24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    Hmmm... én azt vettem észre, hogy ha egyedül vagyok, akkor én vagyok a legnagyobb "csaló" ... mármint általában baráttal szoktuk tolni, és akkor szokott lenni lag is, meg fura ember, meg simán jobbak nálunk, de mikor egyedül megyek én vagyok a host, nincs lag, mindenki más béna ^^

Csalók: Tegnap 6 meccsen is volt WHs. Ellenünk. Ötöt nyertük :) Egyet azért vesztettünk, mert volt egy sunyi nukeos mókus... TDM volt mondjuk. Killcamben látszott hogy tisztán lekövet a falon át, aztán mégis tök béna volt :DDD lehet nem kellett volna sértegetni, mert mikor megint összefutunk vele már aimbotja is lesz...
  • böröczk
    Jaja, az ilyen ritka kivételeknek én is tudok örülni, csak sajnos a mostani játékozásaim során se tűnik ez fel : /
    Bár tegnap csalómentesen játszottam, igaz csak 1-2 kört 3 baráttal.
  • Antal99
    tegnap nekem jó volt
  • newszepiking
    már két napja, hogy x percnyi játék után "steam connect failed"-el ledoba játék, és szar is marad.
    nektek?
  • armageddon666
    ha csak 0,1% az esélye is annak, hogy a VAC "poénból" banolta, akkor is csak annak 99,9% az esélye, hogy VALAKI csalt az accountján, annak, hogy konkrétan ő csalt bármekkora lehet.
  • koocos
    VAC szavahihetőbb, mint egy ismeretlen fórumozó...nem állítom, hogy csalsz, de nagyobb az esélye mint annak, hogy a VAC poénból bannolt:)
  • Cris99
    Köszönöm szépen a megértésedet...
    chö erről ennyit!
  • Fpocok
    Akkor úgy fogalmazok, hogy öröm nézni, AMIKOR működik. Mellesleg a VAC jó, csak ennél a játéknál szar a P2P miatt.
  • böröczk
    nem sok haszna van a VAC-nak, az a lényeg.
  • armageddon666
    x22t nem fogja kiszűrni, na puff neki. de megsúgom nem is ez az értelme.
  • böröczk
    dehogy működik... xakárhányat sose fogja kiszűrni, csalók meg maradnak
  • Puhos
    Nem vedd meg, mert hátha újra....
  • koocos
    Túlzás, hogy működik, de néha-néha lekap valakit :)
  • Fpocok
    Jó látni, hogy működik a VAC.
  • Antal99
    steamet tedd fel először amin beregelted

aztán már nem kér semmi mást
  • NateDrake
    Hello Mindenkinek!!
    Lenne egy kis problémám.Az a baj, hogy nemrég újratelepítették a gépemet és letörlődött róla minden, felraknám megint és mikor kéri a termékaktiváló kódot beírom rendesen nem rontottam el semmit és kiírja hogy már egyszer volt használva és emiatt nem tudom felrakni.
    Valaki tudna segíteni??
  • Cris99
    Tessék?
  • Cris99
    Jajj, majd kiment a fejemből ez a kép..., annó a gamestaron folyton ez volt hírnél(azthittem kidobom a monitort ha még1x meglátom)
  • AkAfinucsi
    szép bann
  • armageddon666
    Pedig nem bonyolult

Problem, customers?
  • Cris99
    Kössz.., láttam már olcsón kupont, gondoltam megkérdezem itt is, boltban nem vezsem meg 10k-ért, nem is értem hogy lehet még annyi!
  • armageddon666
    Aktiválatlanul esetleg boltban keress O.o
  • Cris99
    Sziasztok, vennék mw2es kódot(kupont) aktiválatlanul, (mert ugye bannoltak a mostanimból "csalás" miatt), barátok is ezzel játszanak(party miatt), és nekem is visszahúz néha a szívem...
    Ha valakinek van esetleg írjon!
    Köszönöm!
  • Yube
    Én sem szeretem,de mostanában ezzel nyomom és ezt tapasztaltam,amit előbb leírtam. Azért lehet ennyi heli ,mert már care-ből mindenki ezt kapja kb.
  • V43 1105
    Én jobban szeretem őket a valódi értékükért összelőni, értsd pl az AC130 11 frag... a care package nem a kedvencem :( ellopják, agyon üt.. nem egy életbiztositás :))))))))))
  • Yube
    Én is azt tapasztalom,hogy nagyon sok chopper és ac130 meg pawe low van,meg nekem is care packege-ből ezek jönnek elég gyakran,a korábbihoz képest. Szerintem ez nem cheat,hanem valami firssítés lehet.
  • armageddon666
    furcsa. speciel elég sokat játszottam utóbbi időben sabotaget hogy ki legyen maxolva, és ugye a legvontatottabb, legnehezebb játékmód talán... és csak akkor volt ekkora a légierő, mikor overtimeba értünk :D (kb. félidőnél elkezdtünk haverommal gyűjtögetni killstreakeket, ha látszott hogy reménytelen a bombarakás)
  • madmanic
    most áttértem sabotage ra, untam a HC t.. meg van ugye fmj skulóm stopping powerrel..
  • madmanic
    ezt nem értem.. most vektort nyomom, lassan a végére érek a challengeknek, meg egy shoti a konfigom..

jaaa hogy burkolt lámázás volt..?
  • AkAfinucsi
    Szerintem is másikat játszik én eddig 1 wh-sal találkoztam amióta visszajöttem játszani
  • armageddon666
    más játékot játszol :D
  • lolSL
    ideje betenni a stingert a g18 helyére
  • madmanic
    de örülök, hogy mindenki nyomja az új cheat et.. minden pályán chopper gunnerek és ac130 ak.. a kurva anyját aki meggyártotta.. 3-4 chopper ugye nem normális, armageddon..? vagy csak megint skilles játékosokat találtam..?
  • armageddon666
    gl ... wait for it! ... NOOB! GL NOOB!
    Danger High!
  • madmanic
    steam acc nélkül nem tudsz játszani sem singlet sem multit..
  • lolSL
    ezek szerint szoftverhamisítás áldozata lettél, ugyanis nem lehet steam nélkül tolni a singlet se. így sehogy se fogsz tudni multizni
  • popzu
    Eddig felrakták 1szer dvdről és singlet tolták,steam eddig nemvolt...
    és akkor most h tudok multizni?
  • Sforzan
    Néha én is meglepődök, hogy sokan mennyire nem tudják elviselni, ha valakinek van egy szép mozdulata, vagy egyszerűen csak jobban megy neki a nagy átlagnál, vagy csak nem tudnak normál emberi lényként viselkedni.
    Pár napja a Skid Row-n voltam egy winning cam szenvedő alanya. El kell ismerni nagyon jól csinálta a gyerek. Az ablakból ugrott utánam, mögöttem ért földet és szépen hátba dobott késsel. Egyszerűen be kellett írnom, hogy "nice:)". Ez volt az egyetlen pozitív megnyilvánulás, kapott még 2-3 csíter, núúúb beszólást.
    A kezdeti javulás után mintha újra megszaporodtak volna a selejt emberek. Talán a héten várható BO patch rendbe rakja a társaságot:)
  • lolSL
    nem kell regelni, csak azzal az accounttal fog menni, amivel a single playert játszották korábban
  • Rage47
    felrakod a játékot DVDről vagy letöltöd Steamről