Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a vac meg 10 év alatt 2x ha hibázott így.
mert egyszer még elhiszi az ember nade nemá, hogy mindenkinek a komája jár ide panaszkodni... :/
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Intervetion ACOG sight és FMJ...
-"- Silenver és Heartbeat sensor
-"- Thermal...
Barrett .50 cal ACOG és FMJ
-"- Silencer és Heartbeat sensor
-"- Thermal😄
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
vista helyett vin7-et teszek fel
hogy kell telepítenem a játékot?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ma délben 12.00-tól kb 14.00-ig játszottam TDM-et,egyszer sem volt "game lobby closed", "server connection time out", "could not migrate host...", vagy mi a tök, 5-en voltunk állandók, nem volt lagg, nem láttam csítert, más sem nyöszörgött a cseten, hogy látott volna, szerencsére jó pályákat adott (amiket szeretek), és ráadásul nagyon jól is ment a játék...
talán még sosem játszottam ilyen jót, kívánom másnak is...
így nagyon lehet szeretni ezt a játékot!!!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
mondjuk véletlen bennhagytam Emergency Airdroppot... és egyszer AC130t nyúltak le... mondjuk mire kihívta az ellen addigra nyertem ^^
Másodszorra viszont 4bõl 3t megszereztem magamnak, a negyediket azért nem, mert az összes playert odavonzotta és volt kis kereszttûz 😄 végül azt a menetet is nyertem... csak Scavanger nélkül macera, mert ACR gyorsan viszi a lövedékeket... szal több killt elejtett UMPbõl meg Interventionbõl hoztam ^^
@
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
majdnem mintha HC t játszanál 😊 kapni fogon a csítert... <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
UMP+silencer+red dot,bling pro,stopping power pro,steady aim pro,semtex,stun,martydrom,predator,airstrike,harrier(vagy heli)
Ez a kommandós közepébe menõs összeállítás nem a hátulról menõs 😉
Nekem a kedvenc fegyvereim vannak a light machine gun kategóriában, úgyhogy nyomulok velük rendesen. Amiket tapasztaltam:
L86, RPD, AUG: Szinte ugyanaz a sebzésük! AUG és RPD tök ugyanaz, L86 kicsit gyengébb! M240 és a HK zárja a sorrendet sebzés terén.
L86: Nagyobb tûzgyorsaságú, gyors tárcsere (viszonylag), de eléggé félrehord. Sebzés megfelelõ.
RPD: A legjobb, grip-el totál pontos (plusz silencerrel pedig már majdnem ACR szinten van), rengeteg lõszer, megfelelõ tûzgyorsaság, sebzés nagyon magas. A tárcseréje a leglassabb (életveszélyesen lassú). Továbbá az RPD-t tart a legtovább "vállhoz kapni". Nekem a kedvenc fegyverem.
HK MG4: Keveset látni belõle, pedig nagyon pontos még grip nélkül is, és nagy a tûzgyorsasága. Viszont a sebzése alacsony, és a hevedert szintén nem 5 másodperc alatt cserélik ki.
AUG: HK közeli pontosság (talán kicsit rosszabb), gyors tárcsere, viszont relatíve kevés lõszer, sebzése az RPD-vel együtt a legmagasabb a kategórián belül.
M240: Nagy, robosztus, szórja a golyókat mint az állat, ideális fegyver lenne... ha normálisan sebezne. Félrehordása is idegesítõ, de még határon belül van, talán az L86-al lehet egy szintben, ahogy rángat.
Szerintem a sorrend: RPD, AUG, L86, HK, M240
A közelharcot érdemes velük kerülni, mert az AUG-on kívül elég sok idõ, amíg vállhoz emeli õket az ember. Grip meg Stopping Power és mehet a kaszálás. Megfontolandó, hogy az ember bling-et használ és akkor van még egy cucc a puskán, vagy sl hand pro, és akkor kiküszöbölõdik a tárcsere/pontos célzás lassúsága.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
The Matrix has you...
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
- játék közben hogy lehet megnézni a statot? (hogy ki mennyit ölt, halt?)
- a killstreak-ek lehívási sorrendjét lehet változtatni? pl. megvan a care package, meg egy predator missle, akkor hívhatom valahogy elõbb a dobozt?
régen silencerrel játszottam,mostanában sebzési problémáim
adódtak vele(nélküle meg minden fülsiketítõ)
Marathon Pro
Cold Blooded Pro
Ninja Pro
És silencer.
Én úgy szoktam használni hogy mindig megpróbálok az ellenség háta mögé kerülni. Legtöbbször be is jön ez a taktika
esetleg tar,ump játék taktika?(talán nem csak engem érdekelne)
annyi természetes oka lehet annak hogy valaki dominál egy játékban a pingtõl kezdve, a gyakorlaton át a laggig, hogy objektíven azt mondani, hogy tuti hogy csal, úgysem igen lehet. akkor meg minek tépjem magam.
olyan rengetegszer fordul elõ, hogy belépek egy már folyó játékba, és majdnem MINDENKI nagyságrendekkel jobban játszik mint én. ennek is annyi oka lehet - és ezek felét magamban kell keresnem - hogy ritkán húzom fel magam, inkább megyek máshová.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni