24218
Modern Warfare 2
  • HD JOHNNIE
    Azonban van egy nagy baj :( Van egy perk amivel kizsákmányolsz hullákat, újratárazod magad velük. Kipróbáltam GL-t is és megint kapsz 2 GL-t. Hajjaj mi lesz itt?
  • HD JOHNNIE
    Ahova a steamet teszed oda telepíti a játékot is
  • akyyy
    multiba tök király a "nyertes" lövés bemutatása lassítva:DDD majdnem az enéym volt:D meg tök jó hogy mindnewki béna még benne, senki se tudja hol vannak a jó helyek, igy igazán egyenlő az esélyek. mikor a cod4-et játszottam multiba hol vol tilyen, mindenki orbaszájbakinyirt. most meg középmezőny, sőt játék elejéln élmezőnybe szerepelek:D
  • Fpocok
    megjött :P
  • Fpocok
    GT reviewet hagyjuk, nem kicsit voltak elfogultak: Említették, hogy a ps3 meg boxos verzió ugyanolyan... igen... és a pc vel mivan? Hát azt meg sem említették GG

Még nem jött futár és valamiért a csomagfigyelőnél azt írja ki, hogy nincs is ilyen csomag... valakinek van hasonló élménye?
  • soo277
    Na "soldier"start multiplayers:))
    mindenkinek sok sikert hozzá!
    Lehet találkozunk a harcmezzön!!
    nick:.WeRsO
  • Daell Drow
    turelem, en is a falat vertem egesz delelott
    am szolok hogy a telepites még plussz 15-25 perc, bar azt mar kibirjatok :)
  • ProGabe #4787
    én meg azt sem tudom, hogy a mai napon érkezik-e :(((((

GT rivjú:

• tmisi
    Látom beindult a topik. . Képeket azért nyomhatnátok.
  • tituka
    nekem még nem jött az emberem mindig
  • soo277
    CoD 4be van saját klánom!
    De szerintem fél ora:azt 1 darabig hanyagolni fogom:((
  • Prince23
    Insatll started, now :)
  • Skyline
    11323 mega....:)
  • Prince23
    Na pont most jött meg :D
  • J i GS a W
    jah tényleg akartam kérdezni lehet hülyeség de Spec-Ops-ba csak ketten lehet torzulni???
  • Skyline
    Ha felmegy azonnal csapom multit,single részről nem írok feleslegesen annak baja biztos nincs,a kutyát nem érdekli itt szerintem a multival szemben....
  • soo277
    Mi akadozik!
    mera konfigodon menni kéne(talán medium ba)
  • J i GS a W
    faszomat hogy nekem holnapig várni kell
  • Daell Drow
    na nekem is megjott a galaxistol, csak nem telefonalta futar, Hanem csak ugy beallitott :) mar telpitem......
  • Prince23
    Hát én még nem kaptam meg, pedig a Dragon Aget vígan telepítettem ilyenkor...
  • Skyline
    Instal 2. felvonás..:D
  • soo277
    Bamm..eg pedig nem is beszélünk össze
    én ugyan igy jártam 2x ra csak megy!a büdös pi..ába:(((
    De nem bay annyit akkor is megér:))
  • morphologu
    basz+ folyamatosan akadozik és nem értem miért.
  • Skyline
    Aki cdgalaxistól rendelte nopara,nagyon felkészültek rá hogy roham lesz,még azt is kisz9olgálják a boltban aki nem rendelte elő,csak beesett,szóval aki előrendelte biztos megkapja.
  • Prince23
    Steam telepítés

#4767 :D
  • Skyline
    Most hogy megtudtam hogy oda rakja a játékot ahova a steam-et,asszem kezdhetem előlről az instalt,mert nem a c a játékmeghajtóm...:D
    Eddig csodás élmények....
  • akyyy
    cd galaxistól valakinek megjött? lehet szerencsém volt mert benne maradt au 576-ba is a megrendelésem és az kihozta hamarébb:d azt felhivtam a gls-t hogy a csomag lemondva:D amugy jó játék.most próbálo ki a multit is:D csak előtte rendelek pizzát
  • Prince23
    Akinek még nem volt steamje, az oda installálja a klienst, ahová a játékokat szokta! mert alapértelmezett C:\Program filesba telepíti.
    Fontos!
  • nyuny01 #4766
    Szerintem annyit megért az az ezres,hogy nem kellett a kisújadat sem mozdítanod,jah és nem áztál szét! ;)
  • Skyline
    Csoda hogy nem budipapírból van a könvy..Se perk leírás semmi..Még annyi sem hogy milyen a multi..Minden menüpontría a leírás annyi lényegében kb hogy ILYEN VAN BENNE...

Autorun...Install technical support exit...Semmi zene...Sehol a Cod4 hangulata eddig...
  • Cingar
    köszi
  • bajsz
    ezt most jól megmontad!
    Tapló emberekből nincs híjján az sg.

Császtok, gyíkok én leléptem.
  • rexsimus
    A Steam könyvtárába rakja!
  • balee4
    Azért ez nem semmi, akkor talán sikeres lesz a játék PC-n is.
  • Prince23
    Left 4 Dead steam játék manuálja mindösszesen 1 oladlból állt. eza steam sztem.

Az accountra pedig tényleg ügyeljetek, főleg a vérpistikék (korra értendő):D
  • soo277
    Eggyetértek!
    Nekem most hozta a futár(+1000kp:((
    De azér ha már 10 ropiért megveszem a gammát legalább valami terjedelmesebb könyvet adtak volna hozzá:((
    De nem bay:ya INSTAL
  • Cingar
    az ilyet nem szoktam általában,de akárhogy is keresem nem látom hol lehetne kiválasztani a particiot ahova épp telepiteni akarom. valakinek sikerult mar megtalalnia és allitani rajta?
  • barmi
    egy kérdésem lenne azokhoz akik már telepítették a játékot.

Lehet más meghajtóra telepíteni a játékot vagy oda pakolja kizárólag
    amelyik meghajtóra a steam van telepítve?
  • Skyline
    Most értem haza cdgalaxistól...
    Kinn áll az esőben a sor vége,veszik pc-re mint a cukrot,remélem a készítő foglalkozni fog vele,mert már csak a csomagoláson is látható hogy eddig csak nagyívben szartak a pc-re...
    8 oldalas kézikönyv,amiből 2 oldal nagybetükkel az irányítás,1 oldal a kijelző,2 oldal a készítők,a maradék pedig a menük...Kb ennyi,tehát egy nagy nulla kézikönyv...

Nah install:)
  • tituka