24218
Modern Warfare 2
-
És ha úgyse jó? -
Akkor rakd újra a steamet -
Újraraktam a játékot és ugyan az! :(
Valaki help :( ( a Team Fortress 2-m is ezt csinálja...)
-
Majestic01 #22032 Értem, én nem is akartam semmi bántót mondani. Csak hallottam anno, hogy bannoltak nem jogodsan sok embert, és kaptak játékot. És ebben reménykedtem, hogy van valami hiba megint, és hátha én is benne leszek. De nem lettem bannolva. -
Szerintem csak a játék. Mindenesetre regeld másik STEAM accountra. -
És akkor ez most csak az mw2re vagy az egész accra szól?? mert előrendeltem Black opsot, ha erre aktiválom nem akarom hogy azonnal lebannolva ne tudjak játszani! -
Na idefigyelj, nem azért mondtam mert kell a lfd2, nem is szeretem kezdjük ott!, csak azért említettem hogy mikor ez történt akkor vissza tudták csinálni! -
Azokat azért nem bannolja, mert VAC delayed ban-t használ. Azaz csak hetekkel később bannol, hogy ne tudja a játékos, hogy épp melyik cheat program miatt bukott le. -
Gabe18 #22027 Régebben azt ajánlották írj a "Contact Supportnak" ami a Steam-Help-Steam Support részen van.
De nagy reményeket én se fűznék hozzá. -
Nem siránkoznék, elmondanám h mi a helyzet. -
Hiába irnál nekik mért amiben siránkoznál nem fogják visszaadni -
Mi? nem, lehet h 99%ban működik (amit erősen kétlek), akkor engem miért??
amugymeg ha olyan hiperszuper jó a rendszer akkor miért nem bannolja a rengeteg csalót, mert majdnem minden meccsen van már cheater és ez egyre rosszabb lesz, engem bannolnak persze a valódi cssalókat meg nem -
VAC ritkán banol, de ha igen akkor 99% hogy jogosan. Ha meg nem, akkor az rendszerhiba, és tömegesen fordul elő => szűrhető => szűrik. Ld. előző eset, illetve ezen felül volt talán még egy azaz egy darab ilyen eset tudtommal.
Illetve van egy HL mód, aminél előfordul még a ban, mert módosít egy játékfájlt.... De gondolom azzal nem játszottál. -
Majestic01 #22022 na megnézem én is akkor mw2-met, és reménykedek, hogy bannoltak engem is. És akkor várom majd 1 hét múlva az ajándékot:D -
Nem azt mondtam hogy nem tudják visszacsinálni hanem hogy nem fogják. És ott azért vagy nem tom hány ezer embert bannolt a vac ^^
Hidd el ha nem te akkor vki más csalt a te mw2-del -
akkor az ártatlanul bannoltaknak hogyan oldották fel? és kaptak lfd2t?
nekik is feloldották -
Ha egyszer bannoltak azt már nem csinálják vissza -
Sziasztok nem tudtok valami megoldást?? épp az elöbb szerettem vollna játszani mw2vel és kiírta hogy cheat detected, és bannoltak, PEDIG SOHASEM CSALTAT, utálom a cheatereket, hol lehet írni a fejeseknek tudtok egy linket vagy valamilyen megoldást??? -
fawcet #22017 Jópár fickót akit ismerek, level hack és mod tool miatt bannolták. Nekem nincs ilyen gond szerencsére mert nem használtam ezeket sose.
Viszont volt olyan eset hogy elkérte a másik accját mert neki nem volt gépe, azt is bannolták nem sokára, és ami érdekes ip bann volt ez. Semmi nem volt a gépen. Kíváncsi vok hogy mi lesz ebből.
Tény az hogy a csíterek száma nem csökkent jelentősen sajnos. -
Azt még nem...xd. De megpróbálom:D -
Újraraktad? -
Valaki segítsen létszi #22007... Már mindent megpróbáltam amiket írtak külföldi oldalakon is... Esetleg lehet hogy a vidkari driver miatt csinálja, most frissítettem nemrég!?
-
serdulo #22013 Helloka! Remélem tud valaki segiteni, van egy olyan gondom, ha multiplayernél belépek egy szerverre sokszor a kicsit nagyobb mappoknál mikor bejön a fegyverválasztás lefagy a játék ott megáll ahol van de a hang megy tovább videókártyát mindent frissitettem de nem segit (quarry, skidrow, invasion, sub bas ilyeneken szinte mindig) Csak a kisebb mappokon tudok játszani, de az a baj hogy ha bejön mondjuk quarry 100 FPS-el bőven tudok játszani nem értem mi lehet a baj :(. Ati ah3450-es vidikártyám van. -
biztos vmi tört szaron játszik a csalója -
mi az hogy ip váltással kiküszöbölhető a ban? Az nem létezik! vagy akkor nem bannoltak! -
Persze! -
eredeti? -
a gyökér csalóknak szólok, hogy nem viselem el már lassan 1 éve a cheatet sem, és a gyökérséget sem.... -
Hali.
Valaki nem tudja miért lép ki egy ilyen hiba üzenettel a játék?? :S ( amikor berak a menübe rögtön...)
-
Valaki tud erre megoldást?
#21988 -
foxxi #21996 Nem jól értelmeztél. Nem játékban találkoztam vele, hanem a marha élő közvetítést adott arról ahogy gyönyörűen játszik, és közben szépen csal. Minden ott volt a pofám előtt.
Megnéztem. Banolták
-
Nem wallhackeltem, csak a szintet állitottam át 70-esre. Nyilván emiatt történt a kick. Ip váltással kiküszöbölhető a bann, és máris játszható a játék. -
Steam > Settings > VAC Status
mit ír? Ha banned, akkor így jártál, nem kellett volna csalni. Ha In good standing, akkor próbálgasd a játékot, írj Steam supportra, telepítsd újra. Supportnál emeld ki, hogy a VAC nem mondja hogy banolva vagy csak a játék. -
Még mindig nem ér semmit a jelentés, de hajrá. Inkább tudd meg az IPjét, és azzal szopasd valahogy, vagy nem tudom. Learn2Hack és kúrd szét az életét :D:D:D:D:D:D Persze kizárólag ha 1000000% biztos vagy benne hogy csalt, és nem csak szimplán felkúrta az agyad, akár mert jobb volt, akár mert patkány módon játszott. -
Újra raktam a gépem és prestige 1-ben,1-es szintű vok!Mi a tökömért?
Eddig nem volt ilyen gondom! -
foxxi #21987 Én tegnap láttam egy ostobát... live stream-elt xfire-n ugy hogy wall hacket használt folyamatosan... na persze hogy jelentve lett. Rühellem a gerinctelen, játékélmény romboló szarosokat ( a profilja alapján 15 éves volt a csávó ). De hogy ilyen hülye legyen... 
-
A VAC nyilván érzékelt vmi hacket és az alapján. Lehet hogy feltörték az acc-odat és más csalt vele. De te ettől még nem fogod visszakapni -
No, és mi alapján ?
-
Semmi. Mint mondtam ez nem egy hibakód. Hanem "tudatosan" bannolt a VAC -
Ergo az újratelepités sem segithet ?