Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Quick Scope=skill
Hard scope=noobság
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
dragshot, hardscope, quickscope; így szoktam ölni. No scope ritkán. szal ezt majd más mondja meg igazából neked.
@
Egyik haverommal vitában vagyunk. Szerinte kell tudás a no scope-al való öléshez de szerintem max annyi tudás kell hogy a célkeresztet ráirányítsuk a többi szerencse dolga. Szerintetek? Most fõleg A.k.A.-t meg Armageddont kérdezem meg azokat akik szoktak sniperezni esetleg jártasak a témában ^^
Kösz
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Olvass codwikiát, ott le van írva minden fegyvernél melyiknél mennyire éri meg a stopping power. Fejbõl nem vágom, meg egy ideje megint szünetetletetm a játékot.
@
nem tudom miért lett leállítva, a magyar-nál amire Én jártam egyszerûen lejárt a bérlés és nem hosszabbították meg, összevesztek az admin-ok vagy ilyesmi. volt pár külföldi, de azokon meg sosem volt senki😞
aztán eltelt pár hét és jött a "megváltó" cod6 😊 akkor még úgy tûnt az lesz 😊
The Matrix has you...
Jobboldalon a javaslatoknál ott van az összes fegyó ajánlása,mit mivel érdemes és miért!Ez speciel az ACR. Én ez alapján állítom össze a cuccokat és bizton állíthatom a csávónak igaza van! 😉 nem mindíg érdemes pl. a stopping power sõt! Viszont néha igenis jól jön egy smg-nél ha gyorsak vagyunk és senki sem vesz észre(marathon,cold blooded) Csak próbáljátok ki,megéri 😉
Ez pedig kimondottan az LMG-ket írja le,mutatja be
Remélem tudtam segíteni 😉
azt õszintén szólva nem próbáltam hogy mennyivel gyengébb stopping és fmj nélkül (persze úgy volt az elején, de elfelejtettem már), ki kellene próbálni, lehet hogy úgy is bika.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Mindenki dicsõíti a Spas-t a shotgun kategóriában. Miért nem jobb nála a Benelli M1014? A stat szerint nagyobbat sebez meg még automata is!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Be happy. :) Running!
én az osszes classomnál ugyan azt használom😄
1:Scavenger(mivel gyorsan kifogy a lõszer)
2:Stopping Power(egyértelmû szerintem)
3:Steady Aim(hát,hogyha kozel van az ellen eltaláljam😄)
nálam ezek a jól megszokottak egyedul az elsõt cserélném le a "Bling"-re de akkor meg alig van lõszer....
PSN ID:misi2mezei
volt tapadós gránát ami lényegében claymore volt, csak gránát formában. mérgezõ füst is volt, de aztán azt kikapcsolták. ki volt bõvitve a killstreak is, meteor-zápor, blackhawk, tüzérségi támogatás (vagyis aknavetõvel lõttek a pályára, de az majdnem ugyanaz😊 ).
iszonyat jó meccseket nyomtunk, voltak régi cod2-es pályák is, toujane pl. volt olyan verziója is amikor bele tudtál ülni a Blackhawk-ba és Te irtottad fentrõl az embereket a géppuskával 😊 Pave Low filing, csak fentrõl 😊
hejj, de jó is volt 😊 az már majdnem olyan jó volt, mint egy normális, lagg-mentes mw2 meccs.
The Matrix has you...
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
ez után következõ commenteket azonnal törlöm a témában.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mostanában mi is SD-zünk csak mi HC-t tolunk ezért én magnum+tac knife-ot használok mivel hardcore-ban a magnummal elég 1 golyó 😊
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
-fegyver
-perk
-kiegészítõk
(én nem csak csipás vagyok de sokat csinálom)
Be happy. :) Running!
konzolpower
Arab money
Gondolom igen.
Tényleg tud valaki segíteni hogy lehet így ölni?
http://www.youtube.com/watch?v=1EtdNKU2OgU
Nekem no scop-al szinte alig sikerül ölni ez meg egymás után szedi le az embereket pgen profi lehet.