24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #4354 Nem vagyok egy nagy angolos,de ha ezt (#4305) jól értelmezem akkor nem kell várni 12.-ig. -
MURopi #4353 én is kisvárosban lakok, szegeden xD -
#4352 Elég gáz lenne, ha ezt eljátszák velünk... -
Renátó1985 #4351 igen, kíváncsi leszek mennyien jönnek el éjfélre kis városban vagyok -
kutyacsont #4350 Szerintem hülyeség de én úgy tudom hogy ez azokra vonatkozik akik steamról tötöték le...vagyis töltik le -
kutyacsont #4349 umm ja akor te olyan anglia körül vagy most nem ?
Am a kína csak vicc volt :) -
skacok!
akkor most csak 12-e után lehet játszani a játékkal ha megveszem? -
Renátó1985 #4347 kínába most este 8 van -
kutyacsont #4346 komolyan mondom már anyia várom hogy most neki állok és kipörgetem a mesterlövészt ! :D :D -
kutyacsont #4345 mért hol vagy kínában ? :D -
Renátó1985 #4344 éjfélkor de itt még csak dél van -
MURopi #4343 sztem meg veszi a boltban :) -
hajnali 1kor megkapod? -
Renátó1985 #4341 még 12 óra alig bírok várni... -
Skyline #4340 100-as ping???? KITÚNŐ??? Ez hülye ez???
-
kutyacsont #4339 Én jelenleg várom az sms-t az 57-ból szal most teló magsz hangerőn a leghosszab sms-hangal :D :D -
én holnap felgyújtom az überkonzolt, ha nem hoznak nekem cod-ot ;) -
felhívtam az überkonzolt, mert nem küldtek értesítést. kiderült, hogy már nem szoktak mindenkinek küldeni, csak ha elindult az áruval a futár. mondom akkor jóság van, megnyugtatott
DE! azt mondta a srác, hogy csak feleannyi fog érkezni, mint várta/várták, így nem biztos, hogy mindenki megkapja holnap a játékot :((
két dolgot ígért: már folyamatban van a tárgyalás, hogy máshonnan beszerezze a maradékot, ill. pár csak pár napot csúszik a dolog, értelemszerűen attól függően, hogy mikorra tudják neki biztosítani az utánpótlást
na most holnap bejöjjek melózni, vagy sem? :S -
engem is kiirt a doki erre a hétre
-
tituka #4335 én meg kifejeztten utalom a snipert... -
kutyacsont #4334 Am pont a legjobkor betegedtem meg :P egész hétre ki vagyok írva de azért eljátszom a höst ma ... vissza mek a koleszba majd holnap után reggel jövök hazza az új codommal :D -
kutyacsont #4333 Az nagy baj... nem tom ti hogy vagytok vele de szerintem ez a lean a sniperek egyik nagy segítője volt... szal én nem nagyon fogok sniperkedni ebbe a game-ba az biztos... -
rexsimus #4332 Egy kulcsot csak egy fiókhoz lehet aktiválni!
Nekem is két gépen van fent a steam, és mindkettőn tudok játszani a játékokkal, persze nem egyszerre :D -
Ha az ő steam account- ját használod akkor megoldható! Egyébként szerintem nem lehet megoldani! Egy kulcsot csak egyszer lehet aktiválni! -
Engem egy kicsit zavar ez a 9v9. egyébként ez a felvételi lehetőség mit is takar most pontosan? -
Elvileg nekem a day of defeatot másoltam így át. És nekem simán ment gond nélkül. -
no lean? Az baj! -
SzocsA #4327 Még több kérdés a MW2 körül -
thx! -
Szerintetek úgy meg lehet oldani, hogy albérletemben letöltöm steamről, és átmásolom otthon az asztali gépemre? Otthon nagyon gyenge a netem. Szóval nem akarja majd újból letölteni a steam ugye? -
Nem csak online játszani, de ahogy nézem a doboz hátulját a képeken steamen tudod unlockolni is magát a játékot, tehát steam nélkül használni sem fogod tudni a dobozos verziót. (ha baromságot írok javítson ki valaki). -
barmi #4323 noproblem !
-
barmi #4322 jaja -
igen -
fgm #4320 Bocs. Törölhető ! -
Sziasztok!
ELégé le vagyok itt maradva mw2-ből, értékelném ha tudnátok segíteni. Szóval steamen keresztül lehet majd online játszani? -
barmi #4318 jó. Akkor IDE tegyed őket! -
Sparrow84 #4317 Okés, köszi szépen a gyors választ! -
fgm #4316 Hali !
Találtam letöltő linkeket.
http://webek.hu/index.php?ac=preview&id=37332 -
nem. akár multizhatsz is, csak nem egyszerre vele. én kulcsommal waw-ot tolta egy barátom, volt egy profile-ja nálam (2 profil egy acc-on) és annyi. de persze vagy Te vagy Ő multizik, ennyire kell figyelni.