Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az 1.-es pontra még #1835. hihi

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Parancsolj.

1. Nem kell fenntartani
2. Nincs erõforrás igénye mert nem a felhasználó gépén fut
3. A német szervereken nekem spaciel jobb a pingem mint a legtöbb magyar szerveren. (COD4) de #1835
6. Honnan tudod hogy nem lesz megoldható?

Kandurex
<#vigyor1><#mf2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
A lényege összetetten a dedicated szervereknek:

- közösség alapú felépítés
- erõforrás igénye a 20.-da a saját alapúval szemben
- szerverek sávszélessége kb. 100 X nagyobb (lag mentes játék)
- játékközösség kiszolgálása, fix szerverek (a játékosok általában mindig ugyanarra a szerverre mennek vissza)
- alapvetõen olcsó
- verseny szintû játék kiszolgálása
- "HLTV" alapú futtatás

most te jössz, szedj össze párat a saját szerver üzemelés elõnyeirõl

nonicks
õ az sg minisztálinja😄😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Már ne is haragudj de ki a faszom vagy te hogy megmondjad, hogy én a mivel játszak és mivel ne, vagy hogy miröl mi legyen a véleményem?!?

Kandurex
Miért nem konzollal játszol? Ugy értem, hogy ott megy a közvetlen szerverek. A PC -t játékot meg hagyd meg nekünk. A minisztálin dologba nem kötök bele, az elsõ mondatod amire rá tudok bólintani.

Kandurex
Bazd meg.. ennél nagyobb öngól nem is kell..fizetõs dedicated szerverek? Kész,... elõ is bújt a bokorból a nyúl...a halandzsázós balfasz dumát csak félreraktak és bejelentették a valódi okot is? Azaz még egy sarcolási lehetõség? És hol van a duma amit itt nyom a Grifidos vagy ki, hogy ez NEKTEK NEM JÓ!? Most már van dedicated? Csak fizess?

lol már...

Értsd már meg végre, hogy lexarom azt hogy nincs benne dedicated szerver támogatás. Nekem jó az IW steames megoldása és azok közé tartozom aki támogatja ezt a megoldást. Neked nem, én ezt is lexarom, a te dolgod hogy nem veszed meg és nem játszol vele.
Te gyözzél meg engem ha tudsz, hogy miért is jó nekem a sok minisztálin szerver admin...
#1979 szemezgesd ki belõle a lényeget.

berlinboy6329
Szerintem meg jó a rendszer(igaz nem a legjobb),de szarul csinálják....Warez miatt felesleges igy elbaszni az egészet...Irták,h pénzért lehet dedikált szeróra hajazó szerót bérelni..Miért nem lehetne a világon minden szerverszolgátatónak bérelni az IWtõl ugy,h mittomén az IW vmi megállapodást köt velük,és akkor a szerószolgáltatóknál lévõ szerók vhogy összeköttetésbe kerülnek az IW.nettel,és a szolgáltatók tudnak szerókat adni,aminek a bevételéneke gy részébõl fizetnek az IWnek,ha már az IW fizetõssé akarja tenni a szerbérlést...És engedhetné a modokat is a köcsögje,azért fizetünk érte....És igy még lag se lenne...Aki akar,majd a játékon belül meccsmékingel aki meg nem válogat a szerók között..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kandurex
Jól van, mond el, hogyan mûködik a dedicated konzol, a saját szavaiddal, majd mesélj a saját alapú szerver indítás elõnyeirõl játékos szemmel. Hagyd le belõle a warezos baromkodást, és a csalás lehetõségeit, hisz eddig se szerver oldalról mentek a cheat -ek. Aztán mesélj. 😊

...aztán, ha útközben a fejedhez kaptál, csak szólj 😊

de ha 2 milliót nézel akkor 3millió ember warezolt, durva 😮 de legalább én az eredetisek között vagyok 😊

Jelzõket és a személyeskedést hagyd el mert én is tudok neked beletenni.

Kandurex
Ebbe annyira nem akarok belefolyni...de ez összesített szám...nagy eszû barátom 😊 vagyis korrekt lehet a 2 millió körüli PC

...de tudod mit, hagyjuk a számokat, mond el nekem megint, hogy mennyire nem jó a dedicated szerver 😊

Ja és ez 2008 januárig eladott, a 2007 novemberi megjelenéstõl számítva.

Azt hiszem még nagyon keveset is mondtam azzal a 2 millióval...

Még egy okoska.
"Activision's latest claim to #1 fame is based on sales figures obtained from The NPD Group, Chart Track and The GFK Group, which label Infinity Ward's critically acclaimed Call of Duty 4: Modern Warfare as the best-selling game for 2007. The frantic first-person shooter is said to have sold in excess of 7 million units worldwide, a particularly impressive victory considering the game's relatively recent November release."

Én azt nem értem, hogy 150k embert el veszít és 2millió ember meg veszi. PC-n?Mert sztem pc-n semmit se adtak el 1millió példányszámban, és pc-n a 150k ember nagyon is sokat számít. MW1ben a multiközösség 60%-a warez volt? Multiközösségbe a konzol is beleszámít... Amúgy, hogy beperelik, mit? Évek óta megy a huza-vona a játék kiadó és a warezolók között, hogy ugyan, hogy lehetne meg oldani, hogy meg szívják a warezolók és mi ne, mert nincs megoldás, mindent fel lehet törni csak idõ kell hozzá.

Kandurex
Nincs. 😊

Te nem érted.
Nincs olyan hogy multiközösség.

Kandurex
Nem, tényleg nem érted.

javítva az eleje:
.. játékiparban nagyon sok az iszonyat dilettáns...
Jaja, sajnos a játékiparban nagyon az iszonyat dilettáns atombuta döntéshozó. Nem a programozókkal, vagy a designerekkel van baj általában, hanem azzal a nagyokos projectmanagerrel, akinek fingja nincs magáról a játékokról, illetve a játékpiacról, játékosközösségekrõl, de ennek ellenére jó kis döntéseket hoz.
Gondolom itt is a nagyokos abból indult ki hogy konzolon milyen jók a zárt rendszerek, mert követhetõ, szabályozható, nem lehet warezolni és amúgy is ha azmondjuk videójáték akkor ugyis a kozolból kell kiindulni mert a pc-re játékokat csinálni az gennyes dolog. Hát most majd kapnak egy pofont hogy ennyire gecibuta ötletet, hogy dedikált szerver nélkül adunk ki fps játékot mennyire nem jó hozni. Majd a PC-s eladás a kalkulált harmada se lesz... a nagyokos persze majd a warezra fogja, mint mindíg.. és majd legközelebb pcre nem is adják ki.
A játékipar teli van ilyen anomáliákkal, buta ostoba hozzá nem értõ döntéshozokkal. Pl.: mindenki menekül a PC-krõl mert az nekik ósdi, szabályozhatlan, warezelõs, bonyolult stb.... aztán a vivendi évente annyit zsebel mégis belõle egy játékkal, mint a koznolipar együttvéve
erre megpróbálják robot módjára utánnozni és kiadtak több 100 nagyköltségvetésû wow klónt, és csodálkoznak hogy valami furcsa oknál fogva a játék nem úgy mûködik hogy ha újra megcsinálok valami sikereset a piacon akkor szintén újra hatalmas bevételem lesz
aztán még az mmos anomáliák sorában ne is beszéljük az SWG-rõl ahol sikerült seggreverniük egy több százezres elõfizetõi táborral rendelkezõ mmo-t hetek alatt, szintén az ostoba döntésük miatt
szóval ennyit a bölcs, mindentudó játékiparról
Ez nem kicsit volt nevetséges.
A szerver támogatottságot? LOL! Hol nem xarom le azokat a "cégeket" akiktõl szervert lehet bérelni? Csak nem benne vagy valamelyikben? Mert akkor érthetõ a sírás, hiszen nektek ez pénz kiesés.
Multiközösség? (60% warez, rájuk gondolsz?)
A steam rendszerén belül is van egy eléggé népes közösség...eredeti játékokkal. Jajj, hogy nem fog menni a xfire? Azt ki nem xarja le.

Kandurex
Nem is nagyon érted a multiközösség felépítését, és a szerver támogatottságot ugye?

Akkor majd az eladások megmondják a frankót mert majd a 150000-rel szemben lesz vagy 2 millió eladott példány akkor biztos a 2 millió ember tévedett nem a 150k? Ugye?
Minden relatív és nézõpont kérdése, pénz beszél kutya ugat.
Nem látsz túl az orrodon, értelmezd amit az IW mondott, NINCS SZÜKSÉG DEDICATED SZERVEREKRE! Mindent megtehetsz, beállíthatsz, de csak rajtuk keresztül eredetivel.

Kandurex
" IW-t, hogy nem tudja mit csinál"...pedig nem igazán tudja, hogy mit csinál...indulnak a lejtõn, én ezt látom. Nyilván te megmondod a frankót,..a másik 150000 + ember meg nyilván téved. Ostobaság, ostoba ötlettel, ostoba döntéssel, volt már ilyen a játéktörténelembe, nem egy. Nem kezdem el megint magyarázni a dedicated szerver elõnyeit.

Szerintem meg nem.
Örülök neki hogy a sok wrzes és idióta admin/vérpistike megszívja, majd szépen megcsinálják a saját szerverüket/játékukat INGYEN a saját idióta szabályaik szerint, hogy ez tilos meg az tilos, de szerintem a wrz kilövésével a kutya sem fog felmenni rájuk.
Annyira pedig nem kellene ledegradálni az IW-t, hogy nem tudja mit csinál. Biztos hogy már jó ideje megy a multi tesztelése és nem hülyeségbõl írták, hogy mindenkit a pingje és a tudása szerint rak játékba.
A warok miatt sem kell sírni mert mint írták megcsináljátok a zárt játékot és meghívjátok az ellenfelet. Ennyi!
A tört dedicated szerverekrõl meg csak annyit, hogy majd szépen beperelik a készítõiket és az üzemeltetõiket. (én azt tenném és úgy emlékszem volt már erre példa)
A petició meg a bojkott meg senkit sem fog érdekelni, szerintem rekord bevételük lesz.
Még egyszer az idióták kedvéért NEM LESZ FIZETÕS A MULTI!

Nem minden esetben a játék kiadói készítik... a tört dedikált szerverek illegálisak épp ezért azokat nem a kiadó csinálja/használja.Ez elsõ látásra hülyeségnek tûnik de sok játéknál volt az, hogy a játékosok úgy gondolták elég a havidíjból és meg csinálták a privát szervereket amikbõl jöttek a sokkal több embert elbíró, sokkal stabilabb Dedikált szerverek.

Kandurex
Pont ezen mosolygok..mindenki tudja, hogy a multi dedicated nélkül halott...szerinted?

Igen csak hogy ezeket nem a steamesek csinálják önhatalmúlag hanem a játék kiadói, tehát ha az IW azt mondja hogy NEM akkor NEM.
Cumi!

RNadal1203
jah, hát a steambe mindig is sok volt :^^ de am már érthetõ xD

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Prince23
Akkor meg is van oldva a probléma. Majd az IW kiad egy dedkót. és activision boldog kiadó lesz 😄

Kandurex
A ménkû sok dedicated szerver támogatást...😊

Fpocok
Itt mi a fenét kell nézni? 😛

Parasite Eve 2, best game EVER!

RNadal1203
énis de nincs ott azé kérdem hogy itt mit kell nézni

Prince23
?

azt gondoltam h megjelent az MW 2 dedko szerver toolja 😄

nonicks
dedicated server?más nem jutot eszembe?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

tényleg ezen mit kell nézni??

tommygear
RNadal1203
sztem én vok a hülye de ezen mit kell nézni?? xD

Kandurex
Mászkálok fel - alá a gépemen, benézek a steam -re, és mit látok az eszközök be.-..legalább egy jót vihogtam rajra 😄

Úgy értem olyan monoton lesz 😊 mindenki hasonló fegyverekkel tolja a max szintig... elég monoton lenne fel menni a legnagyobb szintre így.

de ez így tisztára olyan lesz mintha nem is fejlõdnél csak ölsz ölsz ölsz... tisztára olyan mint a battlefield 😞

Kandurex
Pont ez az, amire nem kell elmélet. Minden játék alapeleme, a tápolás.

Lacee86
Miért játszanék csak egyszintû vagy gyengébb ellenfelekkel? Pl. én az 1-nél kisebb kategóriában vagyok, és vkik lecsúsztak az 1,5-1,0-ból, azok biztos h erõsebbek nálam. Jó, nem tökéletes az elméletem, de sztem vmit igen is érdemes lenne kitalálni rá.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Kandurex
...aztán hogyan akarsz fejlõdni, ha mindig veled egyszintû, vagy gyengébb ellenfelekkel játszol? Errõl szó a profizmus, azért tenni kell, küzdeni kell,...nem csak a faszt lóbálni, hogy de király vagyok. Ez a versenyszellem. Errõl szól a multi.

Ha pedig lazulásra vágysz, összebeszélsz pár haveroddal, kinéztek egy üres szervert!!! amirõl itt csak álmodsz bazzeg, dedicated hiánya..és hentelitek egymást önfeledten.

Lacee86
Jó de az olyan kiábrándító, mikor szépen belépek egy szeróra, játszanék, de olyan állatok vannak, akik egész nap ezt nyomják, és mire felocsúdom egy respawn után, már 5x kinyírtak megint. Jó, nem tudom pontosan hogyan kéne ezt megvalósítani, de valamiféle képességek szerinti kategóriák lehetnének (akárcsak a singleplayer, hiszen ott is vannak nehézségi szintek).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

NEOreg3
multi lesz, csak dedikált szerverek nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dedicated server petition. nem lesz multi vagy mi a tököm??