Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
Jelzem, hogy mindegy, hogy hol veszed, akkor is többféle nyelven tudod feltelepíteni, mivel ez egy alapvetõen angol nyelvû játék így biztos, hogy közte van az is, csak le kell nyitni telepítés alkalmával a megfelelõ fület, kb elsõ vagy második opció szokott ez lenni. Magyart ne keress, mert már nem vagyunk akkora spilerek, hogy ezzel alapból megtiszteljenek.
The Matrix has you...
Valaki tudja az mitõl lehet, hogy amikor elindítom a játékot, a kép villogni kezd? Amikor kilépek Win-be, akkor meg a kép sötétebb is lesz.
Segítsetek légyszíves. thx
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Megvettem a MW 2-t boltban német nyelven.
Van-e rá valami mód, hogy angol nyelvû legyen.
IW fórumon nem írnak errõl semmit (legalábbis én nem találtam olyan topicot), google meg a "MW 2 Englis language pack"-ra csak fizetõs torrent oldalakat talál.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
én az összes bf-ben azt, meg az akció hiányát vagyok képtelen megszokni.
(az idióta sebzési rendszer meg teljesen elviszi az élethûséget a béka segge alá.)
bocs a fanoktól, ez szubjektum.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csak egyféle MW2 játékos létezik.
A csíternoob...
Akinél jobban játszol aszerint csíter vagy, akinél rosszabbul aszerint noob. Oszt' jónapot. 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
nem dumálnak annyit.
nem ilyen ocsmányul.
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
azt a töménytelen trágárságot, non stop pofázást, amit lenyomtak annak a pályának a felén, amíg ott voltam.....
igen sok éves, sokszor megélt tapasztalat ez már.
nagyon nem vagyok büszke rá.
The Matrix has you...
Van lehetõség a játékban FOV állításra,anélkül,h nem a cfg fájlokat buzeráljam?
nem szeretném ha emiatt kapnék egy bant:S
kösz
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Resurgence Pack
Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Stimulus Package
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A mi csapatunkból csak 1 ember élt mire az egyik csapattársunk megszólal hogy A last alive egy hacker mert látja falon keresztül a claymore-okat XD
Ezek után meg higgyem el róla hogy Prestige 3-as???
The Matrix has you...
köszi válaszotok
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Plíz help!
THX
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz