24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    Nem. Steam acc alapján tiltanak. Ha még akarsz mw2-vel játszani akkor mg kell venned újra
  • RaST
    Dehogynem, végsősoron ez egy hibakód. Értettem, hogy bannoltak a játékból, csak a miértjével nem voltam tisztába. IP alapján tiltanak?
  • elitehun
    Ja akkor értem már.
    Rast: Semmit nem tudsz. És nem nem hibakód hanem hogy bannoltak mw2-ből. Ezzel már nem fogsz többet játszani
  • RaST
    Srácok. Nekem ezt a hibakódot irja ki ma reggel óta. Mi a teenedő?

• Jaka923
    A bann csak a hivatalos szerverekre vonatkozik...
  • elitehun
    Mért mit ir ki?
    Mert nekem vannak ismerőseim akiknél az áll hogy: Bann(s) on record. Mégis tudnak még mw2-zni. Sőt tulajdonképpen ő szokta csinálni a moddolt szerókat min néha játszok. A kedvencem a Hide and Seek
  • nyuny01 #21976
    Most néztem azoknak a profilját,akik szerintem csaltak a játékban!Pár hónapja jelentettem a steam-en,és hat emberből egy volt bannolva!Most viszont mindenki!Úgy látszik ha egy picit késve is,de a VAC őket is utolérte!
  • Jaka923
    Ilyenkor az van, mint a neved...
  • szopacska
    Hali mindenkinek.Na történt az,hohy modolt szerora léptem és mikor ki léptem minden title és embléma fel lett szabaditva,de a prestig szintem maradt a régi.
    Ienkor mi van?
  • tommygear
    jahh...
  • tommygear
    most kezdtem el megint nem tudom mi a dörgés
  • Nagylaci
    Volt ilyen??!! :D
  • elitehun
    Már mióta
  • tommygear
    mivan kivették a 3rd person 1v1et??
  • foxxi
    Jah, jót röhögtem xD
  • Nagylaci
    ÖÖÖööööö... Most akkor jól értem, hogy a gyerek hét nap alatt 140 évet játszott a MW2 -vel?!Picit besűrűsödött arrafelé az idő. :)
  • foxxi
    HARD? MW2 honfitársunk cD

• newszepiking
    eredetin.
    és mondom, régen nagyon sokat játszottam vele.
  • Jaka923
    Ezeket eredeti vagy tört szerveren észlelted? Mert nagyon nem mindegy.
  • newszepiking
    Egy kis érdekesség.
    Ha már állandóan szidjuk a dedikált szerverek hiányát, a laggot, a 10éveseket meg a csítereket az mw2-ben:
    Újra fölraktam a gépemre a cod4-et, régi szép emlékek, mw2-t éppen untam, gondoltam nyomom egy kicsit a régi kedvenccel.
    Tapasztalataim 3 nap összesen kb 6 órányi játéka után, kb. 10 szerveren, tdm-ben, kereső szerint 50 ping alatt.
    Teljesen ledöbbentem, az Összes játék tele bunnyzó, hihetetlen szögből tüzelve pontosan találó szarházival, egy perc után jön az első bombázás, heli, ami a végéig abba sem marad, mindenki csíterezi a másikat, olyan lagg, hogy időnként ki kellett lépnem (bizonyítottan nem nálam van a hiba), mindenkinek sokkal pontosabb és erősebb a fegyvere mint a tiéd, MINDENKI jobb nálam ( ami előfordulhat, de nem 6 óra átlagában) úgy, hogy a neveik alapján nem egy klánba valók, tehát hagyjuk hogy iszonyatos az összedolgozás.
    Mindez többségében adminos, dedikált szervereken, frissített pb mellett.

Hihetetlenül felfrissültem jöttem vissza mw2-zni.

Mindenből én magam a következő – eddig is sejtett – és persze sarkított következtetést vontam le:
    Mindig az aktuális kedvenc az, ahol úgy érezzük hogy a legtöbb a csaló, legnagyobb a lagg, és minden a létező legjobban el van baszva.
  • elitehun
    Sztem újra kell tenni
  • morphologu
    Sziasztok mostanában olyan gond van a játékkal hogy elkezdi betölteni a pályát és egy idő után olyan hibát ír ki hogy create 2d texture error erre mi az orvosság eddig ez nem volt.
  • elitehun
    Eddig is az volt :D
  • simonl #21959
    Igazad van, én minősítettem, nekem voltak előítéleteim ...
    Hamut szórok a fejemre:)
    Legyen béke közöttünk:)
  • elitehun
    Persze. Sztem is tudna itt bárki én csak azt mondta hogy nem lesz könnyű. És nyugi nem eszlek meg csak kicsit idegesített az a beszólásod hogy
    "Önimádóknak és kisebbrendűségben szenvedőknek kiváló szórakozás...."
    Mivel a vak is látja hogy ez a videó szórakozás céljából lett készítve.
  • simonl #21957
    Ezek szerint tájékozatlan vagyok e téren....bocs.
    Azért ne egyél meg....

Véleményem szerint az általad is felsorolt és a videón látott feltételekkel csukott szemmel, víz alatt, szikes talajon is csinálok egy Nuke -t.

És szerintem itt a fórumon bárki.....

• elitehun
    Nem mondod??? Télleg megszervezték? Aztaaaaa. Én azt hittem hogy random van egyedül vagy 17 ember ellen. És csak véletlen hogy az ellenség csak tac knife-ot meg dobókést használ -.-

A viccet félretéve próbálj meg te is igy csinálni egy nule-ot. Nem lesz könnyű...
  • elitehun
    Prestigelni kell de akkor a title-eken meg emblem-eken kivül minden elveszik és megint 1-es szintű leszel. Ha a halálfejeset akarod akkor ezt 10-szer kell megcsinálni. De minden prestigelés után kapsz egy plusz class helyet
  • adamant
    hogyan lehet kiválasztani a jelvényt mert nekem ugye 70-esen ilyen 5 csillag van de hogyan tudom megváltosztatni pl arra a halálfejes jelre van olyan 70-es akinek meg az a jele hogyan lehet az ilyet kiválasztani?
  • simonl #21953

Nyilván egy "meghívásos" és "megszervezett" esemény volt ez a video.
    Futnak felé egyszerre 4-en, 5-en és senki nem lő rá....

Önimádóknak és kisebbrendűségben szenvedőknek kiváló szórakozás....

• Prince23
    Hm, egy ilyen játékmódnak örülnék ha lenne. Elimation vagy mi.

Arabkeci vs USA force :D
  • ozimak
    Igen tényleg volt!
  • ozimak
    Ez nagyon odabax :D Ilyet én is hagy :D 8:50-nél amit csinál... na oda kellenek idegek :))
  • foxxi
    A rálátásod jó Rég röhögtem ennyit
  • elitehun
    Ez kúrvanagy :D
  • armageddon666
    mi? Egyedül van sok késes ellen vagy mi? :D És csak nukekal lehet nyerni? :D
  • foxxi
    Ez hülye

• elitehun
    Én meg komolyan mondom nem fogod elhinni. De komolyan. Ma láttam egy shooter noob-ot. Komolyan. Képzeld épp sprinteltem és ez csak úgy jött és lelőtt.
  • armageddon666
    pro noob? :D
  • ozimak
    Sajnos volt már részem UAV noob-ban is... meg stun noob-ban... meg pro noob-ban... utóbbi épp tegnap volt...