Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott tartok ahol hajóval kell menni és "meg kell ölni" a sheperdet.
amikor lezuhanok a vizesésnél akkor ugye elkezd tölteni és a végén kiír egy hibaüzenetet hogy ran out of memory meg még elõtte ilyen zagyvaságokat... tudnátok segíteni ? valakinek volt már ilyenje ?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
@
The Matrix has you...
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
A mikrofon pedig,AT 2020 USB
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
KLIKK
Jobbat én sem tudok...
Erre a terep ruhára Gondolok:

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Olyanok vannak, hogy S&D -ben ketten maradnak én figyelem a csapattársamat (mégis mit csinálnék?) aki élesíti a bombát aztán jól elbújva 😄 védeni próbálja. Jön az ellenféltõl a csóka hatástalanítani kezd és nem lehet agyonlõni! Pedig kapott mindent: lövés, gránát, flashbang... Semmi nem "fogott". Mondjuk ekkora buktát összehozni. 😊 Aztán csákó sznájperkedik én meg kis mázlival mögé érkezem. Durr bele a kést. Csávó bírja. Mondom WTF??!! Annyira bele volt merülve a projektbe, hogy ki sem szúrt így sem. Hát szépen megálltam alkoholos filccel berajzoltam a megfelelõ pontot és megint csak bele a kést. No effect... Anyádúristenit. Na erre beletáraztam az AUG -ból és azt már azért nem bírta. A mindig gyõztesek a késes akcióban soha nem csalnak persze. Aztán killcam -ban gyönyörûen látszik, hogy a játékosok egy része már a falon át lekövet, de általában csak miután kibukkantál akkor lõnek. De a szép "lekövetés" azért lebuktatja, ilyet a UAV sem tud. Amivel még összefutottam az a "picit" túl sok életerõvel rendelkezõ csóka. A könnyûgéppuskával ha megelõzök valakit akkor az szépen meghal és pont. Na ezek MIUTÁN(!) precízen tüzet nyitok rájuk még odafordulnak és lelõnek. Ki van zárva, a legnagyobbat sebzõ lõfegyverrel lövök rá.
Amit nem értek az a csíter lelkivilága (meg gondolom más sem érti). Miután befejezte a játékot mire szokott gondolni?
- Öcsém mekkorát játszott helyettem egy kis program..!
Ac 130 -ra köszi a választ majd kipróbálom valakivel a két rakétát egyszerre.
Amúgy a várakozás változó, azért egy fél perc alatt általában dob valamit.
A játékmódot te választod.
Csaló meg rengeteg van, és nem tudsz ellene védekezni sehogy. Maximum ha külön olyanokkal indítasz játékot akikrõl tudod hogy nem csalnak. De ahhoz meg össze kell szedni 5-6, meg több ismerõst.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Most gondolkodok azon hogy megvegyem e az mv2-õt pc-re. Lenne pár kérdésem:
Sokat kell várni arra hogy találjon egy meccset?
A játékmódokat is a rendszer választja ki, vagy azt én beállíthatom?
Csalók mennyire vannak még rajta?
Összességében ti ajánljátok, vagy inkább várjam meg a black opsot?
Kösz
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Ez a "hacked szerver" most akkor mit jelent pontosan? Mondjuk naponta mentem a fenti könyvtárakat, de érdekelne, hogy ez mi a nyavalya? 😊 Elképzelhetõ, hogy a tök eredeti játékkal valami illegális szerverre pakol?
Aztán a játékkal kapcsolatban: az AC 130 -at le lehet lõni? Már jó néhányszor megpróbáltam, de soha nem sikerült. A Stinger szépen befogja és indul is a rakéta, de mindig kivédi õket. Szóval értelmetlen próbálkozni?
itt van, tessék<#fejvakaras>#fejvakaras>
Például ez... ...ez... .. meg ez.
aztán tegnap.. belefutottam egy hackelt hostba... S&D végtelen játék only csipa... meg volt egy Arany Desert-ed amibe nemvolt lõszer.. meg szebb volt a grafika..
de itt a videó róla.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Igen de leeht hogy csak fejleszti a fegyvert. Én is megcsináltam pár fegyóhoz azt a challenget. az is igaz hogy én minden mecs elején beírtam hogy csak challenge miatt használok GL-t
- ha csak és kizárólag azzal nyomja
- illetve ha campel, és akkor amikor egyébként is "lépre megyek", és bármivel agyonlõhetne, agyonverhetne puskatussal, megkéselhetne, kivájhatná a szívemet egy kiskanállal, vagy halálra csiklandozhatna, de neem, õ odaveret gl-el, mert mást nem is ismer az idióta istenbarma.
egyébként jókora taktikai lehetõség van a gl használatában, normális használatának nem vagyok ellene.
@
Idegesíteni engem gyakorlatilag csak a GL idegesít. Fõleg a konkrét területen elhelyezkedõ feladat alapú játékmódoknál gusztustalan mert elég sok játékos csak arra megy, hogy valahonnan messzebbrõl GL -ezi, RPG -zi a területet. Amikor az ilyen mentalitású játékosból elég sok van az teljesen megöli a játékot... Ennél sem értem, hogy miért nem lehet olyan lobby -kat létrehozni ahol a GL tiltva van ne adj isten egyéb testre szabhatóságok is elférnének. Így mindenki dönthetne, hogy akar GL -ezni vagy sem. Ennyivel meg lehetne oldani oszt' jónapot! 😊
Kempeléssel kapcsolatban annyit, hogy valójában ez a "modern warfare" legnagyobb rákfenéje. Értem most ez alatt a modern hadviselést magát, nem a játékot. Amikor az amcsik panaszkodnak a városi körülmények között vívott harc veszélyeirõl tulajdonképpen a kempelésrõl beszélnek! Elvégre pont az a baj, hogy lehetnek bármilyen jól képzettek, lehet bármilyen csúcs fegyverzetük ha besétálnak egy AK- t alapfokon kezelõ sunyi lövész tûzvonalába akkor jóccakát... 😞 Tehát úgy vagyok a kempeléssel, hogy nem szép dolog, de ez aztán visszaadja a harctéri parát egy kicsit legalább. (lehet perverz vagyok?!)
😊)
@
😊
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
ha valaki kempbõl szed ki, spawn után egybõl megyek bosszulni, annyi.
a kempnek is van több formája sztem, a legborzasztóbb, mikor valami épületen belül legubbaszt, vagy hasal egy sarokba, és zoom-ol a bejáratra. mikor belépsz, bumm.
na, ezt rühellem nagyon
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"