24218
Modern Warfare 2
-
Ez nem teljesen igaz, mert tegnap az l4d2-őt már lehetett preloadolni, holott csak 17.-én jelenik meg. -
azt nemnézi senki.
btw nekem megvan csak nincs hozzá crack :D -
Aláírásod xD -
barmi #4231 itt -
chooselee #4230 Igen én ezt már feldobtam, vagy 3*, de senki nem válaszolt rá. Én nem akarok nyitni, mert nem tudom mikor hogy lesz időm magával a játékkal foglalkozni és akkor már ne egy ilyen ember nyissa meg az első ilyen group-ot. Group viszont fontos lenne, L4D-ben is sokat segített megtalálni a szokásos társakat. -
gyepesjoint #4229 aha -
igen. -
nem. -
Gyerekek, télleg a steamen 60euró(16000ft) a game? -
na feltörték már ?
-
-
-
Neked lessz egy jó nagy BANán is -
Oh lol valóban, itt vki írta és belémragadt...
-
Gabe18 #4219 Én mosom kezeimet. 
Ha kamu,akkor engem is átvert a Totalcod...
Remélem nem úgy van mint régen,hogy a rossz hír hozóját is kivégzitek.
-
Grifidos #4218 Akkor Steamen is 10.-e a megjelenés, mert 48 órával az aktiválás elött kezdődik a letöltés. -
szerintem ez elég nagy kamu, mert amit loptak az működött, ha pedig mindegyik hibás akkor mondja meg már valaki, hogy mehetett az a cd amit loptak...
Szóval ez elég fura...
Nagyon valószínű hogy ez is olyan bojkott mint a későbbi megjelenés pc-re.
valamelyik hülyegyerek írt 1 cikket, és most mindenki azon lovagol :D
Vagy meglehet hogy tényleg igaz, de annak elég kicsi a valószínűsége, meg elé gáz lenne... -
van már -
Grifidos #4215 mapmodnews.com
LOL! A modderek ucssó kisérlete. A sok barom meg ugrik rá. -
még a végén annak is warezelni kell aki megveszi eredetiben :) -
STEAM -
eddig is a kódért fizettél. a dobozzal, meg egy kézikönyvecskével nem sokra mész... :D -
Gabe18 #4211 Tudja a franc.Ez most már tényleg olyan mint egy teszt,hogy mennyi xart lehet a pc játékosok torkán lenyomni a teljes megsemmisülésig.
Még lehet kedden bejelentik hogy bocs,vicc volt az egész pc-re nem is lesz.A megrendelők kapnak egy konzol verziót (az árkülönbözetet majd kipostázzuk csekken),aztán majd vesztek hozzá egy konzolt egyszer. -
Na, a streamen már preload elkezdődött. -
MURopi #4209 és a pc-s IW-sek mivel játszottak? a kezükkel?:D -
Gabe18 #4208 Az az egy volt jó,azt is ellopták. -
Már vicc,hogy mi megy a játék körül
-
MURopi #4206 mivel gyári hibás ezért vissza lehet küldeni, hogy küldjenek 1 jót de az kurva sok idő, vagy alapból el halasszák vissza rendelik a boltokból és újra gyártják... azt nem értem, hogy akkor a lopott mw2vel mi van? az nem volt gyárihibás?!?!? -
Gabe18 #4205 Ja,lehet a bojkottosok utolsó húzása hogy lemondassanak egy csomó előrendelést...
-
Ez akkora lol. Most megveszem eredetiben és mivel egy gyufaszálat nem ér a lemez kezdjem el tölteni a steamről? Akkor lényegében egy xar kódért fizetek 10.000 huf-t, és lényegi tartalom nincs is a kezemben? Okos...
-
MURopi #4203 ez így kurva jó lesz... 1 hét csúszás így már simán lesz... akkor már jobban járok ha le szedem a netről xD -
Kamu hir szerintem, sebaj .. :D majd hiszem ha itt lesz előttem és tényleg szar lesz.. addig.. kamu:D -
Nem akar valaki letre hozni a steamen egy magyar MW2 kozoseget? -
hehe :D ennyit a konzolos warez , meg a pc warez között :D -
hiper KOCKA #4199 "...mivel Steamről bármikor letölthető a játék."
Aha.. kösz. Seggem fog töltögetni 1 megás nettel, és akkor még ott sem jön fullon. Direkt azért veszem mostanában meg eredetiben az új játékokat hogy elkerüljem a sok töltési időt, erre itt van ez... ááááááááááááááá
-
barmi #4198 Lesz kódod és steam-ről le tudod tölteni (elvileg)
tizenkettedikén ...

-
Gabe18 #4197 Aha,és akkor majd tölthetek vagy tizenakárhány gigát Steam-ről,mikor megvettem a lemezes verziót.Zseniális. -
na bazz...akkor most mondjam vissza? -
DVD nem szükséges, csak a dobozban lévő kód, mivel Steamről bármikor letölthető a játék. -
Ha csak pc-s verziónál lépett fel ez a gond akkor engem nem érint (szerencsére) De ezért ari, ilyenről sem hallotam még