24218
Modern Warfare 2
-
SkylineGTR #4153 hi. bocs de nem tudom mi van. mi ez a steames verzió ncore-n? -
pálya: Famas -
gyepesjoint #4151 ehh,enyhén kibebaszós lesz :D szal,akkor külön játék lesz? -
Nem dehogy...az mar nem kell neki, mert benne lesz a "gcffiles.dat" file-ban.
-
Gabe18 #4149 Erről beszélek.Hogy hiába lesz a BC2 esetleg top játék,nem feltétlenül fog a CoD közönségének bejönni,mert másról szól. -
CD kulcsot ne adjunk?? :PPP -
Itt tudnak segiteni :o) -
igen , igazad van, a kettő nem ugyanaz ... mind1, a lényeg h FPS legyen, a többi nem számít... -
-
Köszi. -
Csak angolul. -
Mindenki segítségét kérném az ügyünk közös !! gcffiles.dat
Filet kell megszerezni megtudjuk csinálni a törést..De ehhez olyan verzió kell ami felvan téve steam letöltöte ezt a filét !BÁRKINEK USA ban lévő rokona ismerőse megvette ezt elküldi feltölti valahova szívesen fogadjuk !!!
NE feledjétek : gcffiles.dat
ezt olvastam máshol sza ha vki tud segiteni pls -
Senki nem mondta hogy szar...
De ne hasonlítsuk már az MW 2-höz,két különböző stílusról van szó! -
n003 #4140 ezért hívják csapatalapú taktikai fps-nek .. akinek egy kis hent kell az adrenalin miatt az játszik cs-t cod-t akinek meg az kell hogy egy csapat tagjaként lenyomja a másik csapatot azoknak meg a bf sorozat vagy egy kicsit komolyabb(unalmasabb??!) szinten arma/arma2/ofp
kinek a pap kinek meg a paplan :) -
A cod lényege a pörgés de ez már majdnem crysis:D itt is tankok meg ilyenek..
cod 6-ba szerintem nemkelettek volna ilyen air strikek ráirányitod a másikra a bombát meg ilyenek:D -
Vagyis telepíteni:D -
Hello.
Bocsi, lehet hülye kérdés, de nem nagyon vagyok jól informált ezen a téren.
Magyarítva meg fog jelenni, vagy csak angolul? :) -
Egy kis OFF: El lehet indítani: http://www.youtube.com/watch?v=nVm_TGIY_zA -
az h eléd megy egy páncélozott egység még nem jelent semmit...
persze, előny a védettség, a nagy tűzerő meg minden... de a sok jó tulajdonságnak árnyoldala is van... pl.: te leszel az első számú célpont... két, aknavetővel felszerelt gyalogosnak már nem vagy "ellenfél" , de ott vannak még a sunyi aknák is, és a sniper által kért légi támogatásról még nem is beszéltünk...
sajnos egy Cod agybaj, h amiben van jármű és nagy pályán zajlik , az már szar.... -
MURopi #4134 jónak tűnik. főleg,hogy a gl lövedékét majdnem, hogy le lehet futni olyan lassan repül ki :D hát igazából nem így lenne... meg húzod a ravaszt 1 szempillantás alatt már 200 métert repül a gránát( mert ugye GránátVető a neve :) ) -
Dehogyis, ugyanaz a grafika, mint itt csak megfejelve használható járművekkel, teljesen rombolható környezettel, támogatásokkal, mindennel..egyszóval, ilyennek kellett volna eleve lennie ennek a játéknak. Single -ben persze az MW a király, viszont minden másban csak az utolsó helyen kullog. -
a szöveg csak egy idézet volt egy weboldalról...
de amúgy sikeres volt a bojkott?! hmmm , érdekes, én nem tudok semmi olyanról ami megváltozott volna a bojkott hatására....
még mindig azon a véleményen vagyok, h a pc-eket leszarják...
-
Gabe18 #4131 Már akinek bejön az hogy megy előre gyalogosként,és fél percenként elé áll egy tank,vagy egy páncélozott jármű.Én ezért nem kérek belőle.
Ha lenne csak gyalogos része,akkor talán. -
Der tutod a sok szellemi fogyatékos aki egész nap codra veri egy ilyen kaliberű gaemhoz hozzá sem tud szagolni. -
MURopi #4129 30-40% :D hülye vagy?:D 8 millió ember meg venné pcre? ügyi vagy :) konzol+lean+dedikált szerók = vérpistik admint játszanak szar szervereken és erre verik ki, szerintem ezt te se szeretnéd. -
Jónak tűnik! Aszittem ez is olyan szimulátor ahol többet sétálunk mint lövünk:D -
Ezért istenitjük, gyakorlatilag háborús fellingben agyba-főbe veri az mw2-őt.
-
Gabe18 #4126 Dehogy lenne.Akkor belépne a warez tényező erősen.
Ettől függetlenül én sem és valószínű senki se tudja,nem jártak volna-e jobban ha nagyobb warez,de több elégedett vásárlóval pc-n,a konzolon meg úgyis degeszre keresik magukat.
De úgyis azon fog múlni milyen lesz a játék,és ez az előre agyonszidott rendszer.Az meg úgyis csak keddtől derül ki.Még az is lehet ez is jó lesz,azt akkor lenyugszanak a kedélyek. -
gyepesjoint #4125 annyira istenítitek a BC2-t...mekkora a gépigénye? am csak egy kiegészitő lesz,vagy egy különálló játék?? -
De most képzeld el,ha nem bsazták volna igy el,hanem ugyanolyan lett volna,mint a 4..64 játékos,lean,konzol,bounce+jump,modok,dedikált szeró,lehet most ez a szám lenne vagy 30-40%. -
én kipörgettem a 2,3,4, és a wawot is veteránon xboxon :) -
Veterán.. ;D legjobb .. vagyis XBOXon úgy próbáltam ketten haverral.. egy rossz lépés és bumm :| -
Milyen fokozaton? Easy-n? -
Gabe18 #4120 Pc-n 1.6 millió eladott példány már nagy siker,tehát ha a te számaid stimmelnének,akkor a bojkott semmit se ért... -
márciusig cod éjjel-nappal, de utána a BC2 mindent lealáz... ennyi.. -
Hülye vagy:C
Nem véletlenül döntöget eladási rekordokat..KONZOLON!Pc-n láttad te is remélem,8% az előrendelés..Beváltak a bojkottok,nem hiába 8%..Ha meg azzal jössz,h hát pc-n nagy a warez,azért,v mert annyi konzolos előrendelés van,h a pc-s eltörpül mellette akkor
1)Azért 8% apc-s előrendelés,mer szar..Kivettek belőle egy csomó mindent,konzolos szarporrtá degradálták a játékot,azért 8%
2)Ha mégsem azért 8%,mert szar hanem mert a konzol rengeteg,akkor a köcsög IWsek ne nyavagjanak,hogy warez ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,mert sehol nem irtak konkrét PC-s előrendelési számokat.De számoljuk 20millával mondjuk,minden platformon...20milla 8%a 1.6 milla..Ha azt mondják sok a warez,azért vették ki,ennek az 1.6millának a 40%a warezzal nyomta,az "csak"640ezer ember..Most ez 20millióhoz képest olyan kurvaok? -
MURopi #4117 jaja én is várom a keddet :D amint meg lesz fel rakom a gépre és még aznap ki tolom a singlet XD -
Gabe18 #4116 Véleményem továbbra is az hogy aki a CoD multiját szereti,és arra vár/várt,az nem feltétlenül fogja a számítását megtalálni BC2-ben,mert attól függetlenül hogy mindkettőben lőni (is) kell,teljesen más stílusú játék. -
#4115 Nekem is megjött a mail :) lehetne már kedd... -
véleményem szerint jól döntöttél