24218
Modern Warfare 2
-
a dedikált szerver engem is érdekelne
főleg,ha eredetivel is lehetne használni!
tegnap 4x keresett új hostot,és negyedikre is talált
1 domination alatt(brutális) -
moh4 #21901 Hy hol lehet ilyen dedikált szervereket találni?
-
steweee #21900 van egy motorcsónakos üldözős pálya ami után mindig kifagy. valamii megoldás erre ? -
InGram #21899 A single player módba, a TAKEDOWN pályán...a közepe felé kifagy a játék mindig....gépreset segít csak........valaki nemtudja h mi lehet a baj ?
Eddig minden okés volt....de mostmeg kifagy állandóan ott :S
help pls -
ez félig-meddia warez (eredetivel is fel lehet menni :D), de inkább érdekességként mutatom elérhetőség nélkül, csak sikerült a black ops megjelenése előtt összehozni az mw2 dedikált servereket az ügyesebbeknek.
-
thx -
Rotyoka #21896 Ha érdekel valakit eladó a Cod6 + Css + Cs 1.6 + Team Fortress 2 + Portal accountom. Többit privátban megbeszéljük. -
Üdv! elírtad a bannerba a szintlépés szót. -
simonl #21894 Sziasztok,
Segítségetekre lenne szükségem, hátha valaki már járt így és tudja mit kell tenni.
Az öcsém húzta újra a gépét és az MW2 telepítése során azt a hibaüzenetet kapta, hogy: vmi "duplicated .....serial, code?
Eredeti a játék.
Hol kell ezt jelentenie? Mi legyen a szövegezés? Mit mellékeljen az e-mail -hez?
Köszönöm a segítséget.... -
már fennt van.... -
Kezdem megszeretni a Sabotaget :D Mondjuk eléggé idegőrlő, de mikor felcsatlakozunk haverral, látjuk hogy van 15mp a robbanásig, defuseolom a bombát, és végül megnyerjük a meccset, az priceless :D
meg mikor ilyen 2,5 perc alatt nyerjük meg a meccseket, holott általában az utolsó percig reménytelen az egész, és nagyon sokszor overtimeba megy, vagy összejön nuke valakinek, vagy csak simán összejön a rengeteg killstreak és akkor már van esély lerakni és bevédeni a bombát :)
Illetve jó volt az is, mikor 2 vadidegennel kommunikáció nélkül is kitaktikáztuk a lerakást :D nagyon komoly volt, ahogy háromszögben haladtunk, egymást fedezve :) -
wyx #21891 ritka de létező bug... :) -
én mondtam, hogy azt a progi linket leírással (lentebbi hozzászólás) is ki kéne tenni banner alá.. -
Ma megint játszottam kicsit és agyondobtam egy embert ködgránáttal.
-
De kurva jót játszottam Sabotaget :DDDDD több mint felét nyertük haverral :DDD
Meg a magyarok mennyire gyenge ideggel rendelkeznek :\ roppant gyorsan fel lehet baszni az agyukat, főleg hogy a tudják, hogy az ellen is magyar :DDDD Ha esetleg valamelyikőtök innen volt (bár nem hiszem, mert itt mindenki jól ismeri és szereti anyanyelvünket, és nem ír ilyet, hogy "hidtem") meg nem is olyannak ismerlek titeket aki elkezd anyázni meg faszozni csak úgy az éterbe, mikor minimális az esélye, hogy bárki is megérti magán kívül ^^
Jajj, ez jól esett, jó gonosznak lenni néha :D És nem is geci módon játszottam... Ok, a 2 perc alatt megnyert sabotage győzelmet egy DC tubebal biztosítottam a pálya másik feléről, de az kellett oda :DDD akkor már kb. feküdtem a röhögéstől xD -
Az előbb kaptam hitmarkert késsel!! Elég érdekes volt... -
olvass vissza, nem is olyan sokat, meg fenn is van a banner alatt egy kis olvasnivaló.....
-
Piko888 #21885 Srácok haver hackelt pályára lépett véletlenül és kimaxolt neki mindent, most szeretné újrakezdeni, mit kell törölni, hogy újra 1.-es szintű legyen? Köszi -
persze azóta már tovább fejlődtem, ez még nyári stat, de úgy 3 hete nem is játszottam az idegesítő anomáliák miatt. -
lol, először a scorera hittem hogy kill és a killre hogy death :DDDD kicsit "hűbazmeg" volt :D -

1.25 KDR -
Amúgy ezeket a nagyon jó statisztikákat azért sem értem mert én pl. nagyon sok halált "szenvedek el" a hülye spawn rendszer miatt, random gránátoktól, gyakorlatilag kivédhetetlen GL -től, a pályán futkározó folyton a hátamba kerülő gyalogkakukkoktól.
Én is. Szerinted miért 1.39 a KDR?
Egyébként ehhez a stathoz hozzájárul, hogy általában TDM-t játszom, illetve relatíve sokszor FFA-t... (utóbbi a wineket boostolja :D)
Domination meg Demolition pedig nagyon statgyilkosok... Egyszerűen muszáj kamikazet játszani, hogy be lehessen foglalni a pontot, le lehessen rakni/fel lehessen szedni a bombát... mert mindig ilyen inkompetens farkakkal kerülök egy csapatba...
Továbbá sokat segít a győzelem elérésében, ha van legalább egy társad, akivel hasonló skillben van az ember, vagy aki legalább tudja mire való adott játékmód. -
Jézusmáriaszentjózsef..! :D 31 -es streak?! WTF? Ezt, hogy a fenébe csináljátok? Nekem nagy kínlódások árán sikerült 13 -ast csinálni. Meg a statisztikáid is olyanok, hogy majdnem lefordultam a székről... :)
Egyébként a nem "annyira" profi játékosok szempontjából (mint pl. én...) az is rossz amikor szembekerülök igazi profikkal. Elvégre nem szopni ül le az ember hanem játszani. :)
Amúgy ezeket a nagyon jó statisztikákat azért sem értem mert én pl. nagyon sok halált "szenvedek el" a hülye spawn rendszer miatt, random gránátoktól, gyakorlatilag kivédhetetlen GL -től, a pályán futkározó folyton a hátamba kerülő gyalogkakukkoktól. A fentiek elkerülésére nekem effektíve tippem sincs...
Asszem' HUN veled összefutottam Skidrow -n, de a játékmódra már nem emlékszem... :) -
Kills 25523
Headshots 2601
Assists 3230
Best Streak 31 (Nuke még nem volt)
Deaths 18423
Wins 794
Loses 637
Ties 2
Win Streak 16
Playtime 7d 13h 58m
---
vagyis 1.39 KDR, 10% headshot, 1.25 győzelmi arány. -
az elején még nem foglalkoztam ezzel
kills 50197
deatsh 52157 -
én sokat játszom vele és sikerül plusszos lenni
1 hónapja-4200 halált mostanra sikerült -2000-re felhoznom -
minél régebbi egy játék(multi)
annál több jó játékos "fejlődik ki"
nem csak te fejlődsz,hanem a többiek is
és lehet ,hogy ők többet többször játszanak!!! -
Szerintem ne kiabáld el. L4D-ben is előfordulnak már hackerek, pl. survivor-t nem tudod megütni tankkal, levegőben repkedés stb. Mondjuk ott a hackerek nagy része hülye ruszkik közül kerül ki... -
ezzel sajnos egyet értek veled... ezt nagyon elcseszték. -
NA, erről beszélünk sajnos....
almás a gáma.
inkább Left4deadet nyomja a gyerek, és Én is, sztem tök jó kikapcs.
OTT érdekes módon nem látok olyat, hogy pl.a Hunter bírja a golyót.....
nembírgya... ennyi.
szóval valami igencsak elvanbaxvaitten.... -
nobi321 #21872 Köszöntem a segítséget megpróbálom,hátha kifogok valami jó társaságot. -
Gabe18 #21871 Nem kell módot váltanod, ugyanabban a módban is ha becsatlakozol újra, valószínű más host-ra kerülsz, más emberekhez. Akik lehet nem csalnak...
De sok a csaló, ez kétségtelen. -
nobi321 #21870 Akkor sajnos néznem kell más játékot mert ez így kuka.
Szinte mostanság másból se állok csak módokat váltok. :( -
Gabe18 #21869 Igen, hát gondolom azt akarta mondani lolSL hogy menj másik "host"-ra mert ugye szerver itt nincs. Ha gyanús hogy az ellenfélnél (vagy saját csapatban) ilyen emberek vannak, nincs mi tenni mint elmenekülni máshová... -
nobi321 #21868 Köszi de öö az hogyan kell. Ugye belépek a multiba és ott kiválasztom milyen módban akarok játszani és ennyi. Nem? -
menj másik serverre -
nobi321 #21866 http://www.youtube.com/watch?v=bm3Wj2YfDx0 Gyanítom ez lehet sajnos. -
nobi321 #21865 Üdv Emberek Sokat multizok, de mostanában lassan lőni se tudok olyan hamar kinyírnak. Nincs erre valami megoldás? -
Buscemi #21864 Nyomtam, köszönöm! Ez ennyire egyszerű? Ég a pofám:)
Köszi!!! -
cod2 pro game volt, lehetett benne jól tudni játszani