24218
Modern Warfare 2
-
#4274 Sok sikert! -
Warez topikba dobjad ezt a szart :P -
Rehom #4272 hoppá van reloaded! én már töltöm is!! -
Én már túlélő csomagot is meg pace makert is vettem ha netán az izgalom láttán leálna a szívem:D -
chooselee #4270 Én is majd a héten térek be érte oda, vagy CD Galaxis... -
kutyacsont #4269 Nem a székesfehérváriban :S :D Am már meg vásároltam az élelmet met a hálózsákot is előkerestem :D 
-
Sorry... -
Tudom :P -
#4186 -
hoodlum #4265 (ez nem EA játék) -
A PC-s verzió 2 lemezzel fog érkezni az első egy két rétegű DVD amin 7Gigabájt tartalom lesz viszont a tesztelések alatt semelyik DVD meghajtó sem ismerte fel a lemezt csak felpörgette azt. Nagy a valószínűsége hogy gyártási hiba történt.
Egy német játékmagazin (Big'n'Side) is hasonló problémákról számolt be mely szerint nekik az összes irodai gépen nem hajlandó elindulni. Hét darab számítógépük van és négy darab MW2-es kópia. Azt állítják ez egyértelmű gyártási hiba.
-
bazdmegelmészbótbaaztveszel4kgM&Mst... -
csoki<33 de kár hogy nem rendeltem meg:| -
Az jó alig várom hogy legyen csokim xP -
az oldalon nem írnak semmit, csak h M&M's csokit adnak minden EA játékhoz.... :P -
De arra nemválaszolt senki hogy hétfő 23:00 az 576 is nyitva lesz?xP -
Én is onnan írok, merre vagytok? Találkozzunk a szökőkútnál, ok? -
Grifidos #4257 Aki ezt a "megbízható" forrásból származó hírt elhiszi, az egyszerűen idióta... -
majd akkor steam leszedi..
-
vagy azt mondják neki:
bocs , de előbb adtuk el az utolsót....:P -
barmi #4254 Az mekkorát szív aki hajnal egykor elmegy érte majd otthon berakja a Dvd rom-ba a lemezt és se kép se hang.... pfff -
Elnehiddmááár..:o -
Szegedi plázában?:D
Mert én már onnan irok :D -
Valaki kéne írjon a cdgalaxisnak, hogy az MW 2 rossz másolatot kapott.... -
Grifidos #4250 Nem akarlak elkeseríteni a remek és naprakész tudásoddal, de minden játéknál más a pre-load időszak. Nyugodtan olvasd át a Steam MW2 fórumát és akkor majd látod, hogy a steamesek írták egy megjelenési kérdésre, hogy "majd mindenki megtudja a megjelenés dátumát, amikor 48 órával elötte elindul a pre-load" -
Hellsing47 #4249 ki az aki hajnali 1kor megy játékot venni? :| -
kutyacsont #4248 Foxpal-nak ment srry !
-
kutyacsont #4247 öö nem tudom de én az 576 elött fogok aludni :D a plázába úgyis meleg van xD
-
nyugi skacok ez a lemez rossz dolog csak azért van hogy ne vedd meg.....ellenkampány valameik konkurenciátol -
nekem meg semmi
remélem hétfőn kapok mailt, vagy telefont, nehogy már nekem kelljen őket hívni :) mindenesetre a megrendelésim között szerepel a játék
kösz az infót! -
576 nem lesz nyitva véletlen akkor?:D -
MURopi #4243 én is remélem, hogy nem lesz szar a lemez :) a netem nem szar csak tapasztalatból tudom, hogy steamről lassabban jön 1 játék mint torrentel :D -
én is onnan rendeltem, még csütörtököm, email, még aznap jött,
pénteken meg hívtak is...
ha minden jól megy kedden jön a futár....
Szia
Körüzenet tisztelt Modern Warfare 2. előrendelőinknek!
Jövő hétfőn 23.30 tól - 01.00-ig nyitva leszünk.
00.01 perctől lehet majd megvásárolni.
Sajnos előbb nem árulható, kiadó szigorú tiltása miatt.
Szeretettel várunk!!!
Ha kiszállítással kérted, ebben az esetben kedden(10-én) viszi ki a futárcég neked.
Kérlek a mobilod legyen kéznél, ha hívnának !!!
Üdvözlettel
ÜberKonzol TEAM
-
kutyacsont #4241 Nekem is ugyan ez az indokom de az egész egy kamu ! hogy grifidos-t idézzem:
MAPMODNEWS.COM
LOL! A modderek ucssó kisérlete. A sok barom meg ugrik rá. -
én is megrendeltem, überkonzolon, még pénteken fél 7 magasságában
azóta nem küldtem semmi emailt (jó oké, hétvégén gondolom nem dolgoznak), viszont a honlapon a PC-s verzió nem rendelhető :S
rendelt még onnan valaki? és ha igen, kapott valami visszajelzést? -
nah ez is megoldás. -
de nincs más választása, hacsak nem akar 2 napot tölteni a szar netjével
még azt lehet csinálni, hogy megvárja, míg leszedi Steamről a gamet, majd onnan kiírja lemezre. így máskor nem kell szenvedni a töltéssel. -
viszont a lemez sérülékeny. -
így érthető. -
hiper KOCKA #4235 A kódért fizetsz, az rendben van, de kurvára nem mind1, hogy kapsz-e mellé egy jól működő eredeti dvd-t amiről pár perc alatt telepíted, vagy pedig leszerencsétlenkeded egy hét alatt a steamről, mert mondjuk van egy fostalicska neted... Ez tapasztalat, mert pl. nekem ilyen a netem és nem mindegy hogy műxik-e a lemez vagy nem.