Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Megjegyzem attól mert még valaki azt mondja hogy valaki csalt nem feltétlenül csalt az illetõ ^^
Fabio Capello
ebben giliszta véleményét osztom, érdekes hogy mindenkinek a haverját bannolja a VAC aki sose csítelt...

lolSL
ha nem írná be valaki minden 2. nap hogy mennyi csalót lát akkor esetleg el lehetne gondolkozni hogy ártatlan is lehet, de így..
a vac meg 10 év alatt 2x ha hibázott így.

elitehun
Nem tudom mért olyan nehéz elhinni hogy nem cheatelt akár Õ akár a haverja. A VAC is szokott hibázni. ha jól emlékszem a múltkor 12 ezer embert bannoltak tévesen
Fabio Capello
egyik haveromnak... aha persze...
életében nem cheatelt... aha persze...

lolSL
support.steampowered.com oldalon reklamálhat a "haverod".

gömbgiliszta
nem akarok bunkó lenni, de ez már hányadik " a haveromnak... " kezdetû duma???

mert egyszer még elhiszi az ember nade nemá, hogy mindenkinek a komája jár ide panaszkodni... :/

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Hello, egyik haveromnak azt írja ki mikor belép a gameba és utána a playbe hogy cheat detected és kijön a console ,de életében nem cheatelt és erederti a game akk mi a teendõ? Az nem lehet hogy azért bannolták mert volt 1 hackelt szerón,mert 1 prestige 70 volt felment egy szeróra azt full 70-es lett minden embléma és fegyver megvan neki és minden fullos? Ilyen esetben mi a teendõ?
palinho96
Én ilyen sniperes gyerek vagyok😄

Intervetion ACOG sight és FMJ...
-"- Silenver és Heartbeat sensor
-"- Thermal...

Barrett .50 cal ACOG és FMJ
-"- Silencer és Heartbeat sensor
-"- Thermal😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Antal99
minden ok
köszi

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

lolSL
elindítod a steamben és minden ugyanúgy lesz mint most, kivéve a single player mentéseket meg spec ops csillagokat, arról készíts másolatot ha kellenek.

Antal99
és a dlc-ket magától rakja fel?

lolSL
ugyanúgy

Antal99
segítsetek

vista helyett vin7-et teszek fel

hogy kell telepítenem a játékot?

Fabio Capello
Hjajj de imádom az olyan embereket akik nem figyelnek arra, hogy behívtunk egy UAV-ot, aztán jön a csíterezés ezerrel... :|

bigapó
más az, hogy Én hallom vagy más hallja. a sajátomat tök mindegy, illetve zavaró lehet néha a saját, de elvileg ellenségét nem fogod hallani. mármint sitrep-el sem hallod a ninja pro-t,ezt már mások is mondták, de már ez annyira lényegtelen, mert wh-val úgyis tudja merre vagy...S&D-zni meg marha ritkán szoktam, ott van igazán értelme ennek...

The Matrix has you...

van hangja a lepesnek a ninja proval is csak nagyon-nagyon-NAGYON halk, probald ki a havas palyan, menj el a sarokba, hogy csak te legyel, es kezdj el sasszezni fel-ala + max hangero a fulesre

bigapó
nem hiszem, hogy lehetne, mert a Ninja Pro lényege,hogy teljesen csendben mész, a teljes csendet meg hiába 4-szerezzük fel, akkor is csend lesz 😊

The Matrix has you...

gömbgiliszta
na valami pozitívat is:

ma délben 12.00-tól kb 14.00-ig játszottam TDM-et,egyszer sem volt "game lobby closed", "server connection time out", "could not migrate host...", vagy mi a tök, 5-en voltunk állandók, nem volt lagg, nem láttam csítert, más sem nyöszörgött a cseten, hogy látott volna, szerencsére jó pályákat adott (amiket szeretek), és ráadásul nagyon jól is ment a játék...

talán még sosem játszottam ilyen jót, kívánom másnak is...

így nagyon lehet szeretni ezt a játékot!!!

Garou
Az FMJ semmivel sem növeli meg a sima sebzést! Csakis a falon átlövéses szituációkban segít. Van egy rakás youtube video, ahol tesztelik a sebzést és ugyanakkora fmj-vel is meg anélkül is! Csak mondjuk ACR-el 13 lövés valaki falon át, FMJ-vel meg 6. Stopping nélkül persze.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

armageddon666
Rájöttem hogy imádom FFAt 😄 nagyon lehet darálni...
mondjuk véletlen bennhagytam Emergency Airdroppot... és egyszer AC130t nyúltak le... mondjuk mire kihívta az ellen addigra nyertem ^^
Másodszorra viszont 4bõl 3t megszereztem magamnak, a negyediket azért nem, mert az összes playert odavonzotta és volt kis kereszttûz 😄 végül azt a menetet is nyertem... csak Scavanger nélkül macera, mert ACR gyorsan viszi a lövedékeket... szal több killt elejtett UMPbõl meg Interventionbõl hoztam ^^

@

fogod*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nem.. és ha igazán hatékony akarsz lenni akkor beteszed mindkettõt..

majdnem mintha HC t játszanál 😊 kapni fogon a csítert... <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lolSL
fmj = deep impact.

Antal99
szerintetek FMJ=stopping power???

elitehun
A Custom Class Guide videóit leszedte a srác :S
Warton
Mert gyengébbre csinálták a p90-est. A CoD4-ben nagyon hatékony volt, ebben a játékban viszont keveset sebez. SP nélkül nem is szívesen használnám.

Antal99
köszi s válaszokat

ozimak
Én simán leszedem vele a snipert a dzsiptõl a dombtetõig <#eplus2>
AZ ump+silencer páros nekem annyira nem jó csak ha közelre lövök vele , pl. egy afghan a pálya egyik felébõl a másikba lövésben kb megbukik

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

ozimak
Jaaaaj és hát természetesen a nagy kedvencemet a karabélyok közül ki is hagytam: ACR!!! Tudom hogy gyengusz de egy kis stopping power jó fegyóvá teszi mivel nagyon pontos és aránylag sok töltény van hozzá! Én nagyon szeretem.
ozimak
Legjobb az UMP! 😉 Sokat próbálgattam mást de a végén mindíg visszatérek 😊 Nekem ezután még az M4-es vagy a vector,az M16-ot nem szeretem :S valahogy nem jövök ki ezekkel a burst-ös fegyókkal 😊 A csipázást pedig sokat kell gyakorolni de ha belejössz akkor az is bárkinek mehet szépen 😉 P90-et akimbo-ban használtam eddig mindíg,fõleg a scrapyardon 😄 szerettek is érte nagyon =) csak most nincs kipörgetve addig mert én is nemrég kezdtem a pr 7-et :S Am ha kell segítség a fegyvereket illetõen akkor itt találsz egy kis segítséget! 😉 Az Elite kolléga által említett UMP taktika pl. itt bemutatkozik 😊
ozimak
Ahhha ok köszi 😉
Alien
Én is nagyon szeretem az UMP+Silencer párost 😊 Persze megkaptam már érte az "UMP noob" jelzõt, amit nem értek, mert ugyanúgy kell célozni UMP-vel is... De márcsak nevetek ezen az állandó noobozáson, fõleg amikor vesztes csapatból írják be a meccs végén 😄 UMP-n kívül egykébként a P90 is jó silencerrel. Érdekes, hogy itt nem terjedt el a szídása mint Cod 4-ben anno 😊 Tar-t is szeretem 😊 Ami még nagyon brutális fegyver az az M16 , Stopping Powerrel egybõl annyi a másiknak, csak most jelenleg nincs mert nemrég kezdtem Prestige 3-at és még nem tartok ott 😊 Mostanában Intervention-t kezdem próbálgatni, de azért még van mit gyakorolnom 😊)

Alien
Azt jelenti, hogy DVD lemezen van meg neked a Modern Warfare 2 (Retail példány, vagyis hivatalosan kapható kiskereskedelmi változat) és azért írja ingyenesnek, mert nem a steam-en keresztül vásároltad, hanem lemezen, ezért nem volt terhelés😊 Nekem is így van, DVD-n vettem meg a játékot és szintén Retail illetve Free szövegek vannak, viszont amiket steam-en keresztül vásároltam például a két DLC és egyéb játékok, ott már az összeg szerepel euroban illetve az, hogy "Steam Store". Tehát a lényeg, hogy amit Steam-en keresztül veszel meg ott a Steam Store látható és a hozzá kapcsolt összeg, ami pedig lemezen van meg ott a Retail felirat van és nincs összeg.

ozimak
UMP-t használok a menetek 80%-ban sztem az a legjobb fegyver! Amit Elite mond az egyik taktika viszont ha a "lopakodós" nem megy akkor:

UMP+silencer+red dot,bling pro,stopping power pro,steady aim pro,semtex,stun,martydrom,predator,airstrike,harrier(vagy heli)
Ez a kommandós közepébe menõs összeállítás nem a hátulról menõs 😉
ozimak
Ez mindenkinek ilyen? Mit jelent ez? Eddig nem is néztem csak most... 😊
armageddon666
AUG grippel olyan pontos mint az ACR...

@

Garou
Antal99:

Nekem a kedvenc fegyvereim vannak a light machine gun kategóriában, úgyhogy nyomulok velük rendesen. Amiket tapasztaltam:

L86, RPD, AUG: Szinte ugyanaz a sebzésük! AUG és RPD tök ugyanaz, L86 kicsit gyengébb! M240 és a HK zárja a sorrendet sebzés terén.

L86: Nagyobb tûzgyorsaságú, gyors tárcsere (viszonylag), de eléggé félrehord. Sebzés megfelelõ.

RPD: A legjobb, grip-el totál pontos (plusz silencerrel pedig már majdnem ACR szinten van), rengeteg lõszer, megfelelõ tûzgyorsaság, sebzés nagyon magas. A tárcseréje a leglassabb (életveszélyesen lassú). Továbbá az RPD-t tart a legtovább "vállhoz kapni". Nekem a kedvenc fegyverem.

HK MG4: Keveset látni belõle, pedig nagyon pontos még grip nélkül is, és nagy a tûzgyorsasága. Viszont a sebzése alacsony, és a hevedert szintén nem 5 másodperc alatt cserélik ki.

AUG: HK közeli pontosság (talán kicsit rosszabb), gyors tárcsere, viszont relatíve kevés lõszer, sebzése az RPD-vel együtt a legmagasabb a kategórián belül.

M240: Nagy, robosztus, szórja a golyókat mint az állat, ideális fegyver lenne... ha normálisan sebezne. Félrehordása is idegesítõ, de még határon belül van, talán az L86-al lehet egy szintben, ahogy rángat.

Szerintem a sorrend: RPD, AUG, L86, HK, M240

A közelharcot érdemes velük kerülni, mert az AUG-on kívül elég sok idõ, amíg vállhoz emeli õket az ember. Grip meg Stopping Power és mehet a kaszálás. Megfontolandó, hogy az ember bling-et használ és akkor van még egy cucc a puskán, vagy sl hand pro, és akkor kiküszöbölõdik a tárcsere/pontos célzás lassúsága.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

armageddon666
Sztem az lag. Elviekben lehetne.

@

bigapó
nem sajnos. nekem az van berakva legtöbbször, mert még mindig azzal a challange-el szenvedek és van olyan akit nem hallok.

The Matrix has you...

elitehun
A Sitrep Pro-val a Ninja Pro-sok lépteit is lehet hallani?
gömbgiliszta
köszi

a TAB gombal tudod a statokat megnézni meccs közben , és a killstreakok lehívási sorrendjét sajna nem lehet megváltoztatni !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

gömbgiliszta
két gyors kérdés:

- játék közben hogy lehet megnézni a statot? (hogy ki mennyit ölt, halt?)

- a killstreak-ek lehívási sorrendjét lehet változtatni? pl. megvan a care package, meg egy predator missle, akkor hívhatom valahogy elõbb a dobozt?

elitehun
Akkor hagyd rajta a hangtompítót de használj stopping power-t. 3 golyó egy ember
Antal99
kösz

régen silencerrel játszottam,mostanában sebzési problémáim
adódtak vele(nélküle meg minden fülsiketítõ)

elitehun
Én az ump-t szoktam használni legtöbbször.
Marathon Pro
Cold Blooded Pro
Ninja Pro
És silencer.
Én úgy szoktam használni hogy mindig megpróbálok az ellenség háta mögé kerülni. Legtöbbször be is jön ez a taktika
Antal99
van aki gépfegyverrel nyomja?valami okosság ezzel kapcsolatban?

esetleg tar,ump játék taktika?(talán nem csak engem érdekelne)

newszepiking
egyébként én pont ezért nem szoktam még gondolatban sem belemenni abba, hogy most aimbot vagy wh, ha valaki nagyon-túl ügyes (persze ha nem teljesen tuti), mert ha ügyesen csinálja, akkor a büdös életben nem fog kiderülni ha csal.
annyi természetes oka lehet annak hogy valaki dominál egy játékban a pingtõl kezdve, a gyakorlaton át a laggig, hogy objektíven azt mondani, hogy tuti hogy csal, úgysem igen lehet. akkor meg minek tépjem magam.
olyan rengetegszer fordul elõ, hogy belépek egy már folyó játékba, és majdnem MINDENKI nagyságrendekkel jobban játszik mint én. ennek is annyi oka lehet - és ezek felét magamban kell keresnem - hogy ritkán húzom fel magam, inkább megyek máshová.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni