Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

ott tartok ahol hajóval kell menni és "meg kell ölni" a sheperdet.

amikor lezuhanok a vizesésnél akkor ugye elkezd tölteni és a végén kiír egy hibaüzenetet hogy ran out of memory meg még elõtte ilyen zagyvaságokat... tudnátok segíteni ? valakinek volt már ilyenje ?
elitehun
Abba százezer százalék hogy én lõttem az elsõ rakétát ^^
ozimak
Red urban camo
gagax
Én Predatorral szoktam leszedni ezeket (: carepackage bõl elég sok szokott esni...meg amúgy is bevan állítva (:

bigapó
az vagy régen volt tényleg vagy elõtte már valaki adott neki egyet, mert Én még nem láttam olyat, hogy 1-tõl megkattanjon. Vagyis igen, ha egy harrier van mellette, akkor leszedhetõ egyel, a harrier viszi magával.

The Matrix has you...

bigapó
jaja, extrém esetem nekem is volt, asszem 3 szintén, de lehet 4 is. csak lestem mint rozi a moziban...

The Matrix has you...

armageddon666
Régen csinálhattad. Akkor úgy volt, hogy ha alulról lövöd, akkor nem tudja eltéríteni idõben a rakétát. Most viszont képes olyan durva irányváltásokra is a rakéta, hogy már mindenképp 2 kell :\

@

elitehun
Én már csináltam olyat hogy egy rakétával szedtem le a pawe low-t. asszem a skidrow-n
armageddon666
mind2t? 3t lõttem mellé egy harriernél 😄 Stingerrel... kicsit kiakadtam.

@

bigapó
3 Stinger rakéta kell hozzá, elsõ 2-õt kivédi infracsapdákkal, a harmadik leszedi. Harrier szokott olyan vicces dolgot mûvelni még, hogy mindkét rakétát eltéríti - holott egybõl leszedhetõ. Erre a mai napig nem jöttem rá, hogy bug vagy hack, de ne lepõdj meg ha ilyennel találkozol. Chopper-nek asszem 1 csapdája van, tehát kettõbõl leszedhetõ, a Pave Low pedig szintén 3 rakétát igényel, mert egyet Õ is el tud csalni, de 2 kell a lelövéséhez. Meséltek olyat, hogy ha közvetlen alatta vagy és közel akkor nincs ideje kilõni, így el tudod találni, de ezt még nem volt alkalmam kipróbálni. A többi cucc általában 1 rakétából megvan, pl Uav, Counter-UAV, Attack Heli, még a Little Bird-öt (aki a Care Package-et hozza) is le lehet szedni, csak nagyon gyorsnak kell hozzá lenned. Stinger-t használ mindenki, mert az a legerõsebb rakétavetõ, de csak légi célpontok ellen jó. Ilyen célra érdemes egy külön cast-ot fenntartani amiben használod a cold blooded perket, mert azzal nem látnak se hõképen se radaron, egyedül a füstcsíkból tudják megállapítani, hogy honnan lõsz.

The Matrix has you...

DARYL
Ha már van... 😊 Persze az is megoldás amit te mondasz, de ahogy gugliztam, sokan szivnak az USB mikrofonokkal a játékban, ezért kérdeztem, hátha valakinek van tippje.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

lolSL
alaplapi hangba dugj be egy 500ftos tesco mikrofont, nem kell rádiós mûsorvezetõ hangzás ide 😄

DARYL
MW2 PC-változat. Multiban nem megy az USB mikrofon, ami amugy szuperül müxik Skype-on stb.A game mikrofonbeállitás részén nem érzékeli a "VU méter" a mikrofon hangját.Szokványos "mezei" hangkártya állitgatás kizárva, mert HDMI hangot használok amit a VGA kártya szolgáltat az LCD TV-nek.A legujabb ATI driver pedig fent van és jól megy a HDMI is.A játékban van hang, mást is hallok,csak én nem tudok "beszólni".
A mikrofon pedig,AT 2020 USB

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

elitehun
Ezt már vagy te vagy valaki más de kérdezte csak kép nélkül XD
Nagylaci
Na igen. Ha jól tudom a Spetsnaz annyit jelent oroszul, hogy különleges erõk. Ennyibõl szerintem nem hibázik a játék, bár az igaz, hogy amcsiknál van Navy Seals akkor ruszkiknál is lehetne mondjuk Alpha Group (Spetsgruppa A)... Szerintem azért döntöttek így mert az a közismertebb név.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Fabio Capello
ez így nem egészen igaz, a Spetsnaz csak a fõ szerv, azalatt még négy alakulat van, ez a hiba a játékban is 😊

Nagylaci
Esetleg:

KLIKK

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Én lehet, hogy egy kicsit tudok neked segíteni. A ruszki különleges alakulatot úgy hívják, hogy SPETSNAZ. Bár nem pontosan ilyen a játékban, de talán ez a cucc ihlette:

KLIKK

Jobbat én sem tudok...

Nagylaci
Lehet, hogy dugni is csak aimbottal tudnak... 😄 Anélkül max a konnektor lenne meg gondolom...

Fabio Capello
milyen dugáshoz? Max marok marcsi van... 😄

Valaki meg tudja mondani hogy az orosz katonákon akik az usa városait támadják milyen terep ruha van esetleg hopgy olyan ruha kapható e vagy csak a játékban létezik.Mert az usa katonák ruhája létezik (ACU digit terep)
Erre a terep ruhára Gondolok:
nem csoda, hogy nem érted a lelki világukat. Mert nincs nekik. Retardált mind, sztem dugáshoz is viagrát használnak.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Nagylaci
Nekem villámgyorsan talál meccset általában ezzel nincs soha gondom. Csalókról annyit, hogy tegnap este egyetlen (!) épkézláb játék nem jött össze mert mindenhol 2-3 terminátor szaladgált...
Olyanok vannak, hogy S&D -ben ketten maradnak én figyelem a csapattársamat (mégis mit csinálnék?) aki élesíti a bombát aztán jól elbújva 😄 védeni próbálja. Jön az ellenféltõl a csóka hatástalanítani kezd és nem lehet agyonlõni! Pedig kapott mindent: lövés, gránát, flashbang... Semmi nem "fogott". Mondjuk ekkora buktát összehozni. 😊 Aztán csákó sznájperkedik én meg kis mázlival mögé érkezem. Durr bele a kést. Csávó bírja. Mondom WTF??!! Annyira bele volt merülve a projektbe, hogy ki sem szúrt így sem. Hát szépen megálltam alkoholos filccel berajzoltam a megfelelõ pontot és megint csak bele a kést. No effect... Anyádúristenit. Na erre beletáraztam az AUG -ból és azt már azért nem bírta. A mindig gyõztesek a késes akcióban soha nem csalnak persze. Aztán killcam -ban gyönyörûen látszik, hogy a játékosok egy része már a falon át lekövet, de általában csak miután kibukkantál akkor lõnek. De a szép "lekövetés" azért lebuktatja, ilyet a UAV sem tud. Amivel még összefutottam az a "picit" túl sok életerõvel rendelkezõ csóka. A könnyûgéppuskával ha megelõzök valakit akkor az szépen meghal és pont. Na ezek MIUTÁN(!) precízen tüzet nyitok rájuk még odafordulnak és lelõnek. Ki van zárva, a legnagyobbat sebzõ lõfegyverrel lövök rá.
Amit nem értek az a csíter lelkivilága (meg gondolom más sem érti). Miután befejezte a játékot mire szokott gondolni?
- Öcsém mekkorát játszott helyettem egy kis program..!

Ac 130 -ra köszi a választ majd kipróbálom valakivel a két rakétát egyszerre.

Ezért most meg fognak itt lincselni engem, de ha nem konkrétan ez a játék kell neked (ismerõssel együtt akartok játszani és neki megvan,stb...), akkor szerintem inkább a Black Opps.

Amúgy a várakozás változó, azért egy fél perc alatt általában dob valamit.
A játékmódot te választod.
Csaló meg rengeteg van, és nem tudsz ellene védekezni sehogy. Maximum ha külön olyanokkal indítasz játékot akikrõl tudod hogy nem csalnak. De ahhoz meg össze kell szedni 5-6, meg több ismerõst.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

eladó egy steam acc rajta csak a modern warfare 2!nulla percet ment.
Sziasztok!
Most gondolkodok azon hogy megvegyem e az mv2-õt pc-re. Lenne pár kérdésem:

Sokat kell várni arra hogy találjon egy meccset?
A játékmódokat is a rendszer választja ki, vagy azt én beállíthatom?
Csalók mennyire vannak még rajta?

Összességében ti ajánljátok, vagy inkább várjam meg a black opsot?

Kösz

armageddon666
2 rakéta kell hozzá. Ezt egyedül nehéz összehozni...

@

newszepiking
egy idõ után már nem védi ki, úgyhogy az x-edik le fogja szedni.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Nagylaci
Tényleg pár kérdés ami felmerült bennem menet közben.

Ez a "hacked szerver" most akkor mit jelent pontosan? Mondjuk naponta mentem a fenti könyvtárakat, de érdekelne, hogy ez mi a nyavalya? 😊 Elképzelhetõ, hogy a tök eredeti játékkal valami illegális szerverre pakol?

Aztán a játékkal kapcsolatban: az AC 130 -at le lehet lõni? Már jó néhányszor megpróbáltam, de soha nem sikerült. A Stinger szépen befogja és indul is a rakéta, de mindig kivédi õket. Szóval értelmetlen próbálkozni?

newszepiking
"hasonló noob modeban"

itt van, tessék<#fejvakaras>

Gollo
Én pl elég sokat szaladgálok csipával.. mostanába ha lövök már átse váltok másodlagos cuccra.. 😊 aztán vagyeltalálom vagynem... vettem is fel pár videót róla.. :
Például ez... ...ez... .. meg ez.

aztán tegnap.. belefutottam egy hackelt hostba... S&D végtelen játék only csipa... meg volt egy Arany Desert-ed amibe nemvolt lõszer.. meg szebb volt a grafika..
de itt a videó róla.

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

lolSL
csinálják csak a challenget ffa tdm vagy vmelyik hasonló noob modeban de ne team gamekben

Hát Sdén a bomba jelzése

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

elitehun
XD
Igen de leeht hogy csak fejleszti a fegyvert. Én is megcsináltam pár fegyóhoz azt a challenget. az is igaz hogy én minden mecs elején beírtam hogy csak challenge miatt használok GL-t
newszepiking
egyébként engem még a gl is csak 2 esetben idegesít
- ha csak és kizárólag azzal nyomja
- illetve ha campel, és akkor amikor egyébként is "lépre megyek", és bármivel agyonlõhetne, agyonverhetne puskatussal, megkéselhetne, kivájhatná a szívemet egy kiskanállal, vagy halálra csiklandozhatna, de neem, õ odaveret gl-el, mert mást nem is ismer az idióta istenbarma.

egyébként jókora taktikai lehetõség van a gl használatában, normális használatának nem vagyok ellene.

armageddon666
Amúgy America's Army 3 ha jól mûködne fasza lenne. Ott pl. még azt sem jelzi, hogy megölted az ellenfelet, csak ha odamentél és lecsekkoltad 😄

@

Nagylaci
Sebzésjelzõvel tényleg jóformán "csak" az a baj, hogy falon át is mûködik. Mégis mért kell tudatni a játékossal, hogy van valaki a fal mögött lõjed csak vaze?! HQ játékmódnál tudható, hogy jó eséllyel kempel valaki a sarkokban szóval amikor van rá mód egyszerûen meglövöldözöd a sarkokat és már látod is, hogy mi az ábra. Állati igazságtalan... Nem nagyon értem, hogy miért nem alakították a játékot a játékosok elvárásai alapján? Azért ekkora anyagi sikernél elvárható lenne reagálni a visszajelzésekre.
Idegesíteni engem gyakorlatilag csak a GL idegesít. Fõleg a konkrét területen elhelyezkedõ feladat alapú játékmódoknál gusztustalan mert elég sok játékos csak arra megy, hogy valahonnan messzebbrõl GL -ezi, RPG -zi a területet. Amikor az ilyen mentalitású játékosból elég sok van az teljesen megöli a játékot... Ennél sem értem, hogy miért nem lehet olyan lobby -kat létrehozni ahol a GL tiltva van ne adj isten egyéb testre szabhatóságok is elférnének. Így mindenki dönthetne, hogy akar GL -ezni vagy sem. Ennyivel meg lehetne oldani oszt' jónapot! 😊
Kempeléssel kapcsolatban annyit, hogy valójában ez a "modern warfare" legnagyobb rákfenéje. Értem most ez alatt a modern hadviselést magát, nem a játékot. Amikor az amcsik panaszkodnak a városi körülmények között vívott harc veszélyeirõl tulajdonképpen a kempelésrõl beszélnek! Elvégre pont az a baj, hogy lehetnek bármilyen jól képzettek, lehet bármilyen csúcs fegyverzetük ha besétálnak egy AK- t alapfokon kezelõ sunyi lövész tûzvonalába akkor jóccakát... 😞 Tehát úgy vagyok a kempeléssel, hogy nem szép dolog, de ez aztán visszaadja a harctéri parát egy kicsit legalább. (lehet perverz vagyok?!)

armageddon666
sebzésjelzõrõl. ami felér egy whval jó kezekben és full fölös.

@

newszepiking
na, nekem meg 3 gyerekem van, és ha elcsitulnak-feleségestõl, akkor kb. 11-tõl játszom. úgyhogy megyek is.
😊)

elitehun
XD te tudod mirõl beszélünk?
armageddon666
pedig pont de. CSben is volt régen ilyen mód. És nagyon geci. Lazán le lehet követni az ellenfelet falon át vele.

@

Nyilván nem úgy WH mint a WH, de sok logika nincs benne.

elitehun
Hát az biztos hogy nem WH -.-
Mért a "falon át mûködõ találatjelzõ" az minõségi játékelem?

elitehun
Na vegyük el azt is meg a "hülye perkeket" nameg a "noob tartozékokat (gl)" és kapunk egy CS-t csak szebb grafikával<#levele>
Amúgy még amit én nem értek hogy mért kell a játékba, az a találatot jelzõ x. Mert az még egy dolog hogy nyílt terepen beikszeli ha eltalálsz valakit, viszont amikor valaki a falon át eltalál valakit arra mért x-el? Gyakorlatilag egy WH-val felér hogy elkezdi lõni a falat ha sejti hogy van ott valaki, és ahol jönnek az x-ek oda kell lõni...

Szerintem meg legnagyobb marhaság...

AkAfinucsi
az bizony 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

gömbgiliszta
most olvasom kombinator leírását, ami egy kicsit alaposabb...

😊

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

gömbgiliszta
engem spec a kempelés annyira nem zavar mint mondjuk a GL-ezés. az nagyon fel tud baszni.

ha valaki kempbõl szed ki, spawn után egybõl megyek bosszulni, annyi.

a kempnek is van több formája sztem, a legborzasztóbb, mikor valami épületen belül legubbaszt, vagy hasal egy sarokba, és zoom-ol a bejáratra. mikor belépsz, bumm.

na, ezt rühellem nagyon

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"