Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy a csiterek közül kedvencem az aki át tud lõni símán a pajzson is.
Korábban teszteltem stopping + fmj nem viszi át a pajszot hc módban sem.
??????
Mert ma eddig ez a 12. hackelt szerver 😛
De volt közte jó is, gungame pl...
The Matrix has you...
cod4 gyönyörûen megy dedi szerver, admin, jó társaság...
nem ragaszkodom ehhez a szarhoz, van más game is..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
asszem eladom a gcibe..
rohadjon meg az activision ahol van, soha többet nem veszek eredetit <#levele>#levele>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tudom h ez nem ide való de a másik topic nem nagyon megy 😞
Call of Duty world at war 1.7 -el nem tud valaki ajánlamo egy hamachi szóbát ahol még szokták játszani a zombis mapokat???? elõre is köszi
honnan tudnék multiplayer map pakkot tölteni???
köszönöm
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
A zombi mod-ban vannak az emberek és egy zombi aki tac knife-ot kap (ammo nélkül persze). A zombinak (a legtöbb helyen) hõlátása van (mintha folyton thermal-ba nézne). A zombinak sokkal több élete van mint az embereknek. Amelyik embert megöli a zombi az is zombi lesz és akkor van vége a játéknak ha minden ember halott lesz. Az emberek általában tudnak vásárolni és pénzt akkor kapnak ha megölnek egy zombit.
Be happy. :) Running!
1.) ahol ilyen zombis fos van ott más szar is lehet...
2.) kibaszott modern warfaret akarok játszani, nem ilyen szar modifikációkat... már CSnél rühelltem az ilyen zombis szar módot, amivel egyébként többnyire ilyen kis 12-13 évesek játszanak.
@
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Végül is jól esett levezetni a feszkót csiterkén.
viszonyítva ehhez+ahhoz.
itt jön a modi izélgetése.
amit nem tûrök el.
ennyi, Jacek.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
személyeskedés azonnal repül, ehem....
Jön moderátor, takarít.
Moderátort kezdik oltani.
Innen meg már személyiségfüggõen elágazás...
.
.
.
End of story pár bannal.
ez a hosszú verzió, a rövidebb: STFU még most, mindenki csillapodjon le, és oltsa a játékot a másik topicjában.
@
Innentõl repül fog, ami nem idevaló....
látom valami idõjárás-front jön.....
mini Chernobyl...
Akkor most figyelj arra amit mondom...mivel európában csak egyes országokban van szerver...(nálunk pont nincs) ezért van az hogy 45-200-ig terjedõ ping tartományban szenvedünk mi magyarok...
1. "Netcod" fogalmamd sincs mit takar, szerintem ne feszegesd...(nem is gondoltam volna rólad, hogy fejlesztõ lennél a DICE csapatában:d) Netcod rofl...
2. "Mobilnet" csak grt. haver!!! (forever, ha hamar akasz õszülni:d)
3. "BFBC2 vs. CoD MW2 konklúzió: mivel nekem mindkettõ game megvan eredetiben csak annyit fûznék hozzá, hogy (és itt most ne vegye fényezésnek senki amit írok)
, de az MW2 a BC2-hõz képest csak egy lebutított, rajzolt, realisztika nélküli game!!!
4. és még folytathatnám...
üdv...
mini Chernobyl...
Ha a cod7-hez lesznek versenymodok, akkor talán újra visszatérnek a régi arcok a játékba.
Amit látsz a játékban és a szerverkeresõben pinget, az nem a valós, illetve nem az, amit a codnál megszoktál. Teljesen normális pingek vannak.
A shotgun nem csalás miatt lõ 200 méterre, hanem van egy ilyen buzi perk (a hülyegyerekeknek kitalált perkeket már a cod4-tõl utálom), amivel a pálya másik végérõl is kiszed, ha eltalál.
És nem a lag, hanem a hülye hitboxkezelés ott a szar. Ebben az egyben az mw2 jobb. De cserébe itt viszont tényleg durva laggok vannak, az elcseszett iwnet miatt.
(Nem vagyok BC2 hívõ, látom a hibáit, de az mw2 egy tragédia. Mondom ezt õscodosként. Az összes rész eredetiben megvan.)
BFBC2 egy lagtanya!!!! Csalokrol annyit hogy azert erdekes volt tegnap a 200 meterrol shotgun 1 loveses kill😄 de ez mindegy hulyek mindenhol vannak...
Leirom hogy folfogd mirol van szo,van az itthoni netem meg van mobil netem is.. namost melohelyen a szaros gane mobilnettel 130-140 pingnel talal MW2 szervert es ugyan ezt mar erzem de meg igy is 1/2/3 helyen vegzek siman a jatekokban pontban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mig ez BFBC2-vel a szerverkeresoben meghal mert mar szervert sem talal, upsz uber netcod😄!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tehat igen is egy rakas gane a BFBC2 netcodja..... maga a jatek jo lenne...