Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon Captain Price is visszatér? 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
http://planetcallofduty.gamespy.com/fullstory.php?id=157366
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Intel Celeron 2.66 GHz (ettõl félek, hogy ez lesz kicsit kevés neki)
GeForce 8500 GT 1 GB
2 GB RAM
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egyenlõre ezekalapján az infók alapján nooboknak csinálják eztis mint a cod5-öt......
Az Activision Blizzard elnöke, Mike Griffith a cég negyedik negyedéves pénzügyi beszámolója keretében hivatalosan is megerõsítette, hogy érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 2. Ráadásul annyi új információ is kiderült, hogy a megjelenés a 2009-es év negyedik negyedére várható, tehát még az idén folytatódik a népszerû sorozat. Ahogy azt már korábban írtuk, a sorban hatodik rész ismét az eredeti fejlesztõcsapat, az Infinity Ward berkeiben készül.
Az említett beszámolón egyébként az is kiderült, hogy a kiadó annak ellenére, hogy éves szinten 5 milliárd dolláros bevételt termelt, a negyedik negyedévet 72 millió dollár veszteséggel zárta. A teljes évi 5 millió az Activison és Vivendi összeolvadása elõtti önálló bevételeket is tartalmazza.
és aszt mér lehet tudhi hogy elég-e neki egy akkora gép mind a simámak???
ha nem elég akkor aszt már lehet sejteni hogy mekkora kell majd neki??
pcdome
forrás: GSO
Az lenne a problémám h ahogy elindítom a single playert kiírja h iw3sp.exe mûködése leállt és nem indul el...
Nekem másolt CoD4em van és nem tudok belépni a szerverekre a punkbuster miatt. Kérlek segítsetek hogy oldható meg. Xfire-t használok de kidob a játékból.
Nem tudjátok, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy úgy játszok multiplayer játékot, hogy játékosok helyett a gép játszik?
Üdv:
Arnold Layne
---Battlestar Galactica---
Szerintem a cod4 multija nagyon maszek,és rendben van.
Inkább azoknak nem tetszik szerintem,akik félnek az ujtol,vagy nem szeretik a kicsit bonyolultabb dolgokat.
Sokan játszák még most is cod4et neten,szerintem izlések és pofonok😊.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Abban kérném a segtségeteket hogy a cod 2-ben a multiplayerben hogyan tudok belépne bármilyen szerverre? Elfelejtettem 😊!
5 sem volt sztem rossz, bár azzal multiban már nem is próbálkoztam, viszont a COOP mód nagyon jó benne, ez egy jó húzása volt annak a csapatnak, remélem átveszik 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
UOval nem játszottam
CoD2 is fasza volt singleben, bár végefele már uncsi lett... multival játszottam egy ideig aztán rájöttem hogy mekkora szar :\ szal töröltem...
3 konzol only nem érdekel... de az intro vagy mi az tetszett xD
Modern Warfare sztem a legjobb ^^ nekem nagyon bejött... bár leginkább a SASos részek... az afganisztános darálás annyira nem, de az is jó volt azért 😄
5 nem játszottam vele és valszeg nem is fogok... sok rosszat hallottam róla és csak n+1 II.vh-s játék :\
Modern Warfare 2-rõl meg most hogy tudok: Várom ^^
@
2 nekem annyira nem jött be, bár mutliba még elment...
3 nem ismerem
4 most vittem végig konozlon ott egész pofás volt, csernobil meg a hatalmas robbanások😊 multija se rossz! méltó folytatás
5 nem ismerem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mellesleg állítólag valamilyen sci-fis Cod-ról is beszéltek. Most akkkor azzal mi lesz? egyidõben fejlesztik ezzel?
1: nagyszerü (reform a 2.VH-s fps-ek terén,a MoH széria elsõprése)
United Off.: tökéletes folytatás,kiegészités,nagyszerûvé váló multi
2: Grafikai tuning,bár döntõ játékmenetbeli változás nincs,de egy generáció váltásnak megteszi.
3: Na ez a rókabõr egyértelmûen.A hangulat itt sem rossz,de gyakorlatilag a 2 pályacsomagja konzolokra.
4: Új környezet,régi hangulat,jópár újítás,király.
5: Semmi világraszóló,de tisztességes munka.A multijával egész jól el lehet lenni.De azért látható hogy a Treyarch csak "idõkitöltõ" szerepet kap,amig az Infinity Ward gyártja az új saját részt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB