24218
Modern Warfare 2
  • SkylineGTR
    hi. bocs de nem tudom mi van. mi ez a steames verzió ncore-n?
  • Lunatic83

pálya: Famas
  • gyepesjoint
    ehh,enyhén kibebaszós lesz :D szal,akkor külön játék lesz?
  • Smithwarden
    Nem dehogy...az mar nem kell neki, mert benne lesz a "gcffiles.dat" file-ban.
  • Gabe18
    Erről beszélek.Hogy hiába lesz a BC2 esetleg top játék,nem feltétlenül fog a CoD közönségének bejönni,mert másról szól.
  • Lunatic83
    CD kulcsot ne adjunk?? :PPP
  • V43 1105
    Itt tudnak segiteni :o)
  • Lunatic83
    igen , igazad van, a kettő nem ugyanaz ... mind1, a lényeg h FPS legyen, a többi nem számít...
  • bujcsik555
  • Japep

Köszi.
  • zzeN
    Csak angolul.
  • bacsobalint
    Mindenki segítségét kérném az ügyünk közös !! gcffiles.dat
    Filet kell megszerezni megtudjuk csinálni a törést..De ehhez olyan verzió kell ami felvan téve steam letöltöte ezt a filét !BÁRKINEK USA ban lévő rokona ismerőse megvette ezt elküldi feltölti valahova szívesen fogadjuk !!!

NE feledjétek : gcffiles.dat
    ezt olvastam máshol sza ha vki tud segiteni pls
  • nyuny01 #4141
    Senki nem mondta hogy szar...

De ne hasonlítsuk már az MW 2-höz,két különböző stílusról van szó!
  • n003
    ezért hívják csapatalapú taktikai fps-nek .. akinek egy kis hent kell az adrenalin miatt az játszik cs-t cod-t akinek meg az kell hogy egy csapat tagjaként lenyomja a másik csapatot azoknak meg a bf sorozat vagy egy kicsit komolyabb(unalmasabb??!) szinten arma/arma2/ofp
    kinek a pap kinek meg a paplan :)
  • foxpal
    A cod lényege a pörgés de ez már majdnem crysis:D itt is tankok meg ilyenek..
    cod 6-ba szerintem nemkelettek volna ilyen air strikek ráirányitod a másikra a bombát meg ilyenek:D
  • TaRka0107
    Vagyis telepíteni:D
  • Japep

Hello.
    Bocsi, lehet hülye kérdés, de nem nagyon vagyok jól informált ezen a téren.

Magyarítva meg fog jelenni, vagy csak angolul? :)
  • TaRka0107
    Egy kis OFF: El lehet indítani: http://www.youtube.com/watch?v=nVm_TGIY_zA
  • Lunatic83
    az h eléd megy egy páncélozott egység még nem jelent semmit...
    persze, előny a védettség, a nagy tűzerő meg minden... de a sok jó tulajdonságnak árnyoldala is van... pl.: te leszel az első számú célpont... két, aknavetővel felszerelt gyalogosnak már nem vagy "ellenfél" , de ott vannak még a sunyi aknák is, és a sniper által kért légi támogatásról még nem is beszéltünk...

sajnos egy Cod agybaj, h amiben van jármű és nagy pályán zajlik , az már szar....
  • MURopi
    jónak tűnik. főleg,hogy a gl lövedékét majdnem, hogy le lehet futni olyan lassan repül ki :D hát igazából nem így lenne... meg húzod a ravaszt 1 szempillantás alatt már 200 métert repül a gránát( mert ugye GránátVető a neve :) )
  • Kandurex
    Dehogyis, ugyanaz a grafika, mint itt csak megfejelve használható járművekkel, teljesen rombolható környezettel, támogatásokkal, mindennel..egyszóval, ilyennek kellett volna eleve lennie ennek a játéknak. Single -ben persze az MW a király, viszont minden másban csak az utolsó helyen kullog.
  • Lunatic83
    a szöveg csak egy idézet volt egy weboldalról...

de amúgy sikeres volt a bojkott?! hmmm , érdekes, én nem tudok semmi olyanról ami megváltozott volna a bojkott hatására....
    még mindig azon a véleményen vagyok, h a pc-eket leszarják...

• Gabe18
    Már akinek bejön az hogy megy előre gyalogosként,és fél percenként elé áll egy tank,vagy egy páncélozott jármű.Én ezért nem kérek belőle.
    Ha lenne csak gyalogos része,akkor talán.
  • The Protector
    Der tutod a sok szellemi fogyatékos aki egész nap codra veri egy ilyen kaliberű gaemhoz hozzá sem tud szagolni.
  • MURopi
    30-40% :D hülye vagy?:D 8 millió ember meg venné pcre? ügyi vagy :) konzol+lean+dedikált szerók = vérpistik admint játszanak szar szervereken és erre verik ki, szerintem ezt te se szeretnéd.
  • TaRka0107
    Jónak tűnik! Aszittem ez is olyan szimulátor ahol többet sétálunk mint lövünk:D
  • Prince23
    Ezért istenitjük, gyakorlatilag háborús fellingben agyba-főbe veri az mw2-őt.
  • Gabe18
    Dehogy lenne.Akkor belépne a warez tényező erősen.
    Ettől függetlenül én sem és valószínű senki se tudja,nem jártak volna-e jobban ha nagyobb warez,de több elégedett vásárlóval pc-n,a konzolon meg úgyis degeszre keresik magukat.
    De úgyis azon fog múlni milyen lesz a játék,és ez az előre agyonszidott rendszer.Az meg úgyis csak keddtől derül ki.Még az is lehet ez is jó lesz,azt akkor lenyugszanak a kedélyek.
  • gyepesjoint
    annyira istenítitek a BC2-t...mekkora a gépigénye? am csak egy kiegészitő lesz,vagy egy különálló játék??
  • berlinboy6329
    De most képzeld el,ha nem bsazták volna igy el,hanem ugyanolyan lett volna,mint a 4..64 játékos,lean,konzol,bounce+jump,modok,dedikált szeró,lehet most ez a szám lenne vagy 30-40%.
  • zaki
    én kipörgettem a 2,3,4, és a wawot is veteránon xboxon :)
  • V43 1105
    Veterán.. ;D legjobb .. vagyis XBOXon úgy próbáltam ketten haverral.. egy rossz lépés és bumm :|
  • Jaka923
    Milyen fokozaton? Easy-n?
  • Gabe18
    Pc-n 1.6 millió eladott példány már nagy siker,tehát ha a te számaid stimmelnének,akkor a bojkott semmit se ért...
  • Lunatic83
    márciusig cod éjjel-nappal, de utána a BC2 mindent lealáz... ennyi..
  • berlinboy6329
    Hülye vagy:C

Nem véletlenül döntöget eladási rekordokat..KONZOLON!Pc-n láttad te is remélem,8% az előrendelés..Beváltak a bojkottok,nem hiába 8%..Ha meg azzal jössz,h hát pc-n nagy a warez,azért,v mert annyi konzolos előrendelés van,h a pc-s eltörpül mellette akkor

1)Azért 8% apc-s előrendelés,mer szar..Kivettek belőle egy csomó mindent,konzolos szarporrtá degradálták a játékot,azért 8%

2)Ha mégsem azért 8%,mert szar hanem mert a konzol rengeteg,akkor a köcsög IWsek ne nyavagjanak,hogy warez ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,mert sehol nem irtak konkrét PC-s előrendelési számokat.De számoljuk 20millával mondjuk,minden platformon...20milla 8%a 1.6 milla..Ha azt mondják sok a warez,azért vették ki,ennek az 1.6millának a 40%a warezzal nyomta,az "csak"640ezer ember..Most ez 20millióhoz képest olyan kurvaok?
  • MURopi
    jaja én is várom a keddet :D amint meg lesz fel rakom a gépre és még aznap ki tolom a singlet XD
  • Gabe18
    Véleményem továbbra is az hogy aki a CoD multiját szereti,és arra vár/várt,az nem feltétlenül fogja a számítását megtalálni BC2-ben,mert attól függetlenül hogy mindkettőben lőni (is) kell,teljesen más stílusú játék.
    Nekem is megjött a mail :) lehetne már kedd...
  • Rage47
    véleményem szerint jól döntöttél