Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Lustáknak:

A halál csupán a kezdet...

<#wow2>
ez kell..most! 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

PSN ID: Lord_Mortanius

Zs0lt1
Király lenne ha a helit is vezetni lehetne.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Snexi
várom<#eljen>

Prince23
Ez tényleg minden idõk legnagyobb és legkelendõbb játéka lesz!

EnZsolt
😊 a motoros szán jó mókának ígérkezik. Remélem a multiban most már helyet kapnak jármûvek és nagyobb pályák.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Prince23
Pazar játéknak ígérkezik<#eljen>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Prince23
TitaniumRR
Azért remélem a promotoált új megoldásoknak lesz gyakorlati elõnye a játékban és nem csak scriptelt elemek lesznek.

Próbálok ezügyben is optimista lenni, de az ütõs jelenetek egyike sem tûnik gameplay-nek. Sokkal inkább átvezetõ demo-nak. De persze ne legyen igazam.

Szívesen látnék 1-1 rejtélypályát, ahol pl rádióadás tisztasága miatt különbözõ tájékozódási pontokra el kellene jutni. Ezügyben a CoD4 a Chernobyl Pripyat pályájának jóval mélyebben bejárhatóbb verziója igazán visszaköszönhetne. Nékém Teci' - Samsung :-)

Captain Sonar 2024 Remake

Prince23
Nézze meg mindenki! új videó

az uszós játékmenetet is tartalmazó elem odabasz bakker, legutóbb a double agentben láthattunk ilyen játékmenetet.

Prince23
Prince23
Ez baromira odavág, bakker.

TitaniumRR
Grafika 2009 (vagy 2010)<#eljen>

Captain Sonar 2024 Remake

grebber
Hm 24.-ét várom már!

Next PC upgrade: 2022

EnZsolt
Niceeeeee 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Prince23
Next gen graf csak 2013/14 után lesz, szal isteni grafikát kár várnotok bármely játéktól is.

Snexi
e3-ig szerintem most már várnak

amúgy tuti a régi motor lesz felturbózva (mint az elsõ rész óta kb)

foxpal
Mostmár lassan jönni fognak a trailerek utána gameplay videók
world at war-nal is májusba kezdtek jönni a videók..

Smithwarden
Mit szenvednek mar ennyit ezzel..
Leszarom mi lesz a neve, lehet tolem Hello Kitty Warfare 2 is, csak jo jatek legyen.
Az elso ingame kepekre vagyok kivancsi..
(Uj motor lesz vagy csak a regin csiszolnak vajon kicsit.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

sambauer
háhá tudtam !

Turn Me On Dead Man

Prince23
Cím változtatás, má megint :S
vissza a gyökerekhez... még jóhogy nem változtattam át a topikcímet :S

Prince23
Riddick21
b+, azt hittem, valami új... <#boxer>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Prince23
EnZsolt
Nem lesz G36 és G3????? 😞

lehet h nem mindenki hallotta h nem lesz a "cod" elötte és igy keres rá,vagyis sztem egyenlõre maradjon így,késõbb már lelehet venni...
ja,és a forrás a PcDome,szóval nem most találtam ki<#wink>
Prince23
Szerintetek maradjon így a topikcím?
tehát maradjon a MW 2 elõtt a CoD?

Sztem itt az újításokból több részlet kivehetõ:

-A második részben több jármû is szerepel.
-Visszatér egy népszerû fegyver, az M16-os, amelynek speciális funkciója azonban csak a test bizonyos részein fog nagyobbat sebezni.
-Kapunk Ak47-et és M4-et is.
-Lesz M40-es is, javított speciális funkcióval.
-Scorpion, P90, M21, R700, G3, illetve G36C biztosan nem lesz a folytatásban, de várható más fegyverek "elhalálozása" is.
-Új sniper: SR25M, melyet az amerikai hadsereg használja.
-Új rohamkarabély: Diemeco C8 (A kanadai hadsereg használja, hasonlít az M4-re).
-Még egy új rohamkarabély: L85A2 (Az Egyesült Királyság katonasága használja).
-Körülbelül 35 különféle fegyver vár majd ránk a multiplayer módban.
-Egyes fegyverek csak a küldetéseknél érhetõek el.
-A népszerûbb Modern Warfare pályák a második részbe is átkerülnek.
-A jármûvek mellett a helikopterek is szerepet kapnak, sõt légicsapás is érhet minket; használhatjuk az UAV-t (felderítõ) is.
-A multiplayer részben többféle lézeres célzót is választhatunk (kerek, négyzet, eredeti).
-A sniperek az elsõ rész küldetéseibõl ismert álcákat kapják meg.
-Minden régi perk bekerül az új részbe, kivéve az eavesdrop. Néhányat pedig kicsit átalakítottak a fejlesztõk.
-Minden régi játékmód átkerül a kettes epizódba, sõt, többnek lesz hardcore változata is.
-Új játékmód a "Secure" személyében, amely a zászlólopkodáshoz hasonlít, csak zászló nélkül: itt fontos információkat/híreket kell kimentenünk.
-Nem a Secure lesz az egyetlen új játékmód, ám a másik egyelõre még nem rendelkezik névvel. Azt viszont tudni lehet róla, hogy egy bizonyos személyt kell idõben lelõnünk.
-Mind ország, mind karakter szinten testreszabhatjuk kiválasztottunkat.
-A LAN-os játéknál nem lesznek botok.
-Valószínûleg kapunk zombikat is, de részletek egyelõre nem ismertek.
-A Killcam videót el tudjuk menteni.
-A fejlesztõk nem spórolják ki a vért és a belsõségeket sem. 18-as karika?
-A sztori az araboknál játszódik majd.
Prince23
Brasil akció

De tényleg mi ez már, hogy Call of Duty nélkül fog futni?

na menjek változtassam át a topik nevét Modern Warfare 2-re? vagy maradjon így?

Prince23
Figy: visszaemlékezésképpen lehetünk Braziliában egy küldetés keretében, mint Price kapitánnyal Ukrajnában, az messze nem Közel-Kelet volt.

vagy lehet emiatt tört ki megint a világháború, mert valamit a rosszfiuk csináltak Rióban. ennyi

Snexi
nagyo remélem hogy nem :/ oroszországot akarok 😄

Prince23
Közel-Keleten ja, de attól még a másik történeti szál játszódhat Brazíliában is.
Gondoljunk csak Price kapitány esetére az elsõ részbõl, ahol csipáztunk valahol Európában, s nem a Közel-Keleten.

Zs0lt1
Azt mondták, hogy Irakban fog játszódni!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

EnZsolt
Én csak egy toronydarut láttam felbukkani a teaserbe, de majd megnézem tüzetesebben. Mindenesetre izgalmas lenne, ha Brazília szerepelne. Lehetne dzsungelharc, szegényebb részeken házak közötti lövöldözés, repülõtéren, plázában. Az ínyenceknek pedig lehetne tengerparti röplabdázó, monokinis lányok közötti feszült harc 😄

Prince23
Ma jött egy hír, hogy ez nem Call of Duty lesz, hanem anélkül, csak simán Modern warfare 2 címen fog futni

neveztessem át a topikot Modern Warfare 2-re?

Smithwarden
Ez a video egy szep, designos, hangulatos nulla kb eddig. <#kacsint>

Remelem a kovetkezoket:
- kikapcsolhato: bombazas / heli / perkek
- granat nem dobhato azonnal kezdotol-kezdoig, es minden fajtabol 1 darab, nem tobb egy korben
- nagyobb palyak
- jarmuvek nem kellenek, nagyon nem illenek a cod-okba

Plussz jo lenne teljesen uj motor sok fizikaval es olyasmi feelinggel, hogy nem "papirpalya" az egesz (nem csak a mindenhol atloheto fal miatt).
De sztem megint a regi motor tuninolasa lesz csak, 1-2 eve alatt nem valoszinu irtak egy uj motort.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

EnZsolt
Szerintem a single nem volt rossz, csak jobb szerettem azokat a pályákat (bár scripteltek voltak), ahol lopakodni kellett, lassan elõre haladva, várni, míg elvágják a villanyvezetéket stb. Nem a 70 000-en rontanak rád egy szobában, domboldalban, mezõn és gyilkold már le õket.

Nekem a teaser-bõl az esik le, hogy valamiféle túszejtéses dolog lesz, így külön örülnék, ha lassan kéne haladni, mint a SWAT 4-ben, nem pedig végigrohanva gránátokat hajigálva tunkolni. Az ilyet lehetne kompenzálni multiban nagy, külsõ helyszínen lévõ pályákon. Fegyverek tekintetében jó lenne néhány újdonság. És könyörgöm hülye perkek ne legyenek pl: MD, LS és a gránátvetõt sem kéne erõltetni. Adminként jó volt kivágni a pöcshuszárokat, de ne ez jelentsen már élvezetet 😊

Bence94
Én elég sokat várok MW 2-tõl.Ne legyen túl árkád.Grafika legyen jobb sokkal jobb nem vagyok grafika buzi de a cod 2-hõz képest jóval gyengébb természetesen a konzol miatt...A fegyver hangokat cseréljék le mert rossz hallgatni.A single rész mert szintén nem volt jó. A multiban több pálya legyen.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
Remélem napok múlva kapunk egy újabb videót, amire mindenre fény derül

Bence94
Szerintem a "rossz bácsik" megtámadnak valami nagy épületet (bank,iroda,stb.) és a (sas,amerikaiak...) mi rendet teszünk .

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ToCsEk
lesznek benne vezethetõ jármûvek vajon?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Prince23
HD-ban

Megjelenés: november 10

romeozor
ezt sosem tudom megjegyezni, a 11.10.09-ben most a 11 a hónap vagy a 10 (gyanítom a 11)? mellesleg azért remélem valami komolyabb innovációt visznek a dologba, ha már a killsteak jutalmak a régiek maradnak(?), remélhetõleg kitalálnak más perkeket.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Riddick21
Ott a pont.
Vagy inkább: hogy a lámák is jól járjanak, az egyes szervereknél beállíthatóvá kellene tenni, hogy legyen-e egyáltalán minimap, airstrike, heli, szabályozhatóvá tenni a gránátok számát, ilyenek! Illetve valami súlyt kölcsönözni a szintlépéseknek: vagy kevesebbet, ritkábban, vagy többet, de akkor úgy, hogy ne 2 napi játékkal szaladjak el a végéig.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."