24218
Modern Warfare 2
-
tituka #4674
oké
de jó neked...
-
Sajnos a képeket csak print screennel lehet nyomni. Nincs F12-es megoldás :( Gondolom erre is lesz majd megoldás. -
Oké, majd nyomok.
Jó sokáig tart a telepítés. 36 perc OMG -
tituka #4671 nyomjál egy pár képet!!!! 
remélem jön az enyém is nemsoká...
-
na felkeltem! aludtam 5 órát én 
Szóval azt kell mondjam, hogy ez cod4 csak más fegyókkal perkekkel
A star warsos hangot még felül kell vizsgálnom :) De mindenki meghallgatja és döntse el maga. -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
MEGJÖTT A JÁTÉK!!!! TELEPÍTÉS!!! -
4 óra körül már én is kezembe tudhatom a gammát :) -
ez úgy hüleség ahogy mondod,siméán rálehet érezni :) -
eddigi beszámolók alapján valóban jobb lesz nekem, ha maradok multi terén a 4-nél -
Olyan segítség van, hogy ha megnyomod a célzó gombot egyszer rááll a célpontra de ez szerintem zavaró is meg ki is kapcsolható. :)
A témát meg nem én hoztam fel csak nem szeretem ha valaki olyasmiről ír amit nem próbált. Én is ugyanezen a véleményen voltam (mondjuk nem hangoztattam sehol) hogy konzolon nem lehet fps-t játszani, és ezen voltam az első 1-2 órában amikor kipróbáltam, aztán utána megváltozott. :)
Szóval ilyen megállapításokat az tegyen aki rászánta az időt és kipróbálta. Szerintem.
-
RYO21 #4663 Lehet konzolon fps-t játszani. Persze. AUTOAIMMAL! -
Szerintem ezt a témát hagyjuk,joy-al nem lehet úgy játszani mint egérrel!Persze hogy könnyen megy,mert ha jól tudom konzolon van is ez miatt segítség! -
Ha szerinted nem lehet FPS-t játszani konzolon akkor jelentem: béna vagy. :)
Mondom ezt több, mint 10 éves PC-s és FPS múlttal. Pár hete vettem konzolt és 2-3 óra alatt elég jól bele lehet jönni 1-2 nap után meg hasonló szinten lehet nyomni, mint PC-n.
Sőt, ha megszokja az ember sokkal jobban kézreállnak a gombok, mint PC-n a billentyűzeten.
Ráadásul ebben a játékban van pár olyan rész ahol PC-n is meg fogtok izzadni.
-
Jobboka #4660 nekem megjöttek jaaj de jó :D -
latom megoldottak a ping problemat:D:D:D:D:D:D:D:D nem is lehet megnezni:D
mert ugye console sincs:D -
AC2 #4658 Nah még jó 3 óra és a kezemben van elvileg a doboz :D Első előadás után spuri a boltba :D
Viszont lenne 2 kérdésem, amire mindezidáig nem találtam egyértelmű választ:
1. Scavenger (és scavenger pro aka bandolier) hat-e a különböző robbanószerekre? Gondolok én itt legfőképp a föld-levegő rakétákra, GL-ekre, gránátokra stb
2. Submachinegunokat is tényleg lehet dual wieldezni?
-
Basszus nézegethetem itt a dobozt. xD
Most akkor go suli és aztán showtime. -
koncy007 #4656 Hi! Lesz CB modern warfare 2-őben? Csak ez érdekelne hátha tud valaki valamit róla. -
oszt jó ez a szar? -
Persze, nyomják azt. Csak jó, hogy más is elkezdett gondolkodni nagy létszámú MPben, dedikált szerverekkel. -
fantáziátlan BF klón...
akkor már miért ne nyomják az eredetit? -
Ja bocs... 256 fősek is lesznek :P
http://www.gametrailers.com/video/dynamic-mission-mag/58817?type=flv -
WOW. Végre majd PS tulajok és megtapasztalhatják, milyen az amikor sok ember van a játékban egyszerre: http://www.gametrailers.com/video/weapons-and-mag/58818
PS3 only
64 v 64 :P -
byby -
Renátó1985 #4649 én viszont most lefekszem aludni mert hulla vagyok további szép estét illetve reggelt:) -
Ja értem. Hát SP re jó az. Azt most nyomhatod MPben is a játékokat. :P -
Renátó1985 #4647 tudtam, és olcsó volt -
Ahh... és tudtad? Vagy átbaszott?
sry de nem tudok aludni... épp a napi sorozatokat nézem :P -
Renátó1985 #4645 megvan működik ,de már bannolva vettem -
Mi történt az elsővel, vagy előzövel? RRoD? -
Renátó1985 #4643 nem az elso x360-am tudok normálisan fps-t játszani -
Ugye tudod, hogy nem lehet normálisan FPSezni konzolon?
Amúgy GZ szép darab.
Persze van sok fajta játék ami jobban megy konzolon, de az nem az fps -
Renátó1985 #4641 azt írta haverja szerint a szomszédjának a volt katona társának az unokatestvére mondta sw hangokat
jók a fegyverhangok :) -
Szóval a fegyverek hangja starwarsos, pinget nem jelzi ki, szervert nem lehet választani csak bedob valahova.... Eddig csupa jót írtok 
Asszem spórolok inkább a BF BC2re.
-
Felébredtem me beszart a kurva macska! 2szeresen is feketelistán van!
Jöhetne már a póstás! -
Renátó1985 #4638 GAME éjfél
1 és fél óra sorban állás és 250 font gyümölcse -
BÚMWK! -
Gabe18 #4636 Az pl. nagyszerű hogy a ping értéket nem is mutatja,hanem átvették a konzolról ezt a kis grafikonos jelzőt.Tehát igazából azt se tudod mennyire xar,csak vagy annyira xar hogy már érzed is bőven,vagy nem érezni és akkor jó...
-
http://www.justin.tv/eyes_cube
LIVE STREAM