24218
Modern Warfare 2
  • Antal99
    azt,hogy nélkülük mennyien játszanak nemtudom
  • Antal99
    4-4000-ér megvettem anno
    nekem bejöttek
  • Lunki88
    Jók ezek a dlc mapok egyébként? Sokan játszanak rajtuk?
  • ozimak
    Az előbb kidobta az egész ellenséges csapatot... "Enemies forfeiting in..." Aztán visszahozta őket... Tiszta kész van az IWnet... lagg mindenütt,még akkor is néha amikor én vagyok a host
  • gallhun
    Én is megvettem. Nektek se talál játékot? Nekem 140es pingnél sem.
  • ozimak
    Valamiért nem lehet HD-ben megnézni és nincs hang
  • ozimak
    Ja ja
  • elitehun
    Na tessék. Látom ezt tegnap sikerült összehozni ^^
  • J i GS a W
    Én megvettem Resurgence Packot most ez a 2 ezer nem vág földhöz..... meg szeretem magam idegesíteni
  • Jaka923
    Még így is azt lehet rá mondani, hogy kurvára nem éri meg!
  • lolSL
    én erre úgy nézek hogy a black ops árának a feléért van :D
  • Gabe18
    Hátha valakit érdekel, a két pályacsomag féláron van most Steam-en.
  • ozimak
    Jóvan azért már megérte ma visszatérni :)))))))))))))))
  • ozimak
    Akkó szociopata :D Lehet váltás lesz mer má nem bíííírom :)
  • elitehun
    "A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulálni és kihasználni kell, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát mások iránt (bár megjátszhatja), és nem érez szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt."
    Csak mert kötözködős kedvemben vagyok XD
    De hogy mondjak valami hasznosat is sztem próbáld ki az SD-t. Ott általában mindenki normálisan játszik vagy ha nem akkor én vagyok mázlista mert a legrosszabb amivel eddig találkoztam az a kezdő GL-ezés volt de azt könnyen ki lehet kerülni csak el kell iszkolni a kezdőhelyről ^^
  • ozimak
    Azért jó látni,hogy valaki legalább jól el van vele :) Én már nem bírok játszani,legalább 3-4 hete nem is játszottam... egyszerűen szánalom ami a laggot illeti a többit meg már úgyis 1000x kibeszéltük :)
    Elite: Én már simán megértem ha ebbe beleőrülsz XD Csak én nem skizó hanem pszichopata lettem tőle játék közben :)
  • elitehun
    Határozottan egyet értünk abban hogy ezek nagyon nagy képek. :D
    Hazudik! sztem nem hasonlít a mikulásra
  • Nagylaci
    NEM! Teljesen egyértelműen nem vagytok skizofrének...
    Lőttem pár szkrínsotot csak úgy a móka kedvéért a játékból:

Hát végül nem fordult be a sarkon...

Itt már a Last Stand sem segített

Nem szép dolog ilyet csinálni

A csávó lefutotta az AK-ját!

Fura halál. Seggen szúrtam magam az AUG -al...

Hát öcsém most már hiába adod meg magad...

BAKKER!!! Kinyírtam a mikulást.

Azonosítatlan repülő gránát.
  • elitehun
    De hogy lett tudathasadásom.
    Sztem se
  • armageddon666
    De ideg lehettél. Tudathasadásod is lett? (T/1)
  • elitehun
    Az alábbi komment hirtelen felindulásból született meg ezért ha bárkinek is megzavartuk a nyugalmát szíves elnézését kérjük. Köszönjük
  • elitehun
    A k*rva rohadt életbe nem hiszem el hogy ez a rakás szar is akkor kell leálljon amikor 17-0-nál tartok. komolyan ez a retkes gép komolyan ááááá.
  • armageddon666
    Most lehet hülyeséget mondok, de így hirtelen nekem 1 ilyen jutott eszembe:
    steam, letöltési helyszínt (download region) átrakod usára, és onnan szeded le, a német retail keyét meg tudod használni.

Black Ops cenzúra hírnél kommentből. Hátha így megoldható a nemnémet nyelv.
  • BlindMan
    Üdv emberek...bocsi az offért...lenne egy eladó CoD MW2őm...6e Ft
    Érdeklődni PM nálam...még 1x bocsi!!!
    Bye all
  • lolSL
    akkor már nem lenne ott a dlc playlist a fing games alatt
    warez meg biztos le van maradva 1-2 verzióval
  • bandi007
    Ok!
    Köszi mindenkinek...
  • robotnyk
    benne van minden playlistben, és igen, ha olyat sorsol ami dlcs, és valakinek nincs meg akkor kidobja. megjelenésük után úgy 3-4 hétig voltak csak külön dlcs playlistek.
  • gagax
    "Fing game" hehe : D am sztem besorsolja őket...de gondolom én h külön modok vannak ahoz a pályákhoz hogy aki nem vette meg eggyiket sem azt ne dobálja le ha nicns meg neki...én nem vettem meg szal csak gondolom (:
  • madmanic
    steamről tölti aDLC ket gondolom..

• lolSL
    no warez
  • bandi007
    Ha letöltöm a 2 DLC-t akkor hol látom a játékban? Vagy automatikusan az új pályákat is besorsolja a játékba?
    Jelenleg csak az egyik választható a Fing Game alatt.
  • armageddon666
    Bár a német rlsek általában ilyen cenzúrázott szarok... :\ szóval lehet hogy azért nem engedi átállítani...
  • armageddon666
    Steamről telepítsd DVD nélkül, angol felületről. Hátha... Ha ezt csináltad előbb is akkor sorry.
  • supersheep
    Az a vicc, hogy a Multiplayer Angolra van állítva mégis németül indul el, Singleplayernél meg nincs is Language fül.
    Reinstallal próbálkoztam.Kb annyit csinált, hogy rámentem, fölrakta a c++ -t mégegyszer, meg letöltött valami 3mb-os valamit hozzá és átállította a steamet is németre.
    Dobozát nézegettem, azon meg most vettem észre, jó apró betűvel van írva, hogy "Komplett in Deutsch!".Hát nem erre számítottam.Nem értem, hogy ha egyes játékoknál (pl.: akármelyik sims) 16 nyelvet fölzsúfolnak 1dvd-re.Akkor a CoD 6 esetében mér nem fért el legalább még egy nyavajás Angol a Német mellett 2 dvd-n.
    Na mindegy, ezt buktam úgynézki.
    Akinek esetleg van még valami ötlete, javaslata, linkje azt szívesen fogadom. Többieknek meg köszönöm az eddigi segítséget.
  • lolSL
    steamben jobbklikk, properties, language
    angol verzióval van vagy 6 nyelv is ott. de lehet a cenzúrázott németet nem lehet állítgatni, nem tudom
  • supersheep
    Nekem úgy német, hogy német és kész.Itt vettem Németországban, német pc-s boltban.Bár én is arra számítottam, hogy legalább egy multi 16ot ráraknak.
    De ezekszerint úgyvoltak vele a jómadarak, hogy itt az emberek 98%-a érti a németet,a többi meg IJ.
    De azért megnézem mégegyszer hátha tényleg én nem figyeltem.

• lolSL
    Weeklong Sale - 50% off on Call of Duty: Modern Warfare 2 Map Packs
    from Steam News
  • Rage47
    nekem orosz van :]
  • Fabio Capello
    :D okés
  • bigapó
    már megint kimaradt egy betű:D szóval a lényeg, hogy nem neked szántam ha a nagy átlag olvasás-irás tudatlanoknak akik csak 6 gombot ismernek a billből és write only állapotban vannak és ennyi :)