24218
Modern Warfare 2
-
Averna #6314 Én is csak a tescoban kaptam meg. -
ÓÓ basszus 576-ban eflogyott,tescoban is így csak kedden lesz meg:(:(:( -
Valve Anti Cheat. Röviddebben VAC. Itt a wikipedia- s linkje:
LINK -
Valve Anti-Cheat -
http://www.modernwarfail2.com/2009/11/13/iw4mp-exe-in-text-lots-of-funny-stuff/ -
barmi #6309 WTF ? Ebben milyen anti-csít progi van? Mert ahogy nézem Punkbuster nem igazán taláható ...
-
hiper KOCKA #6308
-
a teljes Perk lista -

-
MURopi #6305 sztem a cold-blooded prora gondolsz ami el tünteti a piros nevét is az ellenfélnek :) cold-blooded pro+ninja pro+silencer = semmi se lát SZÓ SZERINT :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepherd volt a főgonosz...?? óóóó... aszittem egy kiborg teddy maci, aki világuralomra akar törni és hű barátjával Oriza triznyákkal rakétaindító kódokat lop Amerikától hogy elpusztítsa nyújorkot...
b+ kösz hogy lelövöd a poént előre, egy rohadt spoilert kitehetnél vagy valami... annak aki még a legelején jár tök jó, hogy előre tudja mi lesz a játékban. mi a f*szér kellett nekem ezt elolvasni >:[ -
boomsly #6303 A mai nap nem kezdődik valami jól!
Aki már előrébb jár: van olyan perk, ami szépen bezöldíti az ellen nevét, mintha saját csapattagod lenne?
Már egy órája képtelen vagyok belépni bármilyen meccsre is, mivel vagy ping vagy host problémára hivatkozik.
Host váltás közben dobálja ki az embereket..... (csendesen megjegyzem: a stím frissített ma) -
vzajcev #6302 Most jelent még csak meg a játék és már csinálják 
Mondjuk várható volt, steames játékok sem mentesek a csalókról. -
az ilyeneket örökre kizárni a multiból. hogy égne le a gépe.
az ilyen
nek
erre ku*** büszke lehet -
barmi #6300 Hogy szakadt volna anyjába a feje annak aki kitalálta meg annak
is aki ilyet használ ... Büszke lehet magára... hogy rohadna meg!

-
Már vagy 25-ödjére linkelitek be! -
vzajcev #6298 
-
cumfu #6297 Szívesen! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köcsög -
gyepesjoint #6296 nah,kitoltam a gémet,a múzeumban pedig elég szép kis hentet csináltam :DD
szal annyit értek csak a sztoriból,hogy kiderül,hogy Shepherd volt a főgonosz a gémben,Nikolai viszont a végén Price-al együtt zöldbe volt a nevük,szal jók,de ez a makarov-shepherd duó-t nem értem...valaki elmagyarázná nekem a sztorit?? 3-4 mondatban?? mert a vége írtó jó volt,vagyis végig at ACT III,és ha újra végigtolom,akkor szeretném figyelni a részleteket is!! köszi!!!!!!!! -
:D -
És ezen mi a meglepő? -
vzajcev #6293 
-
vzajcev #6292 Ez hülyeség, egyszer kell regisztrálnod a cd kulcsot a név-jelszó pároshoz, ha elfogadta utánna csak bejelentkezel és kész.
Tehát egy kulcsot csak egy acchoz tudsz hozzáadni.
-
Na gyerekek vegigtoltam:) annyira tetszett,hogy mostmar megyek megveszem eredetiben
csak azabaj,hogy kb tenyleg 3 ora alatt megvolt!! most johet a solo play,uatana a Tesco:D:D
-
chooselee #6290 Hát kérdezd meg! :)
Akkor szeretem a meglepetéseket, ha az felhőtlen. Ha legkisebb esélyt is látok arra, hogy gond lenne belőle akkor egyeztetek. :)
Bár mostanában komolyabb dolgokban nincs ilyen tapasztalatom szerencsére, barátnőm és a család hozzászoktak a rendszerhez, valamint megfelelően tájékozódnak, vagy elég tájékozottakká teszem őket. :D -
kdani3 #6289 Hát tök szívás hogy meg kell venni ilyen sok pénzért a játékot nekem nem igazán éri meg bár most ezzel gyűjtögetek pénzt rá :D : http://ptcoldal.hostei.com/
Csak nem biztos hogy hamar összejön az ára... -
simonl #6288 Nem a keresetemmel van a baj:)
Szerencsére megengedhetem magamnak, csak az asszony látta mennyire be vagyok indulva a játékra, ahogy kezdett őszre fordulni az idő és úgy gondolta megveszi nekem, gondolván: "hogy fogok ennek örülni karácsonykor...."
Ha most megveszem és Ő is megvette 10e vidám magyar forintért, itthon felvehetik a következő cod epizódot, olyan háború lesz:)
Abban igazad van, és Ő is egyetért, hogy jobb ha itthon játszok mintha qrváznék vagy kocsmáznék minden este:)
-
[ spolier ] szöveg [/ spoiler ] És ékezetek nélkül... -
simonl #6286 Köszi b+ a spojlert....
Nem mindegy mennyi van hátra? Ha unod hagyd abba...... -
cumfu #6285 Heló! Miután felgyújtanak hány pálya van még? -
Akinek azt írja ki hogy még nem jelent meg a Játék, VAGY a netről kezdi el telepíteni (upload) nagyon lassan itt a megoldás! (eddig 5 embernek segített)
Utána olvastam, és valamiért a steamről próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-ről...! Az okát nem tudta senki...
Ha így csinálod, akkor a CD-ről telepíti!
Így kell telepíteed...!
0. Vedd ki a CD-t a gépből…!
1. Belész a Steambe ott is a My Game-be
2. Jobbklikk az MW2-n és Delete local content, and confirm.
3. Lépj ki a Steamből
4. Indítsd újra a Steamet. (én a gépet is újra indítottam előtte)
5. Rakd be a CD-t és telepítsd… (elvileg ekkor már a CD-ről indul a telepítés)
-
A 2. pont meg kifjezetten hangsúlyos -
boomsly #6282 Szerintem gyakoroljunk oly kegyet, hogy összeszedjük egy FAQ-ba a játék telepítésével kapcsolatos trükköket, beállításokat.
Ne kelljen mindenkinek külön külön válaszolgatni!
Elkezdem és ha valamit elrontok vagy kihagyok, akkor a hozzáértő javítsa a köviben!
1. Steam kell a játékhoz!
2. Ahová telepíted a Steam-et oda fogja a játékot is!
3. A játékot telepítés közben kell regelni!
4. A legfrissebb Steam változat kell! Ha már van és nem engedi telepíteni, akkor indítsd újra a géped, valószínű már közben frissített.
6. A Steam használatához account kell! Értelemszerűen..
... -
Jajj te szegény...
-
Ez de szar hallod :D -
Amúgy szar probálkozás :D -
nedzsátív!! -
pff xD -
Bala10 #6276
-