24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Nem vagyok egy nagy angolos,de ha ezt (#4305) jól értelmezem akkor nem kell várni 12.-ig.
  • MURopi
    én is kisvárosban lakok, szegeden xD
    Elég gáz lenne, ha ezt eljátszák velünk...
  • Renátó1985
    igen, kíváncsi leszek mennyien jönnek el éjfélre kis városban vagyok
  • kutyacsont
    Szerintem hülyeség de én úgy tudom hogy ez azokra vonatkozik akik steamról tötöték le...vagyis töltik le
  • kutyacsont
    umm ja akor te olyan anglia körül vagy most nem ?
    Am a kína csak vicc volt :)
  • Firerock
    skacok!
    akkor most csak 12-e után lehet játszani a játékkal ha megveszem?
  • Renátó1985
    kínába most este 8 van
  • kutyacsont
    komolyan mondom már anyia várom hogy most neki állok és kipörgetem a mesterlövészt ! :D :D
  • kutyacsont
    mért hol vagy kínában ? :D
  • Renátó1985
    éjfélkor de itt még csak dél van
  • MURopi
    sztem meg veszi a boltban :)
  • tommygear
    hajnali 1kor megkapod?
  • Renátó1985
    még 12 óra alig bírok várni...
  • Skyline
    100-as ping???? KITÚNŐ??? Ez hülye ez???
  • kutyacsont
    Én jelenleg várom az sms-t az 57-ból szal most teló magsz hangerőn a leghosszab sms-hangal :D :D
  • Lunatic83
    én holnap felgyújtom az überkonzolt, ha nem hoznak nekem cod-ot ;)
  • ProGabe #4337
    felhívtam az überkonzolt, mert nem küldtek értesítést. kiderült, hogy már nem szoktak mindenkinek küldeni, csak ha elindult az áruval a futár. mondom akkor jóság van, megnyugtatott

DE! azt mondta a srác, hogy csak feleannyi fog érkezni, mint várta/várták, így nem biztos, hogy mindenki megkapja holnap a játékot :((

két dolgot ígért: már folyamatban van a tárgyalás, hogy máshonnan beszerezze a maradékot, ill. pár csak pár napot csúszik a dolog, értelemszerűen attól függően, hogy mikorra tudják neki biztosítani az utánpótlást

na most holnap bejöjjek melózni, vagy sem? :S
  • atila4
    engem is kiirt a doki erre a hétre
  • tituka
    én meg kifejeztten utalom a snipert...
  • kutyacsont
    Am pont a legjobkor betegedtem meg :P egész hétre ki vagyok írva de azért eljátszom a höst ma ... vissza mek a koleszba majd holnap után reggel jövök hazza az új codommal :D
  • kutyacsont
    Az nagy baj... nem tom ti hogy vagytok vele de szerintem ez a lean a sniperek egyik nagy segítője volt... szal én nem nagyon fogok sniperkedni ebbe a game-ba az biztos...
  • rexsimus
    Egy kulcsot csak egy fiókhoz lehet aktiválni!
    Nekem is két gépen van fent a steam, és mindkettőn tudok játszani a játékokkal, persze nem egyszerre :D
  • mascarun
    Ha az ő steam account- ját használod akkor megoldható! Egyébként szerintem nem lehet megoldani! Egy kulcsot csak egyszer lehet aktiválni!
  • morphologu
    Engem egy kicsit zavar ez a 9v9. egyébként ez a felvételi lehetőség mit is takar most pontosan?
  • morphologu
    Elvileg nekem a day of defeatot másoltam így át. És nekem simán ment gond nélkül.
  • HD JOHNNIE
    no lean? Az baj!
  • SzocsA
    Még több kérdés a MW2 körül
  • HD JOHNNIE
    thx!
  • balee4
    Szerintetek úgy meg lehet oldani, hogy albérletemben letöltöm steamről, és átmásolom otthon az asztali gépemre? Otthon nagyon gyenge a netem. Szóval nem akarja majd újból letölteni a steam ugye?
  • Sheltem
    Nem csak online játszani, de ahogy nézem a doboz hátulját a képeken steamen tudod unlockolni is magát a játékot, tehát steam nélkül használni sem fogod tudni a dobozos verziót. (ha baromságot írok javítson ki valaki).
  • barmi
    noproblem !
  • barmi
    jaja
  • atila4
    igen
  • fgm
    Bocs. Törölhető !
  • HD JOHNNIE
    Sziasztok!

ELégé le vagyok itt maradva mw2-ből, értékelném ha tudnátok segíteni. Szóval steamen keresztül lehet majd online játszani?
  • barmi
    jó. Akkor IDE tegyed őket!
  • Sparrow84
    Okés, köszi szépen a gyors választ!
  • fgm
    Hali !

Találtam letöltő linkeket.
    http://webek.hu/index.php?ac=preview&id=37332
  • csuszi
    nem. akár multizhatsz is, csak nem egyszerre vele. én kulcsommal waw-ot tolta egy barátom, volt egy profile-ja nálam (2 profil egy acc-on) és annyi. de persze vagy Te vagy Ő multizik, ennyire kell figyelni.