Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy lehet látni ha aimbotozik valaki mert azért van egy határ és annál gyorsabban nem nagyon lehet rárántani
Legalábbis nekem kicsit fura mikor ezzel a módszerrel folyamatosan ölik az embereket hiba nélkül.
Így hirtelen csak ezt a montage videót találtam de a lényeg azért látszik
A fentebb említett videó
De mentségemre szóljon hogy én fõleg Drag Shot-al ölök<#ravasz1>#ravasz1>
The Matrix has you...
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
a quick scope pedig, mint a neve is mutatja csak annyi, hogy "gyorsan" belenézel a távcsõbe és már lõsz is. ezt tényleg videókon lehet legjobban demonstrálni, de nem linkelek egyet sem, ha nagyon érdekel akkor keress rá youtube-on. szerintem egy baromság, mert a csipázás lényegét veszi el és egy õrülten rohangáló fasz-class lesz belõle így...
The Matrix has you...
Másodikra. Bocsi most nagyon fáradt vagyok majd hnap leírom ha addig más nem írja le XD
De ha tudsz angolul akkor írd be youtube-ba hogy modern warfare 2 qouick scope training vagy vmi hasonlót
A másik, hogy a csipához ezt a quick scopot hogy kell használni?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Mondjuk a megjelenés utáni elsõ évig csak a mieink.
Ezek voltak:
cod2-ben: ARC szerver (Computerbrothers néven késõbb), majd a Hit & Run
cod4-ben: a Team Ngz szerver (itt aztán lett több magyar pubszeró is késõbb)
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
Viszont ha írnak hozzá versenymodot(ha egyáltalán moddolható lesz a nép által, vagy valaki megbízható külsõ fejlesztõnek kiadják a file-okat) akkor még lehet belõle valami.
És ha játszottál valamelyik korábbi résszel, akkor tudod, hogy ott legalább a megjelenés utáni 1-1,5 évig az eredeti szervereken nyugodtan lehetett játszani, elvétve jöttek fel rá csalók (féltek a pb-tõl, meg a kidobott pénztõl, ha banolja). Persze most már azoknál is kurva világ van, mert egyrészt nem frissítik a PB-t, másrészt pistike olcsón tud új kulcsot venni, ha mégis megbukik.
MW2-ben meg rögtön az elejétõl (1-2 hónap) divat lett a csalás, akiket ráadásul még az admin sem tud kirakni, mert nincs.
Egyébként 5 hónap után kíváncsiságból felnéztem, mi a helyzet. Hát rögtön elsõre wh+aimbotos pistike osztotta a népet.
Az IW-net egy fos, mint ahogy ez korábban is nyilvánvaló volt (a lag, a csatábakerülés tragikus rendszere mellett még az adminkodást is kizárja). Szintúgy fos a VAC is. Régen a Punkbusterrel voltam elégedetlen, de az maga a csoda ennek fényében.
Megvettem én is a játékot, sajnos a csalók miatt alig játszható ez a pörgõs ,sok élményt adó játék! Már megbocsássatok, de mióta megy a warez verzió ott nyomom...ott én vagyok a host és kivágom a csalókat, igy jó kis játékok szoktak összejönni!Egyetlen hátránya tán, hogy a Hc-ben is van killcam, de másképp nehéz szûrni a csalókat! Viszont ott tudják, hogy kilesznek vágva ezért sokkal kevesebb próbálkozó van!! A megoldás az lenne, ha kitalálnának valamit a csalók ellen,hogy ennyi ne lenne!!!Hmmm
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
mert hisz errõl kéne szólnia
én is bosszankodom néha,de általában az én hülyeségem miatt,vagy a pechem miatt
a csaló nem örül,csak aki tisztán játszik az bosszankodik
bonyolultabbak nem valók nekem
néha néha mintha egyesek egész jól bírják az ólmot ,más gondom nincs
(ritka lagolásról nem a csalók tehetnek)
tényleg.
de ez vicc.
a csalók örülnek gondolom, de normális partyt nem láttam régen.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AZ megy.
4 körbe dobott be TDM-be, szinte mindenki anyázott, csalózott, hackezett....
vicc. azt hiszem VALÓBAN itt van a vége a játéknak.
nem bírtam 5 percet játszani, vagy kidobott, vagy megszakadt, vagy a végén dobott be, vagy ÉN léptem ki a pofátlan csalói miatt...
halál.
NE vegye meg senki, akinek van esze!
KOMOLYAN!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Sajnos az IW (Infinity Ward) által biztosított hálózat nem mindig áll a helyzet magaslatán...ez nem a Te hibád ilyen a rendszer, ezzel együtt kell élned!!!
Host Migration forever <#hamm>#hamm>
mini Chernobyl...
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Amúgy kb mindennapos dolog, velem is rendszerint megcsinálják...
The Matrix has you...