Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõleg,ha eredetivel is lehetne használni!
tegnap 4x keresett új hostot,és negyedikre is talált
1 domination alatt(brutális)
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Eddig minden okés volt....de mostmeg kifagy állandóan ott :S
help pls

Segítségetekre lenne szükségem, hátha valaki már járt így és tudja mit kell tenni.
Az öcsém húzta újra a gépét és az MW2 telepítése során azt a hibaüzenetet kapta, hogy: vmi "duplicated .....serial, code?
Eredeti a játék.
Hol kell ezt jelentenie? Mi legyen a szövegezés? Mit mellékeljen az e-mail -hez?
Köszönöm a segítséget....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
meg mikor ilyen 2,5 perc alatt nyerjük meg a meccseket, holott általában az utolsó percig reménytelen az egész, és nagyon sokszor overtimeba megy, vagy összejön nuke valakinek, vagy csak simán összejön a rengeteg killstreak és akkor már van esély lerakni és bevédeni a bombát 😊
Illetve jó volt az is, mikor 2 vadidegennel kommunikáció nélkül is kitaktikáztuk a lerakást 😄 nagyon komoly volt, ahogy háromszögben haladtunk, egymást fedezve 😊
@
Kumiho #2179
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Meg a magyarok mennyire gyenge ideggel rendelkeznek :\ roppant gyorsan fel lehet baszni az agyukat, fõleg hogy a tudják, hogy az ellen is magyar 😄DDD Ha esetleg valamelyikõtök innen volt (bár nem hiszem, mert itt mindenki jól ismeri és szereti anyanyelvünket, és nem ír ilyet, hogy "hidtem") meg nem is olyannak ismerlek titeket aki elkezd anyázni meg faszozni csak úgy az éterbe, mikor minimális az esélye, hogy bárki is megérti magán kívül ^^
Jajj, ez jól esett, jó gonosznak lenni néha 😄 És nem is geci módon játszottam... Ok, a 2 perc alatt megnyert sabotage gyõzelmet egy DC tubebal biztosítottam a pálya másik felérõl, de az kellett oda 😄DD akkor már kb. feküdtem a röhögéstõl xD
@
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
<#fejvakaras>#fejvakaras>
1.25 KDR
Amúgy ezeket a nagyon jó statisztikákat azért sem értem mert én pl. nagyon sok halált "szenvedek el" a hülye spawn rendszer miatt, random gránátoktól, gyakorlatilag kivédhetetlen GL -tõl, a pályán futkározó folyton a hátamba kerülõ gyalogkakukkoktól.
Én is. Szerinted miért 1.39 a KDR? <#miaz>#miaz>
Egyébként ehhez a stathoz hozzájárul, hogy általában TDM-t játszom, illetve relatíve sokszor FFA-t... (utóbbi a wineket boostolja 😄)
Domination meg Demolition pedig nagyon statgyilkosok... Egyszerûen muszáj kamikazet játszani, hogy be lehessen foglalni a pontot, le lehessen rakni/fel lehessen szedni a bombát... mert mindig ilyen inkompetens farkakkal kerülök egy csapatba...
Továbbá sokat segít a gyõzelem elérésében, ha van legalább egy társad, akivel hasonló skillben van az ember, vagy aki legalább tudja mire való adott játékmód.
@
Egyébként a nem "annyira" profi játékosok szempontjából (mint pl. én...) az is rossz amikor szembekerülök igazi profikkal. Elvégre nem szopni ül le az ember hanem játszani. 😊
Amúgy ezeket a nagyon jó statisztikákat azért sem értem mert én pl. nagyon sok halált "szenvedek el" a hülye spawn rendszer miatt, random gránátoktól, gyakorlatilag kivédhetetlen GL -tõl, a pályán futkározó folyton a hátamba kerülõ gyalogkakukkoktól. A fentiek elkerülésére nekem effektíve tippem sincs...
Asszem' HUN veled összefutottam Skidrow -n, de a játékmódra már nem emlékszem... 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Headshots 2601
Assists 3230
Best Streak 31 (Nuke még nem volt)
Deaths 18423
Wins 794
Loses 637
Ties 2
Win Streak 16
Playtime 7d 13h 58m
---
vagyis 1.39 KDR, 10% headshot, 1.25 gyõzelmi arány.
@
kills 50197
deatsh 52157
1 hónapja-4200 halált mostanra sikerült -2000-re felhoznom
annál több jó játékos "fejlõdik ki"
nem csak te fejlõdsz,hanem a többiek is
és lehet ,hogy õk többet többször játszanak!!!
almás a gáma.
inkább Left4deadet nyomja a gyerek, és Én is, sztem tök jó kikapcs.
OTT érdekes módon nem látok olyat, hogy pl.a Hunter bírja a golyót.....
nembírgya... ennyi.
szóval valami igencsak elvanbaxvaitten....
De sok a csaló, ez kétségtelen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szinte mostanság másból se állok csak módokat váltok. 😞
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszi!!!
A CoD2- el játszok ujra,,szebbet csináltak de jobbat nem(nemis fognak szerintem)
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Az a gondom, hogy a játék külön ablakban jelenik meg nem a megszokott módon. A single player hagyományosan mûködik de a multi amit már régóta minden probléma nélkül tolok most egyszercsak egy kis ablakba jön mint egy weblap. Az ablak méretét tudom változtatni a beállításokkal de a keret látható marad akármit csinálok. Próbáltam az 1. disk-en a reinstall opciót ami le is futott de ez a probléma nem javult meg😞 Lehet ez valami Windows beállítási gebasz ?
Ja és a játék eredeti.
Légyszi segítsetek!
Köszönöm!
Amúgy pár perce játszottam FFA -t Afghan -on. Na egy csávó a levegõben lebegve(!!!) késelgetett csak úgy össze-vissza amitõl mi hullottunk mint a legyek. Szétröhögtem magam a hülyéjén mielõtt kiléptem.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
@
Sith:
Ha ban jogos volt (jogos ban: csalt BÁRKI az accounton és banolva lett ezért), akkor azt onnan a jóisten veszi már csak le. Különben ugye mehetne bárki, hogy "jajj hát nem is én, hanem józsibá kutyája!", és akkor már tényleg nem érne SEMMIt a rendszer (ellenõrizgetni meg nem is tudom mennyire lenne jogszerû/erõforrászabáló). Ezért van az, hogy account van banolva és nem a player.
De ha jól látom a steammel megvolt a levelezés a tipikus válaszokkal, szóval ennyi volt, nem is javaslom, hogy tovább szenvedjetek ezzel. Igazából tényleg az õ felelõssége. Képzeld azt, hogy ellopták az autóját és totálkárosra törték. Volt autó nincs autó, tettes és biztosítás nincs. Autó bukva. Kb. így van az accounttal is.
@
Parasite Eve 2, best game EVER!
helyzet következõ: Egy barátom Steam accountját valahogy feltörték... nem tudott bejoinolni, sebaj levelezgetés a steammel végül csak sikerült elérni hogy reseteljék a jelszót és igy vissza kapta az accountot.
Ez után következik a viccesebb rész: mivel õ biztos nem csalt.. valszeg az a kedves ember csalt aki lenyulta az accot erre VAC bannolta... szóval egy bannolt acountot kapot vissza. További levelezés a steammel néha kb 1-2 naponta egy kis reakció.. kb az accountja az õ felelõsége telepitse ujra a játékot cheat nélkül és hasonlók és persze õk nem tudnak semmit tenni az ügy érdekében Amit nem értek hogy hogy a francba van az hogy nem lehet levenni a BAN-t az acc-ról
Még az sem derült ki hogy ez a ban mennyi idõre (végleg?) szól.
Ne adj isten valaki járt már így? Esetleg valakinek van ötlete hogy kihez kéne fordulni?
elõre is köszi a válaszokat.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.