24218
Modern Warfare 2
  • Danyi95
    Valaki esetleg nem tud megoldást, erre ? ( win7 reinstall nélkül??) Ha valakinek volt már ilyene?! Köszönöm!
  • armageddon666
    én egyre több csalóval találkozom viszont egyre több bénával is... természetesen csalók ellenem, bénák velem... így mondjuk legalább meg kell küzdeni az 1:1es WinLose rátáért :DDD
  • Nagylaci
    Tényleg igaz. Amióta megjelent a BO jóval kevesebb csalóval találkozni. Viszont egy negatívuma is van a dolognak. Van, hogy nekem alig - alig talál játékot... Kevesebb a csaló, de a játékosok száma is elég rendesen lecsökkent.
  • gagax
    NA lol :D EPIC FAIL volt ma : D SD be lehívtam herriert a bombára...rögtön hívtam a choppert is...ugye meghalt a bombázástól az utolsó ellen....végső killcamba meg az volt h a chopper célkeresztje kijelölte a herrier bombázásánál az ellent...na erre meg is kaptam h HACKER WH stb....és akk magyarázzam mrá ki amikor mindenki úgy látta killcamba csak én nem...pfff : D
  • Gman2142
    Sziasztok!
    Valaki tudna dobni egy linket ahol a mw1-2-nek a részletes története van?
    Lehet hogy szó volt már erről a forumban de nem szeretnék 100 oldalt visszaolvasni. Előre is köszi :)
  • Antal99
    így van
  • newszepiking
    talán az idióták mind átnyergeltek a BO-ra? hisz mégiscsak az a legújabb.
    az utóbbi napokban tök jókat játszottam.
  • kanduhr
    Hali! Eladnám az MW2-met, plusz Half Life 2 + kiegek, plusz Left 4 Dead - ezek egy accon, lemezekkel együtt + CoD 5 + RS Vegas + SPlinter Cell Double Agent + Ghost Recon AW2

Az egész együtt 5000Ft-ért. Sry, hogy ide írtam, de sűrgős!!

email: [email protected] (vagy PM)
  • foxxi
    Nem.
  • Piko888
    Srácok nektek is laggol az MW2????
  • gagax
    : D hehe :D multkor pont egy olyan írt rám akit ismertem :D elkezdi ő is innen szedte le...mondom b+ tudom h te megvetted x D nademondom neki h azért bejelentkezek :D gyors csináltam egy másik accot...beléptem :D na persze h 2 perc múlva kiírta h beléptek máshonnan az accountal :D de nem nagyon találtrajta semmit >.< viszont volt vmi L4D2 gift :D azt nt h az oldal generálta v tényleg volt x D
  • armageddon666
    Ha olyat fogsz ki, és ráérsz, akkor beszélgess vele :D Lehet szopatni őket, csak ügyesen kell csinálni :) Persze semmi haszna nem lesz belőle az embernek, meg az acclopó farkaknak is csak annyi sérelmük lesz, hogy felbasszák az agyukat :D

Bár akik ilyen acclopó oldal linket küldenek, azok valószínűleg nem a beszédesek...
  • fawcet
    Mostanság egyre több steamakármi.tk kamuoldalt küldenek mindeféle emberkék köztük pár ismerős is. Érdemes blokkolni őket. Egyik ismerős felvett újra ezek közül, kiderült hogy ellopták a régebbi accját.
  • elitehun
    Igaz rosszul fogalmaztam :D
    Tehát azt akartam mondani hogy az mw2 hangulata sehol nincs a BO hangulatához képest :)
  • Lunki88
    Na megoldódott egy kis steam töredezettség mentesítés után.
  • Lunki88
    Nálatok nem fagyogat a játék pár másodpercre? Nekem már a menüben is ezt műveli hogy egy darabig nem reagál semmire, aztán megjavul majd újra elkezdi...
  • gagax
    Srácok :D ma ünneplünk : D 1 éves a játék >.< : D
  • Biriboy
    Gondom van. Új rendszer a c: meghajtón, s mivel kicsi SSD nem akartam telerakni így a STEAM-et áttettem egy másik meghajtóra. Amikor telepíteném a MW2-t, kiírja, hogy nincs hely a lemezen holott 120 giga üres.
    Megoldás?
  • Daell Drow
    Volt az mw2-ben is hangulat, de a BO-ban jobban atjon a hideghaborus, vietnamos, kennedy-s hangulat. Legalabbis nekem.
  • armageddon666
    ???? MW2ben nem volt hangulat? Ugyanazt az MW2t játszottuk?
  • Antal99
    az egy másik fórum?!
  • elitehun
    Megjegyzem a single része nagyon jó lett. Itt van hangulat. mármint itt komolyan van hangulat nem úgy mint mw2-ben.
  • Nagylaci
    Nagyjából igazad is lehet... Szerintem az ACTIVISION -nek megvannak a MW1-2 jogai illetve a teljes szoftveres háttér ami ezekhez a játékokhoz kapcsolódik. Éppen csak az IW nincs már meg nekik... :) Úgyhogy fogták a cuccot a Treyarch kezébe nyomták, hogy:

"Nesztek bakker rajzoljatok új pályákat, fegyvereket, karaktermodelleket. Nyúljatok le néhány új játékmódot valahonnan. Az egészet nyomjátok hidegháborús körülmények között, de ezen kívül hozzá ne nyúljatok bármihez is!" :D
  • Doom 4
    Ez alapján a videó alapján első ránézésre, MW2 fedezékbe ugrással és nem annyira kidolgozott fegyverekkel.
  • Danyi95
    Újraraktam a steamet és .... exe hibával kilép... Ebből Win7 reinstall lesz.
  • Antal99
    már mükszik
  • armageddon666
    Bazzz most miért? Eddig nem is gondoltam erre és vártam az MW3-t, az epic scriptelt single résszel... de tényleg :S jön most valami random csapat mert már nincs IW :(

Másrészt azt hallottam a Tréárk Blekopsz single része van olyasmi jó mint az MW2... multi meg egy darabig nem érdekel. Amíg megy az MW2 semmiképp... aztán ha utána találok játszható warez MW2t akkor még mindig nem... utána meg visszatérek CSzni, vagy hátha jön valami normális cucc :)
  • Antal99
    nálam nem működik!
  • Antal99
    most akkor nem is lehet játszani?
  • Zsooo
    hát nem tom... a single nem rossz, tényleg nagyon hasonlít a mw2-höz, de a multi...

nekem így elsőre közelébe se ér az mw2nek, de lehet hogy csak nem nekem fekvő pályákkal hozott össze a sors, vagy még szoknom kell a beállításokat, vagy csak simán béna vagyok.

mindenki rohan mint az állat a hangyafasznyi pályákon, az ellenfél valahogy mindig hamarabb lát meg engem mint én őt, pedig mw2ben nem volt gondom a laggal ilyen szinten... röhej de visszasírom az iwnetet :D mindennek olyan plasztik érzete van, a hangok is semmitmondóak, még amit a mw2-ből nyúltak, az is el van rontva.

a multi körítése viszont nagyon tetszik, ha mindezt átportolnák az mw2be és csinálnának valamit a csalókkal nekem az lenne a nonpluszultra :)

még azért adok neki egy esélyt, de pesszimista vagyok, olyan mintha visszatekerték volna az órát három évvel kb...
  • Nagylaci
    XBOX -os gameplay a youtube -ról:

KLIKK

Komolyan mondom ez emvékettőbb még az emvékettőnél is... De tényleg, az ördög itt is a részletekben lakozik. Nézzétek meg, hogy a karakteranimációk egy az egyben megegyeznek, ahogy fut a fegyverrel, gránátdobás stb, stb... A HUD -on szinte semmilyen alakítás nem történt éppen, hogy van különbség. Radar ugyanaz, ugyanannyi pont jár a killekért és ugyanúgy jeleníti meg amikor megkapod. Killcam ugyanaz. És konkrétan az itt látható S&D játékmód is változatlanul az MW2 -ből van. Ahogy csordogálnak az infók a Black Ops -ról egyre inkább azt érzem, hogy kisebb változtatásokkal újra el akarják adni ugyanazt a játékosoknak. Persze jó játék ez annyira, hogy még egyszer megérje megvenni és gondolkodni sem kellett valami sokat a fejlesztőknek úgy látom... :)
  • Nagylaci
    Igen tudom. Amúgy ez azért trükkös dolog mert a hidegháború (USA-Szovjetunió) 1947-től 1991-ig tartott. Szóval ez egy olyan éra amibe belefér a 2. világháború végétől a modern hadviselésig minden. Ez szerintem egy elég "cseles" választás a részükről.
    A lényeg a teljes hasonlóságon van. Ez szerintem simán MW3 nem egy új különálló CoD cím.
  • lolSL
    arra gondolj hogy jövőre milyen szar cod lesz.. mw3 olyan fejlesztőktől akik sose csináltak ilyen kaliberű gamet eddig
    ez az utolsó ami valamilyen szinten elviselhető
  • Daell Drow
    Ez hideghaborus verzio amit most csinaltak.
  • Nagylaci
    Na emberek ha jól olvastam :) akkor ma vége is van a MW2 -nek... :D Kész, vége, kicsöngettek. Gondolom este már nem lehet majd játékot találni egyáltalán...
    Egyébként csak nekem van a Black Ops -al kapcsolatban egy olyan érzésem, hogy a kiadó legfontosabb utasítása az lehetett a Treyarch felé:

"PONTOSAN legyen olyan mint a MW és a MW2!!!"

Ezt úgy látom be is tartották. Ha nem tudnánk mi ez a játék szerintem egy MW2 játékosnak be lehetne adni, hogy egy hidegháborús DLC a MW2 -höz.
    Most komolyan amennyit eddig láttam belőle ez egy akkora MW koppintás mint az állat. Eddig ugye az volt, hogy az IW készítette a modern verziót a Treyarch pedig egy világháborúsat. Na most az történt, hogy készíttettek velük egy jó kis MW klónt. Ettől még lehet jó ez a játék is csak azért ez már a rókabőrnyúzás esete. 0% eredetiség, 100% a sikeres "frencsájz" majmolása.
  • newszepiking
    mekkora zsír!
    tegnap csíter lettem.
    Afgánon elég volt 2* egymás után fejbelőnöm ugyanazt a kis suttyót, akinek kilógott a koponyatetője az egyik bunker pereme felett.(ő meg gondolom azt hitte hogy ő most láthatatlan).
    és egész kitartóan hangoztatta a magáét a kis faszparaszt.
    ja, és a statom az egész meccs teljesítményét tükrözve 16-18-lett,és kb. a 4. voltam ezzel a stattal a saját csapatomban. ( imádok sniperezni, de nem megy túl jól:))
  • armageddon666
    akkor win reinstall valszeg megoldja.

• elitehun
    Mondta hogy a drivereket már frissitette
  • armageddon666
    És van még két valami ami közös bennük...
    oprendszer
    driverek
    :)
  • elitehun
    Akkor passz. De se az mw2 se a tf2 nem megy. Márpedig ezekben egy közös van. A steam