magyar is volt.(legalább négy).
    azt a töménytelen trágárságot, non stop pofázást, amit lenyomtak annak a pályának a felén, amíg ott voltam.....
    igen sok éves, sokszor megélt tapasztalat ez már.
    nagyon nem vagyok büszke rá.
  • lolSL
    cfg-ben sem lehet megváltoztatni, meg kell szokni az alapot.
  • bigapó
    van bemutató videó mind steamen mind youtube-on és nagyobb, játékokkal foglalkozó oldalakon, az látványosabb szemléltető, mint a mi kétmondatos hsz-eink...
  • Paranoia
    hi

Van lehetőség a játékban FOV állításra,anélkül,h nem a cfg fájlokat buzeráljam?
    nem szeretném ha emiatt kapnék egy bant:S

kösz
  • toarpad
    a különbség nincs , mindkét pack tartalmazz 5-5 ÚJ pályát... Ennyi a lényegük !
  • csadam
    Sziasztok amugy mi a külömbség a 2 pck között és miben térnek el?

Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Resurgence Pack

Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Stimulus Package
  • BIKA95
    Ventrilo szervert tudok biztositani a ha érdekel privi
  • V43 1105
    Teamspeak, Ventrillo,Skype felrak, haverok is felteszik, aztán gogogogo :DDD
  • elitehun
    Megjegyzem elég vicces volt a tegnap esti hc sd....
    A mi csapatunkból csak 1 ember élt mire az egyik csapattársunk megszólal hogy A last alive egy hacker mert látja falon keresztül a claymore-okat XD
    Ezek után meg higgyem el róla hogy Prestige 3-as???
  • bigapó
    ASDASASASDASD ez mekkora, észre se vettem :D
  • elitehun
    Még jó hogy nem muszáj online ennem
  • bigapó
    pedig indítja a steam-et csak nem muszáj online enni. még ki is írja, hogy ha akarod offline-ba tesz és úgy működni fog, egyébként nem indul. lehet Te valamit hack-eltél rajta, de alapból steam-el megy a single is.
  • Geri98
    érdekes nekem nem kérte singleplayernél...
  • gömbgiliszta
    várjál picit...
  • ata96
    sziasztok tudtok segíteni belépek a játékba és azt írja hogy connecting to iwnet tudtok segíteni???
    köszi válaszotok