24218
Modern Warfare 2
-
Skyline #5034 Amiről tudom hogy hónapokig leköt / megérdemli a készítő,nos mind eredeti (Ps3-on meg...:D)... -
gyepesjoint #5033 akkor lesz multi BC2-n
-
Skyline #5032 Akkó nemszóltam:D -
most miért??!! szegények..
gondolom neked sem minden játékod eredeti...
-
Skyline #5030 Az egyetlen gond ezzel hogy így viszont a lanpartik is kilőve...De shebaj,reménykedjünk hogy szépszámmal fogy pc-n és kiad a készítő 2-3 hó mulva valami patchet dedikált támogatással:) -
Gabe18 #5029 Van LAN.
"LAN-on játszható viszont a játék - internet kapcsolat nélkül -, Private Match funkció használatával" -
gyepesjoint #5028 egy ideig még nem,2,3 hét szvsz -
Skyline #5027 Nem hálistennek,és nem is fognak :D
-
már meg is kaptam a választ
-
Skyline #5025 Fake:)
-
A warezosok nem tudnak multizni???? -
Én is remélem, de mivel lan támogatás sincs, így a warezosoknak semmi esélyük a multira :))))))) nagyon jól csinálták -
Ezzel az a baj hogy már fennvan torrenten valami online crack! -
Köszi.
De a képek,videók alapján nagyon fasza lehet!
"Örüjjetek ti hogy játszhattok. -
A sors keze:D -
Skyline #5019 Csak remélni tudom hogy nem fogják megoldani jóideig warezzal a multit.
Cod4-nél szánalmas volt hogy klánok akik cod4-eznek szartak megvenni...Remélhetőleg ezt veszik szépszámmal és a készítő patchelget szépen,és ad dedikált módot hogy lehessen klánszeró.... -
AC2 #5018 Boldog szülinapot ez esetben! 
Ui: Isten akarta, hogy nem müködjön. Egy 16 éves gyerek csak ne játsszon egy 18+ játékkal!
-
Gabe18 #5017 Amúgy még én is erre gondolok,hogy ha megvan a várt siker,eltelik mondjuk fél év,akkor enged a IW és valami patch-be kiadja.Hogy végül a mindenki elégedett lehessen. -
spec ops ot próbálta már valaki?
-
gyepesjoint #5015 na emberek,este gémelés lesz nálam is ezerrel :) hnap no meló az is fix :D -
ja bocs megvenni x) én hülye xD -
toza #5013
-
na ne:S minden szinten van valami új dolog amúgy? -
Hát kóstolni még nem kóstoltam,de vannak akik kipróbálták hátha ízlett is nekik.:D -
Skyline #5010 Haverokkal együtt lövöldözés: Vagy saját szerót indít valamelyikőtök,vagy invitáljátok egymást meccsbe ennyi,annak nincs pápá. De ha ennyien megveszik pc-re akkor lehet a dedikált szerót is beleteszi a készítő.. -
nem érdemes. a műanyagot elég nehezen dolgozza fel a gyomrod, aztán lehet menni a kórházba... -
:) hát nagyon nem.
egyedül a lean hiányzik, feszt hajigálom a special granyót az e/q val:) -
Szerintem elég lenne ha felvennénk egymást steam en cimbinek! és akkor elvileg be lehet egymást hívni match ekbe ha jól tudom!
Deussen -
Skyline #5006 Na remélem most jó...:D
-
Én inkább játszanék vele :D -
Na mindeggy,hagguyk.Nemmegy és kész.
Ma van a szülinapom is,16 éves vagyok és azthittem hogy ma játszhaok vele
-
mellé.
előbb 2v2 toltunk. sd, war.
private host oszt annyi. úgy állítod ahogy akarod. előbb talán utána néznél mi a helyzet.
-
Érdemes megenni?Mert ha igen akkor nem töltöm le:S -
játszottam multival!
egyenlőségről annyit hogy az én csapatom velem együtt 1-4 szinten volt az ellen csapata 11-14 felett!
hát így rohadtul egyenlő lesz ha így folytatják! -
Nagyon nem pápá. -
AC2 #4999 Mi van, nem jöttök ki jól egymással?
-
kurvára nem laggolok pedig fos 1 megás netem van. -
Egy fontos dolgot felejtettem el: pápá klánmeccsek, pápá haverokkal együtt lövöldözés :) -
kgb_csuszi -
Várjuk a javítást :D