24218
Modern Warfare 2
-
Azonban van egy nagy baj :( Van egy perk amivel kizsákmányolsz hullákat, újratárazod magad velük. Kipróbáltam GL-t is és megint kapsz 2 GL-t. Hajjaj mi lesz itt? -
Ahova a steamet teszed oda telepíti a játékot is -
multiba tök király a "nyertes" lövés bemutatása lassítva:DDD majdnem az enéym volt:D meg tök jó hogy mindnewki béna még benne, senki se tudja hol vannak a jó helyek, igy igazán egyenlő az esélyek. mikor a cod4-et játszottam multiba hol vol tilyen, mindenki orbaszájbakinyirt. most meg középmezőny, sőt játék elejéln élmezőnybe szerepelek:D -
megjött :P -
GT reviewet hagyjuk, nem kicsit voltak elfogultak: Említették, hogy a ps3 meg boxos verzió ugyanolyan... igen... és a pc vel mivan? Hát azt meg sem említették GG
Még nem jött futár és valamiért a csomagfigyelőnél azt írja ki, hogy nincs is ilyen csomag... valakinek van hasonló élménye? -
Na "soldier"start multiplayers:))
mindenkinek sok sikert hozzá!
Lehet találkozunk a harcmezzön!!
nick:.WeRsO -
turelem, en is a falat vertem egesz delelott 
am szolok hogy a telepites még plussz 15-25 perc, bar azt mar kibirjatok :) -
én meg azt sem tudom, hogy a mai napon érkezik-e :(((((
GT rivjú:
-
tmisi #4786 Látom beindult a topik.
. Képeket azért nyomhatnátok.
-
tituka #4785 nekem még nem jött az emberem mindig
-
CoD 4be van saját klánom!
De szerintem fél ora:azt 1 darabig hanyagolni fogom:(( -
Insatll started, now :) -
Skyline #4782 11323 mega....:)
-
Na pont most jött meg :D -
jah tényleg akartam kérdezni lehet hülyeség de Spec-Ops-ba csak ketten lehet torzulni??? -
Skyline #4779 Ha felmegy azonnal csapom multit,single részről nem írok feleslegesen annak baja biztos nincs,a kutyát nem érdekli itt szerintem a multival szemben....
-
Mi akadozik!
mera konfigodon menni kéne(talán medium ba)
-
faszomat hogy nekem holnapig várni kell -
na nekem is megjott a galaxistol, csak nem telefonalta futar, Hanem csak ugy beallitott :) mar telpitem...... -
Hát én még nem kaptam meg, pedig a Dragon Aget vígan telepítettem ilyenkor...
-
Skyline #4774 Instal 2. felvonás..:D
-
Bamm..eg pedig nem is beszélünk össze
én ugyan igy jártam 2x ra csak megy!a büdös pi..ába:(((
De nem bay annyit akkor is megér:)) -
basz+ folyamatosan akadozik és nem értem miért.
-
Skyline #4771 Aki cdgalaxistól rendelte nopara,nagyon felkészültek rá hogy roham lesz,még azt is kisz9olgálják a boltban aki nem rendelte elő,csak beesett,szóval aki előrendelte biztos megkapja. -
Steam telepítés
#4767 :D -
Skyline #4769 Most hogy megtudtam hogy oda rakja a játékot ahova a steam-et,asszem kezdhetem előlről az instalt,mert nem a c a játékmeghajtóm...:D
Eddig csodás élmények....
-
cd galaxistól valakinek megjött? lehet szerencsém volt mert benne maradt au 576-ba is a megrendelésem és az kihozta hamarébb:d azt felhivtam a gls-t hogy a csomag lemondva:D amugy jó játék.most próbálo ki a multit is:D csak előtte rendelek pizzát
-
Akinek még nem volt steamje, az oda installálja a klienst, ahová a játékokat szokta! mert alapértelmezett C:\Program filesba telepíti.
Fontos! -
Szerintem annyit megért az az ezres,hogy nem kellett a kisújadat sem mozdítanod,jah és nem áztál szét! ;) -
Skyline #4765 Csoda hogy nem budipapírból van a könvy..Se perk leírás semmi..Még annyi sem hogy milyen a multi..Minden menüpontría a leírás annyi lényegében kb hogy ILYEN VAN BENNE...
Autorun...Install technical support exit...Semmi zene...Sehol a Cod4 hangulata eddig... -
Cingar #4764 köszi -
bajsz #4763 ezt most jól megmontad!
Tapló emberekből nincs híjján az sg.
Császtok, gyíkok én leléptem. -
rexsimus #4762 A Steam könyvtárába rakja! -
Azért ez nem semmi, akkor talán sikeres lesz a játék PC-n is. -
Left 4 Dead steam játék manuálja mindösszesen 1 oladlból állt. eza steam sztem.
Az accountra pedig tényleg ügyeljetek, főleg a vérpistikék (korra értendő):D -
Eggyetértek!
Nekem most hozta a futár(+1000kp:((
De azér ha már 10 ropiért megveszem a gammát legalább valami terjedelmesebb könyvet adtak volna hozzá:((
De nem bay:ya INSTAL -
Cingar #4758 az ilyet nem szoktam általában,de akárhogy is keresem nem látom hol lehetne kiválasztani a particiot ahova épp telepiteni akarom. valakinek sikerult mar megtalalnia és allitani rajta? -
barmi #4757 egy kérdésem lenne azokhoz akik már telepítették a játékot.
Lehet más meghajtóra telepíteni a játékot vagy oda pakolja kizárólag
amelyik meghajtóra a steam van telepítve?
-
Skyline #4756 Most értem haza cdgalaxistól...
Kinn áll az esőben a sor vége,veszik pc-re mint a cukrot,remélem a készítő foglalkozni fog vele,mert már csak a csomagoláson is látható hogy eddig csak nagyívben szartak a pc-re...
8 oldalas kézikönyv,amiből 2 oldal nagybetükkel az irányítás,1 oldal a kijelző,2 oldal a készítők,a maradék pedig a menük...Kb ennyi,tehát egy nagy nulla kézikönyv...
Nah install:) -
tituka #4755