Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Az a vicces hogy én hard scope-ban béna is vagyok. tehát simán végigkövetem de aztán vhogy mégse találom el. Persze a quickscope-al meg a dragshot az megy 😄
AkAfinucsi
No Scope=szerencse
Quick Scope=skill
Hard scope=noobság

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

armageddon666
Nem szoktam noscopeolni, de sztem kell hozzá skill, legalábbis nekem ritkán jön össze. Barretnél tudom, hogy mindig ugyanoda ránt, és ott is marad, szóval ha azt a rántást megtanulod, akkor duplán lõsz annyival balra-le amennyivel kell, és a második pont talál, ill ha triplán akkor 3. is. De mivel ilyen félautomata szar, ezért ha már 3t lõsz lõj 10t és kb. shotgun 😊 közelrõl... távolra elsõ módszer lehet jó.

dragshot, hardscope, quickscope; így szoktam ölni. No scope ritkán. szal ezt majd más mondja meg igazából neked.

@

elitehun
Kéne egy kis segítség.
Egyik haverommal vitában vagyunk. Szerinte kell tudás a no scope-al való öléshez de szerintem max annyi tudás kell hogy a célkeresztet ráirányítsuk a többi szerencse dolga. Szerintetek? Most fõleg A.k.A.-t meg Armageddont kérdezem meg azokat akik szoktak sniperezni esetleg jártasak a témában ^^
Kösz
Garou
Köszönöm az infokat, a youtube-os videok különösen hasznosak!

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

AkAfinucsi
meg spas-al kb sniperkedni lehet ha grip van rajta 😄DD

armageddon666
Kevesebb töltény fér az M1014be.
Olvass codwikiát, ott le van írva minden fegyvernél melyiknél mennyire éri meg a stopping power. Fejbõl nem vágom, meg egy ideje megint szünetetletetm a játékot.

@

ozimak
Jó kis buli volt az fõleg a sima után így hirtelen ilyen extrák 😊 A múltkor kerestem mert gondoltam a srácokkal visszamehetnénk egy kis idõre de már a saját oldalukon sem volt kinnt és ha jól olvastam valamelyik ...ware volt benne amit megtaláltak és mindenhol letiltották/letiltatták.
bigapó
igen-igen, volt az is. szidtak is miatta sokszor, mert elõszeretettel használtam 😊 sok pontot tudtál vele szerezni, mert pillanatok alatt kinyírta az ellenfeleket. emlékszem ha sok genyó volt a pályán akkor ráraktuk a spawn-ra ezeket, 3-4 elég volt, hogy ne tudjanak csinálni semmit 😄

nem tudom miért lett leállítva, a magyar-nál amire Én jártam egyszerûen lejárt a bérlés és nem hosszabbították meg, összevesztek az admin-ok vagy ilyesmi. volt pár külföldi, de azokon meg sosem volt senki😞
aztán eltelt pár hét és jött a "megváltó" cod6 😊 akkor még úgy tûnt az lesz 😊

The Matrix has you...

ozimak
Trout's MW2 Custom Class Guide
Jobboldalon a javaslatoknál ott van az összes fegyó ajánlása,mit mivel érdemes és miért!Ez speciel az ACR. Én ez alapján állítom össze a cuccokat és bizton állíthatom a csávónak igaza van! 😉 nem mindíg érdemes pl. a stopping power sõt! Viszont néha igenis jól jön egy smg-nél ha gyorsak vagyunk és senki sem vesz észre(marathon,cold blooded) Csak próbáljátok ki,megéri 😉

Ez pedig kimondottan az LMG-ket írja le,mutatja be
Remélem tudtam segíteni 😉
newszepiking
a baj az, hogy nekem grip van az rpd-n (így nagyon pontos), fmj tehát nem lehet, így marad a stopping.Bling meg nem jó, mert rpd-hez kell a S.of hand.(nem is az újratöltés miatt, hanem a gyorsabb célzásért).
azt õszintén szólva nem próbáltam hogy mennyivel gyengébb stopping és fmj nélkül (persze úgy volt az elején, de elfelejtettem már), ki kellene próbálni, lehet hogy úgy is bika.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Garou
Armageddon ezt ki tudnád fejteni konkrétabban? Pl szerinted minél nem érdemes használni? Csak mert én is észrevettem, hogy az RPD-nél be van rakva az fmj is meg + a stopping power is perknek, de lehet, hogy az egyiket elhagynám akkor is ugyanannyi golyóval ölne.

Mindenki dicsõíti a Spas-t a shotgun kategóriában. Miért nem jobb nála a Benelli M1014? A stat szerint nagyobbat sebez meg még automata is!

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

armageddon666
stopping power nem minden fegyvernél éri meg.

@

HappyHunter
Harmadiknak én commando pro-t használok mert így magasbol is le tudok ugrándozni. Demolitionban gyakran jól jön Quarryn például. Na meg az extra késelési távolság is jól jön.

Be happy. :) Running!

milyen perkeket ajánlotok?
én az osszes classomnál ugyan azt használom😄
1:Scavenger(mivel gyorsan kifogy a lõszer)
2:Stopping Power(egyértelmû szerintem)
3:Steady Aim(hát,hogyha kozel van az ellen eltaláljam😄)

nálam ezek a jól megszokottak egyedul az elsõt cserélném le a "Bling"-re de akkor meg alig van lõszer....

PSN ID:misi2mezei

ozimak
<#worship>Mindennel csak egyet tudok érteni 😊 Volt benne sentry gun is és ha jól emlékszem akkor követõs rpg 😊)) Emlékszem a haverok reakciójára amikor elõször ültem a chopperben XD de jó is volt az tényleg 😊 no meg az "idõkérõ buborék" amit elõszeretettel használtak ki egyesek pedig megegyezés volt rá 😊 Akkoriban még COD4 szervert béreltünk. Szerény személyem volt az admin 😊 Feltettem vagy 100 mapot no meg a K3 modot. Valami vírus miatt állították le ha jól tudom? Ja és tényleg igazából amikor ugrik akkor felfelé áll a keze 😄
bigapó
igen, a K3 volt az. az valami überbrutál jó mod volt, a késelés az olyan volt, mint itt a commando, de persze mindenkinek. ott tanultam meg egy sráctól, hogy kell jól(!) késelni 😊, azután azon versenyeztünk, hogy kinek hány kill-je van abból, mert számolta a statisztikát is 😊
volt tapadós gránát ami lényegében claymore volt, csak gránát formában. mérgezõ füst is volt, de aztán azt kikapcsolták. ki volt bõvitve a killstreak is, meteor-zápor, blackhawk, tüzérségi támogatás (vagyis aknavetõvel lõttek a pályára, de az majdnem ugyanaz😊 ).
iszonyat jó meccseket nyomtunk, voltak régi cod2-es pályák is, toujane pl. volt olyan verziója is amikor bele tudtál ülni a Blackhawk-ba és Te irtottad fentrõl az embereket a géppuskával 😊 Pave Low filing, csak fentrõl 😊
hejj, de jó is volt 😊 az már majdnem olyan jó volt, mint egy normális, lagg-mentes mw2 meccs.

The Matrix has you...

bigapó
igazából az öklével üti a téglát, tehát minimum 1 danos mester 😄DDD

The Matrix has you...

HappyHunter
reccenésmentesen

nekem nem megy sajna

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

nektek megy az iwnet?

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Frank99
a warez nem idevaló, keresd meg feljebb a linket, ahol tezsvíreket' találsz a warezzal való játékkal.

ez után következõ commenteket azonnal törlöm a témában.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

robotnyk
ha marad a vac, akkor biztos, bár ha lesz dedikált szerver akkor szerintem kénytelenek lesznek a punkbusterhez nyúlni, ami egy fokkal jobb megoldás.
elitehun
😛
Mostanában mi is SD-zünk csak mi HC-t tolunk ezért én magnum+tac knife-ot használok mivel hardcore-ban a magnummal elég 1 golyó 😊
AkAfinucsi
Mostanában mi SnD-zünk na most ott mire át switch-eli 😄 addig 6x ölnek meg

elitehun
Én is rafficát használtam de aztán rátaláltam a Spas-ra 😄
Én ez is az is ha találok olyan helyet akkor kempelgetek kicsit azt megyek tovább valahogy a quick scop sosem volt az erõségem.

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

AkAfinucsi
nem ez a campelõs "blinges" sniper vagyok inkább a rohangálós quick scoper 😄

Az én másodlagos fegyverem a spas 12 azonkívül hasonlóan használom

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

AkAfinucsi
intervention természetesen fmj-vel

AkAfinucsi
sleight of hand pro, stopping power pro, steady aim/ninja pro, intervention, raffica akimbo, semtex/throwing knife.

mit használsz?
-fegyver
-perk
-kiegészítõk
(én nem csak csipás vagyok de sokat csinálom)

AkAfinucsi
ott a pont ! 😄
én is nagy csipás vagyok 😛

A noob fegyverekre visszatérve tanuljatok meg jól csipázni ha ugrásból leszedek valakit akkor vajon miért nem mondja soha senki hogy noob vagyok

AkAfinucsi
jah és a nuke 10 perctõl számolt vissza

AkAfinucsi
40lvl-emmel sikerült már "haxos"szeróra bejutnom úgy, hogy a gyerek 144-1 be állt és nem lehetett senkit megölni.... 😄

HappyHunter
Akkor az viszont érdekes hogy keverednek az assistos és nem assistos emberek .

AkAfinucsi
"itt egy boxos" 2 napja ülltem le elé kipróbálni, hogy milyen is xboxon 😄DD

AkAfinucsi
ki

HappyHunter
Tényleg, itt egy boxos 😄 Ki lehet kapcsolni ?

HappyHunter
" aki azzal játszik " ? Szerintem nem igazán lehet kikapcsolni.

AkAfinucsi
Üdv! írtátok ezt az xboxos auto-aimot én minap kezdtem el xboxon játszani csipázáshoz annyit ér az auto-aim mint halottnak a csók 😄

ozimak
Apropó melyik mod volt az Bigapó? K3? 😊
ozimak
Sajnos én is ettõl félek,bár a "félek" is igazából csak egy óvatos bizakodó kijelentés 😊 Én biztos vagyok benne hogy ott is lesznek csalók 😞 Dehát melyik játéknál nincs? Akkor is megveszem majd mert érdekel és biztos élvezni is fogom,mégha néha rossz szájízzel is 😉 Ráadásul ez a csapat biztos multi élményt nyújt,az egész széria jó volt 😊
JÓ LENNE HA ÍGY LEHETNE IGAZÁBÓL JÁTSZANI DE NO SCOPAL SZERINTEM NAGYON NEHÉZ IGAZI SZERENCSEJÁTÉK

FSpofon
ez valami mentség hogy mégse akkora nyomorék aki azzal játszik? igen ha auto aim lenne akkor 180 fokban is ellõne, így meg csak random kell huzigálni és mindent bead 6 füstön 7 falonát
konzolpower

Arab money

HappyHunter
Az aim ASSIST-re gondolt, ami közel sem auto-aim.

Mi az az xboxoxs auto Valami cheat?

FSpofon
xboxos auto aim segít neki

Arab money

Szerinted milyen egy embernek amikor már nemtom hány kill-nél tart én akkor megjelenik egy ilyen G18 noob és teletölt ólommal?
Gondolom igen.

Tényleg tud valaki segíteni hogy lehet így ölni?
http://www.youtube.com/watch?v=1EtdNKU2OgU
Nekem no scop-al szinte alig sikerül ölni ez meg egymás után szedi le az embereket pgen profi lehet.