24218
Modern Warfare 2
-
szerintem a FAMAS vagy TAR noobot vagy melyiket nem lehet überelni :)
várom mikor látok egyszer "pistol noob" jelzőt... -
az vicces volt mikor:
air noob
jelzőt kaptunk egy meccs után -
De el se olvassátok, lázas vagyok, végére már el is felejtettem mit akartam írni, meg mire akartam válaszolni ^^ -
Killstreakre építeni lehet, ezért kell is. Nincs szebb mikor egy jól időzített killstreak fordítja meg a meccset. Mikor 4en állnak egy egyébként nehezen foglalható ponton, amit kulcsfontosságú megtartani, és beküldjük közéjük a predátort, vagy mikor jön az ellenfél choppere, és harrierrel szedi ki az ember.
Volt hogy killstreakekkel 6000-7200-ról hoztuk fel a meccset 7400-7500-ra, mert sikerült összeóvatoskodnom predátortól chopperig a jóságokat, közben sniperrel meg spaszal rásegítve. Épphogy csak vesztettünk egy alapból nagyon vesztesnek kinéző meccsen.
Nagyon élvezetes, mikor haverral játszunk, és segítünk egymásnak összeszedni a killstreakeket. Jó látni, mikor őrjöng az ellenfél, mikor choppert AC követ.
Egyébként ott a Barebones annak akit zavarnak a streakek. -
Szívemből szóltál... :) Pedig én még egy elég "friss" játékos vagyok ami a MW2 -t illeti. Egyébként annyiban armageddon666 -nak igaza van, hogy minél ügyesebb játékos vagy annál kevésbé zavarnak a csalók. (A nem durvák!) Az igazán "überprofik" szeretnek is ellenük játszani elvégre neki az "átlag" játékos nem kihívás. Ellenben és is csak relatíve keveset tudok illetve akarok játszani. Nem erről szól az életem nekem ez csak egy jópofa kikapcsolódás. Ergo a büdös életben nem leszek igazi profi. Szóval engem tetves módon zavar a sok rafinált csíter. Már mondtam lejjebb valahol: cold-blooded+ninja pro+silencer és ezerrel szednek ki bárhonnan, utána meg hivatkozik a valóban élő UAV -ra. He-he-he... Egy nagyon "pengés" játékost a WH -t ésszel használó nem irritálja annyira mert jó eséllyel még akkor is megelőzi az illetőt ha az tudja a pontos helyzetét. Sőt így tud még akár fejlődni is. Egyébként a csalók nagy része egyáltalán nem túl ügyes játékos. Rosszul helyezkednek, lassúak, túlságosan rábízzák magukat a használt csalásra. Csak az a baj, hogy az "átlagos" képességű játékos ellen ez elég is.
Aztán nem tudom nézitek -e a killcam -et mert ott derül ki sokszor a disznóság. (nem meglepő módon) Szerintem sokan egyszerűen továbbnyomják és kész.
Terminal -on történt. Kezdés után felrongyolok a kinti kis tetőre, de belül és lehasalok. Pár pillanat múlva sebződni kezdek, de abbamarad. Felpattanok, hogy pucoljak, de ekkor újra eltalálnak, meghalok. Mondanom sem kell, hogy nem láttam senkit... Nézem a killcam -et. Csávó kirohan a terminál folyosójára abból az újságárusból vagy miből. Mint az állat balra rándul a fegyvere és belém lő párat, ekkor veszett gyorsan jobbra rándul, kinyír valakit aki a pilótafülkében hasalt. (Szintén nem látszott...) Majd vissza rám és engem is lelő. Ez ellen nem lehet játszani akármekkora profi is az ember.
A dedkiált szerverek hiánya a mai napig egy szégyen. A játékipar egyik legnagyobb hasznot hozó címe és ennyit nem képesek megcsinálni hozzá. És erre nem mentség, hogy az IW szétment. Szerintem ezt más profi játékfejlesztővel is meg lehetne csináltatni. Egyszerűen szarnak ránk. A lóvé megvan most már sírhatunk nyugodtan. És még ez a "népség" ítéli el a szoftverkalózokat. No comment...
És sajnos a játék a nyilvánvaló gondok mellett is szenved egy nagy problémától. Mégpedig a játékosok önmérsékletének teljes hiányától. A játék úgy lett megalkotva, hogy viszonylag tág keretek között válogathatunk az eszközökben képességekben. Emiatt néhány kombináció már inkább a játék rovására megy. Ezzel viszont nincs mit tenni rá van bízva az egyszeri játékosra, hogy ne kúrja szét a meccseket. Gondolom mindenki látja, hogy ez esélytelen. A játékosok elég nagy része kicsinyes, gonosz, veszteni képtelen pistike. Kb. ide tartozik az is amit mondasz, hogy "Sabotage" -t, "Headquarters" -t nagyon sokan azért játszanak, hogy könnyen növeljék a K/D arányukat. Eszükben sincs a célra játszani egyszerűen kempelgetnek a bomba vagy a HQ körül és vadásznak. Hát ők sem a játék élvezhetőségét növelik éppen. :)
Írtam már azt is, hogy a "killstreak" rendszer is felelős sok mindenért amúgy. Ez csak egy mellékes dolog lenne a játékban. Elvégre ez egy FPS vagy mifene?! Igen ám csak a legtöbb játékos túlontúl nagy jelentőséget tulajdonít ezeknek és ahelyett, hogy játszanának görcsösen bármi áron "pévló"- meg "nyúkot" próbálnak szerezni. És itt sajnos a "BÁRMI ÁRON" -on van a hangsúly. :(
Bocs. Már megint kitört rajtam a grafománia. :) -
Az a név amivel bejelentkezel a Steam -be nem megváltoztatható.
köszi -
Sith #21936 Nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint mondjuk hogy napi szinten futok bele "érdekesen" játszó emberekbe, nem állítom mindenkire hogy csal mert le tud lőni de azért vannak érdekes pillanatok. És vannak nyilvánvaló csalók akikkel azon kívül hogy TE kilépsz szintén nem tudsz mit tenni.
Továbbá a tököm tele van a steammel de az IW nettel és a LAG al azaz a tök logikátlan szerver kiosztással (és hogy a mai napig legalább szavazást nem lehet hívni új szerverre) és azzal hogy ha együtt akarunk játszani mondjuk 4-en 5-en akkor külön procedura hogy sikerüljön, mert kidobálja az embereket és folyton újra kell joinolni.
Továbbá imádom a dupla glockos quickscope-ozo snipereket a késsel rohangáló idiótákat akik mondjuk Domination vagy SD közben is TDM-et játszanak.
MW2 én így szeretlek :)
Nem azt mondom hogy *ar az egész mert én is beleöltem sok sok órát de valahogy kezdem nagyon megunni a dolgot
-
Attól függ melyikre gondolsz. Az a név amivel bejelentkezel a Steam -be nem megváltoztatható. Viszont az ami a profilodban van megadva tehát amit a többiek a játékokban látnak gyakorlatilag korlátlanul megváltoztatható. -
sziasztok
hogy lehet dedikált serverekre menni?
-
van lehetőség a steam nevem megváltoztatására? -
már jó -
most tudtok játszani? -
elég -
most erre mit mondjak? örüljetek neki! ez csak nektek jó! -
Jaja én se -
Ja, egyébként flame on! -
Senki skilljét nem akarom kérdésbe vonni, azt sem tételezném fel, hogy paranoiások lennétek... de valahogy én erőteljesen kevesebb csalóval találkozom, mint itt állítjátok páran... Biztos azért mert az összes csaló veletek játszik, és így nekem nem marad, vagy nem tudom mi lehet... -
ufodark #21925 Szerintem is jácchatóbb az Alter,me nincs tele csalóval.Én is 1600 órát nyomtam eredetivel,de elment tőle a kedvem :P Tdm v domi tök mind1 azzal is jobb eljáccani mint az eredetivel szenvedni a csalókkal! :)
Valaki nem rud abban segíteni,hogy játék alatt a T vagy Y ba a kiírásokat nem látom az mitől van? Akármit írnak nem látom még a sajátomat se.Azt tudom a player mappában íródott át,de nem tom hol!Ha valaki segítene azt előre is köcce szépen! -
érdekes, hogy ilyet tapasztaltál talán mert dedin voltál nem volt fen admin. én pubon még 1x sem találkoztam. amúgy igen hátrány, hogy még kevesen vannak. de egyre többen térnek át. a support is sokat tesz a játékosokért! illet hát tdm, domi nekem elég is. mert ha nem saját csapattagokkal játszok akkor nem sok értelme van mondjuk SD-ni! -
Egyébként meg a legnagyobb baja, hogy TDM-en meg domin kívül az életbe nem fogsz ott mással játszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Team Deathmatch 919
Harcore Team Deathmatch 157
Free-for-all 144
Hardcore Free-for-all 39
One in the Chamber 20
Ground War 146
Team Tactical 57
Hardcore Team Tactical 23
3rd Person Team Tactical 23
Advanced Team Tactical 16
Domination 111
Demolition 31
Sabotage 27
Search and Destroy 65
Hardcore Search and Destroy 19
Cage Match 28
Alteration: Mod Pit 94
-
Nincsenek cheaterek :DD
Nemrég mentem fel, ráadásul dedikált serverre. Pálya közepén áll 1 ember, 360fokban körbe forogva instant lelő bárkit aki arra kinéz..
Ingyen persze meghalni is jó lehet egy ilyen szép cod játékban:D -
mi bajod az alteral? bőki a szemed, hogy kenterbe veri az originált? mert játszhatóbb? nincsenek cheaterek? megvan eredetibe is 1400+ órát toltam is vele de már csak warozni járok fel a klán társaimmal... amúgy felejtős -
Ráadásul még ott van az AlterIWNET-es logó, ami megint nagy fail. Előre látom a hatalmas túljelentkezést :D -
wyx #21919 Ahoz hogy valaki ADMIN legyen ezen az oldalon 3 fontos dolog kell hogy legyen
1.értenie kell a játékhoz
2. értenie kell a g-portálhoz
ahahahaha, halálos :D:D:D -
>gportal 
+ jó klán az ahol ennyire megválogatják az embereket...
korod? -
adamant #21917 heló heló szeretnék itt az oldalon mindenkit meghívni a HUN wskiller klánba. ITTvan az oldal :D -
gallhun #21916 Hali. Az AVG zavarhatja Steamet? -
DE -
gallhun #21914 nektek sem megy a steam? -
+1 -
Sith #21912 Elvileg úgy működik a dolog hogy Scavangerrel fel tudsz venni többet is... de mindig csak max 2 lehet lerakva (ha jól emlékszem akkor ha lerakod a 3-at akkor az elsőként lerakott felrobban aszem) -
Dedikált szerokk ezazzzzzzzzzzzzzz
átváltottam törtre
-
max2 -
Gabe18 #21909 Scavenger-el ugye felveheti a halottak cuccát, de hogy egyszerre lehet-e neki több, azt nem tudom... -
Egyre több embernél látok 2(vagy több) claymore aknát,ez mind csaló? -
mi itt PC-n írtózunk a hackelt serverektől, xboxon meg az a legmenőbb dolog.. most nézek ustreamen ilyen lobbykból követítést, valós pénzt fizetnek meg csajok leveszik a ruhájukat webcamen hogy behívják őket 1 pályára ahol ilyen ump-ből predator misslet lövő moddolt baromságok vannak,
hajrá amerika -
Akkor EZT!!!! nézzétek!!
LoL

-
ufodark #21905 Hali!
Valaki nem rud abban segíteni,hogy játék alatt a T vagy Y ba a kiírásokat nem látom az mitől van? Akármit írnak nem látom még a sajátomat se.Azt tudom a player mappában íródott át,de nem tom hol!Ha valaki segítene azt előre is köcce szépen! MW2. -
Rotyoka #21904 Nálam eladó egy Cod6 + Css + Tf2 + Cs 1.6 + Portal -os steam account. -
van itt vki aki 1C company féle orosz mw2 kulcsot vett anno?
angollá varázsolni gondolom lehet hasonlóan mint az mw2-t, csak nem tudom hogy aktiválni lehet-e magyarországon ilyen keyt.