Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahol 100-as pinget láttál kiírva, az a codos pingre lefordítva 30-40 közötti. BFBC2-ben a lagg nem probléma, sõt a csalók sem, fõleg a magyar szervereken, ahol a pb banlisták be vannak töltve és adminok figyelik a játékot.
most végre rájöttem mi a titka: kizárólag a 23 óra utáni sávban játszom(miután a család minden tagja lefeküdt)
és ez, higgyétek el nekem, sokkal jobban mûködik mint a VAC.<#vigyor4>#vigyor4>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Ugyanúgy szopni fognak a vevõk.
btw nincs jobb mint mikor ilyen falon át lõdözõs balfaszok ellen nyeri a csapat a demolitiont.
@
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ok, lesz Dedikált szerver, na de akkor is.
Ma kb 20 játékbõl 5-6 volt élvezhetetlen a wh-s, aimbotos gyökerek miatt.
Nem, nem az a típus hogy jobban játszik mint Én és ráfogom. (falon keresztül,fákon, bokrokon kersztül, füstön át...)
De persze majd a VAC rendszer bannolja õket...
Addig álljak fél lábon?
talán volt tiszta lövése is ezért leginkább csak én írtam neki a
véleményemet
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
ban/ben, n-el...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ban(s) on record -ez pontosan mit akar jelenteni vac statusba?
mert most gameltam,és a másik csapatba mindenkinek ez van a statusába.
ez vicc.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
de egy a shkipén? rofl 😄
@
The Matrix has you...
Ha tud valaki segiteni akkor vegyen fel skypén!! csanadu...
köszi.
Törölni ne töröld, mert akkor lehet, hogy minden elveszik. Ebben nem vagyok biztos, mert mintha használná a Steam Cloudot... de valahogy szar az egész ezzel a kísérleti IWnet rendszerrel... túl sok jóságot kevertek egybe. :\ szóval csak csinálj egy új prestiget. Nyugodtan challangelj.
@
The Matrix has you...
ellenben ha pr10 lvl70re kerültél, esetleg megkaptad a hackes jelvényt vagy egyéb jelvényeket, akkor szopi... akkor van ilyen MW2Config cucc (azzal lehet egyébként kényelmesen backupolni), illetve az új verzióban van lehetõség hogy reset lvl1re... abszolút elõröl kezdeni... viszont akkor teljesen mindent veszítesz.
@
The Matrix has you...
A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb.
Prestige, kezded elõröl, máskor alt+f4 vagy reset ha ilyen van. És backup sûrûn...
@
mindig mindenhol mindenért supportra kell írni... szerintem egyébként a programok használata során erre többször is van figyelemfelhívás, de ebben nem vagyok biztos.
@
Hova írnék segítségért?
a.) steam support
b.) ismerõs
@
Peace! Megyek játszani! 😉
a vac meg 10 év alatt 2x ha hibázott így. " <-- erre reagált Elite kolléga én pedig elite hsz-ére írtam a választ, nem tudom hol rontottam el <#nemtudom>#nemtudom>
Más ha VAC tágítja az ánuszod mert nem fair dolgokhoz nyúltál.
Ne hasonlítsd össze a két dolgot 😊
@
a.) lehet olyan hülye is, hogy...
b.) van olyan patkány, hogy megjátssza az ártatlant...
És itt nem állítottam egy szóval sem, hogy aki ide írt az csalt.
@
és igen: 12ezer ember... és ebbõl itt egybõl voltak 2-en legalább...
#21396 scores
@
Amúgy mostanában rég játszottunk mert ráálltam a hc sd-re. Egyszer kipróbálhatnád. 😛
Az egyetlen gyanús dolog az a "haverom" 😄 de az sem feltétlen... szerintem aki ilyenkor kétségbeeseik és ide jön az nem valószínû hogy cheater,ráadásul ez már itt a fórumon is többször bebizonyosodott...
support.steampowered.com
Nem kell mindenhol a "fekete híreket" olvasni <#rolleyes>#rolleyes>