Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boron Power
Hát te nagyon okos lehetsz...
Ahol 100-as pinget láttál kiírva, az a codos pingre lefordítva 30-40 közötti. BFBC2-ben a lagg nem probléma, sõt a csalók sem, fõleg a magyar szervereken, ahol a pb banlisták be vannak töltve és adminok figyelik a játékot.

newszepiking
mindig döbbenten olvasom, hogy ti mindannyian mennyi csalóval találkoztok, én meg alig.
most végre rájöttem mi a titka: kizárólag a 23 óra utáni sávban játszom(miután a család minden tagja lefeküdt)
és ez, higgyétek el nekem, sokkal jobban mûködik mint a VAC.<#vigyor4>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

AkAfinucsi
Pedig elég vicces vagy 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

armageddon666
Ugyanúgy Activision csicskái.
Ugyanúgy szopni fognak a vevõk.

btw nincs jobb mint mikor ilyen falon át lõdözõs balfaszok ellen nyeri a csapat a demolitiont.

@

Fabio Capello
amikor lát téged, vagy valami keretet a nem átlátszó tereptárgyaknál lekövet, majd lelõ. Nagyobb kaliber esetén bedarál falon keresztül.

gömbgiliszta
<#conf> a "wh" az a "wallhack" erre már rájöttem, de az pontosan mi is? csak amikor lát a falon át, lekövet és amikor felbukkanok agyonlõ, vagy amikor a tárgyakon keresztül megy a golyó (és nem fmj miatt) és úgy darál vele?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

V43 1105
Ott az admin tud azért majd modiskodni, illetve Treyarch azért sokkalta jobban odafigyel a fogyasztókra 😊))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ezek után mit várjak majd a Black Ops-ban? 😄
Ok, lesz Dedikált szerver, na de akkor is.
Fabio Capello
a privát hekket esélytelen kiszúrnia a VAC-nak... ha valaki bant kap érte, pár óra és jön az új verzió... :|

Nem hiszem el hogy ennyire impotensek a csalókkal szemben.
Ma kb 20 játékbõl 5-6 volt élvezhetetlen a wh-s, aimbotos gyökerek miatt.
Nem, nem az a típus hogy jobban játszik mint Én és ráfogom. (falon keresztül,fákon, bokrokon kersztül, füstön át...)
De persze majd a VAC rendszer bannolja õket...
Addig álljak fél lábon?
Antal99
egyébként prestige0 30-as szinten alázott mindenkit

talán volt tiszta lövése is ezért leginkább csak én írtam neki a
véleményemet

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
wh-sok

Antal99
na ma azért fel idegesítettek a wh-do engem is

Frank99
az a baj, hogy az ilyennek nincs egy VAC az ánuszába(n)....

ban/ben, n-el...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hi!

ban(s) on record -ez pontosan mit akar jelenteni vac statusba?
mert most gameltam,és a másik csapatba mindenkinek ez van a statusába.

Frank99
elég.
Itt elég.

ez nem vicc.. am meg mi az h van pofája?
Frank99
van pofája valakinek itt kulcsot kérni?

ez vicc.

kBagyula
sztímom 😄DD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Jacek
en mar nem szidom az iwnetet😄 toltam egy kis bfbc2-ot na az aztan egy raklap szar😊 dedi szero mi😛 a magyarokon(amik persze nem itt vannak) unnepnap a 100-as ping😄

armageddon666
csak tegnap esett le, hogy a steamon, az nem sztímon, hanem steamon... vagyis "shteamon" vagy nem tudom hogy írjam már le 😄

de egy a shkipén? rofl 😄

@

bigapó
hû, de bonyolult lehet a dolog ha már csak skájpén lehet megbeszélni..azt hiszem nekem már túlságosan is az...

The Matrix has you...

Sziasztok! segitség kellene.a modern warfare 2-höz.

Ha tud valaki segiteni akkor vegyen fel skypén!! csanadu...

köszi.
Oké, köszi a segítséget, már tényleg attól féltem, hogy elõröl kell kezdenem mindent. További jó játékot!
elitehun
Nem kell új prestige-t indítanod
armageddon666
No para. Ilyenért nem banolnak. Ahogy speciel szerintem levelhackért sem. Steam fórum VAC részlegében le van írva eléggé pontosan, hogy miért bannol a VAC.

Törölni ne töröld, mert akkor lehet, hogy minden elveszik. Ebben nem vagyok biztos, mert mintha használná a Steam Cloudot... de valahogy szar az egész ezzel a kísérleti IWnet rendszerrel... túl sok jóságot kevertek egybe. :\ szóval csak csinálj egy új prestiget. Nyugodtan challangelj.

@

lolSL
nem bannolnak azt csinálsz amit akarsz

Nincs backup-om. Nem szoktam fórumozni ezért nem is tudtam eddig errõl, nem gondoltam, hogy szükséges, elvégre mi a fenének van akkor a Steam, VAC, IWnet, stb? Csak a mostani (2.) prestige-ben lettem lvl70, 60ról. Elég ha indítok egy új prestige-et vagy törölnöm kell a multis mentéseket amiket linkeltél? Egyáltalán fognak ezért bannolni vagy várhatok még egy kicsit és befejezhetek pár challenget amiket eredeti elképzeléseim szerint megcsináltam volna mire 70 leszek, még a következõ prestige elõtt?
elitehun
Szerintem a játékosok 80 százaléka nem tudja hogy supportra kell írni és szerintem a játékosok 50 százaléka azt se tudja hogy van a steamnek oldala
armageddon666
copypasta

én progival bekápolok.

visszaállításához egybe van. multi visszaállításához külön.

@

bigapó
lehet, hogy hülyeséget mondok, de a players szerintem a single részé a userdata meg a multi-é. Nekem legalábbis utóbbi kellett a multi visszaállításához (hú, ezt a szót egybe vagy külön kell írni? 😊.

The Matrix has you...

armageddon666
új prestige. a következõ. és annyi törlõdik ami mindig.

ellenben ha pr10 lvl70re kerültél, esetleg megkaptad a hackes jelvényt vagy egyéb jelvényeket, akkor szopi... akkor van ilyen MW2Config cucc (azzal lehet egyébként kényelmesen backupolni), illetve az új verzióban van lehetõség hogy reset lvl1re... abszolút elõröl kezdeni... viszont akkor teljesen mindent veszítesz.

@

bigapó
attól függ mikori a backup-od.

The Matrix has you...

bigapó
Ha jól emlékszem Te nem nagyon értesz a gépekhez, ezért felteszem a 10 milliós kérdést: Hova szoktad telepíteni a játékaidat?

The Matrix has you...

Csak az aktuális Prestige szintemet kell elõröl kezdeni vagy az egészet és kitörlõdik minden?
armageddon666

A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb.

Prestige, kezded elõröl, máskor alt+f4 vagy reset ha ilyen van. És backup sûrûn...

@

armageddon666
taigetosz plussz <#nezze>

mindig mindenhol mindenért supportra kell írni... szerintem egyébként a programok használata során erre többször is van figyelemfelhívás, de ebben nem vagyok biztos.

@

Az elõbb a játékban bejelentkeztem egy sima tdm-re és behívott egy törtszerverre ahol valami zombis mod ment, kiléptem, bejelentkeztem még egyszer és megint egy törtszerverre dobott be, itt repülni lehetett... Ezen kívül lvl60ról instantba 70re ugrottam. Eddig még soha nem fordult elõ ilyesmi, mi a teendõ ilyenkor? Bannolni fognak?
elitehun
De ha valaki nem tudja hogy oda kell írni <#wow3>
armageddon666
"Amúgy volt már pl. arra is példa hogy az ominózus 12000 emberen kívül is volt hibás bann...<citation=">citation" needed="needed</span>">"

Hova írnék segítségért?

a.) steam support
b.) ismerõs

@

ozimak
Amúgy volt már pl. arra is példa hogy az ominózus 12000 emberen kívül is volt hibás bann... elõfordulhat... de nem akarom védeni a srácot! Ha akarjátok akkor tagadjátok ki 😊 De te hová írnál segítségért? Csak annyit kérdezett ilyenkor mi a teendõ nem azt kérte mondjatok errõl véleményt?! Ha cheater és jogos a bann akkor úgyse kapja vissza az accot 😊 Ha pedig nem... nos akkor lehet törölni az utolsó 16 hsz-t 😊
Peace! Megyek játszani! 😉
ozimak
"ha nem írná be valaki minden 2. nap hogy mennyi csalót lát akkor esetleg el lehetne gondolkozni hogy ártatlan is lehet, de így..
a vac meg 10 év alatt 2x ha hibázott így. " <-- erre reagált Elite kolléga én pedig elite hsz-ére írtam a választ, nem tudom hol rontottam el <#nemtudom>
elitehun
Okés de csak mikrofonnal ^^
ozimak
Ahhoz rá kellene venni a két havert is 😊 De az egyik szegénykém átlagpontszáma: 6-700 😊 Tudod Arpeee 😊 A másik meg most vette meg és legutoljára még jan. feb. környékén játszott vele 😊 Nem hiszem,hogy tetszene nekik a Hardcore-ra váltás 😊)) De majd feldobom... 😊
armageddon666
Más ha Pistike mondja hogy csalsz.
Más ha VAC tágítja az ánuszod mert nem fair dolgokhoz nyúltál.

Ne hasonlítsd össze a két dolgot 😊

@

armageddon666
Aki olyan patkány hogy csal az
a.) lehet olyan hülye is, hogy...
b.) van olyan patkány, hogy megjátssza az ártatlant...

És itt nem állítottam egy szóval sem, hogy aki ide írt az csalt.

@

ozimak
Az meg a másik fele 😊 Épp itt szoktak panaszkodni azok is akiket "lecheatereznek"... Felmerül tehát az okos kérdés: Na akkor most õk is csalók?<#idiota>
armageddon666
igen, ha jól emlékszem a sok év alatt 2szer történt ilyen, és az MW2 az nem is VALVE játék, szal ahhoz hozzáigazítani ezt a szart macerásabb... gondolom egyik updatetel nem voltak szinkronban, puff neki... ingyen l4d2...

és igen: 12ezer ember... és ebbõl itt egybõl voltak 2-en legalább...

#21396 scores

@

elitehun
Valaki aki elõbb gondolkodik mint beszél ^^

Amúgy mostanában rég játszottunk mert ráálltam a hc sd-re. Egyszer kipróbálhatnád. 😛
ozimak
Eleve nem lehet valaki olyan hülye hogyha tudja hogy cheatelt akkor nem hiszem,hogy meglepõdik ha kiírja neki,hogy "cheat detected"... <#wilting>
Az egyetlen gyanús dolog az a "haverom" 😄 de az sem feltétlen... szerintem aki ilyenkor kétségbeeseik és ide jön az nem valószínû hogy cheater,ráadásul ez már itt a fórumon is többször bebizonyosodott...
support.steampowered.com
Nem kell mindenhol a "fekete híreket" olvasni <#rolleyes>