Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott a pont <#eljen>#eljen>
"És nem "járok ide", csak benéztem, hogy lássam, mennyiben különbözik a Sims-es közösség és ez."
írtad ezt, miután igen erõs hangnemben kifejtetted a véleményedet. amúgy nem érzem magam fanboynak, egyszerûen csak reflektáltam a Te túlzottan negatív kritikádra. értem én, hogy nem tetszik neked ez a játék, de minek jöttél ide flémelni?
szkripteket meg mindenhol használnak. nem az a lényeg, hogy ebben szinte csak az van, hanem az, hogy egyesek ezen nem tudnak felülemelkedni, és elmondják mindennek ezt a szériát. ignoráld a COD-okat, mint ahogy ezen hsz-em után én téged
"Cáfold, hogy primitív. Hajrá."
ez egy interaktív film, egyszerû, hatásvadász történettel. ez van, nekem tetszett, neked nem, megértem én, veled ellentétben. a COD tökélyre fejlesztette a '90-'00-ás évek FPS-eit, nekem ennél nem kell több egy ILYEN játéktól. szeretem én az RPG-ket, sportjátékokat, hack'n'slasheket, RTS-eket is, de nem megyek be a Diablo topikba, mondván mi ez a szar, ebben nincs tizenegyesrúgás -.-
"intelligenciahányadosod látom képtelen befogadni", "fanboyka"
a személyeskedést meg kérlek, fejezd be
"Ráadásul egy olyan hamis és hazug eszmei rendszert próbál meg terjeszteni és a fiatalokat ezáltal hangolni, ami természetesen teljes egészében elítélendõ."
LOL
válaszod meg felesleges lesz, mert, mint írtam ignorállak, kicsi troll
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha nem tetszik más véleménye alakíts magadnak valahol egy MW fórumot, ahol kórusba szophatjátok egymást, itt meg fogadd el, hogy van akinek más a hozzáállása.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://f1game.hu
Van a Cod-nak értékelhetõ története? Interaktív a CoD? Van akármi más benne, mint agyatlan fos unalmas lõdözés? Mit hozott a cod szingliben, ami más játékokban nem található meg sokkal-sokkal professzionálisabban kivitelezve? Tudod mia cod? Átkonvertált tyúklövölde, nem több. Ráadásul egy olyan hamis és hazug eszmei rendszert próbál meg terjeszteni és a fiatalokat ezáltal hangolni, ami természetesen teljes egészében elítélendõ. A CoD egy fos propaganda eszköz, a lehetõ legprimitívebb játékmenettel, amit el lehet képzelni. Cáfold, hogy primitív. Hajrá.
És megkérek, ne trollkodjá' azzal, hogy ellentmondasz nekem bázeg. 😄
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
DE! pont ezért jó! végig olyan, mint egy AAA kategóriás akciófilm. aki nem tud vele rendesen játszani, mert valami mást várt, annak természetes, hogy nem tetszik. mint haverom: szar a COD, mert ha nem arra megy, amerre a társak, akkor nem megye elõbbre a játék, ráadásul mindig meghal. fúú, tényleg? én meg ha pl. az Oblivionban nem megyek ki a börtönbõl, akkor sem megy elõbbre a játék, nem fejlõdök, stb., tehát nem úgy játszom ahogy kell, nem látom meg, hogy mitõl is olyan jó az a játék, akkor szarozzam le, és oltsam le azokat, akiknek tetszik?
minden játékot a helyén kell tudni kezelni. a COD egy pár órás adrenalinlöket, és ebben a kategóriában ez a legjobb! eszméletlen jól össze van rakva, a single minden percét élvezi az ember, egy pillanatra sem áll le a játék. a multi pedig 10 év után hozott valami újat az fps-ek világába (fejlõdés), ami nagyon jól felkavarta az állóvizet, ma már minden hasonló játék ezt utánozza
ha én 5 tonnányi betont akarok elvinni A-ból B-be, és egy Ferrari 430-assal akarom ezt megtenni, akkor mondjam el az autót minden szarnak, és ajnározzam a betonkeverõt, mert nem tudom elvinni az anyagot a sportkocsival?!
"habzó szájjal nekem fog rontani, tovább haladok, arcomon kaján mosollyal. 😊"
flémekeltõ, általánosító trollokat nem is akarunk itt látni, viszlát!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
elitehun: Talán keményen fogalmaztam pár helyen, ezért az érintettõl bocs, de a lényeget tartom. Számomra a FC2 egy fantasztikus játék, egyedülálló atmoszférával, zseniális kivitelezéssel. És nem "járok ide", csak benéztem, hogy lássam, mennyiben különbözik a Sims-es közösség és ez. Most már tudom: Semmiben. 😄 (ilyeneket olvashatsz itt, hogy codmw2 évtizedjátéka...) Ha pedig mindenkinek sikerült válaszolni aki várhatóan habzó szájjal nekem fog rontani, tovább haladok, arcomon kaján mosollyal. 😊
Aláírás
Nevetséges a FC2? 😄 Öregem, ahol nem egy csõben kell menni és agyatlan faszkalap módjára nyomogatni az egérgombot - a la CoD sorozat ÖSSZES része - az már nevetséges? Számomra pedig a CoD "játékmenete" nevetséges és iszonyatosan primitív, unalmas szarhegy. Mi a jó sokadjára menni egy négy méter széles sávban és legyõzni a szaros scriptek hadát? Mitõl nem primitív ez a szar, "ami mozog elõttem, azt jól lelövöm" címû teljesen retardált fos?
Beuntad a Fallout 3-at? Helyes, úgy látszik, még érned kell hozzá mentálisan, és hát igen, ha már öt percen keresztül nincs alkalom meghúzni a virtuális ravaszt, akkor az már szar? 😄 Mindezzel csak az "ízlésedet" minõsíted. Preferálod a faék egyszerûségû, mónikasó játékokat a komplexebb, értelmesebb, mondanivalóval és komolyabb történetekkel rendelkezõ alkotásokkal szemben. CoD 4 vs F3 és te ki akarod hozni a CoD4-et gyõztesnek? (miközben szart se játszottál vele, ez még hozzárak egy raklapnyit a lol-faktorhoz) NEVETSÉGES, ez kb., a panelproli felfogás: mónikasó király, elmélyültebb produkció az nem köll, mert az unalmas. 😄 😄 😄
És ki a faszt érdekel a Codmulti bazmeg. Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál. Ez a multikirályság? 😄 Hallod, életemben nem játszottam a WoW-al és nem is fogok, de az ehhez a csökött céltalan szar lövöldözéshez képest egy überintelligens idõtöltés. 😄
És kijelented, hogy a CoD 4 szinglije rommá fog alázni mindent hangulatban:
😄DDDDDD
Ezt így látatlanban, hát igazi fanboy vagy srác, ez már biztos. Mennyi idõs vagy? 12 alatt, akkor megértem, ha felette, akkor gyorsan keress valami intelligencia növelõ szert, mert szint alatt vagy, de nagyon ezzel a fanboy hozzáállással. Mi fog rommá alázni minden? A fújgenyaarabok, irtsuk õket ötvenedszerre is a kétszázadik játékban még több sáderrel meg efekttel? 😄 Ez tényleg alázni fog, a szélsõségesen lineáris, egy lépés-két script játékmenetével!!!! Mi lesz itt az alázás? A dögunalomig ismert csimmbumm játékmenet, az agyatlan fasz lõdözés a gonoszterroristákra, a tökös amcsi katona szemszögébõl? Ne legyünk már ennyire primitívek.
A CoD az egyik legalantasabb, legprimitívebb, legszarabb játék sorozat a világon. És mint ilyen, a rengeteg szellemi alultáplált ebben leli meg számítását és pont úgy lesz az aljaréteg között eszméletlenül népszerû, mint a prolik között a mónikasó. 😊
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
PSN ID: Lord_Mortanius
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
nesze! <#vigyor>#vigyor>
Half-Life 2
BioShock
Knight Of The Old Republic
F.E.A.R.
Amit viszont soha nem emleget senki (és felbasz), az a Portal. Annál innovatívabb, és hangulatosabb cuccal nem játszottam a Quake óta..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az meg, hogy a nevetséges FC2 egy lapon emlegeted ezzel, az felér egy viccel 😄 Fallout3??? Jézusom. Igen, jópofa. Hamar geci unalmas lesz? IGEN!!! JEEEE!!! Közelébe sincs a második, ill. az elsõ résznek? IGEEEN!!!
GTA? Ez az egy valid argument, hiszen a négy egy iszonyat nagy játék, csak sajnos szintén single. Van multija, sajnos azonban egy kalap fos. Szóval maximum egy darab jó móka, végül ez is unalomba fullad.
A elsõ codtól kezdve az összessel nagyon sokat játszottam neten, és tartom magam ahhoz, hogy az egyik legszórkoztatóbb frencsájz evör.
Másrészt a 4 single része hangulatban fossá aláz egy csomó mindent, csak rövid.
Far Cry 2 még mindig nem értem hogy jött ide.. Az csak NB2-ben játszik..
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Azért Mafia 1 is ebben az évtizedben volt, Half-Liferól nem is beszélve. A Blizzard termékeit meg merjem említeni? Starcraft, Diablo, Warcraft.
Szóval évtized játéka: lófütty.
olyan esélytelen ez az évtized játék cím a MW2 -nek, hogy öröm nézni
Az pedig, hogy milyen eladással rendelkezik, nem a játék klasszikus vagy istenkirály mivoltát igazolja, hanem azt, hogy százmillió légy szerint a szar márpedig finom. Mónikasó, josibarát, barátoközt, kodakármennyi. Ennyi ez a történet.
Évized játéka... <#hehe>#hehe>Ne vicceljünk már kérem. Nézzük majd meg a Mafia 2-t pl. az is szarrá fogja verni ezt játékélményben, történetben, mindenben. Ez egy ovis cucc azoknak, akiknek még az újdonság erejével hathat ez a csilivili, agyatlan, nagyon primitív durrogtatás.
A modern warfare már így is ütött mindent, ez meg csak jobb lesz. Mi a gondod?
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> Csõbenfutós, agyonscritelt dögunalom CoD mint évtized játéka???? Úristen, miféle korcs értékrend ez? <#wilting>#wilting>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Csak neked <#kacsint>#kacsint>
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Mi volt benne?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE