24218
Modern Warfare 2
-
Nem. Steam acc alapján tiltanak. Ha még akarsz mw2-vel játszani akkor mg kell venned újra -
Dehogynem, végsősoron ez egy hibakód. Értettem, hogy bannoltak a játékból, csak a miértjével nem voltam tisztába. IP alapján tiltanak? -
Ja akkor értem már.
Rast: Semmit nem tudsz. És nem nem hibakód hanem hogy bannoltak mw2-ből. Ezzel már nem fogsz többet játszani -
Srácok. Nekem ezt a hibakódot irja ki ma reggel óta. Mi a teenedő?
-
A bann csak a hivatalos szerverekre vonatkozik... -
Mért mit ir ki?
Mert nekem vannak ismerőseim akiknél az áll hogy: Bann(s) on record. Mégis tudnak még mw2-zni. Sőt tulajdonképpen ő szokta csinálni a moddolt szerókat min néha játszok. A kedvencem a Hide and Seek
-
Most néztem azoknak a profilját,akik szerintem csaltak a játékban!Pár hónapja jelentettem a steam-en,és hat emberből egy volt bannolva!Most viszont mindenki!Úgy látszik ha egy picit késve is,de a VAC őket is utolérte!
-
Ilyenkor az van, mint a neved... -
szopacska #21974 Hali mindenkinek.Na történt az,hohy modolt szerora léptem és mikor ki léptem minden title és embléma fel lett szabaditva,de a prestig szintem maradt a régi.
Ienkor mi van? -
jahh... -
most kezdtem el megint nem tudom mi a dörgés -
Volt ilyen??!! :D -
Már mióta -
mivan kivették a 3rd person 1v1et??
-
foxxi #21968 Jah, jót röhögtem xD -
ÖÖÖööööö... Most akkor jól értem, hogy a gyerek hét nap alatt 140 évet játszott a MW2 -vel?!Picit besűrűsödött arrafelé az idő. :) -
foxxi #21966 HARD? MW2 honfitársunk cD
-
eredetin.
és mondom, régen nagyon sokat játszottam vele. -
Ezeket eredeti vagy tört szerveren észlelted? Mert nagyon nem mindegy. -
Egy kis érdekesség.
Ha már állandóan szidjuk a dedikált szerverek hiányát, a laggot, a 10éveseket meg a csítereket az mw2-ben:
Újra fölraktam a gépemre a cod4-et, régi szép emlékek, mw2-t éppen untam, gondoltam nyomom egy kicsit a régi kedvenccel.
Tapasztalataim 3 nap összesen kb 6 órányi játéka után, kb. 10 szerveren, tdm-ben, kereső szerint 50 ping alatt.
Teljesen ledöbbentem, az Összes játék tele bunnyzó, hihetetlen szögből tüzelve pontosan találó szarházival, egy perc után jön az első bombázás, heli, ami a végéig abba sem marad, mindenki csíterezi a másikat, olyan lagg, hogy időnként ki kellett lépnem (bizonyítottan nem nálam van a hiba), mindenkinek sokkal pontosabb és erősebb a fegyvere mint a tiéd, MINDENKI jobb nálam ( ami előfordulhat, de nem 6 óra átlagában) úgy, hogy a neveik alapján nem egy klánba valók, tehát hagyjuk hogy iszonyatos az összedolgozás.
Mindez többségében adminos, dedikált szervereken, frissített pb mellett.
Hihetetlenül felfrissültem jöttem vissza mw2-zni.
Mindenből én magam a következő – eddig is sejtett – és persze sarkított következtetést vontam le:
Mindig az aktuális kedvenc az, ahol úgy érezzük hogy a legtöbb a csaló, legnagyobb a lagg, és minden a létező legjobban el van baszva.
-
Sztem újra kell tenni -
Sziasztok mostanában olyan gond van a játékkal hogy elkezdi betölteni a pályát és egy idő után olyan hibát ír ki hogy create 2d texture error erre mi az orvosság eddig ez nem volt. -
Eddig is az volt :D -
simonl #21959 Igazad van, én minősítettem, nekem voltak előítéleteim ...
Hamut szórok a fejemre:)
Legyen béke közöttünk:) -
Persze. Sztem is tudna itt bárki én csak azt mondta hogy nem lesz könnyű. És nyugi nem eszlek meg csak kicsit idegesített az a beszólásod hogy
"Önimádóknak és kisebbrendűségben szenvedőknek kiváló szórakozás...."
Mivel a vak is látja hogy ez a videó szórakozás céljából lett készítve. -
simonl #21957 Ezek szerint tájékozatlan vagyok e téren....bocs.
Azért ne egyél meg....
Véleményem szerint az általad is felsorolt és a videón látott feltételekkel csukott szemmel, víz alatt, szikes talajon is csinálok egy Nuke -t.
És szerintem itt a fórumon bárki.....
-
Nem mondod??? Télleg megszervezték? Aztaaaaa. Én azt hittem hogy random van egyedül vagy 17 ember ellen. És csak véletlen hogy az ellenség csak tac knife-ot meg dobókést használ -.-
A viccet félretéve próbálj meg te is igy csinálni egy nule-ot. Nem lesz könnyű... -
Prestigelni kell de akkor a title-eken meg emblem-eken kivül minden elveszik és megint 1-es szintű leszel. Ha a halálfejeset akarod akkor ezt 10-szer kell megcsinálni. De minden prestigelés után kapsz egy plusz class helyet -
adamant #21954 hogyan lehet kiválasztani a jelvényt mert nekem ugye 70-esen ilyen 5 csillag van de hogyan tudom megváltosztatni pl arra a halálfejes jelre van olyan 70-es akinek meg az a jele hogyan lehet az ilyet kiválasztani? -
simonl #21953
Nyilván egy "meghívásos" és "megszervezett" esemény volt ez a video.
Futnak felé egyszerre 4-en, 5-en és senki nem lő rá....
Önimádóknak és kisebbrendűségben szenvedőknek kiváló szórakozás....
-
Hm, egy ilyen játékmódnak örülnék ha lenne. Elimation vagy mi.
Arabkeci vs USA force :D -
Igen tényleg volt!
-
Ez nagyon odabax :D Ilyet én is hagy :D 8:50-nél amit csinál... na oda kellenek idegek :)) -
foxxi #21949 A rálátásod jó 
Rég röhögtem ennyit
-
Ez kúrvanagy :D -
mi? Egyedül van sok késes ellen vagy mi? :D És csak nukekal lehet nyerni? :D -
foxxi #21946 Ez hülye 

-
Én meg komolyan mondom nem fogod elhinni. De komolyan. Ma láttam egy shooter noob-ot. Komolyan. Képzeld épp sprinteltem és ez csak úgy jött és lelőtt. -
pro noob? :D -
Sajnos volt már részem UAV noob-ban is... meg stun noob-ban... meg pro noob-ban... utóbbi épp tegnap volt...