24218
Modern Warfare 2
  • Seth
    Nem ezt kérdeztem. Miért kell neki majdnem 2x akkora adatmennyiség mint konzolon?
  • Khabbas
    Én meg bántam, hogy részegen megrendeltem steamen...
  • berlinboy6329
    Most akkormegint csuszik heteket,mert a kiszállitott darabokat vissza kell hivni,ujre legyártani,és ismét kiszálltani.xD Még jó h már nem érdekel a játék ne kell várnoim rá,ehh.
  • Lunatic83
    a játék kb. 11 Gb-t foglal el majd a gépen...
  • modellmaker
    Valszeg a játékhoz szükséges fájlok.
  • Seth
    Mi a fene van a 2. lemezen?
  • foxpal
    Igen az offolásban:D
  • Gabe18
    Ha azt hiszitek,már nem lehet rosszabb,és újabb csapás nem jön,akkor nézzük ezt:

Toatlcod.hu:

"A mapmodnews.com értesülései szerint a Modern Warfare 2 PC-s verziója DVD hibákkal küszköd.
    A PC-s verzió 2 lemezzel fog érkezni az első egy két rétegű DVD amin 7Gigabájt tartalom lesz viszont a tesztelések alatt semelyik DVD meghajtó sem ismerte fel a lemezt csak felpörgette azt. Nagy a valószínűsége hogy gyártási hiba történt.

Egy német játékmagazin (GameStar?) is hasonló problémákról számolt be mely szerint nekik az összes irodai gépen nem hajlandó elindulni. Hét darab számítógépük van és négy darab MW2-es kópia. Azt állítják ez egyértelmű gyártási hiba."
  • hiper KOCKA
    Eztet nem értem... Van egy jó, de kapsz egy jobbat és mégsem az kell.
  • barmi
    A #4180-as hozzászólásom neked is szól!
  • NEOreg3
    nem, én nem veszem meg

singlet végigviszem, utána nyomom rá az uninstallt és megyek vissza multizni az eredeti cod4-emmel
  • Bokafix2
    Jelenleg ez a topik a legnépszerűbb a fórumon... hajrá.
  • Rage47
    Neo, te is megveszed, játszunk majd egy csapatban?
  • barmi
    Az nem stream hanem STEAM. Egyébként meg Off/warez topik -> Itt!
  • NEOreg3
    tanulj már meg rendesen írni és fogalmazni

köszi
  • sazuku
    Igen hülye vagyok még nem lehet vele játszanimár fel raktam... :) és elindul.. /Double faceplame
  • Lunatic83
    evvel javítom a tévedésem.... kicsit látszik h ezer éve játszottam utoljára cod-ot... még vissza kell szoknom ;)
  • SkylineGTR
    ezt a streames verziót érdemes szedni?
  • Lunatic83
    A perkek mellett megjelennek a képességek - skill -, amik lehetővé teszik a dupla fegyverforgatást, a késdobást, vagy a gyorsabb tüzelést. Ezek hátránya, hogy ugyanúgy foglalják a helyet a kiegészítők között, így célszerű itt is a számunkra legkedvesebb képességet választani, amik között olyanokat is felfedezhetünk, mint a tapadós gránátok használata, a képeken és videókban is látott rohampajzs bevetése. Természetesen a már meglévő lehetőségeket sem hanyagolta az Infinity Ward, így megújult a kill streak rendszer. Az előző részben egy háromlépcsős rendszer működött. Ez most már a múlté, a Modern Warfare második részében egy hatszintes rendszer kap majd helyet, ráadásul a már korábban említett megfelelő egyensúly is itt domborodik ki, ugyanis a kezdő játékosok a death streak lehetőségeivel élhetnek majd.

Az első szint teljesítéseként ugyanúgy megkapjuk majd a felderítő robotrepülőgépet, vagyis az UAV-ot, amivel a levegőből szemlélve feltérképezhetjük az ellenfél helyzetét, illetve a kialakult helyzetet. Ezután viszont meglepő módon akár le is lövethetjük a madárkát, vagy hívhatunk helyette egy másikat, amit négy egymást követő gyilkolás után tudunk "aktivizálni". Ilyenkor egy ellen-UAV bukkan fel a levegőben, de ha épp muníció hiányában szenvedünk, akkor utánpótlás ledobására is kérhetjük az UAV-ot. Ilyenkor légi támogatás formájában egy doboz kerül ledobásra az általunk kijelölt helyre, amit füstjellel jelezhetünk. A dolog érdekessége, hogy ez a szeretetcsomag bárki számára használható, tehát a rakomány tartalmát az ellenfél is használhatja, így nem árt egy masszív védelmet kiépíteni a pakk megérkezésekor. Az ötös szint elérésekor két választási lehetőségünk nyílik: hívhatunk egy általunk irányított, kamerával felszerelt Predatort, vagy egy előre telepített lövésztornyok telepítése lehet a másik variáció. A következő szinten a már jól ismert l precíziós légi támogatás kérésének lehetősége nyílik meg előttünk, majd helikoptert hívhatunk támogatásként, végül pedig az AC130-as repülőgép feletti irányítást átvéve, mi magunk oszthatjuk az égi áldást.

A kezdők számára beüzemelt death streak tulajdonképpen az egymás utáni elhalálozásokat "jutalmazza", illetve ilyenkor juthatunk hozzá olyan támaszokhoz, amik a jövőben se szegik kedvünket majd a játéktól. Négy halál után például lehetőségünk nyílik egy kör erejéig a gyilkosunk kasztját és rangját felvenni, így pedig kóstolót kapunk abból, milyen is olyan fegyverekkel lövöldözni, amiket még nem sikerült megnyitnunk, ha pedig még ennél is pocsékabbul teljesítünk, akkor a rendszer plusz élettel ajándékoz meg.

BC után szabadon:
    Új játékmódként felbukkan a Search and Destroy egy módosított verziója, a Demolition, amiben a két ellentétes csapatnak - támadók és védők - kell egymásnak feszülniük. A védők számára az a cél, hogy a támadok kitűzött célját megakadályozza, vagyis egyfajta bázisvédésről van szó, ami hihetetlenül pergős és látványos tud lenni.

a teljes cikk...
  • Kulee
    Helyes, és még mi lesz...
  • aricsi
    Martyrdom egyébként már nincs perk-ként.Csak ebben a death streak-es marhaságban.
  • aricsi
    báázz,de okosak vunk.Hiperkockák xD
  • aricsi
    Nem,a deat streak az az ha mondjuk 5x meghalsz egymás után akkor dob el egy granyót vagy lemásolja az ellenfél layout-ját(CopyCat).
  • NEOreg3
    természetesen úgy kell meghalnod X-szer, hogy közben senkit sem ölsz meg
  • NEOreg3
    nem, amiket írtál, azok perkek

a deathstreak olyan, mint a killstreak, ha meghalsz egymás után zsinórban X-szer, akkor lemásolhatod a téged megölő ember perkjeit és fegyvereit meg hasonlók
  • Lunatic83
    +r
  • aricsi
    A fórumokon a pro-k meg meg akarják kerülni hogy kérje a serialt.lol
  • Lunatic83
    a deathsteak a "halál után" használható lehetőségek...
    pl ha lelőnek, akkor elejtesz egy gránátot, vagy ha lelőnek, még az utolsó erőddel kis pisztollyal lehetőséged adódik kinyírni az ellenséget...stb...
  • aricsi
    Ez a wrz MW2 egy nagy fail. Eleve a steam serial aktiválás után még telepít mindenfélét a játék.Úgy indul el.Utána meg a játékban is be kell lépni.(profil)Legalábbis így szokott működni steam-es gameknál.
  • barmi
    Ez mostantól egy darabig biztos hogy így lesz:

• kutyacsont
    öö bakeronlinen olvastam hogy van valami "deathstreak" az mi ? ugyan az mint a skillstreak csak halásokat számolja ?
  • gduck
    Remélem igazad lesz!
  • Lunatic83
    oké, ott a pont

igazából utána se néztem, csak gondoltam a pálya neve, mert azoknak is ilyen rövid neveket adtak, sorry még 1x
  • bujcsik555
    nem a pálya neve famas hanem a fegyveré :D
  • atila4
    az a játék csak még nem megy xD
  • SkylineGTR
    de ez csak vmi kamu nem? vagy ez már játék lenne?
  • SkylineGTR
    fennt van máshol is. keress rá isohunton.
  • Lunatic83
    http://www.youtube.com/user/SpongeFreakX

ennél az illetőnél megnézhetjük milyen single pályák lesznek....
  • tobias88
    Lementette valaki és feltöltötte azt, amit a steamről leszedett!
  • Seth
    Majd meglessük ha adsz meghívót -_-